- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Logitech szerviz
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
xenon2 #21513 üzenetére
Persze, volt ilyen nekem is pár darab.
Apex-en közel kifulloztam a profilt, ott kísérleteztem ezekkel. Aztán a reset óta be se tudok oda lépni, odalett minden.
PL szerver jobb összességében, de pont emiatt, hogy bármikor kuka lehet, már csak tötymörgök: gyémántozok, néha megyek egy-egy futamot, megveszem a tetszős vagy limited time autókat, aztán ennyi. -
Crowent
tag
válasz
xenon2 #20222 üzenetére
A Nissan.hu oldalon a sima GT-R 30.800.000 forint... Szerintem több is kijönne mint 6 db, hiszen vannak olyan Bugattik ami 500 millát is megért... Ez a Nismo meg nagyon jól nézz ki. Bár én nem vagyok Bugatti van, de azért jól nézz ki. Inkább Koenigsegg, na az aztán tuti nyerő
-
-
sunny84
senior tag
válasz
xenon2 #18506 üzenetére
Szeva , igen jók a vti -k , persze ha veszel lesd meg őket rendesen nehogy valami kigyilkoltat vegyél , integrából az 1.8 type r a nagyon zsír dög gyári 190 le és 1.6 -1.8 misi között kapsz persze 98asat , nem őrültség bele ugrani csak zsebbenyúlós hosszútávon .. mint a vti
ezekre figyelj integra és vti vásárlásánál sárhányó kilincs küszöb rozsdásodás , féltengelygömbcsuklók , motorblokk bal oldalán található szelepvezérlés környékét érdemes figyelni mert a legtöbb vti és integra hajlamos a tömítésnél kiereszteni egy kis olajat vagy olajpárát ... -
cuebler
senior tag
válasz
xenon2 #17627 üzenetére
én ezt olvastam róla tegnap [crew-cikk]
-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2 #14114 üzenetére
ez a pár kép Győr-ménfőcsanakon készült, itt:
google térképben: 47.641422,17.618423 Láttam már ott a gépet, meg a képeket is látomSzép vas, bizony.
/ a simraceay játszható billentyűzettel, csak testre kell szabni. Adtak is hozzá nagyon jó tippet. Mert nekik fontos, hogy te tudjál billel is menni./
-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2 #14111 üzenetére
it's a wonderful, wonderful world.
Én is csak a régi T1-T2-es gépeimmel futok pár kört itt-ott, eladtam a garázsom felét, ennyire ugrottam be, mert a simraceway nálam gondokat okoz a gépemnek... A World meg az erőgépeken is akad néha, nálam is, szóval minden mindegy...
Remélem, összefutunk simracewayben.
-
tatabike
őstag
válasz
xenon2 #13833 üzenetére
Nekem is letöltöget 144MB-okat néha, meg folyamatosan egy 1.4GB-os fájlt ellenőrizget randomszerűen.
Beeerka, ezek nálam is vannak, kivéve a privát üzenetet, az működik. De se teleport, se meghívás...
tupacamaru, így inkább arra kényszerítik az egyszeri játékost, hogy hack-ot használjon, így egyenlítve ki az igazságtalan erőfölényt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
xenon2 #13099 üzenetére
Ezért én is sírok mert a kocsi elég jó ahhoz, hogy rossz kezekbe kerüljön(csíterek). Rossz lesz nézni ahogy ezzel is 500 Km/h fölött mennek a kis gyökerek. Emlékszem mikor az olcsó lengyel boost idején bejött és haverom szombat reggel 8 óra előtt hívott, hogy vegyük gyorsan a lengyel boostot mert a GTS lealázta az elite CCX-ét Route 55-ön
Más
Remélem szép nagy javítást eszközölnek mert furcsa anomáliák jelennek meg. Tegnap privát dragban hirtelen felgyorsult a kocsim és fékezni sem tudtam és sávot váltani sem és a társam elmondása szerint megütöttem a 390Km/h-t a Reventonnal de pont elkattintottam, hogy leellenőrizzem. Láttam olyat is versenyben, hogy az egyébként nem laggoló és nem csaló Procar átugrott rajtam a semmiből. Ma pedig egy IS300-as ment úgy mint a Cinque viszont a verseny végén egy darab IS300 sem volt a lobbyban -
noblem1983
senior tag
válasz
xenon2 #12820 üzenetére
Szerintem még most is jó verda csak nem esik bele ultra az a bajom csak pro cucc van benne
Egy pár időm ezzel a jó autóval:
Rosewood Park Loop 1:28.839 #631
Lincoln Boulevard 1:10.4
Rosewood Central 2:33.411 kb ezek amik nem rossz idők de a 997-esGT2- vel tény, hogy lazább a dolog -
Bekő Tóni
tag
válasz
xenon2 #10990 üzenetére
Szerintem nem is fog az változni. És az van amit falco1 már az elején mondott.
Én, ahogy szerzem be a 2., 3. ugyanolyan kocsit az alsóbb classokba (visszafelé nem tuningolok punktum), úgy kezdem belátni hogy tényleg ez a helyzet.
Egy ideig kivártam a raktáron meglévő ultra fékekkel, hátha javítják, felhúznak egy új mázat ami eltakarja a valóságot és a fék újra a kezelhetőségen javít. De gondolom komolyabb gondok miatt fő most a fejük, ilyennel nem fognak tökölni.
Azóta ha esik egy jó fék én ezt játszom le:
1. overall nőtt? igen: goto 2. / nem: - kuka
2. olyan a fék hogy azzal fékezéskor bebólint/kifelé tolja az orrát a kocsi (zöld, sárga)? nem: - goto 3. / igen: - kuka
3. "install" -
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2 #10847 üzenetére
ezt kéne beraknom kezdőlapnak, mindig jobb lesz tőle a kedvem... de egyből rosszabb is.
Nissan kedvelő vagyok, és sajnos nem annyira menők a játékban a gépeim, de miért... Majd valamikor megkérdezem NFSDrewt, hogy valami gondjuk van-e a japán gyártókkal... Csak a kis toyota erős, azaz a nitrója. A többiek csak jók, de a nitró sokat nyom a versenybe nagyon.
-
UFO1
senior tag
válasz
xenon2 #10746 üzenetére
Az időkorlát az 1 dolog az oké is, de hogy valaki sportot űz abból, hogy leramolja, szétnitrozza a TE-t az egy barom, mert mert nem kap semmit a végén, ha kiesik a TÁRSA (a TE nem verseny!). Már a TE sling-töl is idegrohamot kapok (ha nagy ritkán megyek), mert minek az.
Megj. a 2. akárhányadik hely ugyanúgy adhat bármit, mert 2-4 aranykártyát kap mindenki tehát marhára nincs értelme sietni!
Az RPM skill-el megnő a zöld sáv, így könnyebb rajtolni, ráadásul némelyik gép jobban szeret alacsony fordulaton indulni (pl. 911, BMW, Lotus), mert úgy nem kapar el.
-
sunny84
senior tag
válasz
xenon2 #10636 üzenetére
kényelmesebb úgy , nekem marhára zavaró a külső nézet és jobban is megyek ..
rockridgen anno nekem volt a legjobb időm vspec-esek között , hogy nekem mennyire jó a motorházas nézett bizonyíték hogy sokáig 200 valahányadik voltam és szinte csak multizok nekem szürke a single futamok meg előbbi ad rutin , de már nem nagyon tolom aktívan így a skillezés után és az új marhasággal 700 körüli lettem -
-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2 #10571 üzenetére
hát, figyelj, én se bánnám az új játékmódot meg a városrészeket. Rohadjak meg, direkt Nissannal megyek az összes mocskos gyorsulásra mindenki ellen. A McLaren MP4-et holnap talán el is adom a picsába. Szóval az iróniának vége, és kizárólag az autókkal kéne variálni, nem pedig az új játékmódokkal meg egyéb szarokkal. Hidd el, hogy nekem egy Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec például új tartalom lenne.
Nagyon elkeserítő , hogy másfél éve kb ugyanilyen az autó, és nem hangolták újra, csak bő egy éve kb... Az előtt kimaradt a startnál a 2. fokozat. Tavaly nyár után megjavították az autó eltűnős bodykitjeit... Még egy darab versenyt se mentem a géppel, mert amit eddig csináltam, az színészkedés. Azt színészkedtem, hogy versenyzem a nagy T1-2-3-as autókkal. Versenynek nevezni ... nem lenne igaz. Szóval én ilyen újítást vártam, várok, de nem jött be eddig.
-
vakond5
őstag
válasz
xenon2 #10571 üzenetére
"Nem a menüvel,meg az autókkal kéne variálni,hanem jöhetnének az új város részek és verseny módok."
Nagyon igaz!!! Drag is szerintem majd május-június körül lesz bent...
Nem nagyon láttam még profi játékkészítést, de kajak olyan mintha tiszta hülyék ülnének az NFSW-nél... ők nem gondolnak olyanokra mint például te?
-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2 #10347 üzenetére
pont most jön a trükk: az overall az Isten, 12-15 pályán tudunk menni, amely pályákat rotálnak naponta. Multi az lesz, abban nem lehet hiba. Az kérdéses valóban, hogy az overall(összérték) mellé rendelnek-e valami értelmes tartalmat is, vagy fals lesz továbbra is. De ne feledjük: 2 éve hányinger a rendszer, és mindig csak rosszabb lett, szóval van honnan előrelépni, és sok dolog nem is kell hozzá. Pár számot átírni nem nagy cucc, lássuk, mennyire megy a főnököknek...
-
chris1997
aktív tag
válasz
xenon2 #10170 üzenetére
Nekem 7-8 éves Microsoft billentyűm van és azon elvagyok én.. Tudom vezetni az autót, ezen a billentyűn toltam le az UG2-t, MW-t meg a többi 14-15 NFS-t. Számít a billentyű is igen, de ha a játékos tudja a bill-t kezelni, akkor nincs gond.
Nem rossz így az Eclipse. Azt sajnálom, hogy olyan lett a hátulja amilyen
De alapjába véve, talán a legszebb Elite autó. -
vakond5
őstag
Mivel azt mondta Marc, hogy a második évforduló után kicsivel fogják a Car Class-ok felváltani a Tier-eket (tuniggal fentebbi Class-ba léphet az autó), szerintem lehetséges hogy változni fog valamennyit a dolog...De még mindig azt mondom, hogy úgy, ahogy van, újra kéne csinálni az összes autó teljesítmény-profilját, meg újraírni a statokat, mert borzasztó hogy mivan már...
-
noblem1983
senior tag
Az lehet ha a sofőrön múlik akkor jó mindkettő. Viszont itt 8000 boost van ő meg Mustang fanatikus. Amúgy ,hogy boldogulsz a 4 profillal? Nekem kettő van de többet biztos nem vállalnék. Túl sok skill kellene annyi profilhoz meg alkatrész és ha nem veszed akkor bizony nehezen haladsz.
-
DeadBullet
tag
Nincs kedvem ujra kezdeni. Szivni ujra a boostos autokkal. Mar a porsche spyderem sincs mar meg igy pedig, ugy imadtam. A kedvenc palyamon a top 500 idoben benne voltam a fel tuningos spyderemmel. Ujra szivni es gyujtogetni partokat. Foleg, hogy manapsag mar alig adja. Inkabb kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged