- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
cuebler #18250 üzenetére
Nitroja gyenge annak is.
"bár a f*** kivan az egésszel, lassú is vagyok, unom ezt a sok powerup-huszárt meg cheat-lovagot minden egyes versenynél :-( lehet, hamarosan koccolok inkább valami más online verseny felé..."
Naaa kitartás
Csatlakozz be hozzánk ha gondolod escapre kéne ember xD Versenyen nyerni nem lehet mert elitmilan pro sajnos xD
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cuebler #18112 üzenetére
te meg ne hekkelje mert le ütünk mint erdei a büdös szart! hol van abból a kocsiból a 6.skil ha?!
poén ne ved magadra
-
tatabike
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cuebler #17904 üzenetére
köszi
a dragos kb ~10 ~20 ~20 el többet tudd kb alapból + még a cuccok..... amúgy az létezik , hogy a gyorsulási csíkom csal? de rendesen? mert egy kicsit kb úgy egy 30 asall többnek érzem mp mecs allat azt a gyorsulást
@ETOM: milyen cheatet használ? hogy lát be a kártyák alá?
-
tatabike
őstag
válasz
cuebler #17767 üzenetére
Ja, az szép verda, bár az meg egy házipapucsra emlékeztet...
A karbon vagy fólia témához: Mivel bringás vagyok, a karbon-vázas kerók miatt egy kicsit képben vagyok. Maga a karbon-szövet önmagában egy homogén, fekete, tapintásra műanyag-szerű anyag. Tehát amit a laikusok karbonnak hisznek illetve látnak, az minden esetben egy fólia, a valódi karbonra is ráteszik ugyanúgy, mintha egy fémlemezre tennék, ha azt akarják, hogy azt gondolja aki ránéz, hogy az karbon. A karbonvázas bringákat manapság már nagyrészt ugyanúgy színre festik, mint az acélt, vagy az alut, a kezdetekkor volt divat, hogy a karbon "annak is nézzen ki". Az a baj, hogy ezt az anyagot az emberek hajlamosak optikai hatáshoz kötni, holott a karbonnak nem ez az elsődleges célja, hanem az, hogy súlyához képest rendkívül erős anyag, és mint tudjuk, a technikai sportokban a súlycsökkentéssel nagyon sok előnyt lehet szerezni. Szóval a karbonnak ezt a "mutogatását" ahhoz tudnám hasonlítani, mintha annak idején az alublokkos autókat plexi motorháztetővel gyártották volna, hogy mindenki lássa, ebben bizony alu-öntvény van, és nem acél.
A másik, hogy a karbonszövetekben nem ilyen szabályos a szálak elhelyezkedése, mint ahogy a fólia mutatja, mert a terhelés irányának megfelelően helyezkednek el ezek a szálak, vagyis egy pl. csak húzásra tervezett karbon-alkatrész egy keresztirányú erőhatásra ropiként törne el. Vagyis ha felnagyítanánk a karbon alkatrész felületét, nem éppen szép, szabályos szálakat látnánk, mint a fólián.
Másik tulajdonsága a karbon szövetnek, hogy gyakorlatilag nincs nyúlása, rugalmassága. Általában a többi anyagnak (acél, alu, könnyűfémek) van, minél merevebbek, annál kisebb. Amikor a teherbírásuk határára érnek, elkezdenek deformálódni, mielőtt eltörnek/szakadnak. Na a karbonnál ilyen nincs, a deformálódási és törési pontja gyakorlatilag egybeesik.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. -
sunny84
senior tag
válasz
cuebler #17763 üzenetére
kösz , fóliák le lettek szedve róla 70 feletti volt és azóta nincs fent majd valamikor felkerül , a gagyi karbon mintás matricát nem csípném inkább szeretnék eredetit
, felnit sosem találod ki az egy angolból behozott leharcolt 1989 es nissan r32 gts ről vannak
( azok még faszák és megmenthetőek voltak )
amelyik tetszik vagy amire jobban vágysz azt vedd meg , de ha van család akkor civic , enyém barátságos családi mikor velem vannak de ha meeting van ugrik a vtech tartományba és sportos dög lesz
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #17714 üzenetére
Az Estoque body-járól nem is szólva. Sok autóra vettem mikor olcsó lengyel boost volt, de majd megvárom ,hogy akciós legyen mert a Z06 CLE és ZR1-re szeretnék tenni meg az Evora-ra és a 2000GT-R-re. Akkor tolták el a dolgot mikor elválasztották egymástól a komplett body elemeit és pénzsóvár módon árazták be. Így jóval drágább ugyanazt az optikát felhúzni rá mint korábban.
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #17284 üzenetére
Ha sikerül akciós RTR-X-et szerezned ott megérzed a V8-at vagy az El-Camino(trágyahordó) is elég durva még most is. Audi A1 K-K-S-P-P-Z. Bolti cuccokból kihozható C teteje. Ez Evok-ból egyedül a X-es ér valamit mert az kanyarodni is tud
Nem tudom véletlen-e, hogy így márkák szerint akcióztak le autókat de akkor várható lesz Audi, BMW Koenigsegg, Ford meg egyéb akció is hamarosan
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #17278 üzenetére
Ebből is a Chevelle meg az Evo IX sem ér semmit és mindkettő volt már IGC-s.Van Evo VIII az is úgy néz ki szinte. Ha az A1-re gondolsz az egy elég korrekt autó. C-be lehet vele egész jókat menni. Pl Rockridge&Union-on is elég jó és Savannah Streeten is. Ha úgy gondolod adok színsort is hozzá
-
tatabike
őstag
válasz
cuebler #17090 üzenetére
Én nem vagyok kivagyi, de autóból tényleg csak Mercedes. Mert azért nem mindegy, hogy egy 12 éves E 270CDI Merciben 5 gangos automata váltó osztogatja az öthengeres tádé 170 lovát, és ugyanúgy 10 collos LCD monitor trónol a középkonzolon, mint a maiakban, és persze full extra, és a töködet is légzsák védi ha gáz van, vagy éppen a 13 éves Mercedes Sprinterben ugyanez a motor egy 6 sebességes (!) automata váltóval nyomatja az aszfaltra az erőt. Sok autógyár "mai" modellje meg sem közelíti a Mercedes 10-15 évvel ezelőtti technikáját. És az E-vel elmész 6 liter nyállal közúton, 8-9-cel városban, és a batár Sprinterrel is megvan 8-9-ből a mutatvány. Én ilyeneket használok most, de csak a munkához. Ha csak magamat viszem, akkor bicikli.
1 éves szülinapra azt hiszem 1000 SpeedBoost volt az ajándék...
-
ETOM
addikt
válasz
cuebler #17100 üzenetére
Én nem fagyok nem kapok hibakódot csak nagyon ritkán vagy ha tényleg baja van szeroknak.
rs 4 kódot mindenki kapott nem értem.. mikor kezdted a játékot? lehet csak lemaradtál róla
A cayman pedig egy bug volt végtelenszer kilehetett váltani gift-nél Porsche Cayman-t és Dodge Charger-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest