Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Tayuya
üzenetére
Milyen minden verseny vége előtt? LOL, akkor Te szerencsés vagy, jelenleg a bejelentkező képernyő sem jön be, csak a Servererror-ablak...

Én ezt nem értem, egyre kevesebben játsszák, mégis egyre szarabb. Szóval leterheltségre sem lehet hivatkozni...
Ez engem az internet hőskorára emlékeztet, nem tudom, ismeritek-e az ős Trefort-chat oldalt. Ott volt az, hogy hónapokig "kalapálták a szerver", meg "most már biztos jó lesz", meg "fú srácok, egész hétvégén vért izzadtunk, hogy használható legyen az oldal", aztán persze nem lett az...
Az NFSW most úgy néz ki, hogy 2013-ban egy 1993-as szinten leledzik...
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest