- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
A fifát is leállították, kész. Van még ingyenes EA autós játék, a Real Racing 3, teljesen arra az alapra épít, mint a NFS World és sokkal jobban. Én csak tudom, láttam, milyen a szar felépítés, lehúzás, aránytalanság stb stb. Szóval a Real Racing elég jó , kivéve, hogy a Skyline itt sem lett elég ütős, sőt...
-
ETOM
addikt
"Más: új még a srác/lány, nem születik mindenki úgy, hogy egyből vágja az összes játék beállításait, módjait, pályáit, küldetéseit, versenyeit. Azért van ez a fórum, hogy ha valaki nem tud valamit feltegye és az sem várható el, hogy végigolvassa az összes ide vágó leírást, mert az több 10 weblap összességében."
Ezért is lett lefordítva magyarra. Amit leírtál az van a fenti linken is. Szóval most sem értem mi nem volt érthető..
A felnik egyébként már megtalálhatóak a Store-ban IGC-ért.
-
emmma
újonc
Szia !
Szimpatikus srác vagy , szépen megfogalmaztad , nem sértegettél(érthető válaszok) , finom modor..
köszönöm szépen.Végigolvastam mindenki válaszát , ejnye uraim , egyből támadtok , türelmetlenek vagytok , de miért is ?
Én csak kérdeztem , benéztem egy-két dolgot , talán nemvolt világos számomra , hogy igy müködik, de én még itt új vagyok , mint a játékban is .... mindegy
Majd kérdezösködök máshol , van más oldal is , aszt hittem segítő készek vagytok !
Köszi mindenki válaszát , sziasztok !
-
tutuhawer
őstag
megvettem a játékot, majd később lesz PC-m is, addigra meg a Crew hibáit javÍtják. Nem különösebben idegesít, hogy kimaradok abból a játékból. Meg amúgyis "elfifázgatok" néha, amikor véletlenül megy a szerver. Originben is tutuhawer néven játszom , az nfs-ben is, egy profil, közös profil, még mindig használható, tiszta, nem letiltott, jól ismert, elismert.
-
noblem1983
senior tag
Valahogy mikor megláttam ezt az sg-s felhasználónevet rögtön beugrott kiről van szó
Az lelkes próbálkozásai, hogy tiszta lappal legyen ismét király már már mesébe illő főleg mikor Sunnyt csíterezi. Miközben Viktorkát védi aki nyilvánvalóan sáros volt. Fel kellene már nőni pajtikám!
-
tutuhawer
őstag
kukáztam egy leselejtezett irodai számítógépet, nem fut sok játék, csak a EA sports Fifa World. Hasonlóan ingyenes, mint ez a fos, hasonlóan betonbiztos, mint ez a játék, képzelheted, mekkora élmény.
Pedig összeszedtem egy korrekt brazil csapatot, elég jól is megy a játék, de szét akad, szakad, laggol, kilép, pedig ha zsinórban tisztességesen játszunk, magasabb szorzóval számolja a játékpénzt. Kár, hogy állandóan kilép mindenkinek, a fórum meg egy fos, használni se tudom, olvasni se, hogy a többieknek mi a gond a játékkal. EA termék.
-
Rockstone
tag
-
Rockstone
tag
Éppen azzal próbálkozom, hogy annak az emailemnek megfejtsem a jelszavát,a biztonsági kérdés pedig portugálul anyám születési helyét kérdezi.
Igazából semmi probléma nem lenne tényleg, ha tudnám ennek a mailnek a jelszavát. Lenne account meg minden, fene se gondolta akkoriban, hogy arra az accountra lesz majd egyszer szükségem.
-
tupacamaru
veterán
A táblázatos az nem jó mert semmi köze a valósághoz.
Majd videóból próbálok olyat keresni ahol Perfect Start-al tesztelnek, mert engem az érdekelne a legjobban. Construction Route-ra kellene egy járgányt építeni. Az biztos hogy a 997-et a Procar és az Estoque is lenyomja, a NISMO R34GT-R Z-Tune pedig lassabban gyorsul tőle. Ja és IGC-s autot keresek.
-
CJ4567
nagyúr
D pályát nem tudok mert csak B osztályos autóm van
BMW M3 az nem jó erre? Amúgy a 100 elvileg szombaton megvolt, azóta próbálom a maradék 8-at megcsinálni
Az M3 Sport Evo jól látom hogy már nem IGC?
Lassan 24-es vagyok, most nem TE-zek egyáltalán, csak az az achi kéne a Mistery Pack miatt. -
CJ4567
nagyúr
Értem, majd csak lesz mégegy autóm, van egy achi amit az istenért se akar adni: 150 TE rendőr kiiktatás, 8 hiányzik még, vagy azt csak akkor számolja ha beértem, tehát letartóztatásnál nem számolja?
Elit-Milan: autóra gyűjtök épp
Melyik autó amit "olcsón" meg lehet kapni, és elég jó? -
UFO1
senior tag
2 Diablo bezsákolva, közben felfigyeltem a garázsban egy elhagyatott régi járgányra. Gyors tuning B spec-re, sajnos nem jó a színsor hozzá, de csak így lett 599 és érdekes felfedezést tettem, mégpedig, hogy baromira megyen a szerkezet. Sajnos nem ennyire
(tessék végignézni a felétől jön a fincsi rész), de pár A-, S-es gépet is megleptem vele, mert 322-t megy végre, ami nitro feltöltéssel 349-re emelkedik.
-
tatabike
őstag
Ha meg nincs mit betenni, akkor a sárga alkatrészek elég semlegesek, a gyárilag tuningolt verdákban is azok vannak. Ha van 2 vagy több csillagos alkatrész valamelyik színből, érdemes az IGC-ért vásárolható egycsillagost megvenni, azzal kipróbálni, és ha jó, akkor lecserélni a több csillagosra.
-
-
Köszi ezeket az infokat !
Magyarul nem szűkséges megvenni azt amit meglehet, és teljesen játszhatom a gamet !?
(ezt vettem ki)Csak ha jobb autót akarok (amivel esélyesebb a WIN , akkor kell boost hozzá és new cart tudok kiváltani.
Régen a Street Legal Racing Redline volt nekem még jó autós game (ha jól emlékszem a címére)L
-
Szeretnélek kijavítani, ha nem nagy gond: az 1600x1200 4:3-as arányú felbontás, a 16:9-es wide (ennél felbontásnál maradva) az 1600x900, illetve van a 16:10-es, ami általában 1440x900, 1680x1050 stb.
Még kétféle képarányt ismerek, az 5:4-et (pl. 1280x1024) és a 21:9-et (pl. 2560x1080). -
noblem1983
senior tag
Ennek is megvan az előnye, hogy nem csap át gyerekes hülyeségekbe mert többnyire a játékról megy a téma. Az új se lenne rossz de a sokfelé lépkedés kicsit megnehezíti az egyszerűséget kedvelők csoportját. Vannak jó ötletek, pl a játékosok garázsát bemutató rész de lehetne még szerintem egyszerűsíteni rajta
-
tupacamaru
veterán
Meglátjuk. Arra már rájöttem hogy nekem csak sárga gumival szabad menni mert az összaes többivel kifordul alólam a kocsi.
Emberünk bejön F1-el Construction-ra, nyer egyet, elnyom 3 nitrot és egy juggert, utána kikap. Megszólom
, erre írja hogy leram-oltam, én az F1-et.
Otthagytam a brontba mert átváltottam egy sling-mágnes kocsira
GT2 996, erre jön utánam egy 997-el mert én azzal vertem el. Véletlenül itt is kikapott pedig még HeadStart sincs a kocsiba és még nitrot se nyomtam. Írom neki hogy váltsak lassabb autóra BMW Z4?? Nagyon akart bizonyítani de rálestem a statjára, mondanom sem kell hogy bőven 5000 acsi pont fölött volt. Írta neki egy szép litániát azután letiltottam a nooblosermajmot.
Remélem hagytam benne egy tüskét.
Ti nem szoktatok ilyen gyökérmajmokkal összafutni?
-
csiles
csendes tag
Igen, valami ilyesmit vártam az újraszámolásoddal, ugyanis nem egy alkalom volt, hogy olyan IGC-s verdát vettek ki, aminek nem volt "utánpótlása". Gondolok itt elsősorban a Renault-ra a Scion tC-re és az Infinity-re... Az utóbbi kettőt egyszerre vették ki június közepe felé, s helyettük jött a 996 GT2, Lotus Exige és a Ford GT. Erős volt a felhozatal, de cserébe eltüntettek két IGC-s márkát...
A Renault-ot meg június végén vették ki úgy, hogy helyette olyan IGC-k jöttek, ami a márkájában nem az első IGC.. (Chevrolet, Porsche, Mazda).
És ez az amit direkt csinálnak, valamit valamiért... 2 hét alatt kivettek 3 IGC márkát, s itt már elment 225 pont. Máris megvan, miért 4800 pont jött ki aktuálisra...
-
csiles
csendes tag
Javaslom számolj utána a mostanival...
Most betettek 3 olyan márkát, amiből van már IGC felhozatal, erre kivettek egy olyat, amiből nincs IGC felhozatal... Akkor most hogy is van ez? IGC bukó 75 pont...
Per pillanat, ha az 5025-öt vesszük alapul, akkor csak 4950 pontot lehet összeszedni...
Én a per pillanatra írtam, mert idővel még rengeteg autó lehet IGC-s, főleg másfél év alatt... De aki most kezdi, annak per pill 4950 a max...
-
csiles
csendes tag
Az 5025 pont az aktuális IGC állománytól függ... Van olyan hét, mikor csak 4970 jön ki de van olyan hét mikor 5100 pont... Okosan kell csinálni, s kitartónak lenni, a gyémántozás mindenképp kell hozzá, az 500 napos is..
60as szintig 8 garázshely lehetséges + 3-4 helyet lehet szerezni az achikkal + amit az EA jóindulatból hozzád vág néhány örökös autót, ami ugye garázshellyel jön.. Én ezzel buktam most 3 garázsbeállót, hála az EA-nek, hogy az oroszoktól csak rentalokat, míg szülinapra semmit nem kaptunk...
-
tupacamaru
veterán
RPM szerintem nem csak azért kell hogy eltalálja a zöld sávot. PerfectStartnál gyorsabban váltja el a sebességeket és jobban kigyorsít szerintem. Alsóbb kategóriákban egy kocsihossznyi előnyt ad egy ugyanakkora PerfectStart-os autóval szemben. Legalábbis szerintem.
Az'tán lehet hogy nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest