-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Valahogy mikor megláttam ezt az sg-s felhasználónevet rögtön beugrott kiről van szó
Az lelkes próbálkozásai, hogy tiszta lappal legyen ismét király már már mesébe illő főleg mikor Sunnyt csíterezi. Miközben Viktorkát védi aki nyilvánvalóan sáros volt. Fel kellene már nőni pajtikám!
-
noblem1983
senior tag
válasz
theementalis #20967 üzenetére
Akkor ez is egy plusz jel, hogy free to play lesz teljesen aztán támogatók hiányában megdöglik a rendszer
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #20872 üzenetére
CD Galaxis Ha ez is elég
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20772 üzenetére
Jó a CSL és az E30, Diablo is(bár utóbbi lehet nem is C-s a fene tudja már). Vannak olyan pályák ahol elég erősek ügyes kézben
-
noblem1983
senior tag
válasz
Simi37 #20632 üzenetére
Sose bánd, kiváló autó. Én nagyon szeretem és sokat mentem vele.A Lamborghini után a 2.kedvenc márkám és nem is mennek vele olyan sokan mint a Cinque-vel. Ha jól bánsz vele akkor sosem fogod megbánni, hogy megvetted és örömet fog okozni, hogy borsot törhetsz az automata Pagani vásárló orra alá.
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20550 üzenetére
Jó gép, nekem megvan már régóta. Az irányítása kiváló csak a nitrója nem elég komisz de ajánlott vétel
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #20493 üzenetére
Jöttem haza ma busszal és na mi gurult a külső sávba ? Kék Shelby fehér csíkozással roadster kivitelben.Recaro kagylóülés, jó bige az anyósülésen kötelező kellék. Aztán zöldnél nyomott egy kövéret melynek hangjára akaratlanul is hangosan kimondtam, hogy "hűha". Az Agera pedig még most is kiváló
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20488 üzenetére
De mindegy de ezek szerint még a te profilod is létezik(vagy mégse?) . Ma bent voltam pár S-es lobbyban volt ott LFA, Boss, Murci Roadster, Porsche GT3 de mind tisztán ment. Nem hiszem hogy a véletlen műve lett volna. Takarítás történt és még fog is ha jól sejtem
-
noblem1983
senior tag
Én direkt nem próbáltam ki a The Crew bétát csak a videókat nézegettem mert engem a végtermék érdekel. Sok lehetőség van abban a játékban és olyan mintha két régi nagy kedvencemet a Midnight Club-ot és az Underground szériát keverték volna össze egy giga nagy terepen. Igaz meg kell venni, a Diablo 3-at+kieget is meg kellett de azt sem bántam meg és szerintem ezt sem fogom. A Worldnek meg a két kihívó után kb tényleg annyi lesz ha az új brigád nem emeli fel a pocsolyából.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #20261 üzenetére
Valahogy kompenzálni kell az a szilárd akaratbéli hiányosságokat vagy éppen nudlikát XDD
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #20223 üzenetére
Nincs az Agera-val semmi gond. A játékban sem mert gyorsabb mint az Aventador. Az hogy a tiéd nem úgy ment az sok mindentől függhet. Sokat mentem vele mióta megvan és bizony voltak F1-eseknek szorult pillanatai mikor a svéd szuper autóval mögöttük dübörögtem. Talán egyszer ha meglesz a jó perfect startom megpróbálom megmutatni mire képes
-
noblem1983
senior tag
válasz
Simi37 #20058 üzenetére
Novemberben jön a The Crew és a World of Speed is még az idén. Az utóbbi ráadásul ingyenes lesz szóval ha nem csinálnak semmit akkor bezárhatják ezt a szemetet. Én még játszom vele amíg a Bugattit meg nem szerzem de novemberig az meg fog történni szerintem. Egyébként is már nincsenek olyan sokan ahogy azt gondolod. HS-re pl viszonylag nehéz társat találni, vagy drag-on is alig vannak. Volt olyan hogy D-re alig találtam játékost pedig ez korábban elképzelhetetlen volt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Mike Farrel #20048 üzenetére
Ahhoz is nagy türelem kell, hogy belépsz a játékba, "akkor menjünk S-be". ÁÁÁ már az 5. neterror terror sorban de aztán 6.-ra csak összejön(tegnapi true story)
-
noblem1983
senior tag
válasz
LamerGyuri #20006 üzenetére
F6VN-J2FV-JHXY-JZNW ezt a kódot ha még nem aktiváltad akkor rajta. Biztos az ajándék miatt "sokan" vannak fent és ezért kapod ezt az üzenetet
-
noblem1983
senior tag
GT-R R35 Dragzilla és egy Evo IX Mr volt az enyémben
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
#21346560 #19986 üzenetére
Az Eclipse tényleg jó. Ma bementem kicsit szétnézni mert láttam, hogy készülnek valamire. Sajnos csalók még most is vannak de azért láttam kezdőket(60-as szint alattiakat) is akik már a Cinque-val feszítettek vagy F1-el. Mostani C-s pályán az öreg Nissan 2000 GT-R-el szépen nyomultam MR2 és Eclipse ellen is. Ha lesz benne boost is lehet meglepem egy bodykittel.
-
noblem1983
senior tag
Szerintem létezik egy hosszabb lista is de itt csak a top 10 van feltüntetve. A World meg EA termék lévén biztosan általuk is ismert. Szóval lehet a 20-as listán sincs rajta. A csíterek nem költenek rá úgysem azt meg nem tudom miből élnek még. Semmi akció esetleg top up csere, semmi új autó csak a stagnálás, bár néha ez sem pl. a legutóbbi gyémánt mizéria. Épp ezért is hanyagolom már én is, pedig kitartó voltam nagyon.
-
noblem1983
senior tag
Link Olyan jól nem tejelhet már a World
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19740 üzenetére
Úgy gondolod még mindig vesznek? Szerintem már nagyon kevés folyik be nekik. Van még néhány fanatikus de cheatworldben már nem kifizetődő vagy nem tudja már élvezni sem a drága pénzen megvett autóit.Nekem kb 5 hónapja vettem az utolsó 8 ezret de még most is megvan
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19711 üzenetére
Na az meg a másik mókás dolog. A BMW akciót meg...pff.ezt elk.rták ahogy a faces posztjukat láttam. Ennyire hogy lehet beégni sorozatosan? Ez már a játékfejlesztés szégyene. Példát vehetnének a Blizzardtól. Olyan Diablo 3-as patchet rittyentettek, hogy megreformálták szinte az egész játékot és jön a kiegészítő is. Itt meg már fél éve leépülés van. Olyan mintha egy napot bemennének dolgozni de semmit se csinálnak aztán kiposztolja Fixnoob sorry but blablablabla. Utána meg mennek haza mint akik megdolgoztak a pénzükért.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Fehdavee #19647 üzenetére
Az olcsó lengyel boost idején, mikor még a fejlesztők sem voltak ennyire pénzéhesek(és csináltak is valamit/léteztek) és egyben is voltak a bodykitek nem szétválasztva nem volt drága mint most. Akkor nem sajnálta ő sem és sokan mások, hogy szebbé tegyük az autóinkat. Én egy 50k-s pakkot nyomtam el akkoriban csak bodykitekre
#19648 Balathruin Sajnos igazad van. Nem tudom lesz-e még ebből a játékból valami, de ha így marad senki sem fog költeni rá. Bejön egy kezdő játékos meglátja, hogy tele van csíterekkel és már hetek óta ez megy, vajon mekkora boost packot fog vásárolni? De aki figyeli az egyes játékok hogyan tejelnek a kasszáknál az sem veszi észre mi megy negyed éve? Ilyen ember azért biztos van ha már fejlesztők nincsenek
-
noblem1983
senior tag
Car prize packban Mazda RX-7 RZ Red khhmm garázshely edition volt
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19478 üzenetére
Ezek?
- Lamborghini Murciélago LP 640
- Aston Martin DBS
- Nissan GT-R (R35)
- BMW M6 Coupe
- Toyota Supra
- Chevrolet Cobalt SS
- VW Golf MK1 GTI -
noblem1983
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #19458 üzenetére
Szerver lagg van úgyhogy nem nagyon tud senki nyomni poweruppot
-
noblem1983
senior tag
Újabb senkiházi aki eddig tiszta volt IMREADYOU. Ott a Cinque, Nismo,Eclipse Elite, Aventador de van akinek ez nem elég.
-
noblem1983
senior tag
Létezik egy petíció amit tegnap láttam. Nem tart semeddig kitölteni és talán elér a fejesekhez is és észhez térnek mert most nagyon nem jó a játék Need to fix the Hacks
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #19437 üzenetére
Feljelentettem a kis köcsögöt szerda estéről erre Soeren reagált egy értelmesetDONCHEVSKIQ. Igaz nem is a 3:19-es idejét kellet volna néznie hanem a 3:16-ost amit két órával korábban ment
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19393 üzenetére
E-ben én is így megyek
-
noblem1983
senior tag
válasz
tatabike #19380 üzenetére
Nekem már van azért benne nem kevés pénzem, viszont a 2. Elite Eclipse-s akció óta nem vettem én sem. Az meg nem most volt és valójában most nincs is semmi értelme.Mikor ilyen siralmas a helyzet, Fixnow meg csak halandzsázik-miközben lehet egyedül van. Ma is lobbyban a brazil-venezuelai-argentin kartel a Visa kártyát emlegette, mondtam nekik , hogy ne költsenek erre a "játékra" jelen pillanatban
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #19363 üzenetére
Jó poén de kevés rá az esély szerintem
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19353 üzenetére
Ja , hogy még ennyi minden kell. Én 5000 pont felett már nem hiszem hogy ilyenekkel fogok kínlódni.Azt mondjuk nem tudom minek két CLE és két E46. Mindkettő A-ban fut, drag-on meg kuka mindkettő
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19350 üzenetére
Van még pár napod , hogy megszerezd és volt is.
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #19345 üzenetére
Scion Collector hmm, nem rossz
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #19340 üzenetére
Eddig csütörtökönként cserélgették a kocsikat, ma is megtehették volna. Holnap már túl sok jó lesz egybesűrítve, ez már majdnem felfoghatatlan lesz az 1 hónapos melankólia után. A hab a tortán már csak az lenne ha betennének valami véres top-upp-ot, és az R8 LMS-t Jeep-el karöltve leáraznák. Akkor aztán le is fordulnék a székről.(bodykit akcióban meg nem tudom van-e értelme reménykedni)
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #19305 üzenetére
sima GT3 RS bent volt egy hónapig, tudtad is és azt is gondolom , hogy kiveszik. A 996 meg legalább 2 hónapig bent volt ha nem több. A Boss 12 meg úgyis sorra kerül megint
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #19087 üzenetére
Múltkor nekem 1 héten belül két ultra és egy pro kék fék esett TH-ból.Csak ezeket a fékeket senki sem használja szerintem
-
noblem1983
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek! (a csítereknek nem, azok bekap...szóval tudjátok
)Tiszta ellenfeleket kívánok a versenyekben mert a mostani helyzet tarthatatlan. Talán csinálnak ezzel is valamit.
-
noblem1983
senior tag
válasz
- = Zk = - #19033 üzenetére
Autofinisher a Zonda sofőr, a "kedves barátunk" meg kivételesen nem az
És persze van az undefined error is. Ma volt gy eset, hogy először az inas csak simán autofinishelt simán vége lett, a következő menetben meg bejött ugyanez a hiba. Nem tudom ilyenkor valami extrát is benyom mellé?
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18959 üzenetére
Akkor meglepem a kis Agera-t egy szárnnyal, ha holnap működni fog a kód
-
noblem1983
senior tag
Ja elég érdekes. Ott voltak a nagy bejelentések, hogy lesz akció, meglepetés, ez meg az és nesze itt van a karácsony és mi van-nagy lóf.sz. Nem tudom ilyenkor dolgozik-e még náluk valaki de ha nem akkor ennyi volt a karácsony. Top up is .. az meg egy vicc hogy már egy hónapja ugyanaz van csak balgák azt hiszik, hogy milyen jó mert gondolom 50 ezresével veszik az indiai boostot ők meg dörzsölik a tenyerüket. A fogyatékosok meg most is vígan tolják a trainer-üket. Mint az alábbi napi noob
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #18927 üzenetére
Azt ki se váltanám. Egyszer úgyis meglesz már csak 680 pont kell
-
noblem1983
senior tag
Tedd már fel a hivatalos fórumra. Nem tudom ki a felelős aki hagyja, hogy az ilyen fa..zopók még mindig játszhatnak, meg a roomkickeres noobok, de már kezd túl sok lenni. Tegnap A-n 10-ből 1-et tudtam elindítani. Ott volt egy Lotus Evora-s kb 50 érvénytelen idővel. Ki engedte ezt eddig játszani?
-
noblem1983
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #18760 üzenetére
Úgyis meglesz az csak olyan mellék achievement ami egyszer csak meglesz ha nem is figyelsz rá, hogy épp hol tart
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #18756 üzenetére
Néhány napja összefutottam egy nagy nevű magyar versenyzővel(az egyik nagy Lamborghini fanatikus). Épp S class 250-re hajtott mert kb. 70 pontja hiányzott a Bugattihoz. Mondtam neki is hogy ott van nekem is az F1-em és ha annyira kell a győzelem bemegyek azzal mert az az autó nem egyszerűen jó. Ott a mostani S-es pálya elején az első balosnál sokan megcsúsznak de az F1 csak betapad és megy tovább mintha szimpla kanyar lett volna. Agera-val meg úgy kell kiszámítani, hogy csóvál be a fara. Szóval az az autó túl nagy fegyvertényező egy tapasztalt sofőr kezében.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #18751 üzenetére
Tegnap egy versenyben 2 F1-es sofőrt jelentettem. kb 20-20 kihúzott idejük volt. Nagy az Isten állatkertje mikor F1-el is a sz.ros trainert kell nyomkodni. Mert nehogy már tisztességesen játszunk az már nem is menő mert kevesen csinálják. Valószínűleg a tisztességes versenyzők átlag életkora a magasabb.
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18749 üzenetére
"Ez csak a nooboknak készült". Mintha te csaltad volna össze az 5000 pontot a Bugattira nem? Khm .. én kérek elnézést elnézést. Eddig azt hittem csak a noobok egy része, a "kis p.csűek" és esetleg a lányok csalnak de eddig egy női csalót láttam szóval inkább azok sem.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #18718 üzenetére
Pedig a Marussia elég komoly gépezet. Kanyargós pályákon szépen odacsapok vele A-ban GT2(997)-nek,Paganinak, csak ha nos-t nyomnak akkor nem tudok mit kezdeni velük mert az orosz csodának az a gyengéje. Olyan mint a Lotus Elise csak nagyobb kategóriában
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #18531 üzenetére
Igen én kérdeztem mert olyan volt mint a diavetítés. Utána mentem drag-et és egyszer csak megjavult.
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #18528 üzenetére
Szerintem meg pont nem olyan, még az irányítása sem és a tuningot se intézték el azzal ,hogy mégy 5 versenyt és kész a kocsid. A vizuális tuning mostanában nem igazán volt jellemző és az irányítás nagyságrendekkel jobb mint a tavalyi. Persze ezeket már úgy csinálják, hogy a multi adja hozzá a nagyobb pluszt gondolom. Házon belül meg nem akarnak a Worldnek "riválist" csinálni, azért maradnak ezen a vonalon.
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18526 üzenetére
Az lehet, mert nagyon jó játék lett
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #18498 üzenetére
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #18492 üzenetére
Az előbb E-class lobbyban bent volt egy Aston V12 Vantage meg egy Evora. Szerinted? Ja tegnap Waterfronton 2 db F1 egyszerre. Most ez a divat úgy látszik meg a Handshake error C osztályban meg persze S-ben
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18483 üzenetére
Ahogy látom csak PS4 sajnos.
-
noblem1983
senior tag
Nem tűnik rossznak
DriveClub -
noblem1983
senior tag
válasz
Robokutya #18455 üzenetére
Én az sg-s leírást használtam és Internet Explorerrel sikerült többször is!(erre az egy dologra használom ezt a semmirevaló böngészőt)
Ha kéred leírom privátban, a pontos menetét(sikerült vennem Moneybookers-el és Paypal-lal is). Eddig még nem volt vele ilyen probléma. -
noblem1983
senior tag
Mindenki undefinied lett, aztán elkezdett szakadozni a játék, majd kivágott out of memory-val
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #18392 üzenetére
Azt én is 2-essel a Carbon Corvettet meg talán 1-essel mert az még nehezebben fordul.
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18318 üzenetére
Lehet a 10 meccs alatt nyomott egy Alt+Tab-ot, rápillantott a statisztikádra és valószínűleg hányingere lett, ahogy nekem is szokott néha. A 10 éves aggyal megáldott játékosok segédprogramokhoz nyúlnak mert máshogy nem megy.Mert a sok "szar" kocsi(A1, RS 4.0, GT2 996, Murcielago-k,Rx-8-ak,Solstice,M3 GTS) nem is jó amit néha adnak. Ugyan milyen is lenne úgy játszani, hogy senki nem csal. Persze akik megtehetik, hogy boostra áldozzanak mind erre az utópiára vágyakoznak, hogy ne csorbuljon a játékélmény. Azonban a hozzád hasonlók mindig tesznek azért, hogy egyre kevesebb legyen a tiszta verseny.
-
noblem1983
senior tag
Ennek is megvan az előnye, hogy nem csap át gyerekes hülyeségekbe mert többnyire a játékról megy a téma. Az új se lenne rossz de a sokfelé lépkedés kicsit megnehezíti az egyszerűséget kedvelők csoportját. Vannak jó ötletek, pl a játékosok garázsát bemutató rész de lehetne még szerintem egyszerűsíteni rajta
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18214 üzenetére
A lobbyban még ott volt a neve , a fekete Mustangos az EAdirector névvel futott. Már ez a név elég furcsa volt de mikor beugrott a célba meg a másik is már "undefinied"-re váltott a nevük. Gondolom repültek legalább 4 órára
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #18171 üzenetére
B-ben jó kizárólag akkor ha két nos cooldown-os full skilles a kocsid mert a nitrója nagyon erős csak nehezebben gyorsul. Rabidfox-nál bizonyított a kocsi
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18054 üzenetére
De gondolom ha ütköztél egy Rhinoval frontálisan akkor visszalökött 20 métert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest