-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Na meg van az ingy snowzilla!
Ciki hogy fel toltam 3-4 kulcsosakol? Mert nagyon szeretem a gtr-eket -
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Most van valami új kód?
Mert fejjeb valami nissan gtr -röl volt szo és több forumon azt mondják még aktiv a kod csak nem tudom akkor ezzel most mi van és ha valaki tudja pls dobja hozzám a kodot! -
Crowent
tag
válasz
BRIKLY #12993 üzenetére
Sziasztok!
Válszeg újra veszek kiegészítőt, szeretném megkérdezni hogy milyen autót vegyek S osztályba véleményetek szerint. Hallottam ezt azt, eddig a Lamborghini Aventadort, és a Koenigsegg CCXR, illetve a GT 4.0-es Porsche autót ajánlották... Azt tudom hogy a Pagani is nagyon jó autó, de azt nem akarom megvenni. Mi a véleményetek?
-
Megnéztem.A játék szerint 499 a végsebességem. Na én önszántamból nem mentem ennyit. .)
-
Ez a sebesség dolog csalóka.Engem már küldtek fel az égbe is és nem 200 repültem fel.Ettől még nem vagyok csaló.
-
tatabike
őstag
válasz
- = Zk = - #12987 üzenetére
Gyááá, Nimfas Corporation....
-
sunny84
senior tag
én mondok ennél jobbat 1,5 éve volt valami ffthailand vagy valami ilyesmi most nem vadászok képeket , videoval képpel küldtem ea -nak + report gomb is repült , 2 napja összefutottam vele vígan tolja
és ami a legfaszább felismert , írta hogy mi már találkoztunk régebben
-
válasz
- = Zk = - #12980 üzenetére
-
sunny84
senior tag
#12977) - = Zk = - hát hogy ? simán
#12976) noblem1983 sok a csaló sajnos azon a pályán ma , de lehet jókat menni azért sorozatban
, mert volt hogy 10 futamból 2 csaló volt csak
, akikkel te ott futottál abból igen az egyik csaló akit megjelöltél de van 1 másik is a virus gyerek is
-
- = Zk = -
félisten
válasz
noblem1983 #12976 üzenetére
lezárult? há' hogyhogy?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SylarHUN #12972 üzenetére
a jó fejséget magamra írtam, hogy jó fej vagyok, hogy nem írok a modkerbe, hanem figyelmeztettelek valamire, ami láthatóan elkerülte a figyelmedet. más nem mindig ilyen. egyből rohangásznak jelentgetni a modkerbe...
egy köszönöm is megtette volna, hogy előbb szóltam, mielőtt valaki jelent, és kapsz 1 nap bant egy moditól.
na, mind1... -
SylarHUN
senior tag
Szőröstől, bőröstől!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #12966 üzenetére
direkt bebuékol, több autós topic-ba, csak azért, hogy lássuk. elég gyenge próba.
azért adtam neki egy törlési esélyt a következő bejelentkezéséig. (kérdés, más is ilyen jó fej lesz-e....) -
-PLevi-
senior tag
válasz
ghostkid13 #12965 üzenetére
Hát akkor cheater volt.
Csodálkoztam is, mert megkérdeztem tőle erre küldte a baráti felkérést. -
SylarHUN
senior tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Az aláírásom a lényeg!
-
-PLevi-
senior tag
596-os overallos Lancia Deltaval lehet 331km/h-val menni?
-
stefyY
őstag
4,5 óra játék alatt.
-
sunny84
senior tag
BUÉK mindenkibe ezt is megéltük
, hasogat a fejem mint a kis balta
-
NFree
addikt
Szevasztok ,
B.Ú.É.KSzal mekérnék mindenkit , csalás esetén ne legyen lusta s feltölteni a képet [Ide] köszönöm
A construction route-t tegnap rakták be a játékba szarja a cuccokat , csak nem lehet menni me 10 futamból 6 csiter min
-
-
stefyY
őstag
back to Apex.
-
Beeerka
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
Robokutya
senior tag
Ez tavai kép idén nem volt kedvem kiruccanni de most is aktuális
[BUÉK]<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/8YCXTQp5dAI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
-
kaoszamigó
csendes tag
Boldog új évet és sok partot mindenkinek!
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Kellemes Ünnepeket , és ""Ultrában""" gazdag Boldog Újévet Kívánok , minden kedves world királynak : mint én vagyok ......
Összegzem a 2012 évet :
-aug : world szülinap : semmmi
-csetfal : semmi
-dec : karácsony : almizsna .....azé egy jóh hir : van kéthtente igc ,,,,,,,,
A régi world arcok elhagyták a gémet ,,,
Nem sirok , tolom - kavicsozok - hátha .... bízok bennne a jövő év jobbb leszz
Ma van a szülinapom : nem panaszkodok , lényeg itt vagyok köztetek .....
B.u.é.k
-
-PLevi-
senior tag
válasz
noblem1983 #12944 üzenetére
Köszi, sikerült!
-
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Az számít valamit tuningnál, hogy 4street és 2race vagy 5street és 1pro tuning cucc van azonos overallnál?
Plusz még valami! Mivel lehet játék közben képmentést csinálni?B.U.É.K. Mindenkinek!
-
stefyY
őstag
First time under 40... ( Main Street )
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #12927 üzenetére
Én is azt mondom, hogy a Zonda F-et megéri megvenni mert a legjobbak között van de a Carrera S is nagyon jó ügyes kezekben
-
tatabike
őstag
Lassan lesz egy normális IGC-s kocsira zsé. Milyet kell venni?
-
NFree
addikt
Áhh kösz látom,
megnézem a képeimet , de csak a frisset.
Arra kérnék minden kedves world játékost , ha csalást észlel ne legyen lusta 1 print screen-re , és töltse fel a fent említett topikba.
És akkor ide nem is szemetelünk többet legalább
Más
Boldog új évet kívánok mindenknek, egészségben ,boldogságban ,gazdagságban.
Neketek worldösöknek , meg partban gazdag boldog Új évet csövi
-
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #12927 üzenetére
Nehogy kártyát vegyél megtiltom, tessék farmolni haverral légy kitartó , össze lehet hozni azt , ha netán a zonda f még akciós azonnal vedd meg
mondok hozzá színsort , hidd el 1-2 cinegét f1 et simán fogni lehet majd vele -
sunny84
senior tag
Mindenkinek BUÉK
-
callmeakos
veterán
Nos mivel ebben az évben nem nagyon leszek már gépközelben ezért kívánok mindenkinek BUÉKot
-
cuebler
senior tag
értem én a tehetetlen haragot a csalók miatt, de van értelme szégyenfalat létrehozni? aki csalásra rendezkedik be, nem fog sb-t vásárolni, könnyen "eldobható" mail-címmel és névvel regisztrál és játszik. gyakorlatilag mire felkerül a szégyenfalra, már akár bannolhatták és új névvel "garázdálkodhat". maximum "tipizálni" lehet őket festés és felnik szerint, hogy a továbbiakban el lehessen őket kerülni.
valaki itt fentebb tett megjegyzést ultra alkatrészek előfordulására vonatkozóan. hogy kicsit tovább árnyaljam a képet: a 28 napos pilótámnak van egy ultra brake, a 7 (!) naposnak pedig egy ultra engine és egy ultra brake. szerintem nincsen benne rendszer, kár keresni.
apropó, valakinek van megbízható info-ja a következő igc-s kocsikra?
-
UFO1
senior tag
Topik létrehozva lehet töltögetni! Csalók a Need for Speed World-ben!
Nox ha úgy gondolja beilleszteti az 1. hsz-ba. -
tupacamaru
veterán
válasz
tatabike #12924 üzenetére
Nekem is voltak alkatrészeim, de elnyelte őket a Sirocco meg a Lancia. Most vettem Boost-ot és Abban volt egy Porsche amit nem akarok lecserélni mert tetszik, és néha még nyerek is vele. Abba kellene alkatrész de és még van 5000 Boost-om. Autót úgy sem veszek rajta. [link]
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #12923 üzenetére
Én nem boostolok, de futamokon kb. minden 10. kártyára esik valami parasztvakító cucc (színezet üveg, neon), van egy raklap ültetőszettem (azt nagyon adja néha, értelme semmi), kb. 20 kártyánként ad valami alkatrészt (street általában, ritkán race gumi v. motor), és talán minden 50. kártyában van pro vagy ultra cucc, általában ultra sebváltó vagy gátló, vagy pro moci. Magyarul fostalicska...
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #12919 üzenetére
Mostanában semmi értelmes nem esik le, érdemes (vagy van egyáltalán) olyan kártya boost-ért ami garantáltan ad is valami használható alkatrészt?
-
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #12921 üzenetére
Gyááá, a gyógyegér...
Ma találkoztam egyébiránt egy új (legalábbis számomra új) állatfajtával, még nem adtam neki nevet.
A lényeg, hogy drag race-ekre jönnek ilyen kis nyomi csókák Lamborghinikkel. Fejlesztés nulla, némelyik még arra is lusta, hogy legalább street cuccokat pakoljon bele, skill-eket nem is ismerik, üresek a mezők, ha rácsekkolok. Persze matrica meg hupilila neon 21-es felnivel van dögivel, kinézettel nincs probléma.
Elindul a futam, egy ilyen majomka megugrik a startnál, persze 2-300 méter után már megfogom a Nissannal, erre elkezd idióta módon ide-oda cikázni, hogy ne tudjam megelőzni, benyomulok mellé valahogy, mire autista módon ütemesen döngeti a kocsimat oldalról, míg előzöm...
Miért nem jön normális autóval gyorsulni az ilyen gyökér? -
F22Reventon
tag
válasz
Azakemény! ráadásul a szeró elfogadta őket 30 másodpercen túl.
Ha már dicsóségnapot tartunk, én is előhozakodok egy jómadárral.
Nem mai a kép, csájnatáon deliveri.
Az eset a következő: powerup hackkel és gyorsulás hackel megvert, aztán beírta chat-be a nyomdafestéket nem tűrő szavakat. Erre felvilágosítottam egy nyilvánvaló tényről, amire válaszképpen jött a friend request -
válasz
46 nitro
DDDDDDDDDDDDD
-
tatabike
őstag
Mai termés.
D-class 532km/h, kizsírozott szakadék és hátszél sem volt.
C-class, 424km/h, végülis ez is teljesen normális.
A végére hagytam a csemegét, grátisz Nissan GT-R A-class 911km/h. Ennél érdekesebb a bal alsó sarokban a tulajdonos csíter védekezése, miszerint "i have not hack"... na persze, anyád meg 130-cal jár a boltba biciklivel....
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #12913 üzenetére
Erős a gyanú 1.10 laptime, nekem asszem összejön de szarrá kell küzdeni magam , meg a nitrot csúnyán nyomkodni kell , de r35 - el semmiféleképp
Sunny
Akkor elárulom, hogy level 60-nál nincs garázshely , és nem csak nekem sokan másoknak sem. De szivesen írnék az eának. ezzel kapcsolatba, nagyon kell a bentley beleszerelmesedtem.
lehet sok van így is 70db autós azé nem kaptam, nem nagyarcuskodni akarok , de nem tudom másra vélni.
-
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74 #12915 üzenetére
nekem van olyan autóm amit bármennyiszer megvehetek és kidobhatok , mikor valami ajándék autó van vagy lesz kilátásban akkor az üres helyeket feltöltöm vele pl most ami volt r35 snow autó és a lancia .. mind a kettő megadta a garázst pedig sokan panaszkodtak rá hogy sehol semmi
.. lvl 60at meglátjuk elvileg papírforma szerint ad + helyet .. csak nem érek rá versenyezgetni mert 1001 az értelmesebb dolgom ennél , most 53 vagyok .. majd meg lesz
-
Desmond74
tag
válasz
sunny84 #12912 üzenetére
16 foglalt garázshelyem volt, mikor elértem a 60-as szintet, gondoltam veszek egy autót az új helyre..., de nincs új helyem....
Na, ettől meg végképp röhög a vakbelem:
"And remember that higher level players will not only have better drop rates of any car parts, but also a better chance of getting those rare Ultra performance parts and Skill Mods!"
szerintem ezek az amatőr, pénzsóvár f@szok ha letudnák ezt programozni, akkor se tennék meg.
Egy ujjamon meg tudom számolni, hány komolyabb cucmók esett idáig level 60-on... -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #12913 üzenetére
MPH? akkor az kb 584 km/h
enyhén csal a tag...
-
sunny84
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ghostkid13 #12909 üzenetére
igen, még azt is nézegettem......
-
Desmond74
tag
Na, tegnap meglett a level 60, aztán a beígért garázshely meg sehol..., b@sszák meg...
-
ghostkid13
csendes tag
válasz
- = Zk = - #12907 üzenetére
Én a BMW-k helyett a Mustang Boss '12-t tudom ajánlani(személyes vélemény). Nekem van egy M3 GTR-em nem rossz kocsi,de nincs benne semmi extra, mondjuk az én legjobb autóm egy Lexus LFA
-
NFree
addikt
válasz
- = Zk = - #12907 üzenetére
Van audim , ugy kanyarodik mint egy féltégla , egyedül a watwrfront roadon ütőképes erős nitro skillezéssel , meg még van egy pálya ahol lehet vele hasítani , de csak D osztályba .
Ha nem emiatt a két pálya miatt veszed meg akkor teljesen felejtős szar kocsi.Más
Ugyhogy srácok nekem elegem van ezekből a mocskokból, igen is fogjunk össze és csináljunk egy szégyenoldalt. -
NFree
addikt
Lejárt az idő limit. rogtön az első futam miután itt post oltam.
Ilyen kocsival lehet világelső időt menni
2 . futam
na most a srác ugy ment ennyit mert ez még ugye belefér , ezt videozni kelllett volna, hogy felakadt a feluljáróknál a híd lábába, és ott me gis előztem , de a célegyenesben elsuhant.
De szerintem a végsebesség azért kirívó powerupp nélkül -
NFree
addikt
-
sunny84
senior tag
válasz
Robokutya #12896 üzenetére
a flukszuskondenzátornál balra kell menni a fúzió transzport mellé ... ott a hipertérnél lévő globál univerzum főkapcsolót ne nyomd le ha nem a foton öv síkja kondenzátorát szed le , ezután egy szövetséges konvojt kell átkísérnünk a birodalmiaktól hemzsegő területen , a milliókért az összes szállítóhajónak épségben kell maradnia, intézzük el az utunkba kerülő droidokat, majd tisztítsuk meg a terepet a konvoj előtt. Néhány AT-ST rejtőzködik a hegyek között.. ha végeztél meg van a 6 milla
, viccet félre téve azt sem tudom miről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest