-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
-
sunny84
senior tag
én is tudom űberelni
a drag rohadtul sz@ és gagyi
-
Ez már a vég???? Hol van a sok-sok gondolat????
-
tutuhawer
őstag
adódott egy kérdés:
Mottót a játékban akár kinn az utcán sofőrprofil alatt (U betű) a név alatt kis mezőbe kattintva lehet megadni és akármikor módosítani. A garázsban is ugyanígy a player profile menüben módosítható. -
UFO1
senior tag
válasz
-PLevi- #11987 üzenetére
Ha jót akarsz venni, akkor mindenképp GPX, kb. olyan mint az MR és a NOS-a is marha erős, meg különben az egyik legnyomatékosabb gép (szerencsére sokan ezt nem tudják és nem veszik ). "D"-be, "C"-be nem sok ellenfele van "B"-ben sem rossz, de ott már kapaszkodni kell a billentyűkbe rendesen.
-
stefyY
őstag
Srácok, játék kapufa...?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sanyi011 #11984 üzenetére
Hát én megvettem az lp650-est IGC-ért, felhuztam 749-re az overallját, ami annyit tesz, h egyedül a fék PRO benne, a többi ultra és nemsok A-s kocsi volt eddig amit meg tudott verni. Ráadásul van olyan körpálya ahol jobb időt megyek vele, mint a fullos GT3 RS-emmel. Szerintem a jelenlegi legjobb IGC-s verda, LFA-k sehol sincsenek ehhez képest.
-
-PLevi-
senior tag
Milyen jó kocsit ajánlotok 500 000$-ért? (ha megéri, akkor lehet kicsit több is)
Jelenleg Mazdaspeed 3-am van, narancssárga street tuningokkal. -
F22Reventon
tag
válasz
sanyi011 #11984 üzenetére
Tudom ajánlani a '69es boss mustangot. Ezt is busztért vettem, azóta IGC lett és gyorsabb is lett (ellentétben az lp650-el) B re optimalizálva bolti skillekkel csak a csalók (és rammerek) tudnak megelőzni. mr2, rx8, e30 hasonló szinten van, szóval B-ben megvehető ez a gép IGC-ért, itt semmivel sincsenek jobb helyzetben a búsztosok.
+Nekem olybá tűnik, ha egy B-s autóval versenyzek A-s kocsik ellen, jobb kártyákat kapok a végére. -
NFree
addikt
Hát , én még mindíg élvezem ezt a szart, 1 dolog basza a csőröm , mégpedig a cheaterek és pont.
Mindenkinek jó játékot az elkövekező 2-3 hétben , partban gazdag futamokat stb szevasztok
-
sanyi011
csendes tag
válasz
odébbb #11977 üzenetére
Én is költöttem rá, nem is keveset.Mégis a béka s..gge alatt se vagyok.Fizetősből átment free-be, most meg megint fizetős! Ha valamire való kocsit akarsz akkor fizess, mert a játékpénzért csak játék autot kapsz a real cash autókhoz képest! Hiába mész napi xy játékot/versenyt esélyed sose lesz a "prémiumos + egész nap gép előtt ülő" gamerek ellen
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
odébbb #11977 üzenetére
Nem tudom mit panaszkodsz az IGC miatt. Én megvettem a ZR1-et miután IGC-s lett és most az LP-650-4-et is ugyanabba a profilba(2 profilom van) és még azt se mondhatnám, hogy több órákat játszom egy profillal és nem is TE-zek. Ha összejön egy 2 perces TE alatt neked a 6000+10000 esetleg 20000 akkor miért panaszkodsz?
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Rég beszélgettünk , hogy ki mit csinál - ki mit vesz ? Ja , hogy most már van (igc.autó) bőven , ugyhogy nempanaszkodok ...
Csak , róllunk feldkezett meg az ea(nyas gem,) mer , mindent kitalál , hogy kőcscscünk rá , má én kötöttem !
ugyhogy kusba maradok .Mentem pár karikát tímeszképpen : csak lóvét nem ad (20.000-10.000) , de régen adott , és megérte menni , ma má lök 6.000 és mehetek haza...
Nem sirok , drag fizet , 1.400 körül , ma mentem dragon : kábé vagy ötszázat , és semmi. Lóvéról , vagy értelmes part (ultrárul) nem beszélllek , ugyse ad .
Egyszónak is száz a vége , kihalt belőlllem a játék gémje , minden reggel alig várom , kavicsokat számlágatok , megyek-ide oda -kedvenc páyámra nem talállok , elég ebből a vinynyogásból másik kocsiba szállok , ez se megy és az is csattog ennek a játéknak oda vágok ...
Kedvencem mikor valakire ráirok : és nem válaszol ! (akinek nemingenemveszimagára)
Hallottátok az uj mosztwantidet : egy rakat kaki 11.000 ezeré , hál istennek a régi az nagy kedvencem vót, de ez az uj: atyaúristen!!!!!!!!!!!!!
Nemirok többet , me ha sokat irok , senkisekiváncsirá ...
enynyi-ez van !
-
stefyY
őstag
1 hete húztam újra a gépem, a legújabb driver van fent...5670es a kártyám, és érdekes, hogy 4350-el ( nem túl erős kártya, tudom ) bátyámnál 81 centis tv-n tökéletes
-
stefyY
őstag
Igen, másikat nem is választhatok ki, csak 800x600-at.
-
Patrick
addikt
Huhu, meg van a Lexus LFA, két milla volt.
Két hónapig gyűjtöttem rá.
321 a vége némi tuningal, 4%-is eddig mindegyik és a felfüggesztés valamint a motor még hiányzik.
Nagyon süti
-
stefyY
őstag
...kérlek, olvasd el mégegyszer.
-
stefyY
őstag
Üdv uraim, rég jártam már erre...régebben is akartam már kérdezni, de azóta teljesen élvezhetetlenné vált az egész...720p-ben szeretnék játszani, de akkor kb a képernyő 20%-a sötétre változik, és a maradék 80%-on helyezkedik el az egész kép...eddig úgy játszottam, hogy 720p/ablakban, de ígyis teljes képernyőn futott a játék, viszont valamit megnyomhattam, bár tudnám, hogy mit...valaki ötlet?
-
válasz
callmeakos #11956 üzenetére
Engem egy picit zavar, mert élveztem, hogy csak nagyon ritkán (amióta a játékban van és megvettem kb. 10 alkalommal és akkor lehet sokat mondtam..) találkoztam olyannal, akinek szintén lp-650-ese van
-
NFree
addikt
válasz
WASPZotya #11959 üzenetére
[link] innen kikövetkeztetheted. A szinsor d meg ugy rakod ahogy kedved tartja, nem tudom megcáfolni a kéket , de talán majd egyszer, de a kék rugót én tuti nem ajánlom, de csak én .
Nox&sunny
kiváncsiságból ha láttok a játékban írjatok , már rám tesztelés miatt nismoval gurulhatnánk , párat kitudja lehet meggyőztök -
WASPZotya
tag
Köszi a színsort.
Van vmi oldal ahol leírják melyik alkatrész milyen színű és tulajdonságú?
Néha nem lehet eldönteni. -
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #11956 üzenetére
szokásos , páran agyalnak hisztiznek rajta
, engem nem érdekel nem szeretem a worldban a lambokat
, mp4 + a nismo r34 ért lehet már ráncolnám a homlokom -
callmeakos
veterán
Csak egy kérdés, nem nagyon kívánok most visszatérni a játékba mégis fúrja az elmém egy dolog.
Nem áll a bál a búsztosok körében amiért a vágott Murcit IGCért tették? Mert azt tudom hogy az ezelőtt egy nagy presztízsértékű járgány volt. -
UFO1
senior tag
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Megerősíthetem (#11953) sunny84-et már 2-szorra az a legstabilabb és leggyorsabb színsor.
(#11935) Zolcsy82
Hasonló az LP640-hez csak talán még jobban tapad, közel egyforma stat-al viszont skill-ek nélkül (csak 4 IGC-s perfect) kb. ugyan annyit megy, tehát marha erős a NOS-a alapból.Aki kihagyta az LP640-et mindenképp vegye meg, mert jobb annál, ha csak egy hangyányit is.
-
-Rolika-
senior tag
Ez az uj IGC-s lambo elég jó kis dög. Lyons&Hwy 201-en csak 2mp-el gyengébb a legjobb időm vele, mint a full ultra GT3 RS-emmel. Ráadásul még rendesen skillezni sem tudtam, mivel nem igazán dobál használhatóakat.
Ti nyertek egyáltalán jó skilleket? Én pl még sosem nyertem 2vagy3 csillagos nitrous powert -
Zolcsy82
csendes tag
Gyémánt gyűjtésnél számít valamit az hogy mennyi idő alatt gyűjtöd be őket?
-
WASPZotya
tag
Köszi Nfree!
Írtam előbb rád a játékban, felvehetnél vmikor úgyis szoktunk együtt gurulgatni Lordékkal.
Nekem most 3 kék 3 piros van benne, így elég jól gyorsul a gép, de szerintem kevés azért kérdeztem.
Most szereztem ultra kék és piros rugót azért kérdeztem hogy melyik kellene inkább bele.Akkor beledobom a pirosat.Akkor még vadászok zöld mocit meg turbót.A transtek váltó akkor fasza bele?
Van vmi oldal ahol megvan hogy melyik cucc milyen színű, mert már néha nem tudom eldönteni.
Köszi! -
NFree
addikt
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Nem tutu vagyok , de mint jo padavan, mondok neked egy olyat , hogy : Z,Z,K,P vagy Z,S,S rendben
piros futómű akkor , ha beton stabil kocsit akarsz, a zöld hagyja kicsit csuszkálni a seggét , jobb vele manőverezni a kék futómű se rossz csak nagyon korlátozza a kanyarodást kissebet fordul a gép nem jó, a medion futóműröl nem tudok nyilatkozni , nekem szinte utcai cuccok vannak benne , és a ghoost on tud a kocsi power upp nélkül 2.33-at ennyit tud.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #11942 üzenetére
Majd konzultálok a régi forrásommal , csak nincs pofám megkérdezni
Euró truck öhm, öhm, inkább nem nyilatkozom, inkább csak annyi , nekem elég vele vacakolni éles körülmények közt, ja és a rammolás szigoruan tilos
habár sokszor beugrik de jó is lenne 1 tolólap az elején , és szabadulnék a sok hülyétől
Nagyon sokszor látam lambokat ugy szállítani , dobozban , és a dobozra van a kocsi rá rajzolva de csak a vonalai
visszatérve a gaméhoz, nem tudom mi vonz benne még mindíg , de nem bírom letenni , tegnap mentem 3-4 futamot ennyit bírtam . de nagyon sok kocsi kellene újra jaj.
E osztályba mondjatok már valami okosat, néztem a stat oldalt , scirocco van asszem , de nekem nem megy annyira amennyire kell. lassú
-
tutuhawer
őstag
-
NFree
addikt
válasz
Zolcsy82 #11933 üzenetére
Mert általába annyi napig vagyok ithon aztán , 2-3 hét meló külföldön,s nincs emberem a gem szedésre ennyi.
Hát srácok erős kéztetést érzek boost vásárlára megint, elfogyott a garázshely + ott a 670-es murci, hogy mért nem a roadster, hááát azért mert az a csajoknak való és kész
, de ne sértődjön meg senki.
Szóval , mik az infók mostanába olcsó boost ügyben???
-
Zolcsy82
csendes tag
Érdemes megvenni a in-game cash-es Murci Roadster-t? Állítólag csak 50 db van belőle?
-
GrotESC
aktív tag
válasz
Zolcsy82 #11933 üzenetére
Mert az első 18 nap kötött, hogy mit kaphatsz, utánna viszont jobb cuccok is eshetnek. Első 18 nap leírása.
Egyszer kipróbáltam, hogy az egyik sofőrömmel megcsináltam folyamatosan a 18+ -os Treasure Hunt-ot, másikkal meg nem. Aztán arra jutottam, hogy jobb cuccok estek azzal amelyik folyamatosan felette volt abban a 18 napban, amelyben a másik újrakezdte. Már az arányokra nem emlékszem, csak a végeredményre. -
Zolcsy82
csendes tag
Miért kell a 20. napig eljutni a GEMS collecting-gel?
-
NFree
addikt
Hát srácok, kicsit mérges vagyok , de köszönöm , szépen .
Tegnap csak hajnalba voltam gép előtt, ma este meg egyből be ugrottam a gaméba , mentem 2 ghostwoodot, mondom akkor beszedem a gemet, hát bukatam a dolgot
11 napnál tartottam
sosem jutok el a 20. napigNa jóccakát neketek.
Örülök, hogy visszahozzák a gaméba az adatok kijelzését futam végén , újra mehet a reportha látok valami oda nem illőt
-
Tyrese618
csendes tag
Miért dobott ki a szerver?Ráadásul nem lehet újra bejelentkezni a th-mat meg pont estére tartogattam,hogy összeszedem a kavicsot és alvás erre meg ::S:S:S:S
-
vakond5
őstag
Tökéletesen normális. Ha esetleg Facebook-ot vagy NFSW Honlapot nézel, kiderül hogy most van a frissítés.
-
NFree
addikt
Normális , hogy leált a szeró?
-
WASPZotya
tag
Kérnék egy jó színsort a Nismoba.
Köszi! -
tutuhawer
őstag
kössssz az infót.
Javítanak egy bugot, amely szerint 3 csillagos drag skillek bugos. Namost az egyik spanom őrjöngött, mert 2 ilyet 40% helyet 4 százaléknak írt a rendszer. Hiába 3 scillagos, a bolti szarnál is kevesebb értéket ad. Pedig azért nem semmi lenne rendes százalékkal. -
Mai patch fontosabb jellemzője, hogy megint látni lehet a végsebességet, a leggyorsabb köridőt és a powerup használatot a veresenyek végén és bekerül a Ford Crown Victoria Police Interceptor “Cruiser” Drag Edition. Teljes lista a változtatásokról
-
Crowent
tag
válasz
GrotESC #11918 üzenetére
Sziasztok!
Úgy gondoltam visszatérek a játékhoz. Aki régebb óta játszik a játékkal az tudja volt 1 kis profil törlési problémám...
Láttam kijött pár autó, éppen ezért megkérdem hogy jelenleg melyik autót érdemes megvenni? Koenigsegg hogy áll a ranglétrán? Láttam kijött az új Lamborghini Reventón, az hogy megy? Adjatok tippet plz, hamarosan lesz boostom is.
-
GrotESC
aktív tag
Most akkor minden nap érdemes menni a Ghostwoodon, vagy elég az esemény ideje alatt 1x? Én nem láttam, hogy napi sorsolás lenne.
Színsor: ez a 3 piros 3 kék ez mindenféle autóra jó? Valahol olvastam, de nem emlékszem hol, csak ez maradt meg. Egyébként az IGC -s BMW M3 illetve Lancer EVO X -hez kellene valamit kitalálni. Az utóbbi autóba akármit tettem a handling drasztikusan csökkent. Valami ötlet/javaslat mi ajánlot bele?
-
UFO1
senior tag
válasz
Patrick #11911 üzenetére
A leírás nem tartalmaz ilyet, csak végig kell gurulni, privat-on kívül ezen a héten naponta egyszer. Infó-k a link-ben.
-
Patrick
addikt
Vazeg 267-nél kiakad az órám Ghostwoodon. Látom az elsőt simán utol fogom érni, suhanok el mellette, abba a pillanatba belémcsesződik oldalról, amitől én kb 150-re lassulok ő meg ugrik egy fénysebességet... Nem vagy gecó, de az ilyennek úgy szétkalapálnám a gépét.
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #11902 üzenetére
Igen xenon hsz-e után beugrott, hogy te kaptál roadster vip zondát.
Más .
srácok ha valaki anno vett, f-s zondát ne dobja ki , nagyon erős a kategoriás versenygépet lehet belőlle fabrikálni, az utóbbi 3 napban elég sokat kocsiztam vele , és űberbrutál. Szóval ha valakinek van kedve hozzá nekifoghat bátran,Tutu
egy élmény volt , kár hogy havonta csak 1x gurulunk, biztos vagyok benne jót tenne mindketőnken a közös küzdelemJövök megint felfele a listán, mint a talajvíz, de mire megint ithon leszek, biztos visszabukom az eredményeket. Találkoztam tegnap olyan fél 3 fele az atyaistennel akiről meséltél. Udvariasan megkértem menjünk 1 versenyt, mivel abból én csak tanulhatok szöveggel , de azt mondta partol (drag) mert nagyon adja a partot a dolog, s nem akarja megszakítani. ugyhogy majd leközelebb, lessz nagy pislogás s remélem nem én fogok pislogni, habár erős a gyanúm
-
SylarHUN
senior tag
válasz
gyuszito #11908 üzenetére
Természetesen ismerem. Már elég régi motoros vagyok ott. Csak a grafika annyira gagyi, hogy hanyagolom. Pedig már ott is vettem egy valag autót.
http://prohardver.hu/tema/simraceway/friss.html#msg
Ami nagyon durva és NAGYON ajánlom mindenkinek az az F1 2012 brutálisan nehéz, brutális a grafika. Meg szintén nagyon ajánlom a WRC3, ami szintén picsa nehéz és gyönyörű a grafika.
-
F22Reventon
tag
hát ezért szutykolták el a roadster murcielagot is. pedig kiváló autó volt! attól félek h startnál rammolósok ezzel kapnak mégegy gépet.
de akkor is a vesém lötyög h veszek búsztért egy autót aztán leszázalékolják. hol van itt a vásárloi garancia? legalább a márkakereskedésben beszámíthatnák a reventon árába, mint márkahű tulajdonosnak. -
IGC-s lesz az LP-650-es Murci és még néhány autó, néhányat meg kivesznek, teljes lista
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #11903 üzenetére
Hátralag mostanában szerencsére nem sok van nálam. Ami nagyon megy, az az "oldal lag": nitróval előzném a pont előttem, látszólag stabilan haladót (nem cikk-cakkban közlekedik), és akkor melléérve mintegy elfogy a nitróerő. Vagy én lassulok az ó tempójára, vagy őt rántom fel az én nitrós sebességemre. Hogy aztán kezdődjék a szkander...
(Erre még nem találtam animgifet(eszembe jutott a kiskutyás amiben hozzákötnek egy felfújható krokodilt a kutyihoz, hogy aztán ráijesszenek... de nem lenne jó mert magyarázni kéne na))
-
tutuhawer
őstag
majd igyekszem
Közben megtaláltam Bekő Tóni cimborám egyik hozzásszólását...
"Laggol egyet hátrafelé"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomato firmware
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Suzuki topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest