- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond74
tag
Megy ez a hulladék egyáltalán, mert úgy látom nem....
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #13596 üzenetére
Silvia ment el a fenébe.. nincs már bent sehogy, csak Rental Módban.
UFO1: nekem mindegy, én megtartanám... Szórakozni szeretek itt, nem komolyan venni az egészet.
-
UFO1
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Neked is az eleje. (#13577) chris1997
Jó az emlékezés meg a nosztalgiázás, de azok az ajándék autók csak garázshelynek jók (eladva), versenyre mindegyik alkalmatlan, ez van sajnos. Pont a másik fórumon (SG-n) is volt hasonló kérdés és nincs sok értelme boost-os kocsikkal kezdeni, mert halomra fognak ramolni, össze fog rakni 20 – 30 – 40-es versenyzőkkel és pályaismeret hiányában nem sok versenyt nyersz majd. Persze ha uberbrutál szimulátor/drift/NFS bajnok vagy lehet Zonda-val kezdeni. Különben a legjobb vétel valóban a 911 GT2 (997) azt jól felhúzva szinte mindennel party-ban lehet.Én azt javaslom valami kis Nissan-al kezdj, Silvia a legjobb alap kezdő járgány, de ugyanúgy megteszi a 200 – 240 SX is, így hasonló tudású és szintűekkel tudsz versenyezni és fejlődni. A pályát gyakorolni meg nem árt singli-ben elkezdeni, esetleg privat-ban ha van ismerős.
Feljebb linkeltem neked egy oldalt, ott meg tudod nézni mik vannak IGC-ért (játékpénz tehát ingyen), mert azokkal is lehet nyerni és nem kell boost-ra költeni azonnal.
Itt meg könnyen meg lehet nézni mik az akciós járgányok.Ui.: kicsit olcsóbban is meg lehet oldani a boost vásárlást kis trükközéssel, az előbb említett SG fórumon fellelhető mi ennek a módja!
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13592 üzenetére
Áhh, naív vagy még....vagyis még nem etted meg a kenyered javát.
Szerinted ebben az országban, ami fetreng a korrupcióban, pont a lottó lenne kivétel, ami egy baromi nagy bevételi forrás?
Elárulom, lehűtik, felmelegítik a golyót, ma már számítógépes feldolgozás van, iszonyatos kapacitással..., Mattheus is ezen bukott le a sorsoláskor....., elfelejtette melyik a tuti...a meleg, vagy a hideg..., addig örülj, amíg nem nyersz nagyobb összeget, (mert az kiszivárog, az átlag nem olyan ügyes, hogy milliárdokkal kereket oldjon)
Küldöm a videót PÜ-ben.....
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13589 üzenetére
Vannak, de olyan sűrűn, mint a lottó ötös.
Viszont a lottó ötössel ellentétben, ha meg is nyerted ezek egyikét, nem keresnek fel 150 kilós, földgömbfejű, emberek, hogy utald át a nyereményed 75%-át azonnal, különben mész betoncsizmában a Tiszába.., vagy Dunába, ez szabadon választható.
Mondjuk, olyan gyakori, mint a törtfehér színű holló, szerintem Sunny-nak tetszene....
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #13589 üzenetére
Kicsit gyakoribb, mint a fehér holló.
-
Crowent
tag
válasz
chris1997 #13575 üzenetére
chris1997 a GT3 RS autót nagyon lerontották az előző teljesítményéhez képest. Jó, nem mondom hogy nincs az élvonalba, de nagyon jól kell taktikázni hogy minden rendben legyen vele. Bár a CCX-ről nem igen tudok nyilatkozni, viszont az Agera az nagyon megy, nekem 3 ultra cuccom van benne, a tübbi pro, de így is legtöbbször versenyen otthagyom a versenyzőket, ha épp nem rammolnak le... De hozzáteszem tegnap vagy mikor Dover Streeten annyira lerammoltak hogy nagyon szépen lemaradtam, mégis sikerült 5 embert behoznom, és nyertem is, pedig nem 1 csillagos autók ellen mentem. Jó, biztosan számít a vezetés is, de ebbe véleményem szerint benne volt az autó teljesítményének a keze is.
A többi 3 autót amit kapsz mellé az véleményem szerint mind kuka...
-
chris1997
aktív tag
válasz
execute93 #13576 üzenetére
Krúzolásra, meg mókára jó az a Porsche Cayman. Szerintem egyiket se add el, amit amellé kapsz, Z4 ritka, Supra.. hajaj Supradráágasszág és a Cayman meg MW feeling nekem. A 8k boostból meg, amit mi tanácsoltunk, de választhatsz mást is. Alkatrészt, nyerni tudsz, minél nagyobb szinten vagy, annál nagyobb az esély, hogy nyersz valamit. Ratárat: Safehouse, Customization, Performance Shop és akkor ott lesz egy Store nevű pont, ahol találsz alkatrészeket, na keress meg egy félkör nyilat. Akkor váltasz át raktárra.
-
execute93
őstag
Köszönöm szépen a válaszotok!
Elvileg ezzel a kóddal kapok 8000sb-t + 3 kocsit. porsche is van közöttük.(#13574) Desmond74 Sok alkatrészem meg nincsen, mert 6-os vagyok.
Minnél nagyobb szintű vagyok, annál több alkatrészt vehetek? Vagy ez nem szint kérdése?
Raktáram hol tudom megnézni? Gondolom a kártyákból tudom kihúzni őket. (Meccs végén)
Bocs az idióta kérdésekért, de nekem ez egyenlőre nagyon ismeretlen -
chris1997
aktív tag
válasz
execute93 #13571 üzenetére
Ami Cashért kapható, azt sose vedd Boostért. Nismo Jugg? Pofás darab, meg lehet venni vele, csak gyatra nitróval rendelkezik. Az Onsale autók közül válogass. Ami azok közül versenyre is való, meg erős nitróval rendelkezik: az a CCX, 911 széria, Mp4-12c, Zonda F. GT3RS-t nem ajánlom, mert A-ban hagyma, S-ben meg elkenik a Cinque, F1 hadjárat. Legtöbben, Apex EU-n.
-
Desmond74
tag
válasz
execute93 #13571 üzenetére
Nézd, én autót nem ajánlánék, sosem vettem boostért, a 911-es Porshékkal talán nem nyúlhatsz nagyon mellé, végig kéne néznem mi jön ki 8000 SB-ből, sajna nem sok.
Az meg egy dolog, hogy milyen osztályból veszel autót, ha vannak jó alkatrészeid raktáron, akkor 1 osztállyal simán feljebb bütykölheted egyből...,
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Ha még meg lesz a 40%-os akció akkor egy 997-es GT2-t biztos sokan mások is ajánlanák A osztályban a legkiválóbb vagy a Zonda F-et S-ben nagyon ütős de én már úgy vagyok vele, hogy csak az akciós autók "érik meg" mert eredeti áron -itt pont 4000Ft egy autót venni már őrültség
-
execute93
őstag
Hát végül berendeltem egy ilyet.
Így elvileg lesz 8000 SB-om. Milyen kocsit érdemes venni?
KM/H-ba nem lehet átváltani a játékot? Illetve magyarítás lesz hozzá? -
Desmond74
tag
Már megint lejött egy 300 megás peccs, a nagy büdös semmire.
Bele se merek gondolni, hogy a teljes, telepített játék méretét hányszorosan tölthettük le már így peccselgetve..., uhhh, hol kellene már ennyi toldozás-foldozással tartani...
Nem értem ezt az üzletpolitikát, miközben ezerrel menne a pénzszipka, újabban a tudásuk az autók ki-bepakolgatásával kimerül. (Bár lehet, így is halálra keresik magukat, csak jól titkolják.)
Én azonnal visszatenném az összes pályát, sofőrszinthez kötve, mint régen, lenne a friss regisztrációnál motíváció.
ApróPopó: az új városrészről, mikor is hallattak valamit utoljára?
-
ETOM
addikt
Szerver gondok vannak. Legalábbis ledobott mikor a hemit pofozgattam..
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93 #13561 üzenetére
All Cars-nál nézd és ott különböző színnel(kis négyzet) van egy típuson belül az játékpénzes és a boostos verzió. Pl ha gyorsabbakat akarsz játékpéncért akkor ott a Lamborghini Murcielago LP 640/650, BMW M3 GTS, de van Mazda RX-8(asima nem a 2009-es) RX7-RZ, Pontiac Solstice GXP meg még néhány nyalánkság
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13555 üzenetére
Csak az egy csillagos cuccokat add el mert azok amúgy is vehetők a boltban és a raktáradban a helyet foglalják csak ha tele van. A skilleknél ugyanúgy az egy csillagosok, ha nem használod fel akkor kuka és lesz elég játékpénzed a már abból is sok felesleges van. A Silviától már régóta vannak jobb autók akár osztályon belül is játékpénzért is.
-
execute93
őstag
válasz
eLit-MiLan #13538 üzenetére
Értem, én még kocsit se tudok venni, mert csak SB-s van
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13552 üzenetére
Én csak hobby szinten játszok ezzel és nem vagyok überfan, mivel a fiam játszik vele és ő volt szives szépen bevásárolni ezért is vagyok tele kocsikkal
De akkor eladok mindent oszt gyúvann ahogy van. Én úgy emlékszem a Silvia-t tuningoltam és a listában amit néztem már nemtaláltam jobbat, majd ha gép közelben leszek és nem meozok akkor megnézem és leírom a kódokat hogy F-F-F-S-K-B-C stb.
-
ETOM
addikt
Bent maradtak a garázsba a régi verdák is aston stb amire azt írták ki lesz véve.
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13551 üzenetére
Arra nem jöttél még rá , hogy a fos 1*-os boltban is vehető cuccokat eladd
? Mert így jó nagyokat szívhattál ha mentek a levesbe az ultra cuccaid esetleg mert tele volt a raktár. Ha meg egy kocsira sem raktál semmi teljesítménynövelő alkatrészt akkor milyen autód van tuningolva ?
-
joe007
tag
válasz
Robokutya #13431 üzenetére
Mióta gyémántozól?
Én már 140 napja van ennek értelme és sőt a fejlesztői cuccaim v. legalább is amit kapok ilyenkor azt mindig eladja a gép, de nem tudom, hogy van e értelme mert szerintem minden cuccom full-ra tunningolva, de majd ha lesz időm akkor végig nézem mert így hogy mindig tele a raktár és eladja apró pénzér a program nem sok értelmét látom a minden napi függőségnekKöszi a válaszokat aki tudja a megoldást!
-
joe007
tag
Tovább próbálkozom egy NFS-Stat kép beszúrással .)
-
tatabike
őstag
válasz
-Rolika- #13546 üzenetére
De ez már tényleg szánalom. Egyszerűen 3-4 kör után már nem tölti be a következőt, csak a zene szól. És ma már 2x állt le server error zenettel. Vagyis jó esetben most 10-15 percet lehet játszani folyamatosan, aztán ennyi, le kell állítani, és újraindítani. Próbáltam Apex-et, Chicane-et, mindegyiket US és EU formációban, ugyanazt csinálja mindenhol...
-
-Rolika-
senior tag
válasz
chris1997 #13544 üzenetére
Ehelyett inkább azt csinálnák meg, h belépek és tudjak egyszerre versenyt nyomni, ne mondjuk csak a 3. inditásra. Plussz visszatehetnék a ready gombot is, mert iszonyat, h másfél percet kell várni egy verseny után, h mehessen a következő, ha pedig kilépek, akkor meg már nem talál következőt. Egyre fosabb ez a gém.
-
chris1997
aktív tag
Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.Date:
February 5th, 2013Duration:
Start: 1pm (13:00) PST – 4pm (16:00) EST – 9pm (21:00) UTC
End: 5pm (17:00) PST – 8pm (20:00) EST – 1:00am (01:00) UTCBug Fixes/Changes:
- Match-making has been adjusted so players will find better matches for their car when joining an event lobby
- The Hood Camera has been adjusted on the Lexus IS300
- Fixed an issue that caused the wheels to clip into the body of the Chevrolet Corvette Stingray when equipped with Aftermarket Bodykits and a Tier 3 Lowering Kit
- Some minor localization issues were fixed for Simplified ChineseFontosabb cuccok: IS300 exe.hiba bug javítva, Matchmaking javítva.
-
tatabike
őstag
válasz
GrotESC #13533 üzenetére
Inkább azon dolgoznának, hogy ne fagyjon ki fél óránként, vagy éppen egy safehouse látogatás után, meg ne teljen 5-10 percekbe, mire konkrétan játszani tud az ember onnantól számolva, hogy ráklikkelek az Asztalon az NFS World ikonra. Vagy oldják meg, hogy irreálisan hosszú, vagy éppen végtelenített versenybetöltés közben is legyen lehetőség visszalépni free roamba, a játék resetelése és újraindítása nélkül...
Aki meg csetelni akar, az menjen olyan oldalra, ahol csetelni lehet, aztán kész.... -
execute93
őstag
Tehát akinek nincs SB-ja, annak kb 0 az esélye a normális játékra.
-
tatabike
őstag
Nya, jöhet a játékba is....
Ma délután ez a fos szerver fél órán belül 2x fagyott ki betöltés közben, délelőtt meg egyszer server errorral leállt.... ki ad ezért pénzt?
-
stefyY
őstag
Valaki jönne pár HS-t?
-
GrotESC
aktív tag
válasz
execute93 #13532 üzenetére
- A global chat jelenleg nem működik. Oka: feltörték, szétspammelték, és kivették, de dolgoznak rajta, egyszer majd lesz.
- SpeedBoostot (Továbiakban csak SB) venni lehet csak rendes pénzért, illetve nagyon ritkán adnak ajándékba egy keveset.
- Kincsvadászat: Ha felnézel a térképre ("M" betű free roam -ban), akkor látsz majd olyan részt aminek a közepén van 1 zöld gyémánt, körülötte pedig egy zöld kör. Ezen a területen autózva találsz gyémántokat. Ha átmész rajtuk, akkor felvetted. 15 db-ot kell összegyűjteni, ezért kapsz pénzt, reput, és attól függően hanyadik napja szeded folyamatosan még valamit. Hogy melyik nap mit, azt itt elolvashatod: [link]
Ez naponta ismételhető, 1 órakor van reset. Léteznek Treaser Hunt kiadású autók, de egyenlőre csak SB-ért. Azok a területen belül megmutatják a gyémántok pontos helyét. Ha nincs ilyen autód, akkor figyeld a kis térképed (alapból bal alsó sarok, kör alakú), és ott jelzi, ha a közelben van. -
execute93
őstag
Beírom a kis chat ablakba: /join gn 3 , de nem akar beléptetni..
Speed Boostot csak venni lehet? Szerezni nem?
Meg ezek a gemek mire jók? -
stefyY
őstag
TH 36. nap
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom eddig csak értékesítési menedzser voltam 1 komoly cégnél most előreléptettek ügyfélkapcsolati menedzsernek is 2013 február 4 én
, jó pozíció nagy felelősséggel de megéri
-
UFO1
senior tag
És itt a lista fotókkal „on sale” (és sok egyéb) a leárazott gépekről.
(#13483) NFree
Szin-sorom nincs, mindenki kiteszteli magának IGC-vel és lehet írok Drew-nek, hogy nekem valami spéci lobby képernyőt hozzanak össze ahol nem látszanak az alkatrészek.(#13492) Desmond74
Pedig de a piros az drift gumi, tehát nem tapad, hanem jobban fordul tőle a legtöbb járgány. A rugó a legkeményebb a legrövidebb rugóúttal, a féknél hátul fog előbb ezért faroltatja az autót és nem a legerősebb fékhatású, mert sokkal nagyobbat kell fékezni vele mint pl. a sárgával! -
Bekő Tóni
tag
válasz
Desmond74 #13495 üzenetére
No, próbálgattam a kéket is és nálam marad a piros driftguminak.
Nyilván nem ugyanazokat az autókat toljuk a játékban, talán nem is ugyanabban a nézetben, nincs "tuti szín(sor)" semmire - és ez így van jól.
Az rendben van hogy a kékkel időben tovább tarthat egy kézifékes és emiatt kívülről talán látványosabb mert ugye a kék cuccoknál a lágy érzetet az adja hogy pár tizedmásodpercig még kitartja a játék a lenyomott gomb hatását és lassan veszi el. Kékkel nyúlik minden mint a sajt a fejjel lefelé kiszállított pizzán. De amikor elfogy a tempó akkor hopsz mintha járdaszegély akasztaná meg oldalról -betapad.
Ezzel szemben a merevebb piros gumival meg szépen be tudom "fejezni" a driftet, kapar addig míg össze nem jön egy kis sebesség. +Kiszámíthatóbb. Kékkel versenytempóban több kanyar előtt 2x átgondolnám a kézifék használatot, míg 3 pirossal alul rángatom majdnem mindenhol. -
Valamennyi A-osztályos autón 40%-os engedmény van egy ideig.
-
Desmond74
tag
válasz
PR0JECTNR56 #13514 üzenetére
Kivesznek-betesznek..., ezzel ki is merült..., már csak az új játékosok által befizetett zsében bíznak.., ha már egy fokkal tutibb vagy..., na akkor Te már nem számítassz...
-
válasz
PR0JECTNR56 #13510 üzenetére
És ez a 3 pedig kikerül: Porsche 959, Nissan GT-R SpecV (R35) és Aston Martin V12 Vantage.
-
PR0JECTNR56
addikt
Elvileg lassan jön az új patch a következő roppantmód "izgalmas" IGC-s autókkal:
Renault Sport Mégane R.S
Plymouth® Hemi® Cuda
Audi S5 -
execute93
őstag
válasz
eLit-MiLan #13500 üzenetére
Köszi!
Más: Versenyzek és egyszer csak a játék működése leállt. ötlet?
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13503 üzenetére
Na, csak a jobb áttekinthetőségért: [link]
-
tatabike
őstag
válasz
Desmond74 #13498 üzenetére
Csak sasolok, hogy kék meg piros meg sárga gumma....nem feketék ezek? Nekem fekete az összes...
Na, viccen kívül, honnan lehet tudni, melyik part milyen színű? Mit kell nézni, az alkatrész rajza milyen színű, vagy a háttér, vagy a szöveg...mert én néha belegabalyodok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest