Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond74
tag
válasz tatabike #14298 üzenetére
Nem véletlenül, a legjobb IGC-s verda volt a , Murci 650 roadster mellett....
A "Nem Hiába Született" strigót megkérdik: - Tudja, hogy a maja naptár szerint december 21.-én itt a világvége? - Há dikmá, ezt még nem hállottáám, de hogy a Maja 22.-én is itt áll majd a sárkon, há esik, há fújj, az bisztosss...!
-
odébbb
tag
kapjátok beee , most jöttem haza , és mié nem kell szólni senkinek , hogy ma szeró leállás lessz , most , hoy a bubánatos pinámba szegyygem össze a kavicsokat ?
NEKTEK KÜLÖN KÖSZÖNÖM , HOGY SENKI SE SZÓT , PEDIG KÉRDEZTEM , MENNNYETEK A FASZBA !!!!
odébbb
-
tatabike
őstag
Hm. A GTS-t elég hamar kiszórták IGC-ből...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
noblem1983
senior tag
Ma 19:00-kor leállnak a szerverek szóval ne a 22.00 órás kezdésre számítsatok mint általában
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
noblem1983
senior tag
válasz F22Reventon #14295 üzenetére
Persze azért rakják be a "régit", mert a Supersportot majd később gurítják be és persze még jöhet közben a Grand Sport is és a Grand Sport Vitesse
-
F22Reventon
tag
válasz noblem1983 #14290 üzenetére
De persze nem a supersports változatot rakják be, ami a király volt eddig, hanem a régit. Miért is rakjanak be egy folyamatosan frissülő játékba egy nemrég megjelent gépet? Majd ha a VW megépíti az 1600 lovas veyront, a játékban elérhető lesz a supersports! fasza
A Venom Gt nyilván csak még később lesz benne, és fogadok h nem lesz top autó. -
UFO1
senior tag
válasz callmeakos #14293 üzenetére
Más: aki nem olvasta mik lesznek a változások, azoknak itt a teljes leírás magyarul: 1, 2, 3, 4, 5, 6, kőszenet Bartuczk és Blackfoxhun kollégáknak a fordításért (persze neked is Nox)! Leállás ma 19-04-ig!
Megj.: a 6. megnyerhető autó lesz a Veyron, de ahhoz minden feladatot teljesíteni kell! Nem mondom az szép baleset lesz! -
UFO1
senior tag
És akkor mivel aprítom majd az F1-eket, he?
-
PR0JECTNR56
addikt
A legjobbkor jön, pont most olvastam ezt.
-
noblem1983
senior tag
Érkezik Mr W16-os quad turbós szörnyeteg amit kizárólag az achievementek-ből lehet majd megszerezni
Veyron[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14288 üzenetére
Azok csak Drag versenyen élnek, pár ilyen szárnyas kerék jól jönne nekem is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tatabike
őstag
válasz tupacamaru #14285 üzenetére
Én nem szoktam magam visszafogni, hadd szóljon....
Van egy romániai magyar munkatársam, perfekt román és magyar, Tőle szoktam kérni jó román szövegeket leírva, azok között is elég sok gyökérzet van sajnos....
A legdurvább, ha csak annyit kérdezel, hogy "este sora ta?" (van húgod?)odébb, mik ezek a locsolókannák meg szárnyas kerekek?
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14284 üzenetére
Általában türtőztetem magam, de most rákos volt nég az anyja is. Gyüjtöttem a suskát egy Nissan-ra, erre egy ilyen köcsög felidegesít.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tatabike
őstag
válasz tupacamaru #14283 üzenetére
Vagy szemben megy a többiekkel, aztán mikor kérdőre vonod, fel van háborodva... Egyre több a sügér...
-
tupacamaru
veterán
Mit élvez az a gyökér aki beáll a keskeny részekre és megpróbálja feltartani a versenyzőket?
-
Desmond74
tag
válasz Tayuya #14280 üzenetére
Ehhh, egy f@szt, pár hét múlva fizetnek Neked, ha személyesen átveszed, és nem foglalja a helyet.
A "Nem Hiába Született" strigót megkérdik: - Tudja, hogy a maja naptár szerint december 21.-én itt a világvége? - Há dikmá, ezt még nem hállottáám, de hogy a Maja 22.-én is itt áll majd a sárkon, há esik, há fújj, az bisztosss...!
-
SylarHUN
senior tag
Találtam jó árasított SB-t!
PSN: Xbox:
-
Desmond74
tag
Csakhogy On legyek, itt egy cikk, a videó a legérdekesebb benne! [link]
-
tatabike
őstag
válasz Micsurin #14276 üzenetére
Állat a hangja, szépen gurgulázik a V6, meg azért húzatáskor is tud üvölteni szépen. Egy öreg szaki mondta, hogy szinten korlátlanul lehetne tuningolni, mert ennek még öntöttvas blokkja van, kibír mindent...
-
Micsurin
nagyúr
-
tatabike
őstag
válasz Micsurin #14274 üzenetére
Hétvégén kipróbáltam a Caprit. Na nem a játékban, élőben. Spanom most restaurál egyet, már járóképes, nagyon komoly. 2.0 V6, dupla kipufogó, elöl-hátul tárcsa, hátsókerék hajtás...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tayuya #14265 üzenetére
Az az "EA" lógó már nem illik óda.... Nem méltó már ez az electronic arts ahhoz a lógóhoz
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Desmond74
tag
Ja, hogy virágoznak végre valahára a cseresznyefák? Akkor azt bámuljátok, meg a kertet, lényeg a lényeg, ne ezelőtt a fossantás előtt üljetek, inkább ültessetek 2 sor dughagymát...(panelben dézsába is megoldható), és tuti a lehellet!
A végén majd kiszórnak valami fing verdát, ami kb. a "csipegetőnek" jó a roncstelepen..., hányszor szopjátok még be a trükkjeiket?
-
Desmond74
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14270 üzenetére
Nem tudom mit csodálkozol, ez már csak a BOT-ok játéka..., Need For Speed Bot!
-
noblem1983
senior tag
válasz Tayuya #14269 üzenetére
Lehet még venni lengyel boostot de nem 800ft-ért 50000-et hanem 2800-ért 8000-et. Amúgy mostanában elég jó cuccokat ad a gyémánt, mióta 60-as vagyok észreveszem. Igaz két profilom van de ezzel most nincs problémám(2db 3*-os perfect start, transtek motor és gumi, 2 db zero váltó, 3* -osnitro duration skill, nitro cooldown skill,speedciens váltó asszem ennyi amik jobbak voltak). Viszont mióta több mint egy hétig játszhatatlan volt a játék sok játékost veszthettek mert néha nagyon nehezen talál ellenfelet
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
De szeretek ilyen nyomorékokkal játszani,mindenki csak lökdösődni tud,de vezetni nem...... .
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Tayuya
csendes tag
válasz Crowent #14268 üzenetére
Abban az időben én is vettem boostot, nem is egyszer. Akkor nagyon jó volt a játék. Nálam az első ellenszenves húzás az volt, amikor büszkén bejelentették, hogy hallgatnak a játékosok kérésére, és átalakítják a skill-rendszert: fizetőssé, (gyűjtögetőssé) tették. Aztán jöttek az újabbnál újabb bugok, és kb. (szó szerint) játszhatatlan lett az egész. Aztán kivették a legtöbb pályát. (sokat azóta sem láttam viszont, pedig állítólag cserélgetik) Megduplázták az új boostos autók árait. Végül feltették az i-re a pontot : lengyel boost trükk eltörölve, mert euróba kétszer annyiba kerül. (amúgy nem értem, a lengyeleknek miért szabad féláron vásárolniuk?)
-
Crowent
tag
válasz Robokutya #14267 üzenetére
Szerinted ha még mindig annyian vásárolnának boostot, mint a T1-T2-T3 idejében akkor lenne ennyi leárazás?
Dehogy lenne. Én T1-T2-T3-as idejében kezdtem el játszani, olyannyira tetszett, hogy a nap 24 órájából képes voltam 16-ot eljátszogatni, annyira élveztem a játékot, akkor még minden rendben volt, nem volt ennyi probléma a játékkal. Az Class rendszerrel is jól elbaszták az egész játékot, hol csakis szar pályák vannak, hol csak néha-néha 1-1 élvezetes játék. Kár hogy nincsen konkurenciája a játéknak, mert ha lenne ez a szar becsődölne. Írtam az EA-nek hogy van 1 kész játék tervem, de nem válaszoltak. Az egész 1 rakás kaki, annyit se érdemel hogy az Év legrosszabb cége díjat megkapja, mert még arra se méltó!!!!!!!!!Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
Robokutya
senior tag
Itt meg fogalmazódik bennem, ha így éreznek eme céggel kapcsolatban a játékosok mért honoráljuk őket orrba szájba boostvásárlással meg hasonlók.
-
Tayuya
csendes tag
Na igen. Kár volt így tönkretenni ezt a játékot. Nem baj, legfeljebb idén is megnyerik az [Amerika Legrosszabb Vállalata] díjat.
-
GrotESC
aktív tag
Miután pénteken kavics gyűjtés közben 3x kifagyott, és még az első 15-ös adagot sem bírtam összeszedni, elegem lett belőle, és félretettem. Ha ez az öcsi rendszer bejön, akkor azért visszanézek.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
Mondjuk meg szerintem azért sem nagyon akarják gépigényessé tenni, mert akkor sokan nem tudnának vele játszani. Nekem egy 2.8-as S478 cerkával meg egy Radeon 9600 128-as AGP-s karival is elfutott, mikor kipróbáltam. 1024x768 és min. beállítások, de lehetett játszani vele.
-
tatabike
őstag
Tudom, meg hogy SLI-t sem támogat. Mikor kezdtem a world-öt annó, SLI-ben nyomultam, de ki kellett kapcsolnom ennél a fosnál, mert rosszabbul futott két vga-val, mint eggyel.
A két szálas buli igaz a játékra, de nem mindegy, hogy 2.6GHz és 8MB L2, vagy 1.6GHz és 1MB L2...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Robokutya
senior tag
tegnap festegetni lett volna kedvem leoperáltam a régi bmwről a festésemet
hogy valami ilyesmit kreáljak rá
épphogy végeznék az alkotással persze hogy befagy a cucc és nem is mentettem egy lépést se -
tatabike
őstag
válasz Crowent #14253 üzenetére
Hát ja, folyamat sír a szám, ha valami gáz van. Mert amikor lenne kedvem kicsit nyomulni, mindig van valami gebasz...
Most éppen az a szitu, hogy sikerült lecserélnem a régi, fapados DualCore (E2140) tragacsomat egy négy magos, brutál állatra, erre megint nem megy ez a fos... Olyan ez, mikor eladod a kocka Opelt, megveszed az AMG Mercit, erre leszakad fél méter hó...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
UFO1
senior tag
Akinek kifagy a játék töltés közben (ez valami új poén az EA részéről ) és visszarakja az utcára ahol se kép se hang, nyomjon ALT GR + G-t úgy bedobja singli-be, azt le kell nyomni vagy kilépni belőle (akkor + 1 DNF ) és utána lehet játszani. Tegnap működött.
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14249 üzenetére
m6 coupe bent van 1,4 misi igc -ért , az m1 procar -t boostért lehetett megvenni mikor bent volt , most egy ideje kivették.. ezért nem érhető el , de biztos viszont fogjuk látni , 5000 sb körül karistólt anno
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tatabike
őstag
válasz Crowent #14246 üzenetére
Mondjuk én csak az EU-szervereken próbálkoztam.
Az még pluszban dühített, hogy újra raktam a játékot (négymagos gépre váltottam), és mivel nem lehet belőle normálisan kilépni, nem menti el a beállításokat. Minden új belépésnél üvöltő zene, mérföld/óra és pixeles kép fogad, újra kell kalibrálni az összes beállítást...[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
nem tudom merre jártok de apex us -on több futamot mentem és t.e ztem is mellette + kavicsoztam 1 profilomban és nem vágott ki 1 x sem
-
Crowent
tag
válasz tupacamaru #14245 üzenetére
most igaza van tatabike-nak, szinte játszhatatlan az egész játék.
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14244 üzenetére
Ilyen volt tegnap nekem is Apex EU-n, de US-en nem csinálta.
-
tatabike
őstag
Most az mire jó, hogy megyek egy futamot, a következőről meg már kidob, nem tölti be, és kénytelen vagyok kilépni, mert hiába dob vissza FreeRoamba, nem reagál semmilyen gomb semmire, csak állok az utca közepén, ikonok sincsenek, semmi... Már kétszer jártam így, tegnap is és ma is. Ja, fejlesztés helyett biztos az anyukájuk ánuszát izgatják a programozók...
-
Micsurin
nagyúr
Az például lenni ph fórum újabban IT nem vagyok aktív annyira...
Csak megtetszett mert azért az öreg böhmös nehogy már s es legyen
Egyébként valami szörnyű a game
rx8 fel ment b.be de nem értem hogy , ha lejjeb tornásznám még használható lenne?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
na kicsit benéttem , hogy mi van....
Na mondóm jól van komolyan ez lehetséges? ezzel? S class? lehet , hogy kicsit sokat hagytam ki
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
NFree
addikt
Srácok tegnap későn este addig kinlodtunk, mire véletlenül kinunkban kitaláltuk , hogy 1 single futam , utánna egy privi ,utánna megint single , privi , és igy tovább. és ment a dolog. tehát ha ma is szarakodna ez a genyo próbáljátok ki , nálunk működött , s nem kellet bejelentkezni , minden futam után.
vga
-
NFree
addikt
válasz Tayuya #14235 üzenetére
minden szavaddal 1et értek. de ez csak egy szép álom marad sajnos , az elmult évek tapasztalatai alapján , nem ebbe az irányba sodródott a dolog.
Sajnos , pedig ebben látnám én is a jobb szebb jövőt, + egykicsit javíthatnának a droppon
. Na jol van ne álmodozzunk , és forduljunk meg a bilin , mert bele lóg a kezünkvga
-
NFree
addikt
Tény hogy sok marhaságotm kitalálnak a fejlesztők, de a csalók ellen semmit nem tesznek , csak ha az ő érdekük ütközik akkor (th hack) az összes többi szarság él és virágzik beszarás.
vga
-
sunny84
senior tag
Sziasztok , üdv mindenkinek megérkeztem , a vártnál picit hamarabb mert így is ez a kis kiruccanás kis híján 50 ezerbe fájt :S , látom lesz sok változás megint , kiváncsi leszek hogy sikerűl e megvalósítani probléma mentesen , sok rohadt csaló változatlanúl maradt többi meg majd elvállik :S
-
senior tag
-
Tayuya
csendes tag
válasz callmeakos #14232 üzenetére
Igen, ez szép és jó, mint a többi MMO-ban.
Azonban inkább javítanák ki a bugokat, hogy lehessen is versenyezni + írnának valami anti cheat rutint + kijavítanák a world chat-et + levinnék a boost árát a felére (kb. a lengyel boost szintjére) + levinnék az autók árát a régi szintre: 4000 boost körülre + bevezetnének normális social tartalmakat (pl.: klánok (vagy verseny istállók)) + 2-3 fős party-val is be lehetne jelentkezni 4 fős TE-re.
Ha ezeket meglépnék, áradna vissza a nép. És akkor jöhetne az achievements rendszer is. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
De jó hogy mennyi buzi csaló van..........
-
Robokutya
senior tag
válasz callmeakos #14232 üzenetére
Na ez mind szép és jó, de mondjuk akinek 3 éves karaktere van és pl ne adj isten még béta logója is megvan a karakterének azt milyen módon díjazzák, ha mondjuk csak azért van pl 1080 versenye bukva mert pl 3 év alatt szedte össze mindezt? 3 év alatt 1722 kör. Illetve itt lesz buktató az hogy a privát versenyek nem lettek valahogy regisztrálva.Tegyük fel emellett a szám mellett van 1000 kör barátokkal és az sehol nincs betéve.
Vagy teszem én azt hogy díjazza a 3 éves regisztráció alatt összejött dolgokat illetve hogy díjazza a fél éve regisztrált emberke szintjét?
Azé durva hogy ilyen dolgokat az elejétől kellett volna beépíteni a játékba és nem 2 éves használat után.
Ez megint nem lesz egyensúlyba a dolgokkal.[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Nos úgytűnik még itt nem lett tudatva, szóval azért én megemlítem.
Hamarosan (a tervek szerint Április 18.án) bevezetésre kerül az új Achievement rendszer (magyarul csak öcsik).Lényegében arról van szó hogy ezek az öcsik akkor kerülnek kiosztásra, ha valamilyen feladatot, vagy dolgot elvégzel (ennyiszer lógtál meg a zsaruk elől, ennyi Porschét gyűjtöttél, ennyiszer győztél Dragban stb..)
Az öcsik 4 kategóriába lesz osztva:-Versenyző: Ide tartozik minden ami a World eseményeivel kapcsolatos dolog. Verseny, Üldözés, Team Escape és Treasure Hunt mind megtalálható a listán, így ebben a kategóriában széles skálán várnak bennünket a bónuszok.
Gyűjtés: Minél több autót gyűjtesz, annál több öcsid lesz...
Testreszabás: Formáld verdáidat minél szebbre és gyorsabbra, csak hogy újabb kihívásoknak felelj meg!
Vezetői: A kategória kivégzéséhez emeld a profilod szintjét, gyűjts pénzt, illetve teljesíts más Achievementeket.
Minden öcsinek öt szintje van, az elsőt gyerekjáték teljesíteni, a ötödik viszont már teszteli a képességeidet és a kitartásodat. De ha megfelelsz ezeknek, kellemes meglepetésekben részesülhetsz.
Sofőrpontok:
-Minden megszerzett öcsivel együtt Sofőrpontok is járnak, amelyek egyben képesek megmutatni, mennyire vagy tapasztalt. A pontszámod mindenhol látszani fog, legyen szó akár a versenyek előtti Lobbyról vagy a profilodban lévő adatokról. Képes megmutatni, milyen típusú játékos is vagy, minél magasabb a mutatód, annál elismertebb leszel. (Legalábbis a fejlesztők szerint.Alul egy kép, hogyan fest az egész, a még tesztelési fázisban.
Kattintásra a kép megnő
Szerény véleményemet hadd osszam meg erről veletek.
Ez egy jó kezdeményezés, de nem újkeletű dolog. Sőt. Minden normálisabb multi játéknál már alapból vannak ilyenek, nem is értem miért vártak eddig rá. Azért tűnik jónak, mert ez nem a kedves fejlesztők saját kreálmánya, hanem egy bevett, jól működő dolog. Ráadásul, talán új színt vihet a játékba, és talán vissza is tud csalogatni pár játékost, aki elhagyta már a játékot. De sajnos van egy olyan érzésem, hogy a fakezű fejlesztők valamilyen módon, de biztos elszúrják: Vagy nem fog működni normálisan, vagy feltörik és napok alatt csinálnak hozzá hacket, stb...
Meg kell várni mindenesetre mire bevezetik (terv szerint 18.a, de őket ismerve, ez lehet későbbi időpont is.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
tupacamaru
veterán
Regeltem az Apex szeróra is. Mentem pár versenyt a Sirocco-val és áthozta a Soost-omat is. Így itt megvettem az akciós Porsche rendőr autót. Hát nagyon megy, a Carrera S egy kicsit lomhán kezd el fordulni a kanyarokban de ez teljesen másképpen viselkedik. Pedig még csak két csillagos cuccok vannak benne.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Cheater nyomorék XOOX507 gyorsulás hack,meg talán volt speed hack is,de ahogy elnézem volt valami skill hack.
-
UFO1
senior tag
válasz tupacamaru #14227 üzenetére
Szerinted. Mellesleg, ha LFA-val lehagy egy Carrera S-t jó eséllyel bízhatsz benne hogy csaló. Kivéve, ha egy nagyon top pilóta az ellenfél. Azért azt nem értem az ilyen autó finish-es gyökerek miért nem játszanak azzal amivel egyidősek.
Tegnap Riverfront & Green-en majdnem megfogtam egy ilyet RS 4.0-val csak az végig ment a pályán, igaz 401km/ó volt a vége az LFA-nak , sajnos a cél előtt elfogyott a NOS-om és 1s-el megelőzött.[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Mikor lesz pöcs ?
Fontos lenne ám ?
Ja lemarattam a vasárnappi gurulásról ami este nyóc körül vót , má egycer végr valaki küdhetne infót - galmbpostázhatna - vagy ejönne hozzám egy levéllel a kezébe - sms - karinti - hijjon fe - üjön biciklire stb...
Kevés infó - nincs üzenet - semmi email -- békapja az a valaki ?
százszónakisegyavége , nemértem de vége ....
odébbb
-
tatabike
őstag
Na, "előkerültek" a versenyek, lehet nyomulni....
-
UFO1
senior tag
válasz tupacamaru #14209 üzenetére
Annyiért jó áron van (2700) és nem rossz az, meg lehet szorongatni egy megfelelő tuninggal a Zonda-kat, F1-eket is. Tanácsként ültetés nem kell bele max. 1-es, de a nélkül is tökéletes.
Megj.: ezen nincs sziréna és villogó sem! -
tatabike
őstag
válasz tupacamaru #14213 üzenetére
Én igyekszem összeszedni az IGC-s verdákat, 8 profilban kb. 48 autóm van összesen. Ha valamelyik profil "betelik", csinálok egy újat az új verdáknak...
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14211 üzenetére
Csak 4 autóm van, egy C-s, kettő A-s meg egy S-es. Nem vagyok egy nagy autó gyűjtő tipus.
-
noblem1983
senior tag
Ha tetszik akkor vedd meg de úgyis jön majd a 991-es Porsche-ból a Gt3-as vagy esetleg RS változat is egyszer és már nem nagy durranás a Carrera S-hez képest. A mostani rakéták (Zonda-k, Koenigsegg CCXR, Agera persze jön majd az Agera R is, Aventador)mellett meg már lassan hobbiautó lesz közepes képességekkel. Az F1-et direkt nem mondtam mert az csak a gazdagok játékszere nevetséges árral.
-
tatabike
őstag
Persze, lehet vele nyomulni, sőt ha jól tudom a 'K' betűvel be is tudod kapcsolni a szirénát, meg a villogókat. Lehet vele idegesíteni az ellenfeleket...
Mikor volt grátisz egy napra bérelhető az a fosláda rendőrautó, én is azt csináltam, hogy mikor verseny közben utolértem valakit nagy nehezen, ráküldtem a szirénát, meg a villogókat, általában el is cseszte az illető az aktuális kanyarkombinációt, és sikerült megelőzni...Miért nincs 'B'-s verdád? Legjobb dolog a világon, ha már unod a csőlátást 'S'-ben... Én néha még 'C' és 'D' osztályban is körülnézek... Azért nehogy azt higgyék a friss reges kollegák, hogy olyan könnyű versenyeket nyerni...
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Nevetséges 40 napja szar skillek. 1 csillagos rakás. Megba......!
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14208 üzenetére
Nincs B-s autóm, így nekem nincs is elérhető verseny.
Szerintetek érdemes egy Carrera S mellé berántani ezt a Porsche-t 3xxx boost-ért? Attól hogy rendőr autó gondolom még lehet vele versenyeken indulni.
-
tatabike
őstag
válasz eLit-MiLan #14207 üzenetére
Hát, benéztem az összes szeróra, mindenhol csak fotózkodni lehet, gyémántot szedni, meg ezen a fosláda B-class "versenyen" nyomulni. Semmi más nincs, még egy High Stakes se... mindenhol egy raklap autó rohangál Free Roam-ban, aztán ennyi. Viccesek...
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
Most ez komoly? Nálatok is csak egy verseny elérhető? Ez az überfos Rosewood&Lyons Sprint. Semmi mást nem lehet választani.
Ezen a szar pályán amúgy ki játszik máskor? Mert tuti úgy csinálták, hogy valamelyik részeg fejlesztő egy szilveszteri bulin bekötött szemmel nekiállt játszani....Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest