Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
válasz
Crowent #15098 üzenetére
a végsebesség még nem feltétlen előny a versenyeken. Röviden ennyi. Valamint sztem egy Pagani körversenyen jobb időt futhat, mint egy CCX. A meki F1 kilóg a sorból, az sehogysem lehet olyan gyors, mint 20 évvel fiatalabb társai. És ha megnézed a nemrég megjelent Caterhamet, nem bír annyival menni, mint pl a Boss 2012, de a kanyargós pályákon oda-vissza veri.
A játékban nekem a CCX-R van meg, és nem panaszkodnék, sztem egész jól be lett lőve a teljesítménye. Veyron ellen nem próbáltam, de videók alapján hasonló lehet ahhoz. -
Crowent
tag
válasz
beldeczki #15097 üzenetére
VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM, HOGY MIÉRT??????????????
Valaki magyarázza már el nekem, miért a Bugatti, illetve a McLaren F1 Elite a legjobb autó???
Nem értem b***meg... Amikor a Koenigsegg igaziból 440-et menne ha nem lenne rajta tiltás 400km/h-n, illetve a McLaren F1 jóval le van maradva a Bugattitól, illetve a Koenigseggtől is... Ezek az autók Hiper autók, mégis a játékban a Koenigsegg CCX Elite Edition s**rt sem ér, a sima CCX dettó, az Agera az már megy mint állat, de néha odaver 1 szaros Pagani is, aminek igaziból 350 a vége... Nem értem... Most gondoljátok el, majdnem minden játékos elvileg a realitás szempontjából választ autót... Ki gondolná, hogy a Pagani, illetve a McLaren elver 1 Koenigsegget, holott ha a reálisan nézzük akkor erre esély sincs... Azért ez valahogy 1 kicsit paraszt vakítás nem? Egyedül a Need For Speed Hot Pursuit (2012-be) lettek jól beállítva az autók erőssége...Persze a felháborodásomhoz hozzátartozik az is, hogy imádom a Koenigsegg autókat, és rengeteget olvasok róluk stbstb, de ha azt nézem hogy a világ egyik legjobb autóját butították le, azért ez vicc...
-
beldeczki
aktív tag
Még mindig szopakodik world velem... Loading képernyőnél fogja magát azt lefagy. Néha pedig hibaüzenet is van. Egyet el is csíptem. Íme:
-
válasz
callmeakos #15094 üzenetére
Nekem számolja, megnéztem most direkt, 35:14-ről 35:17-re változott egy menet után.
-
callmeakos
veterán
Csak nálam nem számolja az Airtime-ot? 20:05nél úgy beakadt, hogy nem számolja
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom hátha hamarabb elkel , egy jó barátomé a cucc
[link]
-
eLit-MiLan
őstag
Hehe, már éreztem hogy ez lesz: heavy hitter-t pörgettem hogy meglegyen a 3000, végeztem egyik escape-el, és mi várt? 2999/3000
xDD Már pár 100-al előtte tudtam hogy kb ennyi fog majd elválasztani
Ez az én formám
-
callmeakos
veterán
Srácok az ilyet legyetek már szívesek offba tenni, arra találták ki
-
chris1997
aktív tag
válasz
F22Reventon #15086 üzenetére
TV2-n pont most megy egy ilyen, hogy 11 éves kisfiút elütöttek, stb. Ez az az eset?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #15088 üzenetére
Szegény, remélem én is hogy nem ismerted
-
F22Reventon
tag
válasz
eLit-MiLan #15087 üzenetére
Nem tudom h ki volt az, és nagyon remélem h nem ismertem
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #15086 üzenetére
Úúhh....ismerted amúgy?
A Bounty Hunter növeli a cash-t TE-be
-
F22Reventon
tag
Ma a házunk előtt egy kamion kettészelt egy biciklist kora reggel. A szírénákra ébredtem. Szegény a helyszínen azonnal meghalt ...
Szóval ha közlekedtek, nagyon figyeljetek oda!!
Emiatt rákaptam a team escape-re, ott csak rendőrautókat kell borítani. Van vmi skill ami a team escape pénzt növeli?
-
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #15084 üzenetére
Biztos nem bírja a sót...
Engem mondjuk annyira nem érdekelnek ezek a rekordhajhász tragacsok, 300km/h feletti végsebesség tartományban, közúton tökmindegy, hogy 360-at vagy 450-et megy a verda, semmit nem jelent, max. a gyorsabbal előbb meghalsz...
Én maradok ezeknél, 0:35-nél és 5:10-től a kedvenceim... -
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #15082 üzenetére
Van az olaszoknál egy 3km átmérőjű körpálya, vagyis kb. 10km hosszú. Olyan enyhe az íve, hogy gyakorlatilag nem érzékeli a sofőr, egyenesnek látszik. Próbálják ki ott...
-
F22Reventon
tag
válasz
tatabike #15076 üzenetére
Drag Racingben a legjobb kocsi
(androidon)
Amúgy meg a Hennessy Venom gt is megfuthat ennyit, és az már egy ideje a piacon van. Ennek ellenére Guiness mérés még nem történt, mert 3 mérföldes kiftópálya nem elég neki. A Veyront 4 mérföldön mérték, ott a Venom gt is elég gyors lenne. Szóval annyit mondok erre a Totalcaros hírre h hiszem ha látom. Sok sikert nekik! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bugatti Veyron vs. Nissan GT-R35
GTR kicsit odaver. -
UFO1
senior tag
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
kutyuska007 #15077 üzenetére
C-class versenyben kell nyerned ( sprint vagy körerseny )
-
kutyuska007
csendes tag
sziasztok! valaki tudna segiteni abban hogy mit kell csinálni a mondjuk C-class championnál?
-
tatabike
őstag
-
Vitya98
csendes tag
Hosszas levelezés után végül ezt írta az EA, valaki a nagyját leírná nekem magyarul? Nem vagyok jó angolos.
Thank you for contacting us regarding the action that has been taken on your account. The sanction on your account is pertaining to the following violation:
Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.Having completed a thorough investigation into your account and the complaint that you have made, we must advise that your account was actioned correctly, in full compliance with our policies and procedures.
Following our review into the actions taken on your account we wish to confirm that we shall not be removing this ban from your account, nor will we be pursuing this issue any further at this time.
Thank you for bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #15069 üzenetére
Köszi szépen
Tegnap lett meg az ára gyors meg is vettem. Már csak alkatrészek kellenének bele, de nem akar adni a játék.
-
eLit-MiLan
őstag
Erről van valami hír, hogy lesz-e tényleg ilyen, vagy elvetették? Mert én mondjuk örülnék neki ha lenne
-
tutuhawer
őstag
válasz
#51736960 #15064 üzenetére
igen, igen, délután érkeznek sokan, és késő este is lehet menni. De főleg a kedd délelőtt kezdődő 24 órás tesztnap és a pénteki új autós 24 órás teszt a legnépszerűbb. Sok újonc próbálkozik ilyenkor, de ez már csak ilyen. Arra elég egy ilyen nap, hogy lásd, milyen jó a játék.
+ TT Assen, Laguna Seca és Cadwell Park főleg jó állapotban van, tesztelték is, beszéltem az egyik főnökkel pár napja. Azt mondja, ment Lagunában motorral sokszor, iRacingben is kipróbálta és nyilván ezt is kell mondania, de azt mondja, a simracewayes modellezés odaver nagyon. Az autókat Allen McNish (is) tesztelgeti , mielőtt bedobják a játékba -
tutuhawer
őstag
válasz
#51736960 #15062 üzenetére
2010 óta nem értjük. Nonszensz kategória lett, kivéve, ha teszel hozzá egy kis értelmet magad. Oldskool Tier 2-es gépeimmel megyek, és nézem, hogy supra-evo X-skyline közül mi a jobb. Meglepetésvendég az R32-es GT-R, ami szintén olyan rossz - vagy olyan jó , mint az előbbi 3. Ha csak erre figyelek, nem is számít, a többi mit csinál ott elöl... Ma már egyéb értelem nincs, pedig azt hittem. A simracewayt játszom, de ott nincs Nissan, és a Supra hangja se olyan jó, ezért lépek be NFS-be. Te fél év kihagyás után inkább ... olvass bele, mi folyik a simracewayben. (elárulom, normális versenyzés folyik akár billentyűzettel is)
-
törölt tag
ma tértem vissza fél év kihagyás után, és eszméletlen mennyiségű cheater van
hogy engedheti ezt az EA, én nem értem -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Látom megint made in china a game,rámegyek a versenyre erre mikor event starts 0 sec és betöltés előtt visszadob a free roam-ba tiszta vicc az egész.............
-
törölt tag
sziasztok!
létezik még a magyar channel?
próbáltam a "/join gn 3" parancsot, de semmi -
tatabike
őstag
Ilyet lehet?
-
beldeczki
aktív tag
válasz
callmeakos #15050 üzenetére
Szerintem se, csak gondoltam megkérdem már.
-
beldeczki
aktív tag
Marussia B2-őt érdemes lenne S osztályba feltuningolni?
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tatabike #15044 üzenetére
Kiszokta írni, most felmentem, most bezzeg nem állt le. Bár ilyenkor elég laggos. Múltkor például az összes játékban fps laggom volt. Volt egy fix fps és az folyton leesett majd visszament. Azt nem tudom mi okozta, de mindegyik játékban volt. Majd még egyszer felmegyek, akkor lehet lefog állni. Legalább gyémántokat beszedtem.
Lehet DirectX szórakozik. Partíció: D (C-n rendszer van meg a programok, D-n pedig a játékok). NEm használok semmilyen "okosságot".
-
beldeczki
aktív tag
Egy kis problémám van. Miért csinálja azt a world, hogy az exe folyton leáll? Néha már driver választásnál, amúgy pedig amikor belépek a "világba" egy pár méter kocsikázás után leáll. Folyton ezt csinálja. Általában egy játék újratelepítés megoldja, de ez gép restart után megszűnik és ugyanúgy csinálja tovább. Minden nap nem akarom újrarakni. A textúrák eltűnnek és nfsw.exe leáll. Nem tudom mi baja van, elég idegesítő. Valaki nem tud rá megoldást?
Szerk.: így tehát játszani se lehet...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #15041 üzenetére
-
válasz
eLit-MiLan #15035 üzenetére
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #15037 üzenetére
Á, az rövid távfutó, 100 és 200 méteren penge. Annyi idő alatt még egy adag nitrót sem lehet elfingatni...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #15035 üzenetére
Ja, ezért mostanában gyalog nyomom, lefutok mindenkit...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #15031 üzenetére
Azt nem tudom. De RX-t-tel vertem már el LFA-kat, nem is egyet, és nem is egyszer. És nem Autofinissel...
Micsurin, bakker, ezt a TT-t lehet egyáltalán vezetni? Ekkora végsebességhez meg gyorsuláshoz nagyon harmatos az a handling érték...
-
ETOM
addikt
Hát igen az LFA meg a mustang a másik két alternatíva, de nem tűnnek valami kezes báránynak. Most wanted escape miatt is lenne jó egy S járgány.
-
ETOM
addikt
Lotus Evorát S-ig fel lehet tuningolni? Valami verdát akarok S classba.
-
beldeczki
aktív tag
Na drag teli volt speedhackeres majommal. De sebaj mindegyikre ment report.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15021 üzenetére
A Boss viszont ütőképes (a 69-es) B-s versenyen is, csak az MR lép meg előle.
Jelenleg az M6 javasolt TE-re, ha van rá keret! -
ETOM
addikt
Ne mondjátok, hogy megint szar escape. Reggel még high stakes jó volt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
chris1997 #15013 üzenetére
a BÖMÖS adja az eredményeket 7 versenyböl 3 elsö hely egy 2.
a maradék instant kancsokal volt tele.....
ja egy szinsort kuncsiznék a tt cupéhoz c-be
tupacamaru: c-ben ha lenne majd ugc-ért tt coupé vedd meg jó az alap ramja nagyon
és a gyorsulása isde meg kéne pislognod pontiac solistiket is az is elégjó kivéve a rino ellen mert ott lepatansz mint a gumilabda
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15007 üzenetére
Nem tudom mid van, a BMW-k elég jó alap ramal vannak ellátva, vagy valamelyik Boss, de a Murcik is jók.
Ha venni akarsz (TE-re építeni) Camaro SS, 200SX, de azokba kell pakolni rendesen B-be ill. Hemi Cuda vagy El Camino SS (ez billegős) utóbbi esetleg A-ig is felmegy, de oda az M6 talán jobb. Ha tetszik az Aston Martin is megteszi, de valamivel gyengébben bírja a zsaru és civil borogatásokat.
Mindezek akkor érvényesek, ha az achi-k miatti ütközések is fontosak és nincs 3*-os ram skill (de ajánlott) és kevés a jugger, mert különben bármi megteszi. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
callmeakos #15009 üzenetére
-
Moloch1975
csendes tag
Tudja valaki hogy hol lehet a Wolrd-be átállítani az irányítást ? Mert így igen szar .A választ előre is köszönöm .
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
tupacamaru #15003 üzenetére
nekem a camaro ss nagyon megy C-be
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
eLit-MiLan #15002 üzenetére
nem, pénzt is keveset kaptam az első képen
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #15003 üzenetére
Milyen class-ba?
-
tupacamaru
veterán
Van olyan IGC-s autó amit kifejezetten érdemes rendőrök ellen felszerszámozni, vagy mindegy?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #14999 üzenetére
De a pénzt attól függetlenül megkapod ha jól látom az első képen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest