- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #13896 üzenetére
Volt olyan időszak, már nem tudom melyik leállás alkalmával „tették be”,
hogy kb. 5 – 6 versenyenként már nem töltött be. Mondjuk akkor néha szedtem a gyémántot, mert még lehetett kocsikázni a töltés alatt.
(#13897) szakalistvan
Nekem is sikerül néha, bár nem szeretem pálya volt mindig is, egyfolytában TE sling-ezni + jugger-elni kell és sima ügy. Különben egy Silviával sokkal könnyebb, esetleg 200 – 240 SX-el, ezzel a billegő istenveréssel sokkal nagyobb kihívás. Az más kérdés, hogy a TE lényege az hogy mind a 4-en beérjenek, ilyenkor látszik mennyire értenek az egészhez ott Kanadában.
Kitehetnék a célnál hogy fekete pálya, csak profiknak! -
Crowent
tag
válasz
szakalistvan #13897 üzenetére
Én mondtam.
Szerencséd volt, kemény 4 másodperced maradt, a többiek be sem értek. Szerintem ez vicc. Régebben lazán végig mentünk, most már nem igen...
Kérdés: A 2 óra alatt csak 1x értél be? Gratulálok!
-
szakalistvan
senior tag
Ki mondta hogy nem lehet végigmenni all in -en? 2 órát szántam ma rá,itt az eredmény : [link]
Annak aki ezt kitalálta egész nap ezt a pályát kellene nyomni egy 240 sx-szel,estére tuti szívroham...
-
tatabike
őstag
El van már kopva az Alt+F4, azért káromkodok...
Vesz nekem egy új klavit az NFS?
Amúgy mindent úgy csinálok, ahogy annó leírtad, ne félj, tanulok a jobbaktól, nem szégyen az.
Csak mikor már pár óra alatt is 4-5x kell újraindítani, kicsit nagyon ideges leszek.
Utána viszont arra gondolok, de jó, hogy nem lettem programozó (annak tanultam amúgy), lehet engem is így anyázna valaki most... -
stefyY
őstag
TH, 57. nap.
-
UFO1
senior tag
Mert vége, nincs, nem is volt, annyi neki!
Komolyabban, csak ideiglenes pálya volt, csak ezt ők sem tudták úgy látszik, mert különben alapból nem mérték volna az időket.
Bár meg kell valljam nem volt rossz, de túl nehéz sem. Rajzolnák olyan pályát hogy Poszeidon vért pisálna nem bírna falazni, mert nem lenne ívelt egy kanyar sem! -
NFree
addikt
Srácok nem tudjátok a Lunar mapp miert van kicsillagozva mindenkinél?
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #13889 üzenetére
Ez azért van mert bekaptál egy bugot, indítsd újra a játékot (alt+F4) a káromkodások helyett. Mindenkinél van ilyen és a sok csaló sem használ a játék stabilitásának, bár ma mentem egy alacsony profillal ott nem volt egy se, a legtöbbször jól pakolt össze és be is töltött.
-
tatabike
őstag
válasz
Crowent #13885 üzenetére
"Rakd újra a játékot, a probléma nálad van."
Ezt meg inkább nem is olvastam, maradjunk annyiban. Ez olyan ügyfélszolgálatos duma, mikor pl. a UPC-nek elfüstöl az elosztójában az erősítőpanel, de a reklamálásra csak az a válasz érkezik, hogy "indítsa újra a modemet"... Nem tipikus hülyének nézés, á dehogy...
-
tatabike
őstag
Jó, most mert Nektek nem volt ilyen, az egy dolog. Nekem meg UFÓ írta, ha jól emlékszem, hogy ha gyanúsan hosszú ideig megy a töltés, akkor Alt+F11-gyel nézzek rá a pályára, és ha civil autókat látok rajta mászkálni, akkor a büdös életben nem fogja betölteni a versenyt. És tökéletesen igaza van, minden ilyen alkalommal civil verdák kóricáltak a pályán. Ez mitől lenne az én telepítésem hibája? És akkor azoknak, akik szintén velem együtt vannak in lobby, ugyancsak nem tölti be, az Ő telepítésük is hibás? Ne vicceljünk már...
Nem kell védeni ezt a fost, leírták rajtam kívül már sokan, hogy szar és kész. Egyre szarabb. Én is olvastam olyan bugokról, amik pl. meg nálam nem fordultak elő soha, mégsem gondoltam arra, hogy az illető gépe/telepítése a rossz. A játék a rossz, ez van, sorry. -
cuebler
senior tag
...viktornak hívnak, 36 éves vagyok és már három (!) napja nem kapcsolódtam fel a need for speed world online szerverére. asszem, lejöttem
-
tatabike
őstag
Vettem egy IGC-s kocsit. Most már meg vagyok győződve róla, hogy tényleg azokkal cseszik ki ez a szar, akik nem ölnek bele pénzt. Mert hát persze, hogy a kocsivásárláshoz ki kellett menni a garázsba, és miután visszaléptem, HÁT PERSZE HOGY NEM TÖLTI BE A FUTAMOT EZ A SZEMÉTLÁDA....
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
Crowent #13879 üzenetére
A nagy részével 1etértek,de a több kategória jó 5let volt.Így 1 csomó alkatrészt amit amúgy eladnál betudsz építeni.Nem az van mint régen,hogy csak a legjobbakat volt érdemes megtartani.Most a gyengébb alkatrészeket is simán fellehet használni a kocsikban és nekem tetszik ,hogy van E meg D kategoria itt nincsenek akkora különbségek az autók között az számít hogy vezetsz.Amúgy alig játszok már én is, és a TH-t sem csinálom már rég elvették a kedvem a játéktól ...
-
Crowent
tag
válasz
tutuhawer #13699 üzenetére
A saját kis véleményemet fejteném ki, ezeket vettem észre a hozzászólásokból...
Szerintem majdnem minden magyar nevében kijelenthetjük, hogy nem szívesen játszik már a játékkal.
Miért? A fejlesztők próbáltak a játékon javítani, de ehelyett olyannyira elrontották, hogy az már vicc. Egy hiba kijavításával gyorsan kreálnak 2-öt, a hackerekkel nem foglalkoznak. Majdnem hetente kerülnek be Boostos autók, de a hiba javításokkal nem foglalkoznak.
E, D, C, B, A, S, Class. Tényleg szükség volt rá?
A kérdés adott, a válaszok szerintem minden játékosban eltérőek.
Egy kezdő játékosnak eligazodni szinte majdhogy nem lehetetlen.
Mire volt jó? Jelenleg van 5 Class, az E Classt nem nézem, de minden játékos arra utazik, hogy minden Classra jó autója legyen, éppen ezért előfordul hogy vesznek Boostos kocsit. Jóformán A, és S class szintű autókkal játszanak. Ez is csak a boostról szól!!!Napi versenyek váltakozása! Szükség volt rá?
Sajnos nem. A Class rendszernek köszönhetően rengeteg pályát lebutítottak E, D, B, Classra, és ezekkel a szintű autókra nem igen van igény, arról nem is beszélve, hogy némelyik közkedvelt pályán már nem is igen tudnak játszani. Volt olyan pálya, amivel napokig nem tudtam játszani, pedig a kedvenceim közé tartozik.
Team Escape: All in? ( Esetleg a fejlesztők is All In-re mentek? Mert ha igen akkor elvesztették a menetet.
Szerintem senkinek nem kell bemutatni ezt a pályát. Nagyon sokan, és még többen játszottak rajta, amíg lehetett. Amikor bekerült a Class rendszer akkor az All In nevezetű pályát elfelejtették berakni, majd utána variáltak a TE-kkel, most már mindegyikkel lehet játszani mindennap.
- Na de mi van az ALL IN TE-vel? Jóformán az egész pálya játszhatatlan! Mindenki bejön a leglassabb, és a leglomhább autóval, 0 tuninggal. Az átlagsebesség alig éri el a 100 km/h -t. Cél előtt 100-200 méterrel lejár az idő. Ilyen autókkal szinte lehetetlen azt a pályát megcsinálni.T1-T2-T3-(T4) rendszert lassan visszasírjuk...
Lássuk csak. Térjünk vissza megint az All In pályára. Aki még a T1-2-3- idejében játszott az tudja hogy régen ez T1es pálya volt. Akkoriban 1 autó sem ugrott át tuningolás folyamán másik osztályba. A T1 maradt T1, a T2 maradt T2, a T3 szintén maradt a csúcson. T1 kategóriájú autót feltuningoltunk, és bőven, röhögve végig lehetett menni ezen a pályán is, mint mindegyiken. De így... Ugyan, kinek van kedve 100km/h-val szenvedni? SENKINEK!!!
Mit kellett volna tenni?
Saját véleményem szerint a pályákat nem kellett volna naponta cserélgetni, elég lett volna ha 1 szavazással értesülnek, melyek a közkedvelt pályák, és azokat megtartani, a többit selejtezni.
Hagyni kellett volna a T1-T2-T3-(T4)-es rendszert, nem kellett volna hozzányúlni. Szerintem jobban jártunk volna, mint így. És nem kellene várni rengeteg pályára több percek mint most...Napi Treasure Hunt, és a droppok...
Hát ez is 1 külön téma. Drop = 0...
Treasure Hun = 0...
A Drop rate nagyon gáz, szinte lehetetlen normális tuningot összeszedni, anélkül hogy ne költenénk a játékra. Szinte vicc.Ha így folytatják, akkor a játékkal alig fognak játszani, és csődbe fog jutni az egész.
De amíg nincsen konkurencia, addig azt csinálnak amit akarnak. Ugyanis én nem tudok olyan online hasonló játékot mint ezt... -
tutuhawer
őstag
az én kedvenceim is kiskategóriásak sajnos, amikor láttam, nagyon húztam a számat. Ma már annyira nem is érdekel. stad and hwy1 és little italy lett volna a tuti, meg esetleg state and warrent open kategóriába... kár értük, nagyon sajnálom. Van helyette silverstone meg lesz még brit és sok EU pálya a tavasz folyamán a simracewayben
-
UFO1
senior tag
Itt van egy lista, melyik pálya mikor van, lehet ütemezni.
Ráadásul az egyik legjobb NOS puffaggtatos pálya (Seaside Interchange) a kézifékes városi szakasszal (kettő ilyen van ezzel együtt) még sosem volt bent, vagy az egyetlen 3 körös pálya sem.Kimaradtál a jóból, pár napja ez volt a játékban, élvezet volt multit menni.
A kevés pályához még csak annyit, valószínű azért lett, mert kevesen voltak és néhol nem lehetett menni (bár én mindig tudtam mindenhol), de legalább azt megoldhatnák, hogy a verseny választóra tennének egy legördülő menüt, amin ki lehetne választani melyik class-ban szeretnék menni, mivel a match-making továbbra sem működik. Ráadásul szívesen mennék egy – két B-C-D-E-s kedvenc pályán nagyobb vassal is (esetleg épp fordítva), nem így (néhol) 150-200-al bénázva full gázon.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
F22Reventon #13868 üzenetére
Arra ott volt a Race Now gomb - azt kellett volna rendesen megcsinálni hogy ne csak az akkor lvl 50-es Country Clubra, meg a Main Street-re akarjon mindig berakni.
Aztán aki ilyen kiélezett Cinques nitró-őrületre vágyik, most nyomhatná azt. -
NFree
addikt
Nemtudom srácok, Hogy mint van ez az egész de ahogy látom folyamatosan lassan 2 éve , 1x sem arra mozdult el a dolog, hogy a játék jobb játszhatóbb legyen , minden 1 es újítással csak a pénzbeszedés játszik.
és szerintem kb 20000e játékos lehet csúcsnapokon max
A mapp váltogatás nem lenne rossz dolog ha tényleg cserélgetnék őket fojamatosan nem 2 hétig míg othon vok kb 20 pálya van, és azokat forgatják nevetséges. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #13869 üzenetére
A High Stakes az szerencsére van mindennap
-
Desmond74
tag
válasz
F22Reventon #13868 üzenetére
Ja, biztos hogy előbb találsz csítert mindegyik pályán..
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Desmond74 #13866 üzenetére
Amit remeltek az bejott, mert nyilvanvaloan az volt a cel hogy hamarabb talaljon ellenfelet aki belep egy versenybe, csak azzal nem szamoltak (de az is lehet hogy igen, csak lesz@rjak magasrol) hogy hanyan fognak pont emiatt elpartolni a jatektol. Nekem anno meg az jelentett valamennyi kihivast hogy a palyarekordjaimat megdontsem, most igy hogy van napi(?) 5-6 verseny ami nem zsarus meg fos gyorsulas hanem sprint vagy korverseny sokat erek vele, dogunalom az egesz. Az NFS-S resetekrol meg ne is beszeljunk... Amugy miutan bevezettek ezt a korlatozast egy csomo palyat azota sem lattam, mi lett pl. Rosewood park loop-al, szokott lenni meg?
-
Desmond74
tag
válasz
F22Reventon #13865 üzenetére
Ne nagyon reménykedj, egyenlőre van elég új veréb nekik...
Én ennél a napi pályakorlátozásnál tartok még mindig..., vajon ettől mit reméltek?
-
F22Reventon
tag
Kénytelenek valamit tenni, nemhinném h csak mi magyarok fanyalgunk a játékon az utóbbi időben. Mint ahogy előttem leírták a league of legends a legnépszerűb online játék, szerintem a world meg a legnagyobb haszon/ráfordítás mutatóju játék jelenleg a neten. Ez az autós kártya sem javítja a játékélményt, a pénzbeszedésen kívül nemsok értelmét látom. A harmadik szülipanjukra összekaphatják magukat, mert kevés lesz az ünneplő.
-
NFree
addikt
Sziasztok, olvasgatom a forumot ,,és igen ha én nem sírok megteszi más, minde elhangzott eddig , de nem ez a lényeg.
Jelenleg még kint vagyok még van s 2 hetem remélem addig összekapják magukat , meg ti isMagyar listával kapcsolatba annyit szeretnék , szerintem aki bent van az 1 hsz ben, magyar játékosok alatt azt nyugottan fel lehet tenni.
Remélem nem én fogok dominálni
Pusszantás mindenkinek jók legyetek jó játékot -
tatabike
őstag
Most megint "Memory out" a nyerő, újraindítás nem lehetséges, mert a a szerver éppen "down"....
Gondolom most nyomják fel az új peccset...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
noblem1983 #13861 üzenetére
Egyébként nem tudom hogy volt e már szó a fejlesztőcég váltásról, de gondolom nektek is feltűnt, hogy már egy ideje nem Black Box logó van az elején hanem Quicklime, aminek kicsit utánaolvasva kiderült hogy tulajdonképpen nagyjából ugyanaz a fejlesztőbrigád maradt, csak mivel a BB iszonyúan elcseszte azt a játékot ami eredeti koncepciójában még megállta volna a helyét, kitaláltak egy átszervezést és egy átnevezést (a Quicklime egyébként úgy van hirdetve hogy online játékokra koncentrál, nem dobozos kiadásokra mint a korábbi BB) és tulajdonképpen minden maradt a régiben, azaz szépen mennek lefelé a lejtőn...
Ha a Criterion-nak adták volna akkor még ki lehetett volna valamit hozni ebből az amúgy nem rossz gammából, (sőt ha valaki ők aztán kihozták volna belőle a maximumot, aki ismeri a Burnout szériát pl. az tudja miről beszélek.
), de igy komolyan sajnálom azt aki időt szán még rá és reménykedik hogy egyszer jobb lesz...
-
noblem1983
senior tag
válasz
1NST1G8R #13860 üzenetére
Mostanában mintha a városban sem lennének annyian szabad kóborlásban. Mentem ma néhány versenyt de megint előjött a "rally pilóta effektus" miután 6-ból csak négy embert volt képes betölteni vagy kilépkedtek a lobbyból vagy csak 2-en mentünk .A régi szép idők pedig most már pálya is alig van mégsem jött össze a 6 ember egyszer sem. Én se nagyon költök így többet erre a bughalmazra. Esetleg amit össze klikkelek PTC oldalakkal azt betolom ha nagyon megfog még valami kocsi.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #13859 üzenetére
Nem lathattal mert nem probaltam meg, de tervbe van veve amugy, csak anno atnyargaltam a LoL-ra es ott is ragadtam eleg durvan, lejottem az autoversenyes jatekokrol, most meg a LoL mellett alig jut ido masra. Egyebkent osszehasonlitaskepp itt egy infographic a League of Legends-rol, ami egyebkent minden idok legjatszottabb online jateka jelenleg.
Namost itt egy atlagos nap merese alapjan egy adott idopontban 3 millio jatekost szamlaltak (Peak concurrent players), ami melett meg a CoD MW 3 is csak masodik tudott lenni (tavalyi meres) 1.4 millio jatekossal, es ismetlem ezek egy adott pillanatra ertendo meresek, egy atlagos napon, szoval van hogy ennel joval tobb jatekos is fent van egyszerre.
Ehhez kepest nem nehez beloni hol lehet az NFSW, eleg ha csak arra gondolunk mi volt amig az osszes palya nyitva volt, az atlagos varakozasi ido 5 perc volt csak a nepszerubb palyakon, de vartam mar vegig kivancsisagbol fel orat is, de a vegen feladtam mert nem talaltam jatekost az adott palyara.
-
tutuhawer
őstag
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tatabike #13848 üzenetére
Ezt a fost nem hogy egymillioan, de 10.000-en sem jatsszak egyszerre barmely adott idopontban. Nem ertem mi oromot leltek meg ebben a sz@rkupacban, bar enis majd 2 evig toltam mire betelt a pohar, de most mar azert autoversenyes mmo-kbol is van alternativa boven. Amellett hogy egy kurvanagy lehuzas (SB) egy jatszhatatlan bughalmaz az egesz, annyit nem erdemel hogy egy percet raszanjak az eletembol.
-
noblem1983
senior tag
Akit esetleg érdekel a B osztályos kocsikon 40% kedvezmény van
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13853 üzenetére
Francba... legyen! Elmondom!
Na persze nem itt...
Aki akar, megtalál.....
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #13851 üzenetére
Biztos csak az "ingyen" játszóknál van ez a "kivételes" bánásmód...
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #13847 üzenetére
Ezzel meg is vállaltad a főbb problémákat..., már csak egy kólát kérek!
-
ETOM
addikt
válasz
tatabike #13848 üzenetére
"Ha kocsit váltasz, akkor sem tölti be a következő versenyt, ha kimentél a safehouse-ból. Customization után a helyzet ugyanez."
Ilyet én nem tapasztaltam. Pedig szoktam váltogatni a verdákat. Olyat viszont tapasztaltam, hogy kilépek a garázsbol és low az FPS mint az állat.. ilyenkor kell neki egy alt tab és megint jó minden.. nevetséges.
-
tatabike
őstag
Mai tapasztalatok ezzel a fossal:
Safehouse-ban driver váltás után már nem tölti be a következő versenyt, újra kell indítani.
Ha sokat vagy "kint", és visszalépsz repair miatt, utána szintén újra kell indítani, mert nem tölti be a következő versenyt.
Ha kocsit váltasz, akkor sem tölti be a következő versenyt, ha kimentél a safehouse-ból. Customization után a helyzet ugyanez.Vagyis kb. eljutottunk oda, hogy ha belépsz a garázsba, elvégzed, amit akarsz, jobb, ha kilépsz a játékból, és újraindítod, ha tényleg játszani akarsz.
Tippem: A szerverek nem bírják a terhelést, ha kb. minden egyes órából 10 percet azzal tölt a játékos, hogy ki és belép, akkor ez azt jelenti, hogy kb. 13-15% terhelést megspórolnak a szervereknek, így azok nem omlanak össze. Ezt értsük úgy, hogy mondjuk ha 1millió ember lóg rajta egyszerre, abból valójában "csak" kb. 850-900ezer főt kell kiszolgálni állandó jelleggel, a többi éppen kilép vagy belép, kisírja a bánatát egy fórumon, mint én itt, aztán esetleg visszamegy játszani...
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #13846 üzenetére
Mikor még csak 10. szintig lehetett játszani ingyen kb 2-3. naptól de rendszeresen ha jól emlékszem 2011 októberétől. Új városrész nem lenne rossz talán már arra is sort kerítenek ha valami nagyot akarnak dobbantani. Chat sok embernek hiányzik és a játék tisztaságára is kitalálhatnának valamit
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #13845 üzenetére
Mióta is játszol ezzel a "játékkal"?
Mintha valami új városrészről is szólt volna valami rege...
De ezek annyira gyökerek, hogyha a csetet feltörik a játékban, akkor azt nem megvédik, hanem megszűntetik!
-
noblem1983
senior tag
-
Desmond74
tag
Kezdem azt érezni, hogy ezt a játékot már csak a szentlélek ereje tartja működőképes állapotban..., ma délután groupba hívni nem tudtam, versenyre sem az ismerősök közül senkit, ill. a felbukkanó magyarszkik esetében sem sikerültek ezen kísérleteim.
A legutóbbi peccs meg vicc, eljutottunk odáig, ha jól tévedek, hogy egyes autókat már nem is először pakolgatnak ki-be..., ennyivel kifújt a kreativitás.
-
UFO1
senior tag
válasz
GrotESC #13837 üzenetére
Az Europa közel hasonló az Elise-hez annyi különbséggel, hogy valamelyest jobban indul, erősebb a NOS-a és gyorsabb, viszont kanyarban sodródós és nem tapad úgy mint a bélyeg–>(Elise). Persze kanyargós pályán az Elise-nek nincs nagyon ellenfele (nem értem miért nem fekszik neked), amik meg már nincsenek, mert a legtöbb class korlátos. Kivéve pl. North Road vagy Garden Boulevard esetleg Rosewood Central, ahol úgy lehet hasítani a 911-ek, Zonda-k, RTR-X-ek mellet, hogy azt hiszik délibábot láttak, hacsak nem nitrozzák szét a futamot ami meg olyan vassal kicsit ciki ugyebár.
Meg.: azért ezek nem nagyon valók TE-re, bár nem nagyon megyek ott, mert nem kihívás (inkább verseny) csak ha gyors kp. szerzés a cél.
Ja az S5 az meg dragon elég jól megy, bár az RS4 (C-ben is) szépen elkalapálja, úgy ahogy sok A kategóriást is.Más: akinek letöltési gondja van törölje ki a ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\Data-ból a NFSWO_COMMUNICATION_LOG.txt fájlt (rejtett), akkor nem fogja többet letölteni csak még egyszer, nekem bevált.
-
GrotESC
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #13838 üzenetére
Köszönöm a választ neked és cuebler-nek is. Akkor igyekszem minél előbb beszerezni a Lotus Europa S-t. Féltem, hogy az Audi felejtős a kanyarokban, de annyira jól néz ki...
-
cuebler
senior tag
válasz
GrotESC #13837 üzenetére
az s5 nagy ívben kerülendő, legalábbis szvsz. nehéz és összkerekes, szóval pont úgy kanyarodik, mint egy darab tégla. szívfájdalom és búcsúpuszi nélkül adtam túl rajta anno...
a mostani igc rotáció egész jó lesz. az rx8 2009 igazi könnyű és pörgős kanyarvadász, a dbs pedig állítólag nagyon jó pursuit-ra, nehéz, de kezes jós(z)ág...
amúgy az out of memory-s téma nálam soha nem jelentkezett, pedig nem is asztalin, hanem egy samu ultrán nyomom
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
GrotESC #13837 üzenetére
Az Europa S tökéletes a kanyarokban. Nagy sebességgel beveszi őket pontosan kezelhető, gyorsan reagál az irányváltásokra, a Rhino-kat az utolsó utáni pillanatban is ki tudja kerülni. Gyorsulása is jó, végsebesség elmegy egynek, de nem kell tőle sokat várni, egyedüli hátránya a nagyon kis össsztömege. Ha szemből elkap egy Rhino visszaszállsz a rajtvonalra vele.
Ez volt az első Lotus és egyben brit autó, amivel mentem mióta van számítógépem, az első gépem pedig nem most volt. -
GrotESC
aktív tag
válasz
tatabike #13825 üzenetére
Én általában, mikor nagy ritkán versenyzem, akkor direkt ilyen osztályra korlátozott pályákra megyek. B osztályban pl. a Dover & Lepus azt hiszem ez a pálya neve, ami tetszik. De pl. csak ilyen esetekre van D osztályra épített gépem is, mert a Waterfront Road szokott lenni.
IGC-s autókról kérdés: Lotus Europa, Audi S5 - ez kanyarodik rendesen?, Renault Megane RS. Érdemes megvenni őket? Most főleg az Europa érdekelne. Van egy Elise-em, de nem jövünk ki jól. -
tatabike
őstag
válasz
xenon2 #13833 üzenetére
Nekem is letöltöget 144MB-okat néha, meg folyamatosan egy 1.4GB-os fájlt ellenőrizget randomszerűen.
Beeerka, ezek nálam is vannak, kivéve a privát üzenetet, az működik. De se teleport, se meghívás...
tupacamaru, így inkább arra kényszerítik az egyszeri játékost, hogy hack-ot használjon, így egyenlítve ki az igazságtalan erőfölényt.
-
Nekem minden gép újra indítás után letölt a játék 144 Mb frissítést.Tapasztalta ezt más is?
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13831 üzenetére
Na persze, ...... egy kis boost mindig jól jön...., kivéve a legközelebbi, Nekik tetszik módosításig
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13829 üzenetére
Értem.
Amúgy az előbb mentem pár kört, és nem voltak röpködő meg pattogó autók. Viszont memóriahibával megint úgy kivágott, mint a szart... gratulálok, NFSW.
-
Jönnek újabb autók IGC-nek: Aston Martin DBS, Mazda RX-8, Mitsubishi Lancer Evolution X
Ezek pedig "eltűnnek": Aston Martin V12 Vantage, Lotus Europa S & Ford Focus RS -
PR0JECTNR56
addikt
Az NFSW javításokkal kapcsolatban az az érzésem valahányszor megjelenik egy a kliens indítása után, hogy a fejlesztőbrigád a bug hidra ellen harcol és valahányszor nagy nehezen levágják egy fejét, máris nő a helyére másik kettő.
Határozatlan időre én is jegelem a játékot, szimplán betelt a pohár nálam is. -
tatabike
őstag
Tiszta szánalmas, hogy folyamatosan orra bukó, meg mélyrepülést végző, meg aszfaltba fúródott autókat kell kerülgetni, nem lehet egy normális futamot menni. Csak azt nem értem, hogy ha a másik is így lát engem, tegyük fel, akkor miért mindig én leszek az utolsó? Bennem nem akad el senki soha?
No meg a másik patch, az az ellenfél-összepárosító baromság, még rosszabb lett, mint előtte. Miért kell nekem a B-s kocsimmal S-osztályos dögökkel birkózni...??? Miért mindig az én kocsim a leggyengébb a futamban? És aki az adott futamban a legerősebb, az miért lehet a legerősebb, én miért nem kapok a B-s kocsim ellen 3db C-s meg 2db D-s ellenfelet soha? -
sunny84
senior tag
mivel a kliensbe nyúltak bele ez alapjaiban megmozgatja a játékot , de megszoktuk már az évek alatt hogy kijavítanak 1 nagyobb hibát és helyette lesz 2 másik ..... , teljes játékbeli tevékenységem alatt mellesleg én 1x kaptam memory hiba üzit azt is még win 7 en mikor omladozott a rendszer ..
-
noblem1983
senior tag
-
Bekő Tóni
tag
-
tatabike
őstag
válasz
Bekő Tóni #13815 üzenetére
De hiába is lenne benne gyorsító okosság. Mason Street-en nyomtam tegnap RX-7 RZ-vel, B-class tetejéig van csak tuningolva, állandóan voltak ilyen viperák a bandában, és hiába gyorsultak el látótávolságon kívülre a start utáni hosszú egyenes szakaszon, a 2. vagy ha ügyesebb volt a viperás, akkor a 3. kanyarban már fogtam Őket, következőben meg előztem. Aztán már soha nem értek utol.
Menne ez, csak kihagyták belőle a kormányt... -
Bekő Tóni
tag
Ha már Viperek - kiváltottam ezt a félelmetes "[nfsw-sárga]Csúcsteljesítmény A classban[/nfsw-sárga]" kocsit, mert halványan hittem abban hogy az itt-ott 1 %-kal erősebb alkatrészeken, meg a skilleken túl elrejtettek azért még benne valami gyorsító okosságot. Hát nem, semmit
:
....
3.5 másodperces perfect start skillel ..........3 másodperces perf. start skillel
Mindkettő kapott kb 15-15 single menetet Beacon-on, felváltva (emellett 20 menet ment a levesbe a fékevesztett single botok miatt (áhá szóval miattuk vannak ilyen szépen lekerekítve a kanyarok külső szélei)).
És ezek a legjobb idők, szinte seholse falazva. -
tatabike
őstag
Ez a gyökér játék már teljesen meghülyült. Tényleg nem lehet safehouse látogatás után versenyezni, mert nem tölti be. Aztán meg ha leállítom, és be akarok logolni újra, elkezd valami 1.5GB-os fájlt ellenőrizni, de olyan sebességgel, hogyha megvárnám, akkor talán 2 óra múlva játszhatnék is. Hátralévő időnek az ellenőrzésből 16 másodpercet ír.... már vagy negyed órája. Ha bezárom, és újraindítom, akkor nem csinálja ezt. Most már csak úgy simán el sem lehet indítani egy kényszerű leállítás után, gratulálok NFSW, anyátok sírján sorvadjatok el....
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #13810 üzenetére
ja, kicsit magas, én is mosolyogtam
Mindenesetre nézek valami szemétláda pályát, ami nem watkins glen, és megpróbálom begyakorolni. Most felkészítem a szisztemet, vírusellenrőzés, advanced system care, meg egy kis atyaúristennel is megvizsgálom, hogy ami van, az működjön legalább. Ha indul, akkor boldogság, ha meg nem, akkor
. 2 óra játékidőből 20 perc versenyzés, elég vékony
Na de a viperát mindenképpen megoldom...
-
chris1997
aktív tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #13807 üzenetére
most vettem viperát SRW-ben, majd megmutatom, hogy is megy
Habár nem lesz könnyű, mert a játék eléggé véletlenszerűen indul el errefelé , az autót kicsit Bekő Tóni, de azért megpróbálok pár kört futni vele
-
tatabike
őstag
Tök jó, hogy elvileg nincs Out memory, de az miért van, hogy ha safehouse-ban vagyok, aztán kilépek, akkor már nem tölti be a versenyt? Lefogadom, hogy ezek a gyökér, anyjukat 1 dolcsiért gerincre vágó, pénzsóvár kis lúzerek még azért is kaszálnak, minél többször van újraindítva a játék, gondolom a reklámok miatt.
Ja, tököm kivan a viperásokkal, minden versenyben van 2. Nem győzöm őket kerülgetni, úgy kanyarodnak, mint egy lovaskocsi ló nélkül....
-
Bekő Tóni
tag
válasz
thunder1991 #13805 üzenetére
Előszereplő egy rajzfilmben...
-
thunder1991
tag
Hát gyerekekek .... ez a Vipera elég lomha ...
Gondolkoztam pedig benne gyorsulásra hátha jó lesz,mégis csak 18-as cuccok vannak rajta és jól is néz ki,akárhogy nyomultam dragba és sprintbe negyedik vagy még annyi se lettem -
tatabike
őstag
Mi van megint ezzel a hülye játékkal? Nem lehet egy jót nyomulni, megy a verseny, erre mindenfelé csak a fejem fölött röpködő ellenfeleket látok, mások félig az aszfaltba süllyedve füstölögnek, van aki szembe jön, pályán kívül kóricál, a végén meg persze utolsó leszek, pedig első helyen vagyok egészen a célig...
-
execute93
őstag
Itt mennyire vannak baráti jellegű versenyek? (Csak magyarokkal)
Mert gondolkozok egy ilyen oldal elindításán. Mennyire vagyunk mi, magyarok aktívak? -
Robokutya
senior tag
Srácok egy karakternél hány gift lehet betárazva nekem jelenleg 8db napos autó van bent és még engedte ezt is betenni
remélem nincs korlát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest