Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
válasz callmeakos #12497 üzenetére
Ha jól emlékszem 2010 óta játszom kisebb nagyobb megszakításokkal, már csak 150 000xp választ el az 50es szinttől, és erre tessék, jövő héttől jön még 10 szint ohyess
-
Robokutya
senior tag
eh ugyan már melyik ötök emlékszik még a betárcsázós telefonszámla perces figyelős netre??? mert én azzal kezdtem.
-
callmeakos
veterán
50esz szint a múlté. Jövőhéttől 60 lesz a max:
All→M8
-
odébbb
tag
Jó Reggelt ASZFALTBETYÁROK !
Ne maragyak má ki én se a szórásból , nekem mobil internetem van , és ha szarozik kábé három percenként ledob , na jó 2 percenként de mindegy ..szóval : havi hétezer , aszongyák a leggyorsabb , de nem nekem , és elárulom a titkot , hogy té mobilos , atyaúristen de sz.a.r ......
Ugyhogy csendbe maragyatok má! ha tuttok enné lassabbbat , akkor én fizetek egy hónapi netet annnak aki engem megtud győzni arról , hogy lassabbb a netyje ..
megvettem a nizmót : elégedett vagyok : 3 ezer buszt vót akcijósan ! de nehogy igécére tegyék me magamhoz nyulok ?
Más : hammmer há egy , ez meg mi ez ? hóember a sofőr (ember ? szebbbet rajzolok !) na ez a meleg , ez viccc!!!!!!!! apám ahogy kinéz .......
[ Szerkesztve ]
odébbb
-
chris1997
aktív tag
Nyertem. -
Bekő Tóni
tag
ha már Honda tuning - nézem a HotRodokat Speedhuntersen, lapot frissítek, hogy aztán kihűljön a kávé: "Go home CRX, you're drunk"
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #12489 üzenetére
köszi
alakul ,még közeli kész állapotban volt 1 kis technikai malőr Kiskunlacházán , még jó hogy nem kapta meg a festést csak 1 alapozó festést , motorikusan teljesen kész , sajnos forgalmit nem kaphat mert 1ik neves komám belepiszkált komolyabban még utánunk is , pár dolog még kerülhet bele de átok pénznyelő ez aki ilyenre adja a fejét tudja hogy mivel jár#12488) Beeerka köszi
#12487) Qru köszi
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #12486 üzenetére
A versenyautókért jár a piros pont, ha igényes. A tied igényes, bírom a gépeidet.
Alakul a no2. Hondád, amit utóbb vettél? Tudod fejlesztgetni, építgetni, vagy mi van?közben:
Ki is van fizetve , de nézegetem most a UPC akciós bekötését Győrben.... Az se szar, a TV csatornái is jók meg az internetjük is. Nem emiatt akadt az NFS, az tutiNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
sunny84
senior tag
kész a másik 911 , kitakargatva átforgatva megpingálva
-
callmeakos
veterán
Sír a szátok tudnám mire, itt ilyen van és nincs gond semmivel. A legelején tölt egy picit, de amúgy semmi gond.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
-Rolika-
senior tag
Ne szidjátok már ennyire a T-t. Nálam talán eddig csak egyszer volt olyan, h elment a net, cirka 5 év alatt, ellenben a fos UPC-seknek meg jön egy kis vihar oszt csumi a netnek.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Robokutya
senior tag
válasz stefyY #12477 üzenetére
Így jár az aki a mailjei közt tartja a játékkal kapcsolatos dolgait illetke a kutyája nevét használja jelszónak.
De szerintem ez elvileg lehetetlen hogy feltörje a jelszavadat hacsak a mailfiokodal nem kezdte a dolgot mivel ugye az elfelejtette jelszavát mail oda fut be.
https://help.ea.com/
ha ott még be tud lépni nincs veszve minden értelemszerűen tessék a supporttal csevegni magyarul és még esetleg estére visszakapja a jelszavát.3 éve megvan a fiokom és nem egy ócska fiók.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Bátyám accját feltörték. Yes!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
UFO1
senior tag
Nem olyan rossz az a T (és 3 szolg. együtt, árban sem vészes), bár mindenképp lassabb a másik kettő nagyhoz képest. Ha szakad ki kell hívni a szerelőket, nálam is találtak 2 csatlakozót valahol a hálózaton (kint az utcán) ami nem volt tökéletes.
A játékhoz még annyit, vannak időpontok amikor nagyon túl van terhelve a szero pl. délutánonként mikor az amcsik kitörlik a csipát a szemükből és a brazilok feltöltik a legújabb trainer-t (megj.: ez sem használ a stabilitásnak) és hétvégén. Pedig az elméleti 12 milla reg-ből szerintem jó ha 3-400.000-en játszanak mostanság.
-
-
ETOM
addikt
Internet az jelenleg ilyen:
De épp modem csere lesz úgyh ez még változhat am ADSL a net. Az fps rendben is van inkább ilyen ugrások vannak pl sokszor mintha kihagyna egykét kép kockát. No meg volt, h megált a kép ilyen 1 másodpercre betöltött 5 autot aztán ment tovább, de ez csak egy példa. Fenti tipp egyébként bevált ha nincsenek mások akkor ezek az akadások nem léteznek pl ha single üldözés van akkor sem vagy ha verseny, team escape. Csak free ride.
Ja és nem megy letöltés ha játszok úgyh ez sem lehet. Hmm mindegy végülis annyira nem téma lehet a játék ilyen tényleg. Mert volt már, h jobb volt a helyzet.Amit még megfigyeltem, hogy csak két szálat teker a procibol a játék, de gondolom így van megírva.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Azért egy i7-nek nem kéne akadni semmi alatt (pl. 2 crysis2 egyidejű futtatása alatt se ) a RAM is rendben 4GB nem árt és egy ilyen gépben van VGA is rendesen gondolom.
NET kapcsolattal, modemmel minden rendben? Esetleg Wifi-t nem lopják e ha van! És nincs e letöltés játék közben, mert az nagyon belassíthatja különösen hibás modem mellett, nálam már előfordult utóbbi és cserével a hiba megszűnt.Megj.: az adatlapod levő gépen is (az se piskóta) suhannia kéne a World-nek!
Megj2.: néha megmagyarázhatatlan okból maga a játék is lehet ilyen, hogy akad különösen free-ben (vagy pl. elkezd csúszni akár az összes autó, pedig előző nap még jó volt), de ha ez állandósul akkor más a gond.[ Szerkesztve ]
-
Doomgiver
aktív tag
Tényleg lehet menni egy ingyen trezsör t az egyik trezsörös lambo val?? Jött egy e mail tőlük de nem tudom hova tenni
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
Bekő Tóni
tag
Nem csak neked, nálam is ha csak a laptop maradt. És igen általában a többieket tölti. Ha meg az épületek is mindig melletted épülnek fel, akkor más gond is van
Optionsben a Social alatt van olyan hogy social filtering, azt kapcsold be. És akkor csak azokat mutatja körülötted, akik veled egy csatornán vannak. Ha még így is nagy a tömeg, akkor menj át egy másik csatornára - pl a francia, vagy lengyel 2-esre úgy hogy chatbe beírod id. jelek nélkül: "/join fr 2" vagy "/join pl 2" Ezeken úgy vettem észre hogy kevesebben vannak. -
noblem1983
senior tag
válasz SylarHUN #12461 üzenetére
Nekem is a paypal van beállítva de azt írták SG-n, hogy ez már csak azoknál működik akinek egy ideje az van beállítva és Lengyelország. Ezért mondtam a paysafecardot mert a paypal lehet nem jönne össze már neki.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
ETOM
addikt
Am csak nekem akad a game free ride? De baromira nem tom ez normális e.. már régi gépemen is ilyen volt. Mintha körülöttem levőket töltené és azért akadna.
-
SylarHUN
senior tag
válasz noblem1983 #12460 üzenetére
Én legutoljára 1550-HUF ért 3500 boost-ot vettem PayPal-on keresztül. Igaz nekem Lengyelre van állítva a profilom már egy éve.
PSN: Xbox:
-
noblem1983
senior tag
válasz Underground2 #12457 üzenetére
Valamit elnéztél azzal a 6000 forinttal. Paysafecard-al a 2000 Ft-os egységgel lehet 3500 boostot szerezni ha Lengyelországra van állítva a profilod. TCMChris állítása szerint.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
callmeakos
veterán
meg sem merem számolni mert amint eljut az agyamig mennyit költöttem rá elönt a méreg. Ezért kb.ra se tudom. De nagy körvonalakban is biztos 15k fölött.....
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
ETOM
addikt
Én játék pénzen vettem egy gallardo spyder-t lehet nem nagy szám meg nem is nyerek vele sűrűn, de nekem nem az volt a lényeg én úgyis inkább team escepe-t nyomok ha úgy van. Gyűjteni kellet rá kicsit, de nekem megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Underground2
tag
válasz sunny84 #12452 üzenetére
de viszont ha jó kocsit akarsz, akkor valamennyit fel kell tölteni mindenképp?!
meg gondolom a legjobb tuningok is boost-ért vannak?!
vagy ezeket valahogy meg lehet szerezni a játékba is?
meg úgy nézem h 8000 boost 6k-ért, nem a legolcsóbb,
és annál még több kellene!
Ti mennyi pénzt toltatok bele eddig a játékba? kb...You'll never walk alone!
-
tutuhawer
őstag
válasz chris1997 #12455 üzenetére
Tényleg gyenge a nitrója, ami nagyon bánt engem. IQI bácsikád a 640-es Lambóval is megütné bármelyikünket szerintem. Nagyon igyekeztem kihozni mindent a skyline-ból, de amint powerupok is elsülnek, a nitró óriási hátrány. Márpedig multiban sokan szórják a nitrókat. Engem bánt, ha még 2 év után is folyamatosan szarabb feltételekkel kell indulni, ezért (is) szálltam ki. Ahol a dodge viper is nagyon megy: simraceway. Láttam róla videót, elég szép a hangja is, meg a Chargernek SRT8-nak is frankó. Szeretem a Dodge-ot, jobban mint a többi amerikait, és miért van az, hogy Worldben kinevetnek, ha azzal mennék be versenybe. Miért kaphatok körhátrányt is...? Nekem ez így már nem élvezet, a kedvenc autóimmal nem lehet menni.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Sirkonyak
csendes tag
Akinek még hiányzik a Nismo az istálóból az most vegye meg minden nissan leértékelve.A Nismo csak 3000 booster.
"Szia bumburnyák kaparsz?Azt hiszed te vagy a Schumacher?Úgy feszítesz mintha te huggyoztad volna a Golf áramot.Mi ez a két gokart csak nem Mercédesz??Azannya már verdákat is gyártanak??"
-
Sirkonyak
csendes tag
Lamborghini Reventon az ajándék,ha legalább 8000 boostot vesztek.
"Szia bumburnyák kaparsz?Azt hiszed te vagy a Schumacher?Úgy feszítesz mintha te huggyoztad volna a Golf áramot.Mi ez a két gokart csak nem Mercédesz??Azannya már verdákat is gyártanak??"
-
sunny84
senior tag
válasz SylarHUN #12450 üzenetére
már nincs ilyen lehetőség egy ideje , kár ajánlani már a boost vásárlás oldalról is kivették az earn menüpontot
#12447) Underground2 ne is keresd már csak kpra vehetsz boostot online kártyával vagy 576 , cd galaxis , stb helyeken startert
[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
válasz Underground2 #12449 üzenetére
Itt jobb felül írd be a gyors keresésbe hogy earn boost és már látod is az összes ezzel a témával foglalkozó hozzászólást.
Sajnos én többet ebben nem tudok segíteni, mert én nem csináltam ezt.
-
SylarHUN
senior tag
Vannak úgynevezett earn boost szerzési lehetőségek, de azok elég macerásak.
-
SylarHUN
senior tag
válasz Underground2 #12444 üzenetére
Mindened megmarad.
Így van, kezded ismét az első naptól kezdve. Vagy 500 sb ért, fojtathatod ahol abbahagytad.PSN: Xbox:
-
GrotESC
aktív tag
válasz Underground2 #12444 üzenetére
Amit 1x megkaptál, az megmarad. Előről kezdheted, illetve boost pontokért folytathatod ott, ahol abbahagytad -ez szerintem nem éri meg-.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Underground2
tag
próbáltam képet is beszúrni de nem megy!
dropbox-os link nem jó vagy én vagyok béna?You'll never walk alone!
-
stefyY
őstag
válasz Underground2 #12441 üzenetére
Kezdheted előről, az első naptól. Bátyám kiment külföldre, 80+-nál tartott, nekem kellett volna csinálnom neki, és elfelejtettem az egyik nap, tegnap hazajött...leba**ott kicsit
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Underground2
tag
Hali!
ha kihagyok 1 napot a Treasure Hunt-ból, akkor másnap már nem fogok kapni köveket?
vagy meddig lehet ezeket szedni?lassan kezdek belejönni is a játékba, igaz elég jó verdám volt!
You'll never walk alone!
-
sunny84
senior tag
válasz callmeakos #12430 üzenetére
b@szod nem tudtam mi hiányzott mára , már teljes a nap
-
chris1997
aktív tag
válasz callmeakos #12430 üzenetére
Szerintem meglett a Hyundai-a
-
chris1997
aktív tag
-
F22Reventon
tag
Van valakinek audi a1? Egy jellemzést szeretnék kérni róla, mr2-höz képest milyen, C-be kéne, köszi puszi
-
ETOM
addikt
---------------------------
Error
SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_7
OK
---------------------------jól kivan a szero már nem is tudom hányadik error
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
A facebook oldalt 471.000-nél is többen kedvelik, szerintem ahhoz várják még a maradék 29.000 like-ot.
-
chris1997
aktív tag
Tessék tetsziket nyomni a World hivatalos oldalán!
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz sunny84 #12421 üzenetére
Természetesen a legnagyobb tuning a sofőr.Nekem is van ilyen lovam és állat.Amit írtam azt a komolyabb összehasonlítások alapján írtam ami alapján már nincs a top 5 ben,ettől persze mint ahogyan írtam versenyképes gép,főleg 1 jó sofőrrel.
-
chris1997
aktív tag
Lambó vásár:
lambo countach cop= 2100 sb
lambo gallardo valentino balboni= 2760
lambo gallardo spyder= 2400
lambo murcielago 640 treasure hunter= 3060
lambo murcielago roadster= 2820
lamborghini murcielago SV= 3900 -
-
Sirkonyak
csendes tag
-
Sirkonyak
csendes tag
Akit esetleg érdekel Porsche gt3 rs police-t adnak 8k boost mellé +betűk meg a szokásos.Már nem bajnok,de azért még versenyképes.
-
SylarHUN
senior tag
Autózás közben ezt érdemes hallgatni!
Dj Stephanie presents Pulserz (April 2012)
Tracklist
01. Pulserz - The Musik
02. Secret Unity - Fantaisy
03. Pulserz - Let Me Go
04. Technoboy - Rage (Frontliner Remix)
05. Pulserz - Moment of Dream
06. Pulserz - Intention
07. Bass Modulators - Beginning of Time
08. Da Tweekaz - The Past (Pulserz Remix)
09. Wasted Penguinz - Resistance
10. Pulserz & Psychostylez - After Party
11. Noisecontrollers - E=NC2
12. Pulserz - Nothing is Real
13. Artic - Fuck the fake shit (Adaro Remix)[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Rég írtam , gondoltam dobok egy pár sort !
Felhijnám minden kedves worldözőőő játékos gémest : hogy a timeszképp(hájsztékk) nem verseny hanem csapatmunka , vagyis segicscük egymást nem az hogy kiérhamarabbérbe..... Természetesen ismertek ezért akinek neminge nem veszi magára .... ( szükségem vót 1.4 millára , és két nap alatt meglett , timeszképppeztem egész nap , meg lett de vért okátttam )
Na lényeg ezek az uj dög autó vagy nemistudom most berakott három igéccéé hááá , csak egy jó , de PRÓBÁJATOK MÁ MEGGYŐZNI , hátha az aúdi valaki dicsérné , vagy a leekszust ....
Van viszont egy jóhírem is : a gém énfelém nyujtotta kavicsozási szokását betarcsa : tényleg , nekem DOBÁLL !! ez TECCIK mondom mindenkinek SZEDEGESSSÉTEK A kavicsokat megéri ...
Jajjjj sokat irtam , na mindegy bepótolom most , legalábbb van mit olvasni , igyis elolvasom mindennnap a hozzzászólásokat , de ojjjan keveset irtok : mint mackósajtban a brummogás ....
Más : AKI TUD SEGITSEN : ASZTALOS állás érdekel , csak budipest jöhet szóba , fontos S.O.S
odébbb
-
Robokutya
senior tag
Kérem a szavazatokat
drift city logo nsf modra
http://screenshot.xfire.com/s/126425267-4.jpg -
cuebler
senior tag
kéne lassan valamit venni a silvia mellé. valami hasonló hátsókerekes, "lágyan" irányítható gép kellene. elsősorban igc-s, a boost feltöltéssel várok bizonyos kocsikra. ajánlatok?
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom
-
thunder1991
tag
Üdv,mindenkinek! Egy ideig távol voltam látom vannak új verdák játék módok stb...
A Szépségversenyről tud valaki valamit?? Mert azt sehol nem találom hogy elkezdődött-e vagy valami. -
tutuhawer
őstag
válasz chris1997 #12403 üzenetére
simracewayben már tudok ilyet venni, ha minden igaz. De inkább Audira gyűjtök, hétfőn RS4-est veszek.
szerk: még nem tudok raptort venni
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
chris1997
aktív tag
17.500 SB-től van.... Rohadást nekik. -
droving
aktív tag
Én mindig csak erősebb ellenfelet kapok.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest