- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Subaru impereza wrx-ről valaki? régi kedvenc csak nem merrem megvenni
edit1: toyota supra is jó... megéri azt a bostot? kéne már nagyon egy a garázsba
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14391 üzenetére
Én is nagyon csípem a Z4-et. Az volt anno az első komolyabb verdám, most is megvan, rengeteget autóztam vele. Még ütőképes az alsóházban, de a nitrója tényleg nem valami erős. Szerintem butítottak rajta elég sokat sajnos...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #14397 üzenetére
köszi a választ
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #14394 üzenetére
Köszi.. De tuti meg lett.... dragaztam kb végig és baromi sók mazda és nissan meg toyo volt... volt hogy csak nissanokal dobott össze
Más : 1 misi körüli igc kocsi ? ammi tényleg jó olyan van most bent? ( a nitrora szrok legyen kezelhető és jó gyorsulása a többit a 3-4 csillagos partok megoldják
)
van 1,1 v 1,2 misi igc ért az r8 mennyire fordúl?
-
Robokutya
senior tag
én ilyen esetekben kiszedném a pályákról az összes többit kényszerítve a játékosokat hogy csak azzal guruljanak
és ki lehetne bulizni a cheatereket is legalább. A nagyon durva időket könnyű lenne kihámozni.
-
noblem1983
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kutyuska007 #14372 üzenetére
a segge csúszkál? mert az nem gond már ha nem annyira , hogy leszakítsam a kormányt
Am az s5el mi a helyzet ? még mindig úgy fordul mint egy óceán járó hajó?
Ez a cherry blossom event kódos lesz vagy egyszer ingy megvehetem majd v mi van?
és lutri , hogy milyen kacsa jön? ugye ha lutri silvia ugye nem jöhet? -
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14389 üzenetére
A Z4-nél megint a nitro erővel van a gond (nagyon stabil, de ...), pedig kb. 2-2,5 éve T2-es király volt, míg be nem jött az E30. Ott a sima Eclipse az MR2, GXP és az IS300 is elég jól hasit. Csak ezek után jönnek a Nissan-ok. Egyenesebb pályákon az Audi RS4 a király, mert fordulni azt nem szeret.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
thunder1991 #14382 üzenetére
(#14378) sunny84: én is 200SX-et akartam írni, és vettem is olyat
(#14379) thunder1991: Sajna úgy nem jó, ma próbáltam
(#14381) UFO1: A Silviámat C-be raktam 499-el, nem volt szívem a 3-4 csillagos cuccokat mind lecserélnem
Még a Tieres korszakban raktam bele azokat
D-be esetleg jó lehet még a BMW Z4?
-
ETOM
addikt
A legtöbb feladat am "csicskaság". Ad pl 50 juggert, de el nyomok 200-t pl mire meglesz. Meg ilyen hülyeségek szóval vannak baromi aránytalan feladatok.
-
thunder1991
tag
válasz
noblem1983 #14386 üzenetére
Hát igen azt néztem
De,kell az a 150 kocsi a garázsba az nem semmi...
Köszi a gyors segítséget mind kettőtöktől !! -
noblem1983
senior tag
válasz
thunder1991 #14385 üzenetére
Az a Koenigsegg CCX lesz de ha annyira kell inkább vedd meg boostért vagy mást mert egyszerre 150 autót sehogyan nem fogsz boost nélkül a garázsodban tudni
-
tatabike
őstag
válasz
thunder1991 #14382 üzenetére
Jahh, az öcsi-rendszerről van szó? Nem tudom, hogy működik... Mondjuk az durva lenne, ha 150 kocsinak kéne egyszerre lenni...
Hát, ha nem jön segítő válasz, próbáld ki. Vegyél egyet, majd add el, és nézd meg, mennyinél jár ez a számláló. Mert ugye elvileg mutatja, mit kell még teljesíteni. De ha nem kell 150 kocsinak egyszerre meglenni, az akkor is durva, 150-et megvenni majd eladni... ez beletelhet egy évbe is akár. Mert ugye mikor eladod, csak az 1/4-ed részért kapod vissza az új árának.
-
thunder1991
tag
válasz
tatabike #14380 üzenetére
Várj,akkor még 1x ... lehet hülyén fogalmaztam xDD
Hajtok a 1 kocsira hogy megnyerjem....
De annak meg az a feltétele hogy 150 kocsinak lennie kell....
Csak azt nem tudom hogy most a garázsban mind a 150 kell vagy elég ha csak megveszem és eladom és megint megveszem megint eladom így érted??? Hogy így számolja-e a kocsikat.
Nem vagyok valami jó angolos csak annyit vettem ki hogy : 150 cars hablaty,hablaty xD -
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14377 üzenetére
A 240SX ill. a Silvia is jó még és a VW R32 is, bár eléggé billegős. Az utóbbi márka a magas végsebesség és az erős nitro miatt jó D-be, de a Nissanok sokkal stabilabbak.
(#14370) Micsurin
Sajnos a RS elég gyengécske max. B-be vagy C-be, de ott is inkább sétaautókázásra való, mert a NOS-a elég halovány!(#14379) thunder1991
Ha arra gondolsz hogy egy típusból 1-4-10 db után hogy számol, akkor azoknak bent kell lenni a garázsban, ha megadta az achi-t (+ az ajándékot) el lehet adni nem vonja le utána. -
tatabike
őstag
válasz
thunder1991 #14379 üzenetére
Na, ezt nem értem...
Mi a probléma? -
thunder1991
tag
Sziasztok! Valaki segítene ?
Ez az "OWNED CARS" Ügye ez azt jelentené hogy : Kocsiad száma,tulajdonban lévő autók stb....
Most az nem elég ha csak pl : Megfordult az a kocsi a garázsban? Mármint tegyük fel van 4 kocsim ha veszek egy akármilyet ötödiknek és azt eladom így is számolja,vagy annyi kocsinak meg kell lennie a garázsban? -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14377 üzenetére
e ben 200sx és a sciricco jó
, alacsony a statuk és lehet még pár dolgot rakni beléjük , többibe nem sok mindent tudsz rakni mert ugrik d be rögtön :S
-
-PLevi-
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14373 üzenetére
Pontiac Solstice GXP
D-ben és C-ben csak az MR2 az ellenfele.
-
tatabike
őstag
válasz
kutyuska007 #14372 üzenetére
A Löwenhart C 21 az felni, nem gumi...
Milyen színű gumit tettél rá? Az többet számít. Engem is érdekelne, mert nekem se valami ragyogó az irányítása, de most fingom sincs, milyen gumma van rajta... -
eLit-MiLan
őstag
Valaki adna tanácsot hogy melyik kocsikat maxoljam ki E + D classba? Amivel a Class-os versenyeket jó eséllyel nyerem?
-
kutyuska007
csendes tag
Csao TAGOK.Szerintem Ford kokusz elég gyenge a Boss 302 meg csúszkál.Én a Bossra löwenhart c21-es gumit tettem akkor talán nem csúszik úgy.Ami nálam bejött az a BMW GT3 de azt most csak Boostért tudsz venni.Az IGC-vel én az Audi R8 5.2 vettem jobb mint a Boss a F kokusz sehol sincs.Üdv:.Kutyu
-
Micsurin
nagyúr
A Ford focus rs ről valaki ? jó-rossz, irányítható? nitro?
Vagy esetleg még gyűjtsek és boss 302 ? -
Micsurin
nagyúr
válasz
tatabike #14354 üzenetére
Vegyen rx8-at nekem a régi nemesis van fel tuningolva b-be és alig akad gond vele....
Ha lebutitja akkor meg még jobb lesz....vki elmagyarázná ezt az eventet?
robotkutya: meny kb 5-6 percet és olyan 20-25 zsarut zuzle akkor kapsz 5k-t az alat felejtös mert 1-2k vagy 3-500 akat add
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14364 üzenetére
Én már kétszer 20 000 is buktam. Pedig annak mindég örülök.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #14363 üzenetére
Nálam meg volt olyan hogy mentem Sprint versenyt és utána amit kaptam pénzt a kártyákból (10.000 $) azt sem adta hozzá,meg a versenyhez járó pénzt sem.....
-
tupacamaru
veterán
válasz
kutyuska007 #14362 üzenetére
Most írták itt nemrég hogy az utolsó kapja meg az összes nyereményt, gondolom ez valami bug lehet.
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok.Én is el szoktam adni a játékban megnyert skill-eket a három csill. is amit nem haszn.Lenne egy kérdésem:A rendőrözésnél miért nem ad pénzt?Vagy csak nagy sokára?
-
LIME0991
csendes tag
Ahogy az Aftermarket, úgy a perfomance
-
tatabike
őstag
-
LIME0991
csendes tag
Aham értem, köszi
-
punkstyle
tag
válasz
tatabike #14352 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm
na akkor már csak egy 100-ast kell összeimádkoznom és a Pontiac jöhet.
A meglévő perfomance cuccaim át is tudom pakolni bele? Illetve (Aftermarket) Invertorynál jól értelemezem, ha valamit kiszedek a kocsiból ami már insatallálva volt az elvész?Tényleg, közelebbről szemügyre véve tényleg 60 az a 80
-
LIME0991
csendes tag
Elsősorban a nyerést preferálnám
, most van egy Nissan 240SX-em, és egy Subaru Impreza-m, olyan autóra lenne szükségem, amivel a C-t tuti nyerem...
UI: Mutassátok már meg nekem azt a Nissan RX-7-est
-
tatabike
őstag
válasz
punkstyle #14351 üzenetére
Én is elnéztem anno...
Alul lehet váltani, a színes négyzetek között,mert egy kocsiból van többféle is. Amibe már pakoltak a gyárinál erősebb cumókat, az mindig búsztos, de a gyári változat általában IGC-s.
Az ismid valószínűleg lvl60-as,mivel az a max. Biztos összefolyt a 6-os...
-
punkstyle
tag
válasz
szakalistvan #14348 üzenetére
ááááhááá, kezd összeállni a kép a játékról, 400e-em van egyenlőre... alakulgat a Nissan-om is... bár jöhetne már hozzá egy jobb váltó meg... bár igazából jöhetne már mindenből jobb hozzá
@tatabike: Pontiac Solstice-nál nekem azt mutatja, hogy Boost-ért vehetem meg vagy itt is elnéztem valamit? De lehet türelemmel leszek és egy Lambo-ra ruházok be, egyik csaj ismerősömnél láttam a játékot neki is az van lvl 80ban van
szóval megláttam, hogy neki milyen jól megy és nem akartam kimaradni a játékélményből
Már csak ennek az Escape-es futamoknál kell rájönnöm, hogy mit érdemes berakni hozzá vagy beállítani, mert az még nem igen megy
Még mindig köszönöm a segítő hozzászólásokat, tanácsokat Mindenkinek! Jó tudni, hogy azért van egy ilyen segítőkész csapat PH-n
-
eLit-MiLan
őstag
Nah ez most hogy van?? Az én Silviámba van egy 13-9 es piros moci, meg egy kék 6-8 as turbó..Az ellenfelébe meg egy sárga 7-7 moci + 8-8 turbó, hogy az istenbe előz le lazán az egyenesbe?
-
LIME0991
csendes tag
Sziasztok!
Én még viszonylag új vagyok, ezért tanácsotokat szeretném kikérni, én most a M. Lancer evo X-re gyűjtök, mert nagyon tetszik, szerintetek megérné? (Ha nem, mi lenne jobb?) -
tatabike
őstag
válasz
chris1997 #14340 üzenetére
Jól megy, szó se róla. De azért az MR2 morgós üvöltése jobban bejön...
punkstyle, 500 bost jár kezdésnek, csak gondolom ellőtted egy 300-as kártyacsomagra. Na, azt nem kellett volna. Mert ugye a cseles EA azt adja be, miután "kiutalta" a bónusz 500 búsztot, és sokan be is dőlnek, hogy azt meg kell venni, nincs mese. De van mese, ilyenkor bal felső sarokban klikk a "back to safehouse" ikonra, és megmarad az 500 búszt. Érdemesebb venni rajta egy plusz garázshelyet, én pl. egy body kit-et vettem a kedvenc autómra, a Fairlady-re...
Értelmesebb cuccot úgysem tudsz rajta venni, még a leggagyibb búsztos kocsi is egy ezres... -
tutuhawer
őstag
3 különböző fajta motort??? az nem semmi, gratulálok. Én is bementem pár TE-re, hogy meglépjek végre az 50. szintről és párszor nullázott is első helyre. Sejtettem, hogy trükkös az ajándék, le is szartam volna, de a reputációt se adja oda... elég szarul esett. Holnap még benézek talán pár team eszpészre , hátha leesik valami
-
punkstyle
tag
ááá, egy piros gumi kellett és a probléma meg is oldódott, most már úgy fordul ahogy az a nagy könyvben meg van írva, nagyon köszönöm
Amúgy már C-ben vagyok vele, gyűjtögető életmódot folytatok egyenlőreMég egy kérdésem lenne, hogy ezt a kezdéshez kapott 200 boostot mire érdemes ellőni vagy tartogassam a későbbiekre?
-
UFO1
senior tag
válasz
punkstyle #14331 üzenetére
Nagyon jó gép az, talán még a Silvia-tól is erősebb a nitrója. Abba szinte mindegy mi van (alulra 3 piros ajánlott, ha nem fordul ültetés ki) nagyon stabil, de csak D-ig érdemes húzni, ha nincs más akkor C-ig, én csak TE-re használom (Out), mert nagyon nagy alap ramja van és jól gyorsul. D, C, B-be a Pontiac Solstice GXP javasolt IGC-ből, hasonló az MR2-höz, kicsit gyengébb a NOS-a, de a gyorsulása talán még jobb is. Kezdésnek elég bele 1RPM+4perfect az 1*-os-ból.
(#14337) chris1997
Rosszabb, de csak a NOS miatt, mert az az MR-nek a 911-el egyenértékű. -
ETOM
addikt
Ritka nagy szar az utolsó kapja meg a pénzt meg mindent team escapen. o.O
1003600 igc-m volt erre nyertem 20 000 kártyát levont 20 000-t utána meg vissza állt annyira amennyi volt.Ezért lassultak le az emberek fura is volt.
-
punkstyle
tag
Köszönöm, tökéletes útbaigazítás
Bár attól tartok, hogy már ott elrontottam, hogy a 200SX-el kezdtem...
Kaptam hozzá egy színösszeállítást, az majdnem megegyezik az általad linkelt egyik oldalon találhatóval, de attól tartok tényleg nagyon személyre szabott, mert alul kormányozott marad akármit csinálok, csak minimálisan sikerült javítani rajta...
Na de most már, ha a jövőben kocsit veszek akkor van 1-2 támpontom.
Tehát még egyszer köszönöm! -
UFO1
senior tag
válasz
punkstyle #14328 üzenetére
Az a legjobb, ha a tuningot mindenki saját maga teszteli, alakítja ki (az IGC-s ingyen van), itt egy leírás mi hogyan befolyásolja az autót. Ez egy régi autó szintű és nem biztos hogy helyes is mindenben, csak saját felelősségre. Esetleg érdemes körülnézni még a NFSW fórumokon!
(#14315) eLit-MiLan
Nem kell aggódni jönnek még achi-k! -
punkstyle
tag
Hali!
Én most kezdtem a játékot, hallottam erről a tökéletes szín összeállítós dologról, de sehol nem találok hozzá egy útmutatót, hogy melyik kocsihoz, mi a legjobb összeállítás. Esetleg tudna valaki segíteni?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
odébbb #14325 üzenetére
Inkább nem mondok semmit... De nem én teszlek parkoló pályára, hanem a modik, mert az ilyen stílust maga a fórumszabályzat bünteti.
Második része pedig lassan kimeríti a személyeskedést is.
Az ég adta világon semmi bajom Veled vagy bárkivel, de egy bizonyos szint után betelik a pohár...
Üdv, és további jó játékot Neked. -
odébbb
tag
na vagyok !
BOCSÁNATOT KÉREK !
Igazad vót beeerka , igy és ehe hasonló stilusa nincsmégegy ijjen embernek mint én : de hát király vagyok esztet te is ismerjed el , ezé most megtörtem én is .... (ez van) , BÜNÖS VAGYOK beismerem , de attul még távul vagyok hogy bárki is itt a fórumon ( C vágányra tegyen - bannn) , még ojjjan nincs e ember a födön ...
Kavicsjaimat nem vették el (kösssz EA) ...
EGYKIS csemege aki szurkolt hogy ene vennék má ettül a kis szegény gyerektül , mint odébbb :
berkaaaa fijam nézzzed má mit kapot csóri olcsva , eszt neked küldöm ...Desmond kolleginának akit nagyon szeretek :
JÓéjszakát kívánok : mégegyszer BOCSÁNATOT KÉREK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓTÓL !!!!!
-
ETOM
addikt
Social freeroam filtert meg nem menti a játék ilyeneket, hogy lehet elb*** egyszer érteném meg.
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
öregrájanemfelejt( UFÓ ! Külön köszönöm)...
-
NFree
addikt
Nos szerény véleményepm szerint, maradhat a lista de van 2 dolog amiert, örülnék a resetnek.
1. kapnék egy esélyt javítani azokon a mapokon ami ki van csillagozva.
2. Kiváncsi lennék a lista eleje menyi idő alatt kapná össze magát.
bonus egyébként , már nem érdekel az egész. -
-
falco1
tag
Szia Mindenkinek !
2013.04.11 -én az új patch telepítése során az EA resetelte a saját ranglistáját és a driverek statisztikai adatait. Sokan hitték, hogy ez azt jelenti, hogy az nfs-s.com -on és a magyar ranglistán is törlődnek automatikusan az adatok. Szerencsére ez nem így van.
Az EA döntése nem kell, hogy azzal járjon, hogy az alternatív (akár magyar akár nfs-s) ranglistákon is megtörténjen a reset. Igazából teljesen értelmetlen döntésnek tartom a részükről a mostani resetet, mivel az autók fizikájában, class rendszerében, a skill és power-up rendszerben nem történt változás.
Szóval a mai nap ugyanazzal az autóval ugyanott ugyanaz az eredmény megfutható, mint a patch előtti napon.
Persze amikor belenyúltak a skill rendszerbe, akkor győzködni kellett őket, hogy reseteljék a ranglistát. Nem tűnt fel nekik, hogy többet nem lehet a régi idők közelébe sem menni attól, hogy mindenki kapott néhány ultra partot.
Szóval a probléma inkább akkor van, ha az EA nem akar resetelni, pedig változnak a versenyzés feltételei.
A mostani esetben nem muszáj követni őket. A napi rekordok ugyanúgy lekérdezhetők, az egyetlen különbség, hogy az overall szerint nem ugyanazok lesznek a legjobb idők a SpeedAPI és az alternatív ranglisták szerint. De ilyen szintű eltérés eddig is volt az invalidra állított rekordok miatt.Szóval szavazásra lehet bocsátani, hogy legyen-e reset, de semmiképp sem "kell".
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #14315 üzenetére
A gond most meg a szerverrel van nyomom escapen a power upot erre semmi 10 másodperccel később beadta.. atom lag van.
Am nekem is bejön a rendszer. Igaz első nap kaptunk rakás cuccot holnap már nem fog ennyire tetszeni.
-
Beeerka
aktív tag
@Noxi
Nem tagadom, igencsak felhúzott...
@UFO
Nem lett feltolva Modkerbe, pusztán figyelmeztetésnek szántam azt az üzenetet. Lehet szép szóval is tudatni a néppel, hogy bukó a gyémánt, én is buktam el 217. napon, mégsem küldtem el senkit melegebb éghajlatra.
Stílussal semmi bajom, egyszerűen szúrja a szemem, de ez van.. Viszont a tegnapi alkotása már sok volt, ez egy közösség, nem kellene így írni. -
ETOM
addikt
Nem lett rossz ez az új rendszer. Kaptam is sok mindent. Persze a legjobb dolgok megmaradnak a fizetősöknek
BMW meglesz egykét hét múlva. Lambo meg talán 2-3 év múlva. Végül is ráérünk.
-
UFO1
senior tag
válasz
Beeerka #14307 üzenetére
Nem rossz gyerek ő és így ír, valakinek furcsa, nekem tetszik. A káromkodás nem volt szép, de azért nem kell feltolni a modkerbe, kicsit elgurult a gyógyszere, mert bukta a 200 akárhányadik gyémántot.
(#14299) odébbb
Mondjuk így hétfő-kedd környékén nem ártana, ha felnéznél a NFSW honlapjára vagy az SG-re (ott már napok óta erről van szó) és akkor tudnád hogy mikor lesz leállás, általában 2 hetente van. Én pont ezek miatt szedem hajnalban vagy reggel a köveket, ha épp ráérek! -
Beeerka
aktív tag
válasz
odébbb #14299 üzenetére
Ehhez csak gratulálni tudok... Legalább egy szót írnál le egyszer helyesen.... Nem megy ez, oké... Amúgy meg ki volt írva mindenhol, hogy nem lesz ma este szerver, sőt! már tegnap éjszaka kiírták... Azért mert a Te figyelmedet elkerüli, nem kellene beszólni a fórumon jelenlévő összes játékosnak, főleg nem ilyen stílusban, nem vagyunk a személyi titkáraid!
Már elkezdte nagyon szúrni a szemem a stílusod, eddig nem szóltam, de most betelt a pohár, örülj ha nem találja meg a bejegyzésed egy modi, mert akkor kapsz egy csinos bann-t is. -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14305 üzenetére
Hajnal 4 óra körülre ígérték de lehet még egy kicsit tovább is tart
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mikor lesz elérhető a game?
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #14303 üzenetére
Mire is vársz? Csalódni fogsz!
Itt csak egy csarcsimbókia van, Ha érdekel, szólj!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest