- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- TV antenna és jelerősítés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirkonyak
csendes tag
Egy újabb összehasonlító vid az új Audiról ezúttal a Cinque ellen.
itt[link] -
Robokutya
senior tag
Tegnap alkottam Íme:
-
cuebler
senior tag
nem akartam végigolvasni 12200 hozzászólást egy bizonytalan válaszért: mi alapján rak össze a gép más multi ellenfelekkel? mert a 441-es s15-tel kaptam sprintre 678-as m3-t is ellenfélnek, ráadásként "értő" pilótával. de így meg mi értelme, nem "pofozógépnek" szegődtem, hanem versenyezni...
-
Bekő Tóni
tag
és ilyet szól egy külföldi versenyzőtársam : "ha ilyen Corvettem lenne ekkora hugeass spoilerrel akkor én valami GT verseny festést raknék rá..." brühühühü
-
cuebler
senior tag
köszönöm szépen!
amúgy én is nyertem tegnap két pro és egy race cuccot. -
cuebler
senior tag
sziasztok, én is nyertem egyet pár napra (face-n találtam egy kódot). mármint egy lms-t. kezdők szerencséje :-)
már csak az a kérdés, hogy korlátlan ideig ott figyelhet a gift-ek között? -
Mi történt,hogy pár napja lehetetlen használható alkatrészt nyerni????
-
Sirkonyak
csendes tag
Lehet nem fogy eléggé a betű?? Hozzádobtak a vásárolható boosthoz +10%ot hhm
-
noblem1983
senior tag
Ilyet máskor is csinálhatnának mert így legalább van valami fogalma a játékosnak, hogy mit tud a kocsi és érdemes-e megvenni, mert ha bénák kezében látom az nekem nem ad semmi információt. 2800 Ft-ból egy kocsi jön ki az kicsit húzós errefelé.
-
Sirkonyak
csendes tag
-
UFO1
senior tag
válasz
Sirkonyak #12384 üzenetére
Az nem jelent semmit mert a GT2 a Zonda-t is lerázza és ha figyelmesen nézed a videót annyival megy el 911 amennyivel erősebb a hiper nitroja (perfect + egyéb) az LMS-nek nincs ilyen.
Használhatnád a link gombot, elvileg ezért van az enyém is ez lett volna, reggel még működött. -
Sirkonyak
csendes tag
Ezen a linken Audi vs Mclaren érdekes bár a Mclarennél nem működnek az alkatrészek,persze így is a Mclaren a jobb.
http://www.youtube.com/watch?v=Uz-kPqUpJyY&feature=g-allVan 1 vid ahol a Porsche 911 gt2 ellen megy és az lealázza hhm...
http://www.youtube.com/watch?v=Is9-qM9OphE -
PR0JECTNR56
addikt
Szuper jó, köszi.
Az autó úgy megy a kanyarokban mintha sínre tették volna és húznák. Remekül betapad az íveken és nagy sebességnél (200km/h+) is ugyanolyan kezelhető a trükkösebb kanyarkombinációkban is. Gyorsulni meg úgy gyorsul, mintha nem volna holnap, tehát príma autó lett az R8 LMS.
-
UFO1
senior tag
Aki nem járna az SG-re 3 napos R8 LMS kód! És tényleg jól megy így próbálva!
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12370 üzenetére
Azért létezik ilyen (utcai) verseny verzió is, tehát most kivételesen csak a valóságot másolták, bár az is eléggé eltúlzott. Íme: 911 Carrera RS 1, 2, kicsit másképp, és a hagyományos.
(#12377) chris1997
Nagyon jól sikerült ez a R8 LMS, megvan már?? Érdekes lelépett a puderes képű + ahogy olvasom Drew is elhúz (ha elhúz) és elkezdenek tudni autót tervezni. Érdekes!
És ahogy nézem hasit rendesen és tapad, ahogy kéne neki. -
chris1997
aktív tag
válasz
Sirkonyak #12376 üzenetére
Nekem az 5.2-met lehagyja... szóval nekem hova sorolható? A kulcsa a zsebembe, a kocsihoz 3 autómosó leányzót rendelni és díszszőnyegen tárolni és a pályán napi lökhárítócserére vitetni
Amúgy gyenge NOS, de baromi gyorsulással rendelkezik ez is...(4.2-t hogy tudták így elk.rni? pff)
-
Sirkonyak
csendes tag
Nagyon megfájdult a fogam erre az audira
mit gondoltok erőben kb hova tehető? A videk amiket találtam az alapján elég jónak tünik.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon vad lett az Audi R8 Ultra kivitele.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Dzsimmi #12373 üzenetére
Fantasztikus lett a kocsi, de komolyan. Murcielagokat fogtam be vele egyenesbe és bár a nitrója és a rajtja most sem brutális de most már lehet jó versenyeket menni vele és lehhet meglepetéseket okozni annak aki még nem tudja most mire képes a nagy Jaguar
. Viszont most találkoztam valakivel akinek még a Mclaren F1-es is lassú. Ő ezért 381 Km/h- val volt képes nitro nélkül menni Main Streeten és az első körben egy csúnya fikázás után 30.37-es 2. kört lenyomva nyert
-
Dzsimmi
csendes tag
válasz
noblem1983 #12372 üzenetére
Kipróbáltam,fellehet S-be nyomni
-
noblem1983
senior tag
A másik oldalon Dzsimmi nevű játékos jelentette, hogy megpiszkálták a Jaguar XKR statját és valóban, talán már S-be is fel lehet vinni és megy is úgy akár egy Gallardo Valentino vagy a DBS és ezekhez hasonó verdákhoz mérhető a képessége
-
Robokutya
senior tag
Na ez az alphabeta vinyls vajh minek köszönhető hol az a szabály ami eddig tiltotta őket hogy ilyet tegyenek be? Na mostantól minden barom kocsiján ott lesz a fuck szó meg a nuub
Kezdenek ellaposodni.Drew ezek szerint ha jól hallottam tényleg elsétál tőlük? -
-
Bekő Tóni
tag
Jó kérdés... én 126-ig mentem el 1x. Sunny, ha jól emlékszem háromszáz-valamennyi napig. Az igazán "ügyesek" meg 5-6 éven át mindennap összegyűjtötték a 2,5 éves játékban.
Én a 40. nap után újrakezdem mert ahogy figyeltem mostanában a 20-25. meg a 35-40. nap körül már dob olyasmiket amik miatt TH-zok (lásd feljebb).
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12360 üzenetére
Motorháztetők vannak a sima R34-hez, Corvette Z06+a Carbon Edition-höz és a ZR1-hez is pl és még biztos van jó néhány autóhoz de gyanítom kevesebb mint 20 autóról lehet szó amihez van
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bekő Tóni #12359 üzenetére
A 370Z-m is kapott egy toronydaru talpazatnak is bőven beillő szárnytartó elemeket. Erősen gondolkozom rajta, hogy leszedjem róla, mert így elég durván beleszól a karosszéria arányaiba és rontja az összképet.
Tényleg, motorháztető elemet már látott valaki? Végigmentem az autóimon, de egyhez sincs...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #12358 üzenetére
... Legalább passzol a kocsi formájához az a tálalópult. Nálam meg ilyen vasalódeszkák lettek az arányos, hátrafelé dőlő szárnyakból - mint amilyen csakó Lambóján is van -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #12355 üzenetére
-
noblem1983
senior tag
A Carrera RSR-nek akkor lett a hátsó szárnya mint egy tepsi, már grillezni is lehet rajta
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #12352 üzenetére
Nekem is a grey edition van és vettem rá bodykitet mikor olcsó volt a boost de most olyan magas lett a szárny, hogy már majdnem gagyinak tűnik és lecserélni sem lehet mert nincs a shopban. A felni tényleg lehetne nagyobb de eredeti felnivel a legszebb szerintem. Az Eclipse GS-T-hez szintén nem lehet kapni semmiféle szárnyat vagy egyebet pedig tegnap még volt hozzá egy szép komplett bodykit.
-
GrotESC
aktív tag
Reggel úgy láttam, mintha a drag verseny után a javítás 300 pénzbe kerülne az eddigi 150 helyett. Itt is válság van, vagy csak én voltam túl fáradt és nem is.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #12344 üzenetére
Az aftermarket-on belül történt komolyabb változás, a bodykit, a spoiler illetve a motorháztető most már külön illeszthető fel az egyes autókra. Ezzel egy időben új bodykit-ek (az LP-640-es Murcira immáron elérhető boost-ért a Treasure Hunter kiadás bodykit eleme), új spoiler-ek és motorháztetők is megjelentek.
-
tupacamaru
veterán
Nekem megint frissít 300 MB -ot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
F22Reventon #12342 üzenetére
Hogy ne boruljon fel.
-
F22Reventon
tag
Fehér ember vagyok, tehát panaszkodom: Mi a tehéntőgynek kell a drag eclipse-re kitámasztó???
-
Robokutya
senior tag
itt egy friss festés mára
-
Robokutya
senior tag
válasz
callmeakos #12332 üzenetére
Musztáng szégyenítés tessék itt az enyém
Tutu ezt meg csak neked poénból -
stefyY
őstag
válasz
F22Reventon #12333 üzenetére
Nem is rossz.
-
tutuhawer
őstag
-
gyuszito
senior tag
Tutu, mester! Úgy tudom szeretsz versenyezni a idõvel. Simraceway a te "utad"! Egy próbát megér! A siker attól függ, hogy szereted e kellõképpen a szimulátorokat. ACR-tõl 10x jobb és élvezhetõbb.
-
sunny84
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
Underground2 #12323 üzenetére
Minél több a csillaga annál erősebb és a csillagokon belül a szürke, kék, narancs szín az egyre erősödő alkatrész jelöli. Mindegyik színnek (sárga, kék, piros, zöld) elvileg van egy tulajdonsága, ami egy-egy típusba beletéve a legjobb teljesítményt hozza.
Tuning útmutatók: Bones, Kawashi & Lambo, bővebben az alkatrészekről.
Csak alapnak jó a legjobb ha üres autót IGC-s cuccal próbálgatjuk mitől kényelmesebb a vezetés ill. gyorsabb a gép! -
noblem1983
senior tag
válasz
Underground2 #12323 üzenetére
Itt megtalálod a választ
-
Underground2
tag
Vagy minden szinből van több gyártó és döntsem el én h melyiket teszem fel?
-
Underground2
tag
lista szerint a Sciroccoba piros motor a jó!
de a képen legyen a motor színe piros vagy a Street Engine felirat?
vagy ezek még a színen belül külön kategóriák? vagy most mivan? -
callmeakos
veterán
Egy kis cameo tőlem
Van infó arról hogy eme négykerekű jön e valamikor a gamába?
-
Tayuya
csendes tag
-
UFO1
senior tag
válasz
Underground2 #12294 üzenetére
Vannak eleve gyenge autók, amikkel sokat nem lehet kezdeni, max. saját típusa ill. hasonló (gyenge) típus ellen versenyképes. Itt egy lista egy „kollégától” a régi rendszerböl, ami többé-kevésbé helyes manapság is.
Megj..: egynémely „hard” sofőrt a legrosszabbnak titulált járgánnyal is tud sok erősebbnek tartott ellen győzni.
-
stefyY
őstag
Jóvagyfiam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983 #12313 üzenetére
annak idején BmegNFS linkelt be egy orosz srácot
http://nfs-s.com/nfsw/GECI71
hozzá is tette: nyilván a cég embere:
http://www.gecitech.com/ -
Robokutya
senior tag
Újabb alkotási rohamom volt
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #12307 üzenetére
akkor most kidobtam a ccx árát
, na akkor majd jó lessz valamire, és igen én kihajigáltam volna belőlle mindent mert felesleges
Hátha lehet belőlle építeni , még jó ás kocsit habár kétlem , a gt2 árnyékába sem ér -
válasz
tupacamaru #12306 üzenetére
Megerősítem, hogy 3 sor a szabálybéli maximum, afelett tudtommal már nem is jeleníti meg.
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
Underground2 #12303 üzenetére
Figy szerintem E-ben jobban jársz ,ha veszel 1 silviát vagy 1 200sx-et ezek igc-ért E-ben jobbak mint a scirocco.
-
-
Sirkonyak
csendes tag
1 kardinális kérdésem lenne dragre zonda f vagy cinque? ha valakinek van türelme színsort is mondhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest