Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
#70869248 #4080 üzenetére
Egyetértek azzal amit írtál, talán azt kivéve, hogy "elég átírnia a gumifájlokat, a motor görbéjét, vagy ...eh sok a varia", meg hogy "kezdőként fél óra megmoddolni az autó fájljait", ugyanis szerintem sokan(mint ahogy én is) tök hülyék vagyunk ezekhez a dolgokhoz. Én legalábbis ezért ódzkodom bármiféle modtól meg felülírástól. Persze az, hogy egyáltalán megy a játékom, eleve követelt egy felülírást (
), meg egy mod felrakást én is meg tudok csinálni, de ilyen modot készíteni hozzáértés nélkül...
madgie 512-vel reggel 5 perc, este 15
Nekem ugyan ez 20/10 - es nettel 2 és 5perc -
zolisx4
őstag
válasz
#70869248 #4060 üzenetére
hát leteszteltem a memóriát minden nem ir hibát a vga memória jó valószinű mert akkor a FurMark és más játék alatt is csinálna hibát de nem csinál Grid simán megy én mindig ragaszkodom a referencia modellhez igy mindegyik vga rendelkezik memória hűtésell nekem de volt anno 4850 esem amin nem volt de az tönkre is ment valószinű játék hiba driver vagy még a win 7 miatt volt ijen a gtr 2 alatt is a 4870 esem csinált ehhez hasonló hibát ott driver hiba volt ,na mejd kiderül valamikor hogy mi a baj
-
mephi666
nagyúr
válasz
#70869248 #4060 üzenetére
én nyáron újítottam be egy plusz 8centis coolert a házba, ami kiszívja a meleget... ne mondjam mennyit jelentett... tud melegedni az a 9600gt is izomból... főleg nyáron a nagy melegben... odatettem a kezem és rendesen meleg levegőt tolt ki a házból... érdemes szerintem azt a párszáz forintot ráfordítani, mert ér ennyit...
a sátornál én is valami ramdologra gondolok... túlmelegszik, esetleg hibás és szemetel... (jelen esetben sátrat)
-
zolisx4
őstag
válasz
#70869248 #4053 üzenetére
na megnéztem a vga hőfok teljesen normális, a max hőmérséklet amit a gpuz mutat az 73 fok a fölső kártyán 76 ha csak 1 vga van benne akkor 70 fok VDDC Slave ez a legmelegebb pont a vga a rendszer sem melegszik a házam oldalában egy 40cm venti van elég jól szellőzik ,ezt a hibát csak a Shift ben vettem eddig észre.
Mondjuk attól lehet valamelyik vga rossz
de én inkább játék hibára gondolok -
bakosgabor57
őstag
válasz
#70869248 #3832 üzenetére
Sokat toltam a GTR-eket is, most az előbb felraktam a Race One demóját, hát kb a századik bőr az ősi motorral készülö GTR-ekröl. A kormányzás - irányítás az biztos, hogy halál pontos, de pont amit mondasz, a gumik vagy talán a fizika miatt ott sem százas a kontakt az úttal. Minden esetre a Grid-hez képest, amiben nem is lehet állítani semmit az autón, sokkal közelebb van egy szimhez. Igaz a Gridet nem annak szánták.
Lauda A Corvette az átépített..., neked nem?
blazsey2 Mindjárt ránézek a Porschéra, a Murcival meg valami gond van, ha jól rémlik átépítés után akármit csináltam vele, már az 5. sebességig se tudott felgyorsulni, 210-nél nem is ment többet -
madgie
titán
válasz
#70869248 #3194 üzenetére
Megmondom őszintén, én elborzadtam a beállításoktól. Sokan írják itt, hogy sok minden pont fordítva van, mint ahogy írja, és ezek mellett minden egyes beállításnál várjak 3 percet, míg betőt egy pálya. Na nem, egy évtizede még türelmesen megvártam a Gran Turismo-nál, türelmesen hallgatva a CD olvasó nyekergését... de már 2009-et írunk ,sokgigányi helyet foglal a gépemen egy játék, és sokszor tovább tart a betöltés, mint egy kör meg a beállítások összesen
Úgyhogy fogtam magam, és végigküzdöttem az utolsó futamokat is (a bajnokságban persze, szintet nézve még csak 21-es vagyok, vagy mennyi) az Audi R8-cal, mert bár pattogott, meg tényleg nem lehetett kétszer ugyanúgy kilökni Laguna Secán a rázókövekre, de mind a két rövidlátó szememet összeszorítva megoldottam a problémákat... aztán, ha a huszonhatodik patch javít majd a betöltésen és irányításon (RX8 az ovál pályán hihetetlen miket művelt), akkor elkezdem állítgatni a finomságokat, mint anno a régi szép időkben (nem túlzás, a GTO 92 Twinturbo-t anno hetekig csak állítgattam)
-
DerStauner
senior tag
válasz
#70869248 #3133 üzenetére
billentyűvel játszom.
bakosgabor57: "Go into the tuning section, select simple tuning and move the slider to more overstear! Yes, more.
It seems to be that the slider is inverted in the wrong direction.Try it. It makes the car a lot more stable.
Edit, talking about the PC version here.
Here is another bug for EA to fix. "ez nem azt jelenti, hogy az alul/túlkormányzást rontották el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged