Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Helló,
CLKBLACK ügyes gyerek. Én meg beugrottam pár multira, Graypointra, 0 rákészüléssel: napok óta csak kavicsozok, Nismo r34 el hetek óta nem mentem. A kocsi az ilyen "ami volt raktáron, azt kapta" színsoros. És akkor egy idő, zéró falazással:
+bónusz: szoros voltAmúgy ügyes próbálkozás volt, kiváncsian figyeltem vissza tudod-e csalni Tutut a játékba - mégha csak pár körre is
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #13196 üzenetére
Attól függetlenül a Nismoval rámehetnél 1x mert nem skill fügő a dolog
játék pénzért a büdös életbe nem lessz 2 csillagos skill
(#13198) noblem1983
Van egy sejtésem hogy lehet tisztán így menni de azt nem árulom el
És nem csalóztam le csak arra vagyok kiváncsi jól gondolom -e a dolgot. -
tutuhawer
őstag
Szevasz, elesek a kanyarokban. A legutolsó patchben, amiben változtattak kicsit a kezelhetőségeken, az nálam sokat számít, mert 2 évig mentem így, most kéne mennem úgy, kevés játékkkal, és az nem OK. Meg le is fagy nekem a nfs world, szóval limitált időt játszom. Majd ha játékpénzért vehetek 4 csillagos skilleket, belépek többet.
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13187 üzenetére
Én le koccolok , mert szeretek nyerni
és ha azonos az autó akkor tuti power upp(nos) dömpingbe torkollik a futam, és abból meg kevés van , kell az időjavítgatáshoz
Tutu kerestelek a játékban Graj pointon kéne tesztelni nismoval a lényeg 1.18 as kör pü nélkül kössz
Nagyon nehezen vertem el
Utánna néztem még tiszta az ember, de olyan gyanus volt a dolog hiába nitroztam , nem maradt le. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #13192 üzenetére
azt a hsz-t kicsit megmosolyogtam. Az porschét vagy a mustangot olyan nagyon nem butították, csak kevésnek érzed a T4-es autókhoz képest. Ennyi lehet a trükk. Első százba a legtöbb pályán szerintem beférhetsz akármelyikkel, de inkább valamelyikkel. Egyik pályán egyikkel, a másik pályán a másikkal.
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #13190 üzenetére
-
tatabike
őstag
Én nem koccolok le semmilyen kocsitól. Ha már in lobby vagyok, végignyomom, gyengébb kocsival nem égés kikapni. Legalább nincs kényszer az emberen, hogy nyernie kell.
Nagyon visszavették a nyereményeket, így IGC-s kocsit se mostanában veszek. Amúgy meg azt hittem, hogy a régi Subarut rakták vissza, a kék-sárgát IGC-be, erre tegnap néztem, hát ezt a ronda Seat-orrú vackot, amiről a csepp-kadett jut eszembe, ha ránézek. Tiszta gyász...És az Inventory befogadóképessége összesen 150, vagy külön-külön a partokhoz, aftermarkethez és skill-hez? Mert már kifolynak az ültetőszettek a garázsból...
-
chris1997
aktív tag
válasz
tutuhawer #13185 üzenetére
Minek? Röviden: Spúr vagyok. Nehezmre esik néha applikálni a cuccot, mert nem tudom jó lesz-e bele, vagy nem.. Szóval hétvégén építek.
Készítek egy projekttervet.. próbálok nem statnak bedőlni. Ha nagyon akarom, lenullázom magam, mint a fene. De odáig még nem jutott sor. Szerintem a három R8(Shift R8, 5.2, LMS) Kalibrálása(5.2 újrakalibrálás, úgy kanyarodik, mint egy jobb TTRS), talán Cinque, de ahhoz agyamentnek kéne lennem.. Suprát műtöm, Nismot is, stbstbstb. -
chris1997
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #13183 üzenetére
150 alkatrész.. ez van, ha nem pakolok
De egész vidáman tűrtem.
-
Micsurin
nagyúr
Az rx8 hozzá nyultak vagy mi?
Mert teljesen instabill let és a hátulja ki megy jobra balra -
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #13179 üzenetére
-
Robokutya
senior tag
válasz
noblem1983 #13178 üzenetére
esetleg dragra belőheted
-
callmeakos
veterán
válasz
F22Reventon #13174 üzenetére
Hát örülj hogy nem 3 vagy 4 csillagos skillel jártál így
Láttam már olyat, hogy valaki így cumizta be, csak egy ultra parttal. -
noblem1983
senior tag
válasz
satee76 #13175 üzenetére
Valamelyik nap vettem egy Vipert poénból ,hogy megnézzem mennyire sz.r. Első B-s versenyen MR2-es -szép Viper de úgyis lenyomlak Kaptam is legalább 10 másodpercet 1.5 perc alatt mert az a kocsi nem tud fordulni sem. A hangja szép de az semmit nem ér. Jöhetne már az ACR verzió mert ezt a csúfságot amit ezzel a kocsival műveltek rossz nézni
-
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon #13174 üzenetére
én 28%-ost forgattam
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
Ki mit ajánlana a következő 3 IGC-s közül:
-Lambo Gallardo
-BMW M6 (esetleg M3)
-Dodge Viper SR10Köszi
-
Robokutya
senior tag
Skacok ide is bedobom hátha kell valakinek
Van egy 5% os ORIGIN kódom ha kell valakinek privben toljon egy üzit az első viszi -
ETOM
addikt
Hát megmentette magát ma a játék. Kaptam ultra motort. Aztán elmondom 30 imát és ultrát adott gyémánt gyűjtésre is..
Lesz mit rakni a skylineba
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
beholder00 #13166 üzenetére
Gratula
lesz még ott több is
-
tutuhawer
őstag
ha lenne 4740 boostom, akkor egy 370Z-re bodykit, a Z-tune-ra egy szárny, és a 350Z-re ha marad boost, a veilside bodykit kerülne fel. Ha még maradna boost, akkor megvenném a régi Skyline-t is. HA még egy kis boost lenne, akkor bizony az R-spec bodykitet megevenném a silviára. Hogyha talán lenne még egy kis maradék, akkor a Suprára vennék új bodykitet jó átgondolás után. A végén 2 szárnyat rápróbálnék a 2 Lancerre. Az X-esre biztosan , a IX-est meg meggondolnám.
-
beholder00
tag
válasz
eLit-MiLan #13160 üzenetére
köszönöm
van is egy 4 csillagos gumim
-
NFree
addikt
Ezt a szopást, most sikerült menni quqa-val párat tesztelni az rs 4.0 at , épp meggyőzött bemegyek a car deelerbe , és cumi lejárt az akció
Chriss
Nem tudod mien időközönként cserélgetik a kocsikat akciónál?, szét b. az ideg -
chris1997
aktív tag
Új OnSale autók. Akkor nem lesz GT3RS 4.0 svábbogár, de a legszebb 911(a GT2 997) Megvan,
- Aston Martin V12 Vantage: 2700SB
- Bentley Continental SS Coupé: 3000SB
- Chevrolet Corvette Z06 CLE: 2700SB
- Dodge Viper SRT10: 2100SB
- Ford Mustang BOSS 12':2940SB
- Jaguar XKR MD 67 Treasure hunter: 3000SB
- Lamborghini Murciélago LP640: 2760SB
- Lexus LFA: 3060SB
- Marussia B2: 4080SB
- Nissan GT-R SpecV: 2700SB -
Kivették a tetvek a havat. :/ A mai gyémánt szedésnek köszönhetően full ultra lett a Nismo.Megy is rendesen.
)
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
beholder00 #13157 üzenetére
A külső tuning cuccokat az Aftermarketben a jobb oldalon lévő cuccok felett van egy nyíl (Store->Inventory kell), és itt vannak azok amiket megnyertél.
4 csillagos cuccot lehet nyerni gyémántgyűjtésbe meg versenyeken, de boosttal is beszerezhető. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #13155 üzenetére
van free roam chat, de csak a csalást használóknak. Ez tulajdonképpen biztató: a játék minden blokkolt tartalmát elő tudják hozni a készítők nekünk boostért vagy kicsit később vagy korlátozva, miközben a csalók 100%-ban használják a program adottságait. Azaz van chat, csak még mi nem használhatjuk, de a "többieknek" bizony elérhető. Nem ajánlom senkinek, eddig kibírtuk, most már talán nem kell sokat várni a free roam chatre.
-
BRIKLY
veterán
Előznék versenyben,eltűnt az ellenfél.Gondoltam magamba,legalább nem kell kerülgetni...Aha,megjelent alattam,én meg felborultam...
-
beholder00
tag
Sziasztok
Ismét visszatértem a játékhoz. Bug-okról nem is beszélnék, idegesítőek de ez ilyen. Inkább arról kérdeznék hogy a megnyert cuccokat hogy lehet felszerelni a kocsikra? Főleg azokra vagyok kiváncsi amik minden kocsira jók pl a rendszámtábla vagy az üveg? Arról nem is beszélve h nekem épp h 1és2 csillagos cuccaim vannak de valakinek meg 4? gondolom az már boost.
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #13151 üzenetére
ezzel a teleportálós "fícsörrel" én már a patch előtt is sokszor találkoztam, sajna... leginkább akkor fordult elő, amikor nem első helyen voltam, hanem az előttem lévő átpasszírozta magát a road blockon és az ellökött rendőrautók előbb eltűntek, majd hirtelen megjelentek - jellemzően a legkellemetlenebb helyeken...
azért én a gts-ért nem haragszom, a mustangot meg be lehetett vásárolni, volt rá egy napunk
-
callmeakos
veterán
Összegezzünk mire volt jó a mostani patch:
-Kivették a Sípályát
-Kivették a Home For The Holidays pályát
-Megszüntették az emelt cash jutalmat
-A 3 újonnan berakott IGCs kocsik közül csak 2 új, a Subaru régen is az volt, így az eredeti létszámot meglehetősen megnyirbálták
-Betették az M3 GTSt IGCért, amikor olyan férc autók mint a Ford GT, a 911 Turbo vagy az SLR McLaren még mindig csak boostért lehet kapni, de közben azért hogy ne menjen olyan jól a dolgunk kivették a Mustang Boss '12őt.
-Betettek egy nyilvánvalóan lehúzási céllal felvértezett Golfot
És közben "elvégeztek" olyan felesleges javításokat amik a kutyát sem érdekelnek, miközben a szinkronizálás megint szar, a civil autók megint trollkodnak, a végtelen töltési idő nem szűnt meg és továbbra sincs free roam chat, miközben azt nyilatkozták hogy ez prioritást élvez.Nem mondom megerőltették magukat. Inkább ültek volna a seggükön még egy hetet....
-
GrotESC
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #13151 üzenetére
Az ünnepekre adtak dupla pénzt és reputációt (kincsvadászatra, versenyre). Ennek vége, ez a normális, amit most kaptál. Mellesleg a golfpályáról is letakarították a hót.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nos talán a tegnapi patch leírásából kimaradt, vagy csak nekem rossz a memóriám, de a mai kb. 22000$ gyémántgyűjtési nyeremény helyett 14000$-et kaptam annak ellenére, hogy a megszokott autóval gyűjtöttem be.
Az autók ára pedig, ahogy elnéztem nem követte le ezt a váltást minden ugyanannyiba kerül. A játék meg néha még mindig olyan mintha valami bétaverziós rettenet lenne, az autóbeteleportálások nagyon zavaróak, team escape-ben is a minap mentem szépen 250-270 körüli tempóban a 370Z-vel a sztrádán közelítve az úttorlasz felé amit simán kikerültem majd utána beteleportált egy civil pickup meg egy rhino a semmiből. A rhino-t éppenhogy kikerültem a pickup-ot meg rendesen elmeszeltem, borultam is egy szépet ennek köszönhetően. A szellemjárőrök még mindig bent vannak a játékban, ez is már annyira szakállas bug, hogy az hihetetlen. A többi bent maradt hibát most fel sem sorolom, nagyjából mindenki ismeri őket, de ezzel mindenképpen kezdeniük kellene valamit, mert pl. a Battlefield Play4Free-ben nincs olyan gyakori patch-elés, de a játék maga teljesen bug mentes és a kliens is jóval stabilabb mint a World-ben és ha jobban belegondolunk a két játék az eltérő témától eltekintve igencsak egy malomban őröl. -
NFree
addikt
válasz
callmeakos #13149 üzenetére
A trafik , el is felejtettem mérgembe , de most megint mintha agreszívabbak lennének, csak beláthatatlan helyeken + a jo íven bukknak fel , de ugy hogy tuti nem tudod kerülni, vagy magadtol mész bele a falba , vagy a trafik. Életszerű sajna. de ez egy játék nem így kéne lenni
-
NFree
addikt
nagykalap szar a pach , mert nem javítottak semmit a csalók ugyan úgy szorakoznak mint eddig ,szép ez a kurva játék , 30 alatt 2x fagytam ki
Egyáltalán mé nem hagyják ahogy van , mert legalább az ember akkor nem várna semmit, de soha semmi nrmális kibaszott kurva javítás nincs -
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY #13145 üzenetére
szívesen játszottam ezzel a játékkal, szerettem, ismertem. Ma már nem, le is lassultak a reflexeim, meg kormányoztam, ha az internetkapcsolatom engedte. Ma már csak be-benézek a fórumokba, be-belépek, ha elszáll az internet a másik játékkal kapcsolatban.
Simraceway-t játszom, és arra várok, hogy a Nissanok érkezzenek végre a játékba. Akkor aztán midnen OK. Ha a koenigsegg Agerát lemodellezték a simracewaybe, ami gondolom, sok lóvéba fájt, akkor a Nissan is bekerül hamarosan. Ezért nem játszom a Worldöt, és már csak mesélek -
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY #13143 üzenetére
tudok érdekes meséket
amúgy nézd meg a route55-ön készült videómat a skyline-nal és képzeld el, hogy az az autó a középpont, és a köré igazítasz minden autót nitróval, tulajdonságokkal együtt. Van gyengébb meg erősebb is, a tempója kb ehhez mért lenne, a kezelhetősége is... Kicsit valóságosabb lenne, nem? Én régen is ezt gondoltam, most meg főleg -
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY #13141 üzenetére
A subarun látható bodykit jelenleg elérhető. Régen is az volt, nagyon régen. 2010-ben is, és már azóta bizonyos távolságból láthatatlan lesz az autó. Talán még ma is ez a szitu. A legdrágább impreza bodykitről van szó. már jelentettem, de ... minek. A Skyline-om is ilyen bugos volt, magyaráztak is miatta , én meg mondtam, engem ugyan ne csalózzon le senki és levettem a Skyline-os Route 55-ös szenzációs videón levő bodykitet. Hányatott sorsú a subaru és a skyline is a játékban. Úgy külsőleg mint belsőleg. Az impreza hangja eleinte
no comment / menjenek a készítők a picsábaszar volt. A skyline a startnál a perfect nitró közben kihagyta a 2. fokozatot. A harmadik kedvencem a Mitsu EVO IX lenne... azt majd legközelebb, ha az lesz játékpénzesez volt a skyline. (ma is ez van a garázsomban egyébként, sose adtam el, majdnem 2 éves)
-
stefyY
őstag
Állnak is a szerók? Akkor elsők közt veszem meg az Imprezát.
-
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #13132 üzenetére
Erről jut eszembe akkor most 50ér nem jár semmi gondolom?
-
-
eLit-MiLan
őstag
A patch előtt tényleg senkinek nem adott +garázshelyet annak, aki elérte a 60-as szintet? Vagy megnyugodhatok mert kapni fogok +1-et?
Mellesleg új drag race lesz S-osztályos kocsik számára (Runway)
-
UFO1
senior tag
Én azt csinálnám a helyedben hogy alapon (azt hiszem utcai) végigpróbálnám (IGC-vel) mivel megy jól, a zöld turbó szerintem bukta nem éri el a végét csak juggerel, vagy hosszú egyenesen, a piros rugó ugyancsak, mert még lágyabbal is pattogós, ezért ment rá a 3-as útsöprő és jó lett. A fék, kerék? A sárgától lehet nem lesz fordulékony, különösen a keréktől. Én sajnos kihagytam az utcai cucc tesztet, jobban jársz ha ezzel kezdesz.
(#13126) tatabike
És igen a tapadás, gyorsulás és az irányíthatóság is függ mit pakolsz bele. És az is lehet hogy rosszabb értékekkel jobban lehet menni jó példa erre a leggyengébb tartott piros turbó. Régen a skill-ek előtt az azzal épített 911-et senki sem tudta legyorsulni a rajtnál és utána sem, persze akkortájt nem volt még Zonda meg F1 a 911 volt a No.1 gép. -
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13128 üzenetére
Igen de a zöld motoros lambon pont szar a felfugesztés meg a gumi , amire a lambo megint nagyon érzékeny, de tény igazad van a kékkel szerelt jobb , de abba ultra is van a másikba nincs.
De tényleg fölösleges beszélni rólla mert én magam is mindíg ellentmodásba keveredek saját magammal
Ez akkor lenne jó , ha végre kapnék annyi alkatrészt , hogy megcsináljam mindketőtt, és akkor is jelentéktelen lenne a külömbségsztem
-
noblem1983
senior tag
Pont mikor a Lambo 640-esekkel mentünk ott is mondtad ,hogy az megy jobban amelyiknél 2 kékkel kezdődött és próbálok a fejlesztők fejével gondolkodni, hogy ez is Murcielago csak erősebb. Nem azért mondtam, hogy stresszeld magad
. Valamelyik nap kifogtam egy ügyes Aventadort és már fényképeztem is a színsorát mert eddig csúnyán szerepeltek akiket eddig láttam
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13126 üzenetére
jelzem , nem mindnél , de egy két autónál igazolodni látszik szerintem a leírás ennyi, de ti döntitek el , semmi nem fix és ez a szép. azt csinál mindenki amit akar, jó példa erre mr2 c,d class én általába végig rakom az alkatrészeket . van aki vagy csak ez vagy azt és baromi erőset rak bel , és elmondom nincs külömbség az overáll határozza meg a végsebeséget és kész, nuku külömbség, de ami az autó irányithatóságát illeti , mozgásást irányítását ott igen igen is észrevehető minimális külömbség , jelzem minimális . sztem
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13123 üzenetére
Nem kötelező sosem, semmi, már a multkor megfogadtam senkinek nem mondok semmit mert , tuti nem jó, hát akkor most is vegyétek úgy nem mondtam semmmit
de ha kész lessz az sv-d esetleg nekem is mjad megnézzük
mondjuk sokszor csináltam direkt dragot , másokkal külömböző színsorral , és az eredmény meglepő , nem volt külömbség -
tatabike
őstag
válasz
noblem1983 #13123 üzenetére
Ezek a színkódok mit jelölnek? Nem az a lényeg, a hozzá tartozó tulajdonságok értékeit minél nagyobb százalékban növelje?
Amúgy az miért jó, hogy átfedések vannak a különböző kategóriájú alkatrészek között? Pl. egyik nap nyertem egy pro motort, de nem tettem be a race motor helyett, mert gyengébb lett volna. Inkább egy street motort cseréltem le egy másik verdában. -
noblem1983
senior tag
-
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13119 üzenetére
Nos az sv az követeli a z.z.k.s.k elvileg fékbe lehet még cserebere de inkább így épísd. addig ne is várjn tőlle sokat.
(#13117) F22Reventon
Meki f1 az az az autó amim nem lessz soha , tul drága és irtó ronda
Viszont jool esen a sok cinege ellen nem cinegével menni az ojan egyhangú . -
PR0JECTNR56
addikt
Kitartó munka után megjavult az NFSW és ismét lehet kormányozni az autóimat. Viszont a Speedboost fizetési rendszerét rendesen megvariálták, ahogy elnézem...
-
-
UFO1
senior tag
Jó az a RS 4.0 nekem az egyik leggyorsabb gépem végre (396 és még nem full) egy a hibája nehezen gyorsul olyan 330 fölött, lehet turbót kéne cserélnem benne vagy váltót csak mindkettő ultra és nem szívesen dobnám ki. Ha veszel próbálhatnád mivel gyorsul jobban magas sebességen. Egy tipp, ebbe mehet a 3-as aszfaltkarcolás, mert úgy is jól fordul.
-
F22Reventon
tag
Épp ezaz. Viktor akár csíter akár nem, a porse lenyomja, az időeredmény az ütközések ellenére igen jó.
Én a helyedben megmaradnék a cinquénél. Attól hogy veszel egy street tuned porsét, még kell bele alkatrész, 3 csillag skillek, ültetés/bodykit. Ezeket is mind be kell szerezni, és akkor leszel cinque szinten. A meki f1 ígyis úgyis jobb időt tud. -
NFree
addikt
válasz
F22Reventon #13111 üzenetére
Az a baj kibaszott jol nyomja a gyerek de a cinegés srác pont a kis kedvencünk, ugy hogy nem támpont szerintem jelen esetben
Nem tudom eldönteni. Nem vok porsche fan , de szeretem a gyors kocsikat , a lambo sv csalódást okozott. és a helyett kéne valami komoly verda amivel ha kell a cinegét is tudom fogni, én aki nem vok egy nagy pilóta és ez most komoly. -
stefyY
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13114 üzenetére
Danke.
-
callmeakos
veterán
Reménykedtem benne hogy belőle nem válik népotó
-
noblem1983
senior tag
Eléggé furcsa színsora volt talán piros motorral és a többi idejét is megnéztem és elmagyaráztam neki, hogy Zonda F-el mentem 3:23-at semmi nélkül és tudom mi lehetséges az esetek 99%-ában és mi nem. Otta a gyanús Loop idője a Skirmish meg egyenesen képtelenség, van egy csillagos ideje és az University -s időjén csak legyintettem mert a sima R34-el képtelenség az az idő
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13108 üzenetére
Vigyazz vele mert , rs el mentem 22-őt pu nélkül a barátom nismoval 24 et, de a roadster igaz nem kjanyarodik, de bivaly erős.
Ugyhogy még benne lehet de nem mondom biztosraMás
Srácok Rs 4.0 érdekelne érdemes rá koltsem utolsó boost pontjaim
Csak akkor venném meg ha hozza a cinege idejét -
noblem1983
senior tag
Esti csemege és még privátban is szépen elbeszélgettem vele, hogy ment egy nitróval a Home for the Holidays-en a roadsterrel 3:22-t TRACKERISTU és persze mindent tagadott még azt is, hogy kihagyta a rajtot
-
cuebler
senior tag
tegnap este vettem egy '12-es boss 302-t team escape-hez. kb 4-5 hete majdnem vettem busztért egy m3gts-t. most akkor igazam van vagy igazam van???
-
chris1997
aktív tag
Új akciós autók:
Nissan Fairlady 240ZG - 1200 SB
Nissan GT-R (R35) - 2340 SB
Nissan Skyline 2000GT-R (C10) - 1200 SB
Nissan Skyline GT-R (R32) - 1500 SB
Porsche 911 Carrera S - 3000 SB
Porsche 911 GT2 (997) - 2820 SB
Porsche 911 GT3 RS 4.0 - 4680 SB
Porsche 959 - 2820 SB
Gondoltam megveszem a GT2t.. egyenlegem: 2815 SB... -
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983 #13102 üzenetére
rossz kezekbe kerül? Mindegy, melyik autó kerül rossz kezekbe...
-
noblem1983
senior tag
válasz
xenon2 #13099 üzenetére
Ezért én is sírok mert a kocsi elég jó ahhoz, hogy rossz kezekbe kerüljön(csíterek). Rossz lesz nézni ahogy ezzel is 500 Km/h fölött mennek a kis gyökerek. Emlékszem mikor az olcsó lengyel boost idején bejött és haverom szombat reggel 8 óra előtt hívott, hogy vegyük gyorsan a lengyel boostot mert a GTS lealázta az elite CCX-ét Route 55-ön
Más
Remélem szép nagy javítást eszközölnek mert furcsa anomáliák jelennek meg. Tegnap privát dragban hirtelen felgyorsult a kocsim és fékezni sem tudtam és sávot váltani sem és a társam elmondása szerint megütöttem a 390Km/h-t a Reventonnal de pont elkattintottam, hogy leellenőrizzem. Láttam olyat is versenyben, hogy az egyébként nem laggoló és nem csaló Procar átugrott rajtam a semmiből. Ma pedig egy IS300-as ment úgy mint a Cinque viszont a verseny végén egy darab IS300 sem volt a lobbyban -
chris1997
aktív tag
Árak:
- BMW M3 GTS: 1.800.000$
- Infiniti G35: 350.000
- Subaru Impreza WRX STI Sedan 06': 500.000$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest