- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
33rp-ckww-w6h7-qxgp
porsche Gt3RS 4.0 örök -
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15880 üzenetére
Üdvözletem uram!
Reméljük jó élményekkel tértél haza!
(#15894) sunny84 : gyönyörű szép lett!
-
sunny84
senior tag
kis old bömbölőt bedobom ide , körbematricáztam
ETOM : van mikor kiszemel pár embert hogy nem enged fel vagy ledobál ha túlterhelt a szeró, régen is volt hasonló mikor a sokan voltunk csak a boostosokat és a startereseket engedte be :/
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #15891 üzenetére
Netem az biztos, hogy jó szerintem szerver oldali hiba van mert már belépni se tudtam.
-
Fehdavee
tag
Nekem valami 6 os kódot dobott meg hogy Login failed- please try again :/ már 3x
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #15889 üzenetére
Kösz ránézek csak már feltoltam paypalra zsét ki gondolta, h szar lesz..
Játék meg ezt dobta:
---------------------------
Error
SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_7
OK
---------------------------Éreztem, hogy valami nem stimt world oldalán se.
-
callmeakos
veterán
Általában CDGalaxis. De lehet kapni még 576ban, illetve a MediaMarkt áruházakban.
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #15887 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #15885 üzenetére
Na az szép.. te vettél már lengyelt paypalrol. Mi a szar lelte? Kezd már felb@szni az egész. Kb azt érzem már magamat akarom lehúzni pénzel!
-
callmeakos
veterán
-
ETOM
addikt
Lol rászánom magam, h megveszem ezt a szar ford-s packot paypalal erre:
General ErrorAn error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.
Zsír!
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15880 üzenetére
Üdvözlet
Az nem is olyan sok. Pedig sírtam én is rendesen.
-
eLit-MiLan
őstag
Nah hallihó, megjöttem
Visszaolvastam azt a 196 hozzászólást, ezaz!
Látom voltak problémák rendesen
Bmw igc-nek én örülök
-
ETOM
addikt
gt3 rs 5100 boostot megéri? Vagy elég a gt2? Fene essen belé, hogy nem tudom eldönteni mit vegyek. Cinke is ott van még s osztályra, de azért meg sokallom a 8-t... koeniget csak azért se veszek mert elcsesztem múltkor az akciót..
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15877 üzenetére
Fejlődünk...hova fog még süllyedni ez az alja nép / hacker világ.
-
tupacamaru
veterán
Eddig még nem találkoztam ilyen csalással, de ma igen. A mostani A-s pályán lerövidítették az utat, tehát elhagyta a pályát és visszajöt rá megint. Két ilyen eset is volt ma és mind a kettő máshol csinálta meg ezt.
-
knoz91
tag
Jó reggelt és szteppelő' Aston Martin-okkal teli napot kívánok.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #15868 üzenetére
Szerintem érdemes, ha egy relatíve jól irányítható és jól gyorsuló "tankot" keresel TE és Pursuit-ra. A kézifékes és visszafordító kanyarokban remekül ki lehet használni a gyorsulását illetve a 4WD-t (és nem mellesleg jól néz ki).
Nem rossz egy lebutított F1-es, tényleg ritka látvány az ilyesmi. A-ban mostanában a Lotus Europa S-et hajtom, de annyira nincs súlya szegénynek, hogy a legkisebb ütésre is tripla szaltót produkál, ráadásul alkatrészek terén is elég pocsékul állok vele. Viszont a külseje egészen bejön most már (általában véve nem vagyok oda a Lotus-ok megjelenéséért) és a vezethetősége is egészen kiváló, gyorsan reagál és optimális érzékenységgel. -
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15866 üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15865 üzenetére
Tökéletes Team Escape járgány, ragyogóan képes áttörni a helyi hatóság blokádjain, de ahhoz még kellőképpen jól manőverezhető, hogy a gyorsan közeledő Rhino-kat is ki tudd vele kerülni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nekem a kedvenckémet majd a Nissan GT-R35 SpecV-t beaktiválom.
-
noblem1983
senior tag
válasz
WASPZotya #15863 üzenetére
Próbáld meg Originen keresztül indítani, van akinek azzal működik ha simán problémája van az indítással. Az E30-ról meg annyit, hogy elmorzsoltam egy aztak.rva-t mikor megláttam, hogy a régi T2-es bikát játékpénzessé teszik. Így végre lesz ütőképes verdám B-ben meg lehet C-re is veszek egyet
-
WASPZotya
tag
Nem tudom ti hogy csináljátok, de nekem a honlap se jön be, meg a játék sem indul el már jó ideje.
-
cuebler
senior tag
rögtön két autó is a kívánságlistámról igc-s lett. asszem, feladok egy lottót :-)
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #15857 üzenetére
Ez már köbö hanyadik?
ez az igc forgás vicc...
Egy E30-ra nevezek tán, aztán annyi. Köszönjük újra EA <3
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #15851 üzenetére
E30 IGCért? Rest In Peace kulturáltan dizájnolt Kockabömbik..
-
Desmond74
tag
válasz
callmeakos #15855 üzenetére
Szevasztopol!
Remélem sok nyári élményed fűződik majd ehhez a játékhoz! Máshoz se....
Csimpilota
-
Fehdavee
tag
Hali!
Nem tudom miért istenítitek a murcit egy Hemivel amibe csak 1 csillagos cuccok vannak lazán zúztam a gyereket 2x körversenyen..... bár nem mondom hogy a gyerek tudott vezetni
De am már egész jó kis izomautó kollekcióm vanChallanger, Camaro SS, Hemi, meg egy audi (nem izom
de ezzel csak dragozok meg is van az 50 drag győzelem
A lexus lfa-t ajánlájok?
Üdv.Dávid -
ETOM
addikt
válasz
Nagyszeru ennel rosszabbak szamomra nem is lehetnenek talan a hatchbackra benevezek.
-
Desmond74
tag
válasz
Szevasz Séróbáró!
Micsoda felhozatal, még full Ultra felszereltséggel se versenyképes
KOMOLY EMBER HÜLYESÉGRE NEM KÖLT, MÉG HA LENNE MIBŐL IS...
-
callmeakos
veterán
Új IGC-sek
Nissan GT-R SpecV (R35)
Subaru Impreza WRX STI (Hatchback)
BMW M3 E30 Sport EvolutionMennek:
Lotus Evora
Audi R8 4.2 FSI Quattro
Mitsubishi Lancer Evolution X -
Desmond74
tag
Szevasztok!
Csimpilóta vagyok, a régebbi kemény mag ismer.
Nemrég bannoltak a játékból, ami jogos, annyira unalmas volt már, hogy alig vártam az új hekkeket amiket sosem használtam , nekik jó játékot! -
Shokkolo
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15848 üzenetére
1 hét
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,a dupla XP és Cash meddig tart?
-
ETOM
addikt
Új igc-s autók várhatóak ma?
-
tupacamaru
veterán
A 125. A-Class győzelemre adot egy sárga Ultra motort, bele is tettem a GT2-be, mert a kékre várhatok.
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #15843 üzenetére
Nekem van Agerám, ha neked van CCXR-ed akkor vágjunk bele a dolgokba!
-
WASPZotya
tag
Nekem már több mint egy hete nem jön be a honlap sem, meg a játék se indul el.
-
noblem1983
senior tag
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #15837 üzenetére
Az Agera jelenleg a legjobb Koenigsegg autó a játékban... Legalábbis tapasztalataim szerint... Az Elitet még nem tudom, de majd egyszer lesz az is....
-
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #15833 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni se meggyőzni, de a cinegét kb. 1 hétig tesztelgettem különböző kombinációkkal és piros turbóval ment a legjobbat, pedig volt max. overall, legjobb gyorsulás, legmagasabb végsebesség, stb.
A TH-t próbáld úgy szedni, hogy előtte nem mentél még semmiféle versenyt (lehetőleg délután/este), és váltogasd a 3 driver sorrendjét a 20. nap után. Nekem van egy szisztémám és szinte mindig oda ad jót ahova szeretnék, mondjuk egy jó hosszú perfect az csak nem akar jönni. A termés az utóbbi 8 nap alatt: 3 pro, ill. 7 ultra. -
ETOM
addikt
Na baszki felment a ccxr..[link]
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15834 üzenetére
Gyere érte és vihetsz egyet
(#15836) csako
Ez már csak így megy látod
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #15835 üzenetére
A legdrágább autó amit valaha vettem a Worldben az a stock CCX volt. Kemény 10000 boost volt és már alig vártam , hogy bekerüljön mert azt a tespedt rondaságot eszemben sem volt megvenni hiába lett volna boostom lengyel időkben. Én kitartottam és tartogattam a kis boostomat amíg meg nem pillantottam az első sima CCX-et leparkolva. Tény, hogy elég népszerű autó lett az Agera és a 2. olyan Koenigsegg ami versenyképes S kategóriában.Ahogy sejtem hasonlóan mehet mint a CCXR amit szívesen hajtok mert nem okoz csalódást és tudom , hogy az Agera is képes erre de valahogy ritkán látok olyat, aki kihozza belőle amit valójában tud. Szóval én szeretem a Koenigseggget a valóságban is és itt is és azért is mert nem sokat látok belőle a játékban sem a CCXR-ből legalábbis.
-
válasz
Ebből nekem is van/volt, habár csak kettő...
Korábban meg zöld 3 csillagos szürke-betűs turbóból adott többet is rövid idő alatt -
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #15824 üzenetére
Nem hiszem hogy az Agerát mostanában leárazzák, egyrészt mert az az egyik legjobb kocsi, másrészt szerintem ez tök véletlenszerűen választják ki, melyik autó legyen leárazva...
De nem értem, miért lettetek annyira oda a Koenigseggért?
Eddig senkit sem érdekelt most meg eléggé sokan akarnak venni olyat.
Mondjuk én nem bántam meg, nagyon jó kis kocsi... Lehet veszek még1et, egy race, és 1 dragra... Csak tudom amilyen szerencsétlen vagyok, vennék még1et, másnapra meg kinn lenne az Agera R!!!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Ide jöhet belőle, úgysincs elég.
Velem a trollkodás feltöltők terén abban merül ki, hogy sárga kellene lehetőleg több darab, de helyette minden más színből ad, ráadásul kényesen ügyelve rá, hogy véletlenül se legyen 4 csillagos.
Az Ursa három csillagos futóműjét "gyűjtöm" ugyanígy, már van belőle négy darab raktáron, egy pedig autóba szerelve. -
callmeakos
veterán
Amit alul tetszenek látni az nem más, mint 1 hónap Treasure eredménye. Nem vicc. 1 hónap alatt ma kaptam a hatodik Attack turbómat. 1 ment az Elisebe, egy meg korábban a GT2mbe. Nem tudom hogy ez most rekord, a Treasure van most troll kedvében, vagy esetleg így adja vissza a múltkori köcsögösködését, de tele van a padlás a piros csigával. Ráadásul ez az a part, ami nagyon semmibe nem jó, sőt egyes 3 csillagos partnál is sokkal gyengébb. Ha tudnám ingyen osztogatnám mint a cukrot
-
Sirkonyak
csendes tag
Köszönöm a váalszokat valszeg akkor 1 Boss lesz.Úgyis tetszik.
-
knoz91
tag
Rockport teli cheaterekkel...eddig 6-7 külön lobby-ból az összesbe volt egy sh-s...élvezet most dragozni.
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983 #15824 üzenetére
Én nagyon szeretném a CCXR-t, de már egy jó ideje tényleg nincs semmi értelmes ajánlat 8000-ben. Remélem, nem veszik ki.
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15822 üzenetére
Köszi. Akkor úgy nézem megkell vennem a packot.. csak azt bánom h vártam fölösen.
-
ETOM
addikt
Akcióba verdák meddig szoktak lenni? Ha úgy van akkor CCXR-röl nem lenne jó lemaradni.
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #15819 üzenetére
Dobnám is ki a p***ába
-
chris1997
aktív tag
E napi trollfészen talált gyöngyszem
De komolyan, ki nézegette a statom?
-
callmeakos
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #15813 üzenetére
Egyszerű: nem.
(#15814) Sirkonyak
Mustang Boss '69, Mustang Boss '12, Bentley Continental GT, Corvette ZR1, Dodge Viper....
-
knoz91
tag
válasz
tgbzhnujm555 #15813 üzenetére
Régen jó volt a GTO, szerintem prószáld meg.
1*-osokkal próbáld ki, ha jó akkor fejleszd.
(#15814) Sirkonyak : El camino, LFA, és az ilyen testesebb autók. Amit legjobban eltudok képzelni igc-ért az az el camino.
-
Sirkonyak
csendes tag
Srácok néhány tipp kéne melyik kocsit érdemes HS-re ilyen zuzósra megcsinálni.
-
tgbzhnujm555
tag
szépreggelt!
a 65ös GTO-t megéri nitróra skillezni? -
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15810 üzenetére
Nem értem akkor nálam a hiba vagy profil függő? Proxy switchert használsz te is
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #15804 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
szakalistvan #15801 üzenetére
Dragnál csak a Drag Skill-eket veszi figyelembe, mnást felesleges berakni ha csak azon mész az adott autóval. 75% szárnyas kerék és 100% olajos kanna a max amit betehetsz.
A RAM minden ütközésnél növeli a kocsi súlyát vagy csak akkor ha nyomom a Jugger-t?
-
UFO1
senior tag
A játékkal most elég nagy gondok vannak, valószínűleg támadják a szervereket, weboldalt stb. (a kivágott csíterek
) Probáld meg alacsonyabb minőségen (low, medium), ne fusson a játék alatt letöltés stb., néha még akkor is megszakadhat, ha kilesel pl. ide a fórumra.
Megj.: az US szeró általában gyorsabb, stabilabb APEX-en. -
knoz91
tag
Uram...mi örülünk ha egyszer van olyan nap egy elátkozott héten hogy tudunk játszani NORMÁLISAN. És kérem, azért mert senki nem tud segíteni, ne legyünk már sz**rá oltva. Mindenegyes reposztot nem akar szerintem senki se eltölteni azzal, vagy egyenként válaszolni mert: BOCS, NEM TUDOM. Köszönöm szépen mindenki nevében!
-
Sheld
senior tag
Nos. Lassan egy hete szenvedek a játékkal, és kb egy hete írtam ide először. A routert újrakonfiguráltam, a tűzfalát kikapcsoltam. Windows-ban is átengedtem a tűzfalon a játékot. Új profilt csináltam. Próbáltam másik szervert is. Ping-elve a google-t 14-20ms között váltakozik. Emellett AION-ozok és SW:TOR-ozok, mind2 max 80ms-os pingel. Ott semmilyen probléma nem jelentkezik játék közben. Újratelepítettem a játékot, próbáltam a High pack-ot is leszedni. Külön portot nyitni neki. Semmi semerre... Már az első futam, miután kiválasztottam az alapkocsim: visszaszámol h 3...2...1... a kapcsolat megszakadt a szerverrel.
-
-
szakalistvan
senior tag
Aki ezzel a játékkal akarja atölteni a szabadidejét annak kötélből vannak az idegei
Hidd el mi is kapunk hibaüzenetet eleget,kirak,berak laggol lefagy de nyomom [link] 2011.11.27 óta és valahogy nem tudom letenni.Türelem az k*rva sok kell hozzá.
Más : Dragra milyen skillsor ajánlott? Headstart számít valamit? LP 650 Roadster
Jelenleg ez van benne,minden 3*,de tud az többet is: csak mit rakjak még bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest