-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
válasz
eLit-MiLan #13497 üzenetére
Értem, köszi.
Egy barátom ellen tudok menni 1v1ben? Csak mi ketten versenyzünk. -
execute93
őstag
Sziasztok.
Egymás ellen (1v1) lehet versenyezni?
Illetve versenyeken hogy kell/lehet indulni? Mert 1-2 zónát találtam, de az singleplayer.Köszi!
-
Desmond74
tag
válasz
Bekő Tóni #13491 üzenetére
Ezt a véleményt nem osztom, a piros az a legtapadósabb...., a piros alkatrészek mindig gumikban, és fékekben jók..., mert a legtapadósabb viselkedést hozzák.....
De sose fogsz egy jó kézifékest kanyarodni piros gummanccsal, a kékhez képest szerintem....
Ismétlem: Szerintem!
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #13488 üzenetére
Nekem S-Z-K-P-P-S színsor van de szerintem a K-K-Z is jó az elejére láttam már olyat is jól menni meg az olyan általános és szerintem szinte mindenbe jó. Jól mondták az előbb, hogy a transtekre vagy a medion gumira menj rá. Pont a kéket szidtam(kestrel/velocicom/zero-ezek mind a kékek) Kicsit nehezen kanyarodott tőle
-
tupacamaru
veterán
Az elejébe még ezeket be tudom tenni ha számít valamit az összképben. Most is ilyen színűek vannak benne, csak 3 csillagosok. És akkor motor és kerék nincs még jobb a gyáritól egyelőre.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13485 üzenetére
Látom már mi a gond.
Akkor kerék sincs egyelőre.
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #13484 üzenetére
Szerintem ennek igy nem kéne rossz legyen kanyarba , ez a kék gumi egyébként. de én nem tudok semmit , me mindíg összeveszek valakivel
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #13484 üzenetére
A "sárga" kereket az Amerikon/Gromlen/Medion/Transtek szállítja, amivel pedig te rendelkezel az a "kék" színsorból van (Dawndraft/Kestrel/Velocicom/Zero Tuning Mods).
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #13481 üzenetére
Gondolom ez a sárga kerék.
Most így tudnám összehozni, a fék már benne van. Ha jó így akkor beleteszem ezeket. Az elejében kék turbó és zöld váltó van jelenleg, de ugyanezekből a szinekből már van jobb alkatrészem is, az eleje maradhat így vagy az is más színű kell?
Bocsi a sok felesleges kérdésért.
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #13482 üzenetére
A profi rammerral , sehogy mivel ők a szerver laggot használják profi modon, ami ellen ha lebetonozod a kocsit az sem segít, ha Tutut majd 1x ha visszajön megkéred felken párszor a falra tuti és a szép az egészben hogy a valoságban hozzád sem ér
A Carrera s Jó kocsi nehezen fordul a nismohoz képest de jo kocsi , jo szinnel kicsit tudsz rajta segíteni, de csodát ne várj, viszont ha elsajátítod a vezetéssét , igen brutál páros lehettek.
Elmondok neked 1 titkot, kell szerezni egy régi pro soffőrt be kell nyalni neki, és sokat kell menni orvérzésig, és rengeteget tanulni, nekem va ilyen emberem szerintem a legjobb, Tutu nem te vagyne haragudj. te az elso tanárom voltál ,most váltanom kellet mivel baszol játszani
Ufó pont az szart be nem megy , a szlovák barátom probálja othonról rendesen semmi trükközés akkor sem engedi a paysafe-t
Carrera s hez színsort mondj a fiatalembernek, vagy elárulom az összes titkos színsorodat -
tupacamaru
veterán
válasz
tutuhawer #13480 üzenetére
Akkor alkatrészekkel lehet rajta javítani még, ami nem mondható el a vezetési tudásomról sajnos.
-Rolika- Nekem is olyan van, csak egy picit alakítottam a külsején.
noblem1983 Megpróbálom majd akkor ezt a színsort összeállítani, hátha nekem is jobban bejön. A legnagyobb bajom hogy nincs motorom hozzá, bezzeg ultra turbót dobott már hármat pár napon belül.
Mondjuk ez a mostani Nismo nehezített verzió, ilyenko jobban ellenáll a lökdösődésnek? Vagy mivel lehet védekezni az ilyen egyénekkel szemben?
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #13478 üzenetére
Ha sikerül a végére a P-P-S kombinációt összehoznod nem lesz problémád. Korábban kék gumi volt rajta nekem de szidtam is rendesen aztán esett egy sárga és órási lett a különbség. A Nismo is jó autó az biztos de lehet lesz még olcsóbban is vagy más ami veri mert a nitroja gyenge sajnos mint a Carrera GT-nek
-
tutuhawer
őstag
válasz
Nekem sosem volt olyan carrerám, de tudom, kinek van, és az a no1. autója. A Carrera S top100-200-300-as időre képes a legtöbb pályán, ami nem semmi. Nagyon komoly tempót lehet vele menni
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Nekem egy snowflakeses Carrera S-em van és szerintem az nagyon is jól fordul, mondjuk ha jól emléxem abban azért vannak ultrák dögivel
-
tupacamaru
veterán
Szerintetek érdemes 4700-ért megvenni a Nismo-t?
A Carrera S nem nyakarodik elég szépen szerintem, bár még nincsenek benne jó alkatrészek.
Vagy lehet rajta javítani alkatrészekkel hogy jobban forduljon?
-
NFree
addikt
Srácok , van 2000ft om paysafecardon, nem tudok boost ot venni , kérdezném nem tudjátok hol mire lehetne elkölteni?
-
NFree
addikt
válasz
thunder1991 #13474 üzenetére
Egyszer biztos , mert a kocsi nagyon szarra sikerült sajna olyan fing a nitroja , hogy inkább nem beszélnék rólla , ami miatt esélytelna jo nitros verdák ellen. De attól függetlenül jól kormányozható kellemes autó.
Gem vadászatra jó lessz . nekem is van anno a mostwanted-et azzal toltamam a végén jó volt szerettem, most nem. -
thunder1991
tag
Valaki nem tudja esetleg hogy a Carrera GT,nem lesz-e valamikor elérhető IGC-ért is?
-
tatabike
őstag
válasz
tutuhawer #13471 üzenetére
Néha nekem is szarul megy. Nekimegyek minden civilnek, fennakadok minden vacak kiszögellésen. Máskor meg úgy nyerek, hogy végig mágneseznek, mégis sikerül koccanás nélkül végigmenni. Mondjuk a kocsitól is függ, M3 GTS-t még nem tanultam meg vezetni, Fairlady-vel meg a Z4-gyel mindent megcsinálok, még S-s kocsikat is sikerül néha megfogni velük.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #13464 üzenetére
ez a tesztoldal, BB, falco és én vagyunk rajta mindegyikünk profiljával. Van olyan oldal, mint az nfs-s.com, ahol be se kell nevezned, automatikusan felkerülsz a ranglistákra, de van olyan, mint az nfsunlimited.net, ahol szólni kell, hogy te ott akarsz lenni. Itt már volt visszaélés az egyik leggyorsabb magyar játékos nevével, de odaszóltam a havercsávóknak, hogy az nem is úgy van, azonnal javították. A magyar ranglista kérdése... kérdéses, sok kérdés van még, nem tudom, hogy fog kinézni. Rajta tartom a szemem, ha az autóimat már nem is...
Nfree, Quqa: tegnap befutottam pár versenyre, de sajnos sok a hiba. könnyű helyzeteket oldok meg szarul, el-elesek pár kanyarban, de azért volt pár csodaszámba menő megmozdulásom, amire nfree csettint, hogy "ez igen, hogy előzött a bokrok közt ez az ember...?"
Szóval lassabb vagyok, emlékezetből pár pálya megy esetleg, mondjuk javítottam is 4-5 tizedet a heritage és campuson a nagy M3-as BMW-vel. Mivel játékpénzes, érdemes szerintem ránézni az adatlapomra, mire is képes a legtisztább körülmények között a gép. Nincs begyorsulás, nincs csalás, csak TutuHawer-csomagolás./egyébként gondolkodtam rajta, hogy befutok játszani olyan célból, hogy bemegyek A kategóriás autóval rekord időre S kategóriás pályára. tehát felfelé csalok ilyen módon egyet, direkt rekordot megyek, és meglátjuk, melyik seggarcú köt bele először a stat oldalon. Ez azért jó, mert növeli a respektet valamilyen szinten, hogy egy ilyen szemétkedés is nekem áll jól , és a respekt bizony sokat segít a háttérben, mert mindig kisegítem vele a mai napig is a barátaimat arrafelé./
-
Desmond74
tag
Tudjátok mi a hasonlóság az NFS World, és a horgászat között?
"Ha nincs "bot"-od, akkor nem gyűlik a zsákmány......
-
-
noblem1983
senior tag
Tegnap gondoltam megyek néhány versenyt. 4 versenyből a Lunaron egy RTR-x ment 389Km/h-t aztán volt egy már blokkolt aki Aventadorral csalt(ilyen barmok is vannak) és meg alig várom hogy leárazzák mert kell nekem de nem ennyiért. és volt dragben egy 8.91-es Turnpike-os Cinque aki már a rajtnál szájalt és a másikat csalózta. Szóval ennyit a tiszta játékosokról.
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13464 üzenetére
De csak azért mert én nem nevezek
Ő meg már nem játszik
Más
Egyébként tegnap este mentünk párat Ufó kollégával , ütöttük vertük egymást, s rég harcolunk a színsor miatt, de mindíg azon mult a dolog , ki hol hibázott, vagy a trafik mily módon szólt bele a dolgokba , színsor ide vagy odaJo volt csak visszatérve Tutu hiányzik ezekből a csatákból
fuggetlen attól mivel jön midíg mutat valamit , de ha előveszi a nismot-végem
-
tatabike
őstag
Lejárt a limit....
Nézegettem ezt a magyar ranglistát, mondjuk nem kell extra tárhely, mert majdnem minden pályánál az szerepel, hogy Tutuhawer...
-
tatabike
őstag
Ez van. Minden versenyen akad ügyeskedő. Van aki nem is titkolja, hanem nyíltan felvállalja, tegnap láttam egy srácot egy drag race-n, az volt a neve, hogy Hacker232, vagy valami ilyesmi. Még a kettest raktuk a többiekkel, mikor beért a célba...
Közben kiderült, hogy a tegnap nyert ultra moci nem is piros, hanem zöld. Nem tudom, miért hittem pirosnak, de meg vagyok győződve róla, hogy mikor kinyitottam a kártyát, piros volt. Na nem baj, elmegyek szemészetre... -
ETOM
addikt
Annyi a csaló mint a rossebb az összes drag körbe amit ma mentem (kb 10 kör) csaló volt.
És volt egy aki probált szépen csalni bmw semmi drag skill race series cuccok és folyton felgyorsult. Persze olyan idővel nyert amit fullos lamboval futnék talá..
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13459 üzenetére
Igazad van de a versenyzők pont ezzel a megcsúszással játszanak , s annyit állítanak maguknak a mérnökökkel 1ütt amenyire szügség van , az utcai autóknál , ugy e olyan gagyi a fék , hogy nem vesszük észre a hátsófék hogy egyáltalán üzemel-e , de mondom attól fügetlenül mien terhelés éri az elejét ezek beálítják , mikor és hogy fogjon a hátulja hogy csak annyira csússzon meg amenyire kell, ilyen ma már az elektronika , ezzel segítve , hogy ugymond elinduljona kocsi hátulja , igy okozva ezzel ugymond egy kis tulkormányzást , a rally versenyzők meg szinte az f1 esek is kanyarról kanyarra be tudják állítani az autót vezetés közben , mert ilyen dolgokon mulik meg még sok hasonló okoságon a győzelem vagy a vereség.
-
tatabike
őstag
Ez mind oké, de az előre tolódó súlyponttal nincs mit kezdeni, az akkor is az első féket terheli jobban, arra kerül a nagyobb súly. Szerintem kétféle dologról beszélünk, én az autó lassításáról, Ti meg a fékek beállításáról. Hogy jobban fog egy hátsó fék, annak az lesz az eredménye, hogy előbb megcsúszik a segge, de az 1 tonnából 6-700 kilót akkor is az első fékek fognak meg, az effektív lassulást azok produkálják. Szerintem.
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #13452 üzenetére
Ezek nem utcai autók, mert ha tuningolod (bár csak virtuálisan is) akkor már sport/versenyautók és ott a legtöbben lehet változtatni a fékerő elosztáson (a valóságban is ahogy NFree is írta). Jó példa a Colin McRae Rally játék ahol sokkal kényelmesebb fordulni, ha kicsit úgy van beállítva a fék csúszka, hogy jobban fogjon hátul. Mivel itt nincs hasonló beállítási lehetőség az alkatrészek beszerelése határozza meg a járgány viselkedését. És újra az alkatrészekről!
Itt egy kép egy igazi versenygépről (4-es)!
(#13456) tutuhawer
Egy a hibája a piros motornak, hogy nagyon könnyű lesz tőle a gép és egy fűszál is megállítja pláne, ha alapvetően gyenge ram-al megáldott kocsiba kerül, na akkor meg ott a világvége. De pl. az EVO IX. azzal ment nekem a legjobban. De a gyengének tartott piros turbóról is lenne mit mesélni. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #13456 üzenetére
Mesterem , Te vagy az egyetlen akinek jo volt a régi bmw-kbe a piros motor , és a mai napig meghajlok elotted , de mondtam én nem ajánlok senkinek semmit, mert mindíg ki kapok, csak anyit közöltem nekem volt van lessz piros motor de csak ugródeszka
Egyébként nem tudod előszedni a régi eredményt, mit nekem anno mutattál, és akkor gyönyörkedhetnénk benne , nincs elmentve neked, nekem van pár mentésem régről , de nincs bennük mit gyönyörködni
-
tutuhawer
őstag
én a nagy M3-as BMW-kbe mindegyikbe csak piros motort szeretnék. Az E46-ban is volt, meg az e92-ben is. A maga idejében rekordokat futott mindegyik. Csak megpróbáltam okos lenni, de nem jött be... Szóval a piros motor mellett kék-kék-piros-piros-piros volt a többi alkatrész. Pont nem látszik a stat oldalon már, hogy amikor az E46-ban nekem piros motor volt még 2011-ben, akkor
időkre volt képes.
közben egy kis OFF mindenkinek
http://www.youtube.com/watch?v=1oYbzynv9PU
itt versenyzem manapság -
NFree
addikt
válasz
tatabike #13452 üzenetére
Igen de a versenysportba gyakori dolog , hogy a verdákon fékerőszabájzó ami állítható van ugyan is a hátsó kerék csuszásával befojásolható , az auto tólkormányozotsága is , a raliban , nagyon komoly bentről(menetközben) állítható ilyen kütyük vannak.
HA nincs jobb mindenképp jó a piros motor, de én a pirosat mindíg csak ugródeszkának használomMás vettem bentley-t nagyon fain verda , igaz kicsit késik a kormány de miután elindul a hátulja, utánna fordul rendesen, na mind1 el leszek vele egy darabig
-
WASPZotya
tag
Lambókba milyen színsort ajánlotok?
-
tatabike
őstag
Hát, ha totál nem vesszük figyelembe a fizika törvényeit, akkor foghat hátul jobban a fék. Főleg a kézifék...
Viccet félretéve, fékezéskor előre kerül a súlypont, ergo a hátsó fék előbb megcsúszik, de az első lassít, vagyis fogja jobban a lendületet... ezért cserélnek első tárcsát a kocsikon 3x, mire hátul 1x.... -
NFree
addikt
Ez az idő tiszta, nyugodt lehetsz, es ezt it le is zárom , a megfelelő helyekre asszem el lett küldve a megfelelő anyag és én itt be is fejeztem.
A másik , szeretem a piros féket az rs be zondába , mert ha kanyarban fékezem nem tolja ki az elejét ezért használom , igaz nagyokat harap de probálok csínnyán bánni vele. -
UFO1
senior tag
Lehet nem szeretik ha server húzáson mész jó időket
(nem tudom itt volt e), ráadásul hiba is volt a körben. Attól a 50%-os NOS újratöltőtől milyen gyorsan betölti, a skill rendszer előtti időket idézi.
Megj.: az a piros fék nem lassít gyengén, mert most tesztelem a 911-et alap utcai cuccokkal (több hetes/hónapos lesz) és rájöttem sokkal jobb egy másik bele, mert hátsó kerék hajtás, hátul a motor + hátul fog a fék jobban, szerintem nem jó együtt. Tudom nem fogadsz el tanácsokat csak leírtam mit tapasztaltam és persze az is lehet a cinegében máshogy viselkedik, azt majd később tesztelem ha meglesz.
-
NFree
addikt
válasz
tatabike #13446 üzenetére
Nem tudom kimondottan nem ezen a futamon voolt probléma , hanem ezzel az idővel csak csináltam később egy vidit , hogy tudok ennyit menni, ha minden fain, mert az este nagy csaták voltak , igen kemény srácokkal , s gondolom sok reportot kaptam , s azért lett csilagos az idő.
-
NFree
addikt
Srácok hadban állok az nfs-s.com-al ha szarul sül el a dolog, ne legyetek meglepődve , hogy ki leszek nullázva ennyi a lényeg . mindenkinek további jó játékot , nem linkelem be a videot ami miatt , megy a harc, mert öszinte leszek nem akarom mutatni hogy megyek ha nagyon muszály, mert ugye részben itt mindenki ellnfél
De azért még most megteszem [LUNAR]
Ezen megy most a harc. Mert valamieik nap is privátoztunk , s uánna az én modszeremmel picsázott el az illető, pedig én nem versenyzek soha senkivelcsak magammal.
Jók legyetek pusszantás -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Kavicsokat szedegetni nagyon unalmas , de nemállok szóba 70 alatt senkivel , mert addig csak tötymörgés .
Megéri me ingyé van , annnyit kibirok (mondom én) aki annnyira rutinos 3-4 perecalatt má megvan . akko mé ne ?Na elég a szütttyögésből , gázt !
van egy agy-nagybajom : kövi a szitu ! mondom mégecccer (csak world) vonatkozik , aki nemtud köszönni egyéletre elássa magát előtttem ez a halálom , akinek neminge ne vegye magára na !!!! ( barátlista , fennvan 5 ember vagy 7 , oszt semmi ................ fapapucs legalábbb ennnyi te paraszt !
Másik dolog : a lista tök jó dolog , hogy hungarista , na végre vette valaki a bátorságot nameg az észtet -(eszet) , és létre gyütt ez a magyar lista , vagy mi a szösz ranglista .. na mindegy tök izgi , má elevenre rágtam a körmöm , hogy énakarok lenni elől : odebbb ,,,,,,,,,,,,,,oszt jóvan , a király ugyis én vagyok !
http://nfsw.falcosoft.hu. = mégecccer grat hozzá !
-
Desmond74
tag
válasz
Underground2 #13440 üzenetére
Halihó!
A bones oldal is ezt a színsort ajánlja:[link] ,nekem érzésre bevált..., de nem biztos, hogy másnak is ugyanez a legjobb színsor.
-
Underground2
tag
-
-
Desmond74
tag
válasz
sunny84 #13430 üzenetére
Jól mondod, mi már nem mai csirkék vagyunk a játékban..., csak próbáltam közzétenni azt, amit az elmúlt 2-3 napban tapasztaltam...
Régebben divat volt, hogy az újonnan bevezetett pályákon több volt az értékes nyeremény, próbáltam jó pár körig a Luna Circuit-ot, de azt kell mondjam, erről a jó szokásukról is leszoktak....
-
Robokutya
senior tag
válasz
sunny84 #13430 üzenetére
Gyertek star trekezni ott nincs csaló azt kapod a pénzedért amit akarsz vagy KIFARMOLOD a hajót vagy megveszed
Mos unalmamban kiforgattam a Facebokos BMW-st robokutya2 azzal tolja majd
Ismét addig fajult a dolog nálam hogy csak gyémántozok azt ha úgy érzem hogy van pár jó verda alattam komolyabbra forgatom a dolgot Talán ha nem leszek teljesen STO függő inkább őket pénzelem. -
-
Desmond74
tag
Drag-on dobál nálam , full Ultrás 650 Lambo Murcival, és csupa 3* skillel.., mennek a cinkék a retekbe 10-ből 7-szer....,
Kíváncsi vagyok meddig tűrik ezt, mint anno az MR2-t, azt is kisírták a boostosok, hogy ne legyen annyira vaddisznó, pedig azt még sok ajándék boostos is meg tudta venni....
-
Robokutya
senior tag
válasz
falco1 #13427 üzenetére
Ez nem rossz
Annó még Call of Duty világomban próbáltam a saját szerverünkről statisztikát csinálni illetve amikor a battelfield 2 bejött ott szintén csináltam hasonló rendszert.Kisebb nagyobb sikerrel.
És sajna az ilyen igenis megköveteli azt hogy ne korlátozott ftp-ről fusson a dolog mert nem frissítene. -
falco1
tag
Sziasztok!
Az a hír, hogy lehetne magyar ranglista, csak ki kéne találni, hogy hol és milyen formában.
A demo jelenleg megtekinthető itt:
http://nfsw.falcosoft.hu.
A kód az enyém a designon kéne kicsit magyarosítani, ugyanis a motor eredetileg franciák megrendelésére készült (náluk itt fut élesben:http://www.leaderboard-tfr.com) és a design még nagyon a francia oldalra hajaz.
TCM srácoknak írtam már, de nem kaptam választ. Az csak a legvégső megoldásként kéne, hogy szóba jöjjön,hogy a ranglista maradjon az én oldalamon, ugyanis ez a céges oldalam egy lassú osztott szerveren, nem lenne jó, ha tovább lassítaná a rendszeres speedapis frissítgetés. Jó lenne még admint is választani, ugyanis én már nem vagyok túl aktív és a finomságokhoz sem értek nagyon (mi tekinthető érvényes időnek, mi nem stb.). Admin felület van, komolyabb SQL beavatkozásokat meg majd csinálom én.
Features:
Összesített, pálya, sofőr ranglisták, az oszlopok fejlécére kattintva lehet változtatni a rendezést az adott mező szerint. Lehet videót is csatolni
Hirtelen ennyi, várom az ötleteket.
falco -
NFree
addikt
Valakinek sikerült mostanába lengyel boostot venni paysafe-val?
-
ETOM
addikt
Charger R/T most nincs a játékba? Mert láttam másoknál, de játékba meg nem nagyon találtam.
-
sunny84
senior tag
nagy tévedés hogy a th alig ad valamit , az elmúlt hetekben sok ultrát adott .. több profilomban is , jó persze ad skilleket is meg race cucokat +egyebet de nem panaszkodom 200 nap felett jól adogat , jelenleg egyik profilomban 279 nél járok , anno 320 körül hagytam abba mert meguntam
-
stefyY
őstag
Khm...
30. nap, Treasure Hunt
-
tatabike
őstag
válasz
Crowent #13414 üzenetére
Nekem a Z4 már két éve megvan, nagyon pöpec kis autó, szeretem. Rengeteget mentem vele, és most is visszatérek hozzá néha, nem okoz csalódást...
Az első "komoly" autóm a pályafutásom alatt, előtte csak egy Eclipse-m volt, azzal gyűjtögettem össze annó az árát... A dolog pikantériája, hogy már igazit is vezettem, igaz az nem kupé volt, hanem a nyitható tetejű. Volt főnökömé, ha még megvan Neki.... megy mint a disznó...
-
Bekő Tóni
tag
Teszteltem egy kicsit azzal kocsival ami mindent megkap tőlem, ez lett a vége, lehet kiröhögni (vagy a fejlesztőket)
:
300 boostos "abszolute no spoiler" a kocsira, amin alapból semmi légterelő nincs hátul.
... (csak vizuálisan pucol le minden szárnyat hátulról (még a gyárit is ugye), mert a kocsi úgy viselkedik vele mintha normál (aftermarket )spoiler lenne) -
tatabike
őstag
IGC-ért Bentley vagy Porsche 959? Vagy mit ajánlotok? Van egy szabad garázshelyem.
-
NFree
addikt
válasz
Norwich #13404 üzenetére
Az eros nitros kocsikat nitro ra kel gyurni és kész a többit ahogy akarod, pl zonda f :1 ujratölt, 2 hosszuság, 1 power, és ugye egy perfek start hossz, ez igy jo hosszu egyenesekben, ha cifrázni akarod , akkor 2 hosszuág helyett 2 ujratölt a többi ugyan ez. de mire ezt megcsinálod 1 kocsin boost nélkül az kb 1 év.
Ugyhogy dobálj bele amit szeretnél. -
Norwich
tag
Hogy érdemes amúgy skillelni a kocsiaim?
Hülyeség ha versenyre alakítom ki őket. ( egyiket gyorsulásra, másikat sprint&circuit, team escape -re is külön )
Vagy összevissza jobb h egykocsiba mindenfélét bele? -
NFree
addikt
Csősztök , valaki irjon már rám aki esetleg vett mostanába boostot (lengyel) paysafe cardal
-
ETOM
addikt
Valamit mondjuk csinálhatnának mert ezen a "High Stakes"-n pl gépem nem tart 60FPS-t nyamvadt 60FPS ami vysnc melett azért fontos..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" OLED65C31LA 4K UHD OLED evo TV! G-Sync / 100Hz
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest