- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
odébbb #21350 üzenetére
Skacok.. Most tévedtem ide újra.. El sem tudom hinni.. Ha MMO, tehát folyamatos bevétele van, akkor miért kellett bezárni? Nagyon sajnálom az accountomat, és együtt érzek azzal, aki szintén elvesztette sok év gyümölcsét .. Emlékszem még a zlatyis-s boostra.. Akkor szedtem meg magam borzasztóan, de amikor lecserélték a tier rendszert, akkor a népszerűsége alább hagyott.. De el sem tudom mondani, hogy mennyire jó ébresztő volt..
-
sunny84
senior tag
válasz
odébbb #17334 üzenetére
ez így igaz , én is ezért hanyagolom ezt a fost mint a többi régi barát akikkel kezdtem anno , én írtam levelet hogy eddigi szülinapokra mit kaptunk és képekben mellékeltem nekik , válaszban annyi volt hogy nagy megmozdulás az ünneplésre a sok leárazás , akció ők mindent megtesznek hogy a játékosok jól érezzék magukat
-
callmeakos
veterán
válasz
odébbb #16721 üzenetére
Figyelj, eleget néztem azt, ahogy ez az istenbarma folyamatosan csak cseszeget, mindig inkább csöndbe maradtam, ez most hirtelen kizúdult belőlem. Nem szoktam ilyen lenni, csak akkor ha már tényleg tele a padlás...
(#16723) Micsurin
És ez még a "környezet barátabb" verzió volt -
chris1997
aktív tag
válasz
odébbb #16296 üzenetére
Patch 22:00-tól 03:00-ig.
Részletek:
Újdonságok:
- 6 új Achi: Crew Racer, Solo Racer, Explore Modder, Pursuit Modder, Race Modder, and Getaway Driver
- A Patch után 24 órán kereszül ingyenes lesz a TH folytatása
Bug Javítások/Változtatások:
- Javítva a hiba ami miatt nem mentődtek el a Social beállítások kilépés előtt
- Javítva a probléma ami miatt úgy látszott mintha a pénz csökkenne, miután Casht nyitottatok a Lucky Drawból Team Escapek után
- Javították a problémát ami miatt a játékosok továbbra is láthatóak voltak a verseny előtti lobbyban, miközben már kiléptek az eventből
(Javítások/Változások részlet Neotól "lopva") -
tupacamaru
veterán
válasz
odébbb #15583 üzenetére
Addig jár a korsó a kútra............
Shokkolo Asszem hetente, csütörtökönként szokott frissülni a dolog. Három autó kikerül és három új jön helyette. Ezen a héten a BMW M6 Convertible, Audi Quattro 20 V és a Porsche 959 kapható IGC-ért. A maradék állandóan IGC-s autó.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
odébbb #14325 üzenetére
Inkább nem mondok semmit... De nem én teszlek parkoló pályára, hanem a modik, mert az ilyen stílust maga a fórumszabályzat bünteti.
Második része pedig lassan kimeríti a személyeskedést is.
Az ég adta világon semmi bajom Veled vagy bárkivel, de egy bizonyos szint után betelik a pohár...
Üdv, és további jó játékot Neked. -
Beeerka
aktív tag
válasz
odébbb #14299 üzenetére
Ehhez csak gratulálni tudok... Legalább egy szót írnál le egyszer helyesen.... Nem megy ez, oké... Amúgy meg ki volt írva mindenhol, hogy nem lesz ma este szerver, sőt! már tegnap éjszaka kiírták... Azért mert a Te figyelmedet elkerüli, nem kellene beszólni a fórumon jelenlévő összes játékosnak, főleg nem ilyen stílusban, nem vagyunk a személyi titkáraid!
Már elkezdte nagyon szúrni a szemem a stílusod, eddig nem szóltam, de most betelt a pohár, örülj ha nem találja meg a bejegyzésed egy modi, mert akkor kapsz egy csinos bann-t is. -
-
NFree
addikt
válasz
odébbb #14119 üzenetére
Nyugi csak kicsit kötekedem mérgemben
Amugy gratt a cuccokhozUfo , már 4x kezdtem ujra és soha nem adott semmi ertelmeset sokáig eljutottam.
Sőt 2 hét intenzív játék után 3bd ultrat dobott ami tuned , és ezeksem azok az alkatreszek amire szugsegem van. mind1 szarok bele az egészbe -
tatabike
őstag
válasz
odébbb #14029 üzenetére
Én most játszottam folyamatosan 2 órát hiba nélkül, sőt egy ultra mocit is nyertem...
A díjazás is a duplája most, ahogy ígérték. A búsztról nem tudok semmit. Szerintem ha a 170+ nap után kihagytál, és megint elkezdted a 0-ról gyűjteni, már nem fogod visszakapni a 170+ gyémántokat. Ha nem kezdted volna újra, hanem vártál volna máig, akkor meglenne, de így szerintem azt elvesztetted...
-
NFree
addikt
válasz
odébbb #13076 üzenetére
rakd bele , a world garage szinsort, én is ugy használom, persze ami csak belefér.
Tök mind 1, egyébként volt ,már hogy ök külömböző módon épített mr eket vertem lazán , soffőr és sklill fügő a dolog(#13077) eLit-MiLan
megmondom a frankot mivel nem nagyon szoktam kocsit eladni, igy nem tudom, de amit eladtam azért nem kaptam többet mint a sima igc-ért autója válogatja meik mien áron megy. -
noblem1983
senior tag
válasz
odébbb #12201 üzenetére
Ha kanyarodni is szeretnél vele akkor RX-8 egyértelműen. Bár ez a kérdés olyan mintha nem is játszottál volna eddig csak tetszik mindkettő és nekünk kellene ajánlani valamelyiket. Tekintve, hogy RX-8 szaladgál is versenyben és MR2-t is lehet vele verni.Viszont azt mesélte Sunny84 ha jól emlékszem, hogy mintha a boostos gyorsabb üresen mint az IGC-s.
-
sanyi011
csendes tag
válasz
odébbb #11977 üzenetére
Én is költöttem rá, nem is keveset.Mégis a béka s..gge alatt se vagyok.Fizetősből átment free-be, most meg megint fizetős! Ha valamire való kocsit akarsz akkor fizess, mert a játékpénzért csak játék autot kapsz a real cash autókhoz képest! Hiába mész napi xy játékot/versenyt esélyed sose lesz a "prémiumos + egész nap gép előtt ülő" gamerek ellen
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
odébbb #11977 üzenetére
Nem tudom mit panaszkodsz az IGC miatt. Én megvettem a ZR1-et miután IGC-s lett és most az LP-650-4-et is ugyanabba a profilba(2 profilom van) és még azt se mondhatnám, hogy több órákat játszom egy profillal és nem is TE-zek. Ha összejön egy 2 perces TE alatt neked a 6000+10000 esetleg 20000 akkor miért panaszkodsz?
-
UFO1
senior tag
válasz
odébbb #11814 üzenetére
Hát ma épp van jó pálya pl. a régi nagy kedvenc T2-es NOS zabáló Campbell Tunnel, de Ghostwood is komoly, igaz van egy két gyilkos rész rajta, de legalább nem egyhangú.
(#11817) Patrick
Néha nem látszik pár (pl. ott állnak sokan stb.) rá kell zoom-olni, persze csak gyémánt szedős járgánnyal látszik a pontos helyük. -
-Rolika-
senior tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
odébbb #11595 üzenetére
Csak mert tudom hogynagy rímfaragó vagy
:
Lehúzgálod a most a kocsiban lévő alkatrészeket
a jobb alsó sarokba
és figyeled az ide-oda változó overall értékeket.
Ha nagyon leesik, akkor UNDO a nagy visszacsináló,
azzal vissza tudsz rakni mindent
hogy szerephez jusson egy másik, jobb kombináció.
Ha még mindig hiányzik 1-2 pont a 99-hez az overallból,
hát anyátok úristenit übernitrós mr2esek
gondolkodjatok, és rakjatok bele 1 kulcsosat a boltból.Óje.
-
evenorbert
csendes tag
-
callmeakos
veterán
válasz
odébbb #11403 üzenetére
MR2ről kár is álmodni. HA észrevetted a bejövő autók tendenciáját igazi nyertes verdát eddig nem tettek be. Se az LFA, se a DBS és még sajnos a GT-R SpecV sem egy RTRX/911 GT3 RS szintű verda. Talán a mostani 69es Mustang Boss az ami egy kicsit kilóg a sorból jó értelembe. De MR2őt én szerintem kár remélni. Az az autó még most is elég durván karcol.
-
Tayuya
csendes tag
válasz
odébbb #10920 üzenetére
Itt vannak kocsikhoz színsorok:[Official Kawashi & Lambo Performance Guide]Nem tudom mennyire jók, állítólag nagy hülyeségek nincsenek benne. Az Elit Camaro színsorát nézd. Ugyanaz a két autó, csak a flanc különböző.
Fehér alkatrész nincs, az sárga.
-
chris1997
aktív tag
válasz
odébbb #10758 üzenetére
Multiba azért találkozol kevés Kolleginával, mert nincs sok lány mutliban
Én néha amikor T.E-ztem, akkor versenynek tetettem, mert majdnem elaludtam. Jelentkezek
a vadbarom címre
Nincs sok magyar multis, de inkább nincs sok multis.. itt a baj. Ha van, akkor vagy 0 cash/rep, vagy nem indul a verseny csak 10 perc múlva.
Akarod az LF-A-t? Kapcsolj turbó üzemmódban a kocsiért, vagy boostérd vedd(nehogy boostért >.< ). -
tutuhawer
őstag
válasz
odébbb #10581 üzenetére
Szevasz
ezen az oldalon:
http://tcm.mconline.hu/index.php
CAR CLASSOK címen vannak az irományok, összesen 7 részben. Olvasd el hamar és képben is leszel. Az írás jó, a játék kevésbé -
callmeakos
veterán
Bocsássad meg az elkövetkezendő néhány szavamat már előre.
Tényleg ez neked nem volt elég? Kaptunk tök ingyen (ez a 2év alatt totál ritka itt a Worldben) egy baromi korrekt és brutál szép autót. Kaptunk egész hétre extra REP és CASH növelőt. Ha szemfüles vagy és benyomod valamelyik duplázót akkor 4x ajándékot kaphattál. Ezt mikor máshol történhet meg? Kaptunk ingyen boostot amiért a legtöbb játékos verte az asztalt hogy ez jár. (márpedig nem kötelesek adni semmikor) Volt egy korrekt Spot The Devs, és volt egy rendhagyó live chat ahol a legtöbb kérdésre választ adtak. Mikor jön a Drag, a Kanyon, vissza a Chat ilyesmi. Ha ezt nem tudod értékelni nagyon kár.Ez neked nem elég? Akkor csak sajnálni tudlak. Tudod az e mondandód alapján azok közés sorollak akik marha kapzsik és többet és még többet követelnek. Kérdezem én, mi a büdös fészkes fenéért? Kaptunk eleget.
Ennyi.
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, én akárhogyan teleportáltam és akárhogyan vártam a helyezkedéseket az út közepén, nem akart sikerülni a trükk. 4 játékosról van képem, aki mellettem áll, a többiek meg... lemaradtak. Kattintottam, de hát eléggé olyan lett. Majdnem átléptünk a másik helyre, ahol a körülöttünk levő nemzetközi játékosok nem zavartak volna, de mégse. Ekkor fogtam magam és leléptem a francba inkább. A stadionban különb kép készül, inkább fel se töltöm.
-
Crowent
tag
Újdonságok:
- A játék második születésnapjának alkalmából bekerült a Chevrolet Camaro ZL1, ezen a héten ingyenesen megvehető a Car Dealer-nél.
- A hét hátralévő idejében dupla XP és Pénznyeremény van.
- "Szabad kamera" mód hozzáadva a játékhoz. Ha lenyomod a "V" betűt, irányíthatod a kamerát Free Roam-ban.
- Hat új zene hozzáadva a Sprint és Circuit versenyekhez, Free Roam-ban is hallhatóak.
- Egy új matrica került be STACECAKEX emlékére.Hiba javítások/Változások:
- Javítva egy hiba, ami néha ledobott a szerverről ha eladtál egy autót.
- Javítva egy hiba, ami miatt néhányan nem tudtak Mystery Skill Pack-ot venni.
- Javítva néhány matrica tükrözés hiba a BMW M6 Coupe, Ford Shelby� Terlingua Ford Mustang és Mitsubishi Lancer Evolution X járgányokon.
- Javítva az Audi S5 matrica hibája.
- Javítva a Lamborghini Gallardo Spyder lámpája fényének hiánya.
- Javítva, hogy a Porsche 911 GT2 elvesztette néhány alkatrészét ha távolról látták más játékosok.By: Lycanon
-
tutuhawer
őstag
hajógyár, dél-kelet. Az internetedet vagy a gépedet lehet, hogy megrángatja kicsit, mert ott nagyon sok játékos van. Alig győzi megjeleníteni... Ki kell kapcsolni hozzá a szűrőt is.
OPTIONS / SOCIAL / FREE ROAM FILTER
OFF: mindenkit látsz mindig
ON: csak az adott cset csatornát látod vagy ha groupban vagy, akkor csak a groupot -
tutuhawer
őstag
rossz helyen hasítasz. Én a hajógyárból indítom a versenyeimet az ukrán-albán-orosz népek ellen, meg néha brazilokkal futok. Akiket én keresek, ott vannak a hajógyárban. Valaki a hídon találhat hasonló embereket. Ha japán,akkor hajógyár. Ott driftel a fél világ, elég látványos.
-
eclipse99314
csendes tag
Worldmagyarbajnokság Needforspeed
http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/news/ime_a_frissitett_nevezesi_lista/2012-07-13-8
Nevezési határidő:Ma este 22 óra! -
Crowent
tag
Sziasztok!
Lenne kedve valakinek játszani velem néha-néha? Norbi5528 néven vagyok fenn, bár még csak lvl 9 vagyok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek megéri megvenni a Lamborghini Lp670es autót 4000 akárhány Boostért, illetve a Nissan Skyline GTR R34 Vspeces autót dettó 4xxx Boostért? -
DeadBullet
tag
Sajnos nincs modja. Irtam a supportnak es valaszoltak mar masnapra, hogy nem lehet vissza tenni. Ugy sikerult torolnom, hogy csinaltam egy masodik drivert a 600 boostert amit 3dik levelen kap az emberke. Mert a fo-n en nem kaptam meg amikor elkezdtem. Gondolom az orszag beallitas miatt. Atvaltottam magyarra es csinaltam egy ujat. Felvittem 3ra es kaptam. Ebbol vettem garazshelyet a fo driveren. Kivancsisagbol kiprobaltam egy harmadik driverrel is. De azon mar nem kaptam. Mivel nem akartam tobb driverrel tolni ki akartam torolni a masik kettot. Es kb pont ket driver kozze klikkelhetem es igy maradt az elso driveren a fon es kitoroltem.
-
tutuhawer
őstag
van ilyen. Olyan régen került a fórumokba, hogy esélyed sem volt látni. Magát az autót már 1 éve eladtam kb. Van még pár ilyen régi szép festésem, mint mindenkinek, csak nem szórom tele vele a fórumot. Megpróbálok viszont valami galéria-félét összerakni valahol. Nem picturepush.com oldalon, hanem valahol máshol. Majd írom, hogy ha kész lesz, és akkor meg tudod nézni az összes képet, amire büszke vagyok.
szerk: ez a LIDL például az, amire roppant büszke vagyok. Kezdő festegetőként ilyen faszán, arányosan, pontosan, szép színekkel eltalálva, mégis kis méretben... Nagyon szerettem a festést
-
noblem1983
senior tag
Mindenki azt mondja,hogy közel van az E 30-hoz teljesítményben. Szerintem már itt is említette valaki de mindig mástól várod az "isten áldását" ,hogy "jaj mit csináljak, hogy skillezzek" stb. . Használd az eszed és hallgass a szívedre. Tetszik az 1M? VEDD MEG mert sokan mondják,hogy jó. De mivel 3 profilod van és hozzá elég jó autók és mégis alig vannak mért időid,-jól el tudsz majd vele bohóckodni mert az igazibb multi kihívások nélkül bohóckodhatsz Trabanttal is de az nincs a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged