- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
válasz
Robokutya #13957 üzenetére
Szerencsére nem mindet adták ki igc-re. Amik tavaly jók és versenyképesek voltak, boostba kerültek. Ez most is így van. A tavalyi autók egy részét legyengítették, egy részének túl magas stat-ot adtak. Hiába jönnek ki a tavalyi király verdák igc-ért, idén már nem versenyképesek. Másfél év múlva ki tudja milyen lesz a játék, de fogadok h ami most zonda cinque, az akkor egy átlagos szép autó lesz, messze az nfs-s top 2-300tól.
-
NFree
addikt
válasz
Robokutya #13957 üzenetére
Hát kérdéses a 1.5 év, valamit nagyon ki kell találjanak , hogy legyen értelme vásárolni. De addigra a fent említett autók fasorba sem lesznek , pedig jo lenne látni kb 6 külömböző autót de majdnem azonos teljesítménnyel , érdekes szép versenyek lennének, szerintem.
Sőt vissza kéne hozni a 8playeres versenyeket miért ne? ugy is kevesen vagyunk emelni a díjjazásokat , teljesen eltüntetni a hackereket, kicsit kevesebb trafit verseny közben. stb , de annyira rámentek a pénzkicsikarásra , hogy erölködésükben , kaptunk 1 kalap szart.
Jelenleg a játékot csak groupban haverokkal érdemes tolni, én nagyon rákaptam régebben csak multi, de most jobb a group. igy még van értelme.. Na pusszantás mindenklinek.Viszont ezek az autok már voltak igc ert, vettem is a bostosok mellé, még 1 et
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest