-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84 #20890 üzenetére
Hey, neztem a ranglistat, igen, sokszor lattalak is elokelo helyen, szep teljesitmeny. Mindig mondtam, hogy azert erdemes figyelni, es maximumig nyomni az idoeredmenyt, hogy biztosak legyunk benne, hogy jol mentunk, gyorsan mentunk. Te latsz engem , en latlak teged a ranglistan es maris tudhatjuk, hogy igen, itt most jol mentunk es kb rendben van az idoeredmeny. Erre minimum jo a ranglista, de ezt mar dumaltuk tobbszor. Lehet mutogatni is az eredmenyeket, de mo dom, magunk megnyugtatasara, hogy szep eredmenyt ertunk el, hogy kihoztuk magunkbol a legtobbet, erre jo biztosan. Egy kis szemelyes: en tudom, te hogyan jatszol, motorhazteto nezetbol es egerrel nitrozva , es igy mindig racsodalkozom, mekkora teljesitmeny egy-egy futamod. Mindig megnezem, hol vagy hozzam kepest, amikor mclarent nezek.
A hangon kivul mas extra nincs az autoban, most mobilrol nem neznem meg, hogy a "Micsu" eclipse is kulon van-e vagy a szirenazos rendorok hogy mukodnek... Rohejes egyebkent, de engem sem erint kulonosebben. -
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #20493 üzenetére
Jöttem haza ma busszal és na mi gurult a külső sávba ? Kék Shelby fehér csíkozással roadster kivitelben.Recaro kagylóülés, jó bige az anyósülésen kötelező kellék. Aztán zöldnél nyomott egy kövéret melynek hangjára akaratlanul is hangosan kimondtam, hogy "hűha". Az Agera pedig még most is kiváló
-
dredbiro
senior tag
válasz
sunny84 #19816 üzenetére
Köszi, gondoltam kezdő kocsinak megteszi,lehet lecserélem későbbiekben.Azért elég rosszul találták ki azt a rendszert ami összesorsol pl drag versenyben egy hozzád szintben nem illővel.Nem költenék valódi pénzt a játékban,így szerintem elég nehézkes lesz a fejlődés,mert ahogyan látom úgy lehet érdemben nagyot ugrani ha virítod a zsét
Ha létezik valami okosság a játékhoz,ami segít az előre menetelben megköszönném
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
sunny84 #19175 üzenetére
Ááá mér is lenne bent, de amúgy hidd el, gőzerővel dolgoznak rajta
mint ebbe a videóban 5:11-től
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #18653 üzenetére
Az nem is baj hogy nem spúrkodnak az IGC autókkal, jól is teszik.
Csak szomorú a a GT3 RS hattyúdala. Pont 2 éve az überkirály, mindentverő vadállat volt, amit először lebutítottak, aztán még IGCs is lett. Szerintem nem ezt érdemelné egy olyan ikonikus autó mint ez, de magánvélemény. -
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #18528 üzenetére
Szerintem meg pont nem olyan, még az irányítása sem és a tuningot se intézték el azzal ,hogy mégy 5 versenyt és kész a kocsid. A vizuális tuning mostanában nem igazán volt jellemző és az irányítás nagyságrendekkel jobb mint a tavalyi. Persze ezeket már úgy csinálják, hogy a multi adja hozzá a nagyobb pluszt gondolom. Házon belül meg nem akarnak a Worldnek "riválist" csinálni, azért maradnak ezen a vonalon.
-
válasz
sunny84 #18501 üzenetére
Szia! Jók a VTI-k? Nemsokára én is Honda tulaj leszek,de nekem ITR tetszik. Mekkora őrültség beleugrani egy ITR-be?
World: Sajnálom,hogy a játék nem tud semmi újat felmutatni. Mi lesz így? Sodródik a megszűnés felé?
Ha tudtok gyémánt szedős ingyenes folytatást ,légyszi írjátok már ki.Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest