- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Amazon Alexa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz
sunny84 #10197 üzenetére
Sunnyt Rálöktem a jó útra
GXP ritka, de gyors. MR2 csak népkedvenc. Egy Nitró nélküli MR2 meg van halva, ha az ellenfél RX8-al van. Én nekem a GXP-m a fő versenyautóm. T3-ból a murci is jó, de ahogy sunny mondta, azok elp*csázzák. GT2 996/997 sima ügy nekik. Meg a többi is. Egyetlen japán autót sajnálok én is, az pedig a Skyline R34. Tényleg elrontották :/ Forza3-ban a LeMans autókat verem a skyline-al.. Itt meg még a sufnituning doboz(VW Golf MK1 GTI) is elveri. Ejnye.Szerk: 100.000 FT-ot nem nagyon sikerült még senkinek szerintem >.< Lengyel boost gizdává tette a fél World népet
Tele vásárolták magukat rendesen...
-
sunny84
senior tag
válasz
csak IGC #10198 üzenetére
és a vicc hogy nem öltem bele több 100 ezreket
, kivártam az ideális időt ( pedig jelen vagyok már 2 éve kb ) ami eljött hála a lengyel cimbiknek és a sponsorpaynek
meg lett minden ami kellett .. most meg néha néha spanyol cucc az csá ... nem költök erre sokat csak mostanság pár sör meg kávé árat
, kell a második hondámba a lóvé
-
csak IGC
tag
válasz
sunny84 #10195 üzenetére
Oké én csak gondoltam néhány autóra mert mindig annyira mentek ezekkel az autókkal régebben még a skillrendszerek előtt hogy csak nézett az ember és akkor nem volt még mondjuk az mx5 sem.
Mondjuk igaz akkor még nagyon más tészta volt minden.
De én csak úgy visszagondoltam hogy mindig keménykedtek ezekkel az autókkal. -
sunny84
senior tag
válasz
csak IGC #10194 üzenetére
- ok .. murci hogy verne mindent ? rtrx , gt3rs , gt2 , lfa , sesto elemento , evora simán kipicsázza .
- mr2 nek eléggé ellenfél a gxp , rx8 , talán még jó sofőr alatt az elit eclipse is ..
- silviát fenti t1esek simán verik és igc ben ott az mx5 ami nagyon stabil és jó dög , a legjobb t1 es igc -ben , evo kérdésben meg igazad van nagyon hülyén kalibrálják a kocsikat lásd r34 vagy r35 -
csak IGC
tag
Jól van én már nem kezdek bele még egyszer az evo X be akárhogy is javítottak rajta.
Akkor inkább gyüjtöm a T2 es alkatrészeket oszt majd egyszer ha bejön valami jó verda akkor majd abba beleteszem .
Amúgy a Porsche Carrera GT IGC-és lesz?
Jajj az evo X megy mint az állat az evo 9 meg 8 alig mennek.
Aminek épp fordítva kéne legyen.Nem is értenek még az autókhoz sem ezek a készítők.
Pesze a murcialago meg a toyota mr2 meg nissan silvia ott hagy mindent.
Esküszöm hogy agyhalált kapok. -
MBazsee
tag
Van valakinek Paypalja? Mert akkor nem regisztrálnék rá, ha nem kötelező és onnan venném meg a szükséges boost mennyiséget.
-
Valamelyik nap elővettem az EVO X-et és meglepően jó a gép.Biztosan javítottak rajta...
-
tutuhawer
őstag
pont most nézem az NSO-t, amúgy jó gép a Micsu:
LINK -
csak IGC
tag
válasz
noblem1983 #10181 üzenetére
X -esem már volt, széjjel volt tuningolva az élete is xD
Csak nem akart úgy fordulni ahogy én szerettem volna.
Tudom milyen a X -es.
Evo 9 -et barátomnál vezettem megyegetett úgy ahogy.
És szerintem az evo 8 kanyarodik legjobban a 3 közül.
Az lehet hogy nem megyegetnek annyira jól, de időt kell neki adni, felkell tuningolni nagyon jól.
250km/h ig gyorsul jól az már nekem elég lesz. -
noblem1983
senior tag
válasz
csak IGC #10180 üzenetére
Még akkor se várj tőle sokat. Először vegyél egy Evo IX-est aztán képzeld hozzá hogy talán a VIII-as 1 másodpercel gyorsabb. De ha annyira szereted az Evokat akkor vegyél X-est igc-ért és azzal még lehet is jó versenyeket menni mert jól fordul legalább és gyorsulása sem annyira gyenge mint a két másiknak.
-
csak IGC
tag
Jó lesz az, csak kellenek bele 4 kulcsos tunning cuccok és már jó is.
-
callmeakos
veterán
-
csak IGC
tag
Megszeretném venni az evo 8-at szerintetek érdemes úgy hogy 1905 HUF -ért sms-ben boostot?
Mert csak ennyi kell persze még várnom kell ,500 ajándék boost-ra hogy majd megbirjam venni mert per pillanat 350 boostom van.
Vagy rendeljek másképpen vagy inkább birjam ki ezt a 2000ft-ot és kész? -
MBazsee
tag
Üdv a csapatnak!
Segítségeteket kérném! Ajánljatok nekem olyan pályát amin van esélyem nyerni néhány t2-es alkatrészt. Elsősorban sprint versenyre gondolok, a körverseny annyira nem tetszik.
Szeretném a spyderemet kicsit feltuningolni, bár így sem rossz járgány. Nagyon beleszerettem.
Érdemes most beruházni t3-as Porsche-ra, vagy várjam meg a carclassokat? Ha kell akkor veszek egy starter packot is, mert a 959-es olyan ronda mint egy varangy.
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Mbazsee
-
chris1997
aktív tag
válasz
xenon2 #10170 üzenetére
Nekem 7-8 éves Microsoft billentyűm van és azon elvagyok én.. Tudom vezetni az autót, ezen a billentyűn toltam le az UG2-t, MW-t meg a többi 14-15 NFS-t. Számít a billentyű is igen, de ha a játékos tudja a bill-t kezelni, akkor nincs gond.
Nem rossz így az Eclipse. Azt sajnálom, hogy olyan lett a hátulja amilyen
De alapjába véve, talán a legszebb Elite autó. -
Lycanon
csendes tag
válasz
DeadBullet #10168 üzenetére
Rendben, ennek örülök, és remélem, hogy jó lesz a géped, különben 1 fővel kevesebb lesz a bandában...
-
-
tribandi
csendes tag
van vki játékban?
-
Lycanon
csendes tag
válasz
DeadBullet #10166 üzenetére
Akkor ez lehetett az oka, hogy 2 napja nem nagyon látlak fent...
Azért sikerült a gyémántokat összekapkodni?
Vagy kezdheted 0-ról? -
DeadBullet
tag
válasz
noblem1983 #10163 üzenetére
Eddig ugy nezz ki haver sikeresen javitotta meg a videokartyat, de majd csak holnap latom meg igazan, mert ma mar nem hiszem, hogy sokat fogok jatszani ha fogok egyaltalan.
-
noblem1983
senior tag
Tényleg rosszabbul fordul de azért szép kis autó. A valóságban is azt mondták róla, hogy nem olyan mint a GT3 RS, mert ebből az autóból csak versenypilóták tudják igazán kiaknázni a benne rejlő lehetőséget szóval nem olyan "kezes bárány" mint a GT3 RS.
Leültettem teljesen de úgy néz ki mintha a földet is felkaparná. Lehet nem ártana rá egy 21"-os felniBulett cimbi remélem hamar visszatérsz és csapathatjuk a versenyeket
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #10146 üzenetére
megint van új kocsi , vagy javították a gt2-est? vagy mi van lemaradtam
-
DeadBullet
tag
Nem a gepben volt. Hanem szetszedtem a gepet, hogy takaritsam ki ugy ahogy szoktam havonta. Fogtam a szokasos vizfesto ecseteimet es sepertem ki belole a port. A videokartyat kivettem es ugy takaritottam es ahogy sepregettem az a kis nyavalya letort a hatoldalarol.
Mi az a gyorsjavitasi tipped? Csak, hogy tanuljak ujat.
-
UFO1
senior tag
válasz
DeadBullet #10157 üzenetére
Ja azt hittem csikózódik, lefagy mert arra van egy gyors javítási tippem.
Az érdekes hogy törik le a kondi a gépben lévő kártyáról? -
Biciklista
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #10156 üzenetére
Természetesen nem csaltam,hiszen úgy nincs értelme a játéknak......
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Biciklista #10155 üzenetére
Nyugodtan küldhetnek riportot, ha tényleg nem csaltál, akkor semmi félnivalód sincs.
-
Biciklista
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #10152 üzenetére
Akkor megnyugodtam. :-) ...mondjuk mindkét delikvens azzal fenyegetett,hogy riportot küld......remélem ez a későbbiekben nem lesz probléma.......hogy a francba bizonyítom majd az igazamat?.......
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #10139 üzenetére
Tegnap direkt kipróbáltam az RTR-X-et 3-as ültetéssel (nagyon régen volt benne, csak akkor még bénább voltam mint most
) és sokkal rosszabban fordul, így hát repült belőle (jössz egyel
) és az egyik profilban maradt egy 911-ben abból is a piros fékkel egyetemben és érdekes módon az is jobban megy így (bár tudtam előre).
Tutu most kérdezhetné mivel támasztom alá ezt, ezért gurultam a Ford-al Chinatown Delivery-n egy 1,21-et (mivel ez néhol jó kanyargós) és csak perfect és pajzs (a mágnes ellen) volt használatban. Többet nem nagyon menne (full pro tuned) max. 1,19-20 ami esetleg lehetne, de nem forszíroztam.
(#10153) DeadBullet
Mi a hibajelenség, mert sok esetben egyszerű a megoldása. -
DeadBullet
tag
Nehany napig korulbelul nem leszek a jatekban. Mert meghalt a videokaryam. Talan a gyemantokat osszetudom gyujteni egy havernal.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Biciklista #10151 üzenetére
Mert vannak emberek, akik így vezetik le, ha nem győznek, vagy nem voltál szimpatikus, vagy csak szimplán beléd akartak kötni. Nem kell ezzel foglalkozni, néha van ilyen.
-
chris1997
aktív tag
válasz
Biciklista #10149 üzenetére
Nem csalás. Az én 1M-em nitró nélkül megy annyit.
-
Biciklista
csendes tag
Egy kérdésem volna. Azért mert megy a Caminom 313-at végre én csaló vagyok?
Már két ember is írt,hogy csalok. Pedig nem szoktam.....Amúgy egy nitro,slingshot,ready,nitro kombót szoktam használni és az esetek 80%-ban gond nélkül megy ennyit az autóm. Nitró nélkül is tud 290-et az ominózus szakaszon.....
....és minden skillem 3 csillagos a Caminoban..... -
Qru
MODERÁTOR
Nyertem egy lighting reflex skill-t. Ez mire jó pontosan?
-
csak IGC
tag
Ezen a videón annyit röhögtem, főleg mikor elkezdi csapkodni a törölközővel hát attól hátast dobtam.
http://www.youtube.com/watch?v=054Kw2X6_d4&feature=related
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #10142 üzenetére
Annyira nem gyenge már a GT-R. Nem top ez igaz, de nem is használhatatlan.
-
Brumi˘
addikt
Evo x-re érdemes 3-as ültetést tenni? Illetve a gt-r (r35) sima mennyire ütőképes t3-as verda?
-
UFO1
senior tag
Hiába stabilabb, ha nehezebben fordul nekem is volt mindenféle (és van is) ilyen ültetés meg olyan ültetés, széles kaszni, nagy felni. Marad minden nélkül.
Tutu neked meg ajánlom nézd végig még egyszer a Poseidon-os videókat és ha ott találsz ültetést és széles kasznit akkor igazad van, különben meg nekem így kényelmes, mert ilyesmiket toltam (több más közt ezt is) ez előtt és szeretem ha csúszik kicsit. De ez a legjobb!
Különben is leszrom hogy néz ki a kocsi, a festést is, ezt megcsináltam mert megérdemli.
És széééép az E30 így is! -
sunny84
senior tag
ültetéses dologgal én is vitatkoznék , pl rtr x em kapott 3as ültetést és csak úgy siklik
pedig sokan azt mondták hogy ááá nem szabad ültetni mert jobban keresztbe fordul + felakad hát pedig de kell ültetni... szinte minden autómban pozitívum lett a 3as ültetés hatása
-
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent #10128 üzenetére
egyébként ide tartozik, habár félreértés volt ,de bárki kioktathat bárkit, de tegye mellé az adu ászt is, legyen mellette duma. Quqa mondhatja nekem, hogy (tök röhej) nem ülteti le az autót, mert az jobb, de én nem hiszek neki. Ez egy egyszerű példa volt, minden nap nevetek rajta - egyébként főleg esztétikai okokból ... hát hogy néz ki a Quqa M3 e30-asa...?
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Ebben az egész játékban az a legjobb, amikor lagg van és éppen neked mennek, olyankor majdnem kirepülsz a pályáról!
-
Brumi˘
addikt
Üdv srácok!
Mitől lehet az hogy nem tudok 2 team escapet menni egymás után, mert a másodiknál random leáll a játék. A gépen semmi változás nem volt tegnap óta és tegnap még tudtam viszonylag normálisan játszani. (csak 2-4 óránként dobott ki) Tegnap is ugyan ezt a te-t (t2-es home run) toltam.
-
NFree
addikt
sziasztok , árulja már el nekem valaki, hogy lehet az , hogy nem vagyok othon és kuszok fel a listán? Tényleg elvileg dolgozna az ea a csalokkat banolgatják , vagy mitől van ez , eddig mindíg csak növekedett a szám de most csökken?
-
csak IGC
tag
Én szeretem a skyline -okat de valahogy mégis evo párti vagyok ,valahogy az az autó más,
sok mindenben más, tud meglepetést okozni meg stb...
De például a skyline -nak az az egyedi hangja ,úúú istenem már ha meghallom akkor elfog az a bizsergő érzés de valahogy akkor is evo.
Persze a Nissan GTR 35 -töt megtudták jól csinálni V6, sok nyomaték a switzer változatáról ne is beszéljünk.
De az evo 10 miért nem lehetett volna ilyen?
Vagy miért nem kezdtek bele utoljára még az evo 11 -be?
áhh úgy elvagyok ez miatt keseredve mindig csak a skyline, skyline skyline
Persze tisztelet a suprásoknak és subarusoknak is.
Szegény mitsubishi gyár ,elektromos autók mert ez a jövő meg azthiszem majdnem csődbe is ment oszt azért kezdték el az elektromos autókat meg a családi autókat is azthiszem ,vagy akarnak, mittudomén csak azt tudom hogy szarul áltak és ezért fejezték be az evo 10-el. -
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin #10117 üzenetére
hát, én nagyon remélem, hogy gyengül, illetve húsz éve azt várom már
van egy ilyenem:
http://blog.gtroc.com/dino/DinoDC-W006.jpg
és egy ilyenem is:
http://3.bp.blogspot.com/_wFfpe8qcHvk/TF302iDphSI/AAAAAAAADJ0/QW34zdYHhu0/s1600/nissan-skyline-gtr-r34-tuning-302563.jpega boostos autót se azért veszi az ember -a jobb érzésű - mert boostos a legjobb, hanem mert neki az a legjobb. Boost és változtatás, EA-féle szemétkedés ide vagy oda, nekem ez a legjobb, ők elrontani, átvariálni nem tudják. Téged miért bántana a dolog?
szerk: mondanom se kell, videót nem teszek be róluk, mert az 18+
-
-
csak IGC
tag
Nézétek meg ezt a videót nagyon jó
http://www.youtube.com/watch?v=0WCttfSBVS8&feature=related
Ha lesz egy kislányom remélem hasonló lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #10107 üzenetére
Attól függ milyen pályákon nyomulsz. Ha kanyargóson, akkor a jobb gyorsuásból profitálsz ha inkább ilyen autópályás sprinteket tolsz akkor meg a jobb végsebesség kell.
De nézd meg összességében, ha a versenyeken rendre eléred a végsebességet pedig tudnál még menni akkor a 8-6-0-t, ha meg nem nagyon akkor a jobb gyorsulást válaszd. -
Micsurin
nagyúr
HELP:
Nyertem az rx8asomba egy:3kulcsos cucot ami 8% 6% 0%
De abban egy 2 kulcsos van ami: 7% 7% 0% melyiket használjam? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #10105 üzenetére
Érdekesen hangzik. Lehet visszanézek újra az nfsw-be. Diablo 3 miatt jegelve van szegény egy jó ideje...
-
callmeakos
veterán
Habár semmi újat nem mond de azért akinek kimarad annak röviden:
Hamarosan a jelenlegi Tiereket Car Classok (Autó osztályok) váltják fel. E szerint az autók 6 különböző Classba lesz sorolva. A Classok nem lesznek fixek, minden autó alap besorolása megváltoztatható annak függvényében milyen alkatrészekkel van megpakolva.Egyébként személyes megjegyzésként annyit, hogy amint megjön ez a rendszer elég komoly hiperautó áradatra számítok. Mert ugye eddig arról szólt a fáma hogy azért nem jönnek ezek a gépszörnyek mert majd jön a T4 ahová valók. Na T4 nem lesz, helyette lesz ez a Class rendszer.
-
SylarHUN
senior tag
Ismét lecsap a banhammer!!!!
Official Need for Speed World
Ban Hammer Strikes Again in Need for Speed World!Cheating and hacking is something we take very seriously in Need for Speed World. Yesterday, we *started* another round of mass bans against all players who have used cheats or hacks in the game. http://bit.ly/OOsF3q
-
thunder1991
tag
Azt tudja valaki hogy a Korvet az ugyan olyan mint a Kamaro?
Mármint ha ugyan olyan jól meg lehet fogni akkor veszek 1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest