- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #4077 üzenetére
Ja, azt is meg lehet csinálni, bár aki csalni akar, az csalhat: megvágja a videót töltéskor, és míg versenyen az építettel megy, a garázsban a nem építettet mutatja. Vagy túl paranoid vagyok?
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #4074 üzenetére
Akkor érdekes lesz egy "pár" embernek, mert 15-20 fps-sel nehéz rekordokat döntögetni
2:38:750 amúgy az eddigi időm, három-négy bakival. -
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #4063 üzenetére
Cimbi, pár napig várhattál volna, mielőtt letöröd a többiek lelkesedését egy ultimate idővel
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #4032 üzenetére
Sehun, nincs időm most jáccani.
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #4024 üzenetére
Kormánygombra nem lehet programozni?
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #4003 üzenetére
Nálam a Corvette és a Viper a két tisztelendő csoda, de gamepad-del egyszerűen irányíthatatlanok... ott nem lehet olyan finoman a gázt adagolni, ezek a dögök meg elég kellemesen keresztbefordulnak egy jobb kanyarban
-
madgie
titán
válasz
bokrosolajos #3991 üzenetére
Zsiványzsír!
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3974 üzenetére
Á nem, átneveztem madgie2-re
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3972 üzenetére
Köszi itt is, működik... sőt, kipróbáltam a Zondádat, egy 2:12-re elég volt az első menetben
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3970 üzenetére
A te beállításaiddal? Jóhogy
-
madgie
titán
No, tönkrement a mentésem egyik pillanatról a másikra... nem tölti be, pedig ott van. Ja, nem volt másolatom róla... ööm, bódottá
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3932 üzenetére
Ejnye, majdnem megvótál
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3940 üzenetére
Nekem ötödikben akkor szinte semmit nem gyorsít, hanem egyből fellöki hatba... de majd kipróbálom még egyszer, köszi
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3938 üzenetére
Ötödik/hatodik sebességfokozatot nem piszkáltad meg?
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3932 üzenetére
Na, ez szép, gratula! De legalább neked is sz*rakodik a Murci, még 250-et is alig megy a hosszú egyenesekben
Lauda: win7, de úgy vittem végig a játékot, hogy tuti volt. aztán egyik percről a másikra elkezdett szaggatni, ha sokan vannak a pályán.
-
madgie
titán
288 az Les Combes bejáratánál? Azt meg hogy? Én akármit piszkálok benne, nem megy 260 felé. Amúgy érdekes ez a Shift, az első átépített Murcim minden buhera nélkül 2:14-et "tudott", amióta belepiszkáltam, szenvedés az egész. Eladtam, vettem újat, de az sem megy annyit. Ezek a mai 2:13-as idők jó félnapi beállítás eredményei.
Szerk: a Malmedy-Rivage résznél még bőven összehozhatsz annyit, hogy elpáhold az időmet
-
madgie
titán
válasz
pincehely #3909 üzenetére
Nekem szinte beteszi az orrát minden kanyarba, a lentebb említett rivage kombinációnál harmadik sebességben végigdriftel az íven csontgázzal a drága, komolyan mondom, öröm irányítani, de ha beledöglök se tudok vele 2:13-nál jobbat menni (pedig szerintem 2:11-ig tuti jó lehet a cucc, mert egy-két baki minden körbe becsúszik nekem).
Szerk: kormány témáról jut eszembe: bő tíz éve plésztésönön toltuk a Quake II multikat, de eleinte annyira szívattam a többieket, hogy kitaláltuk: kormánnyal tolom ellenük. Na az valami fergeteges volt, egy rocket-jumpot sem volt egyszerű összehozni
-
madgie
titán
A Rivage kanyarkombinációból még kihozhatsz egy picit (0:50-1:01), meg a végén is, de valami durván jól tolod, gratula!
Nekem a Murcielago irányítása rettenetesen bejön ezen a pályán (is), de ha fejre állok sem működik jól az az autó az ötödik-hatodik sebességfokozatban... negyedikig süvölt, suhan, aztán megáll nekije a tudomány, hiába finomhangolgatom
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3581 üzenetére
Ez át is volt építve, csak a tuning nem volt megpiszkálva benne. És úgy mentem vele 2:13-at, hogy két-három kanyart elég rendesen elkúrtam. Mióta belenyúltam, nem megy, hatodikba váltva az egyenesben nem gyorsul sehová, sőt, van amikor 246-ről elkezd lefelé menni
(ma eladom, veszek egy másikat) -
madgie
titán
Én most a fejem vakarom, mert belepiszkáltam a Murci tuningbeállításaiba (Alapon volt) és azóta kezelhetőbb, de lassabb lett. Akkor is, ha visszaállítom gyárira a beállításokat. 2:20-as körökkel nyomulok akkor is, ha kinn a nyelvem, mikor ezelőtt megvolt a 2:13 is. Lehet eladom, veszek egy másikat, hátha "megjavul".
-
madgie
titán
Ah, köszi, megpróbálom.
Addig is egy "drift-szerű" picimóka, persze nem drift módban (mert azt utálom).
Szerk: Lauda, Murcival
-
madgie
titán
Nekem jobbra húz a gamepad-om
Annyira nem vészes, de Spa-ban épp eléggé húz kifelé az egyenesben már a négyes szintű autókkal, oszt ellenkormányozással meg lassulok
(újrakonfigoltam az irányításban, így is úgy maradt)Mindenesetre mentem egy 2:14-et így is a Spa GP-n
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3507 üzenetére
Sovánka vagyok én még ahhoz a multihoz
Az előző postomhoz annyi még, hogy szoftveres a raid, azért gondolom, hogy leterhelheti a procit... de ennyire? -
madgie
titán
-
madgie
titán
Pff, egyik percről a másikra elkezdett szaggatni a rajtnál, néha 5-10 fps-re tornássza le magát. Persze, amikor négyes szintű versenyeket nyomom, mikor fontos lenne a jó rajt is (Zondával nem tudok végigmenni a Laguna Seca-n a szaggatás miatt)
-
madgie
titán
válasz
bokrosolajos #3428 üzenetére
Nem. De a bemutató videóban sem úgy csinálja a srác, mint ahogy a játékban mondják
De amúgy átépített autóval indulni lehet a sima futamokon is, ott meg totál másképp viselkednek.
-
madgie
titán
válasz
bokrosolajos #3426 üzenetére
Nem, az autó nem úgy indul ez az életben, mintha szappanos lenne az út... legalábbis a drift-et kétszer próbáltam, mindkétszer "tartsuk a vazelines úton a matchboxot" érzésem volt. Szvsz "normál" futamokon sokkal életszerűbben lehet csúsztatni.
-
madgie
titán
válasz
#70869248 #3194 üzenetére
Megmondom őszintén, én elborzadtam a beállításoktól. Sokan írják itt, hogy sok minden pont fordítva van, mint ahogy írja, és ezek mellett minden egyes beállításnál várjak 3 percet, míg betőt egy pálya. Na nem, egy évtizede még türelmesen megvártam a Gran Turismo-nál, türelmesen hallgatva a CD olvasó nyekergését... de már 2009-et írunk ,sokgigányi helyet foglal a gépemen egy játék, és sokszor tovább tart a betöltés, mint egy kör meg a beállítások összesen
Úgyhogy fogtam magam, és végigküzdöttem az utolsó futamokat is (a bajnokságban persze, szintet nézve még csak 21-es vagyok, vagy mennyi) az Audi R8-cal, mert bár pattogott, meg tényleg nem lehetett kétszer ugyanúgy kilökni Laguna Secán a rázókövekre, de mind a két rövidlátó szememet összeszorítva megoldottam a problémákat... aztán, ha a huszonhatodik patch javít majd a betöltésen és irányításon (RX8 az ovál pályán hihetetlen miket művelt), akkor elkezdem állítgatni a finomságokat, mint anno a régi szép időkben (nem túlzás, a GTO 92 Twinturbo-t anno hetekig csak állítgattam)
-
madgie
titán
Wow, én meg sem próbáltam billentyűvel, eddig egy ótósjátékkal sem boldogultam úgy. Akkor meg maxiriszpekt, tényleg ügyesen dobálod az Audi seggét... de legalább inspirálsz, hogy gyakoroljak kicsit, mert szégyenszemre az analóg, rázogatós gamepad mellett is fényévekkel bénább vagyok
-
madgie
titán
Hihi, érdekes, hogy látatlanban belenyúltam a közepébe, anno a Megane után egyből egy ilyen Audit vettem, akkor jól választottam vaktában is
Azóta már van egy R8-am is, az is baba gép.
Ügyesen vezetsz (?) a videóban, van egy olyan érzésem, hogy minimum gamepad-dal, de inkább kormánnyal tolod -
madgie
titán
Huhh, srácok én is elkezdtem tolni a cuccot, kicsit felemás a véleményem. Töltési idő kikészít, sokszor tovább tart, mint a maga a futam (Phenom II, négy giga ram, 4870, úgyhogy vas van alá), egyes amcsi vasak irányíthatatlanok (pedig Gran Turismo-val töltöttem a fél gyerekkorom), viszont a GT2 óta nem versenyeztem olyan jót, mint tegnap a "mindenki Porsche GT-vel nyomja" International-izében. Persze billzettel irányíthatatlan az egész, gamepad-del egész jó terelgetni az R8-ast a kanyarokban, viszont a drift alapfogásait még nem sajátítottam el, megmaradt színes hajszálaim épségének érdekében asszem hanyagolni is fogom ezt a csúsztatós témát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest