- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Nem tudom, melyikőtök publikálta azt a modot, amiben kissé lenyugtatják az agresszív AI-t, meg visszavonnak a tapadós arcából, de EZER KÖSZÖNET! Mindenesetre még így is Qrva nehéz...
U.i.: A GRIDet nem kell leszólni. Mikor először megláttam, leesett az állam. A drift meg akár az álom. A menürendszer nagyon szép. És a töltőképernyő alatt sem unatkozunk. igen, ezek közül bármelyiket átvehette volna az EA.
-
muxi-muxi
senior tag
Egyetértek.Billentyűzetről való játék közben az ember esélytelen, mindenféle segítség bekapcsolása mellett is. A TDU-t simán kivittem, pedig ott még a segítségek közül is csak a blokkolásgátlót tartottam bekapcsolva. Ez a legnagyobb szemétség. Zonda és társai olyan szinten irányíthatatlanok, hogy a párbaj mód megnyerésére csak akkor van esélyem, ha kilököm a homokba a másikat.
Szemétség. Üzenem a fejlesztőknek, hogy pisztolyt fogva a halántékukhoz győzzék le 4.-es szintű autóikat...
A görény Ferrari pedig gondolom megint nem engedte töretni a kocsijait. Nőjön köröm a makkjukra.
-
muxi-muxi
senior tag
Nem rossz, nem rossz, de egy évvel a GRID után nem ugyanolyan jót (sőt, inkább csak majdnem olyan jót) kellett volna alkotniuk a srácoknak, hanem sokkal jobbat. Első blikkre amúgy szimpatikus a játék, egész jól sikerült elkapni az egyensúlyt az árkád és a szimulátor közt. Nekem nincs gondom a billentyűzetes irányítással sem (gondolom, majd lesz). Amik azonban bökik a csőrömet eddig:
-BUGOK. Lila-fekete és még kitudja milyen színű háttér.
-A menü borzalmas. Innen látszik, h egy az egyben konzol átirat. Mire való az egér, Slightly Mad Studios?
-Skálázhatóság menet közben: 2005-ben a Most Wanted alatt meg lehetett oldani, akkor itt miért nem???Egyébként az első köreim a játékkal tragikusak voltak, mert nem vettem észre hogy a biosban underclockoltam a procim (E7200). 1600 MHz-en semmit nem ért a 8800GT-m, még élelmosás nélkül sem. 3700-on már ömlenek a framek, 4XAA-val, 1024X768-ban is
Új hozzászólás Aktív témák
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest