-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Bekő Tóni #18782 üzenetére
Dehogyis, nem a gaz EA miatt, hanem csak bekapcsolva maradt a gép, és a kisöcsi iskolatársának az apjának a nagybátjának a szomszédjába családlátogatásra érkező messzi rokonok adoptált féltestvérének a legjobb barátjának a kiskutyája töltötte le a cuccot és ment pár versenyt...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Bekő Tóni #18514 üzenetére
Annyi a lényeg hogy az amit láttál az én Jugger-es Charger-emben,volt benne egy 4-es szintű Suspension,3 szintű motor egy kicsivel erősebb 2 szintű Turbo,és gyengébb a Dragos verziónál meg majdnem a első szintű tuning-al ellátottnál,és a Dragos-nál is ugyan azok a GROMLEN Race Series cuccok vannak fent.
Nah ez a nem mind1 azért......... -
-
-
cuebler
senior tag
válasz
Bekő Tóni #17089 üzenetére
teljesen jogos. az igazán nagymenők ferrarival, porsche-val és lamborghini-vel járnak.
csak a kivagyik szavaznak audira, bmw-re, mercedes-re, sajnos ebben az országban statisztikailag (is) sokan vannak, akik többnek szeretnének látszani. a szürke "pógárok", mint jómagam a maradékból válogatnak. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #14882 üzenetére
Máshogy nem is jött volna össze csodálkozol, bár lehet ilyen gyors a Boss 302-es?
Megj.: sajnos nem csak ő a csaló ebben a fórumban, de nem keverném a sz@rt itt is!(#14885) NFree
Szinek esetleg a játékban, de csak holnap valamikor.
Az achi-kra meg van megoldás, kéne még 1-2 ember akit érdekel.(#14886) noxwill
Fordítás?? -
noblem1983
senior tag
válasz
Bekő Tóni #14703 üzenetére
nem ő volt de a csávó adatlap szerint tiszta volt viszont úgy ellépett mellettem slingshottal, hogy pislogtam K-K-Z-P-S-P színsora volt. Ennyire jó lenne?
Nézem az adatlapodat és csodálkozok a Road Runnereden. Valamelyik nem azt kaptam a gyémántos acsiból és igaz csak szemétre való alkatrészt tettem bele de kicsit meglepett az autó B-s pályán. Egy Solstice-t toltam le vele kanyarban
-
noblem1983
senior tag
válasz
Bekő Tóni #14700 üzenetére
Tegnap a kedvenc CLE Corvetted nagyon ment egy csávó kezében az A-s pályán 4:22-t ment én meg csak lestem mert az enyém még nem megy ott annyit. Elnyomott 1 slinget meg 6 nitrot+pár juggert ha jól emlékszem de az nem rossz idő és csak pro-s cuccok voltak benne. És persze az autója is nagyon szépen volt megcsinálva+bodykit
-
tatabike
őstag
válasz
Bekő Tóni #13815 üzenetére
De hiába is lenne benne gyorsító okosság. Mason Street-en nyomtam tegnap RX-7 RZ-vel, B-class tetejéig van csak tuningolva, állandóan voltak ilyen viperák a bandában, és hiába gyorsultak el látótávolságon kívülre a start utáni hosszú egyenes szakaszon, a 2. vagy ha ügyesebb volt a viperás, akkor a 3. kanyarban már fogtam Őket, következőben meg előztem. Aztán már soha nem értek utol.
Menne ez, csak kihagyták belőle a kormányt... -
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #13810 üzenetére
ja, kicsit magas, én is mosolyogtam
Mindenesetre nézek valami szemétláda pályát, ami nem watkins glen, és megpróbálom begyakorolni. Most felkészítem a szisztemet, vírusellenrőzés, advanced system care, meg egy kis atyaúristennel is megvizsgálom, hogy ami van, az működjön legalább. Ha indul, akkor boldogság, ha meg nem, akkor
. 2 óra játékidőből 20 perc versenyzés, elég vékony
Na de a viperát mindenképpen megoldom...
-
Desmond74
tag
válasz
Bekő Tóni #13491 üzenetére
Ezt a véleményt nem osztom, a piros az a legtapadósabb...., a piros alkatrészek mindig gumikban, és fékekben jók..., mert a legtapadósabb viselkedést hozzák.....
De sose fogsz egy jó kézifékest kanyarodni piros gummanccsal, a kékhez képest szerintem....
Ismétlem: Szerintem!
-
tatabike
őstag
válasz
Bekő Tóni #13327 üzenetére
Hehe, ott maximum Jimmy Jump jelenhetne meg...
Kérdés/kérés: Milyen skill-eket érdemes tenni a gyengébb tragacsokba sprint és körversenyekre? Magnet-et használok gyakran, mivel állandóan erősebb kocsikkal tesz össze, ma pl. egy S-es McLarent rakott be 4db A-s kocsival, én meg a C-s Fairlady-vel nyomultam...
Azért 3-4 futamból egyszer sikerült megvernem, nagyon béna volt...
-
tatabike
őstag
válasz
Bekő Tóni #13304 üzenetére
Gyááá, nekem nagyon jó hétvégém volt. A Fairlady-vel nyomtam majdnem végig, annak tempója még bírható nekem. Erősebb kocsival csak drag-on zúzok..... Szóval, összeszedtem kb. 600ezer IGC-t, az imént meg látom, hogy már nagyon tré a durability, vörösben volt a kijelző, mondom nem baj, megyek még egyet a Construction Route-on. Lenyomtam a sok bénát, hiába voltak erősebb kocsikkal, ha végig billiárdozták a pályát, ezeknek ilyen félcsőben kéne menni hosszában, ahol nem kell kormányozni. Na mindegy, nyertem, ráklikkelek a középső arany kártyára, és láss csodát, ultra engine...
Ennek megörültem, race again, és még jobban legyaláztam mindenkit...
)
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #13200 üzenetére
a munkahelyi laptop nem bírja a játékot, nincs benne vga. majd belépek holnap. Jaaa.... majd 2 hét múlva bemegyek a pályára is... addig csemegézni tudtok a jelenleg érvényes időeredményeim közül, rámentem a pályára korábban.
Szerintem le is fotóztam a befutót.
szerk: majd keresek pár fotót és jól az orrotok alá dörgölöm... majd jól megmutatom én nektek...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #12859 üzenetére
Normálisabb autós játékban esc lenyomása után az optoins-controls alatt olyasmiket állítgathatunk hogy kormányszög (billeseknek is), holtjáték, lenyomott gomb hatásának felfutási, lecsengési ideje (szimulátorokban ez jó cucc arra, hogy a billentyűvel játszóknak ne annyira fullgáz-satufékezésből meg kanyarban ide-oda fűrészelésből álljon a játék) stb..
Ebben a játékban meg tulajdonképpen a különböző színű alkatrészek kombinálásával álíltgathatunk ilyesmit alig észrevehető mértékben. Minden kocsira külön-külön. Hogy pénzért is ..az +poén.
Van aki rángatja szinte mindenhol a kéziféket - van aki nem. Van aki külső nézetben játszik és van aki nem. Mindenki más szinkombót talál nyerőnek.
Vagyis minden színsor nyerő lehet egy adott autóban. Ha közel ugyanakkora overallt adnak ... -
NFree
addikt
válasz
Bekő Tóni #12648 üzenetére
Nem igazán , szarmatraccal kocsikáztunk. es szépen elfenekelt folyamatosan. szinte ő is mondta hogy szinte engem fog a szero most, mert könyedén kikerült, aztán egyik pillanatról a másikra megtáltosodott a kocsi, olyan volt mintha kicsit gyorsítottfelvétel lenne az egész , a trafik alig lasított ütközéskor, a kanyarok játszva könnyedén kezdtek fordulni, és a fent említett pályán lazán hozott a dolog 3-4mp et körönként , annyira , hogy a kollega már szinte röhögött , mert se 670 el se paganival nem tudott fogni csak ha nagyon összerakta az adott kört.
De szinte tényleg játszi könyedséggel vezettem , csak a felvétel már hajnal 3 körül készült, fáradt is voltam meg kapkodtam , is , meg ha veszem a musort 20fps em marad ami eléggé megnehezíti a vezetést. lesd meg jól , mert 39mp et tudott menni a 640 nitro nélkül. probáld meg , ma nem ment reggel csak max 43-44mp.
Ma megint nézem reggel 10 ota bent vagyok este ha nem dob le , vagy nem fagyok akkor kiváncsi leszek megint lessz e valami. -
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #12649 üzenetére
Hmmm, a piros pont jár. A javításra ki tudja, sor kerül-e... ezt a kézikönyvet másfél éve készítettük el, én és LANDA81, azóta ilyen. Ha lesz, aki kicsit összeszedi, felfrissíti, annak is adok majd egy piros pontot. A TutuHawer-tippek jók,mi?
Tippek ingyen, nem kell hozzá boost
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #12536 üzenetére
ez nem így néz ki. Fix verseny vasárnap este van, a többit te magad csinálod. Ki kéne próbálnod, egy jóbarátom billentyűzettel nyomja, nem is akárhogyan... Nincsenek fix időpontok, értem, miről beszélsz, ez ne úgy néz ki, ahogy te gondolod. Van hardcore időméréses része is, az is szabad időbeosztással, meg van multiplayer része, ún QUICK RACE is, ami ugyanúgy élvezet. Jobbak a futamok, nincs kurvaanyázás, csalás, csalózás, csak gratulálok stb stb. Aztán ha nincs kedvem tovább menni, akkor lekezelek a rokonokkal is
-
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bekő Tóni #12359 üzenetére
A 370Z-m is kapott egy toronydaru talpazatnak is bőven beillő szárnytartó elemeket. Erősen gondolkozom rajta, hogy leszedjem róla, mert így elég durván beleszól a karosszéria arányaiba és rontja az összképet.
Tényleg, motorháztető elemet már látott valaki? Végigmentem az autóimon, de egyhez sincs...
-
Underground2
tag
válasz
Bekő Tóni #12292 üzenetére
jaaaa, h így...abszolút nem így gondoltam!
Azt hittem h az autó fajtájától függ az osztály!
tehát elméletileg bármelyik autót legyőzheti bármelyiket!?
pl. nekem a kedvenc kocsim a Scirocco, akkor fel tudom úgy tuningolni h leszedjek vele 1 Zondát vagy bármit?
köszi ez az infót, ez sokat lendített! -
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12264 üzenetére
Ezt az alt+F4-ezést elmagyaráznád, mert szerintem minden szintem looser egy dolog!
(statisztika javítás,
kit érdekel, ismétlem magam ez nem a F1! csak egy játék
). Nem érdekel csaló megy e a játékban vagy sem, ha az megy akkor is végigmegyek, sőt pláne hogy végigmegyek, hogy a végén jelenthessem hogy csaló. Az hogy ezzel foglalkoznak e vagy sem az egy másik kérdés, de az újakat nem erre kéne megtanítani. Máskülönben a bénább fajta csalókat simán le lehet tolni (esetleg a végén be lehet neki írni: looser noob cheater
). Az alt+F4 egy alkalommal használatos és szerintem elnézhető, mikor nem tölt be egy verseny, akkor ez az egyik megoldás.
-
Underground2
tag
válasz
Bekő Tóni #12266 üzenetére
semmi gond, nem kell elnézést kérned. azért nem Te vagy a hibás mert én most kezdtem
most szereztem 1 porschet ami még 2 napig van nálam! nyomom neki a versenyeket,
és majd utána tuningolok 1 kocsit!
Sciroccot vettem meg, nem tudom h jó választás volt-e?
vannak olyan cuccok, amit nemárt megvenni 1 alap kocsira? -
Underground2
tag
válasz
Bekő Tóni #12264 üzenetére
Jó Nektek, h már kenitek-vágjátok a dolgot!
én még csak most ismerkedem vele!
ha verseny végén kinyomod altf4el, akkor nem írja be a vereséget?
nagyon sok mindent át kellene még nézni, h tudjam mit érdemes megvenni először,
versenyen mikor mit kell nyomni, h kell belőni az autót,stb!
de egyenlőre úgy állok neki h olyan amilyen!
nagyon szeretek autózni, és ez már csak azért is jó, mert nem gép ellen tolod!
az már olyan megunt! igaz h ez meg nem adja vissza a valóságot (lagg),
de megpróbálkozok vele és meglátjuk!
csak ez a topic baromi hosszú...habár nem kell az elején kezdeni! -
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12254 üzenetére
Erre nem is gondoltam,
lepróbáltam újra. Új lista:
S:
Boss 2012: 240, 230
RTR-X: 234, 300
911 GT3 RS: 239, 309
911 GT3 RS 4,0: 239, 316
A:
Zonda F: 245, 316
911 GT2: 245, 316
MR2: 218, 285Az első a hajógyárban a két fal között ütközésig N2O nélkül, a 2. a középső hídon a max. sebesség NOS-al.
Megjegyzés: nyomatékban így sem rossz a Boss úgy, hogy alig pro alkatrész (sok impr.) van csak benne a többiben viszont több ultra is befigyel.
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12159 üzenetére
Nem értek hozzá, de lehet attól hogy 1998-ben ez volt a leggyorsabb közúti autó a világon. Nem az Elite, az csak itt van!
Biztos hogy jó helyre ment a kérdés? Bár volt ilyen jellegü kijelentés? Nem volt!
A sárgával meg ne foglalkozz, az csak reklám!(#12155) stefyY
Én ilyenkor ezt irom vissza kedvesen: “stupid noob looser hacker”!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest