- Google Chromecast topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aki csalni akar az ezen felül is sok mindent megcsinálhat.., elég átírnia a gumifájlokat, a motor görbéjét, vagy ...eh sok a varia.
Régen, mikor mi töltöttünk fel időket akkor telemetria fájlt töltöttünk fel egy oldalra, azt ellenőrizte. Hivatalos szerverre sem enged fel elvileg módosított fájlokkal.
Mivel a játék motorja az egyik legjobban moddolható cucc, így sztem ezt másként kellene megoldani. ...asszem nem lehet replay-t menteni, pedig az is megoldaná mivel a replay fájlt csak azon a gépen játsza le ahol stimmel az eredetivel.Az aki gyorsan megy az felméri mi az az irreális idő, de sztem felesleges videókkal tökölni védekezésképpen a nem tiszteségesen játszókkal szemben, mert rutinnal 5 perc (kicsom-becsomagolási idő fényében), kezdőként fél óra megmoddolni az autó fájljait.
Simán meg kell bízni egymásban és egy képmentéssel megelégedni,..vagy másban kell gondolkodni szvsz.
-
bakosgabor57
őstag
De biztos, annyira nem lényeg...
Hanem itt egy összeállítás 10 autó végsebességéről :
Need for Speed Shift Top speed of 10 Shift cars
Úgy vannak belőve az autók, hogy 6.-ban az egyenes végére érje el a max fordulatot azzal az áttétellel amelyikben még képes rá, szárnyak 0-án. -
kisza25
félisten
a murcinál, ha átépíted vedd le a leszorítóerőt 10-15%-ra különben pattog mint álat, meg nem akar menni,
ha eladsz egy autót amin már beállítottad 1* a tuningot és utána újból megveszed akkor nem kell újra beállítani tuningot,mert megjegyzi ahogy eladtad
viszont tuning opcióknál van default -
bakosgabor57
őstag
Én is azt hittem az átépítéssel van valami gebasz, eladtam, újat vettem, és kiderült előtte is ennyit ment(25x), csak most gyorsabban eléri.Ezt is csak úgy, ha a leszorító erők majdnem 0-án vannak, így aztán lehet vele driftelni rendesen, de csak mértékkel szabad, mert összességében nem gyorsabb tőle.#3937 Dehogynem, majdnem minimum áttételen van az 5-6, vagyis max gyorsuláson...
-
-
Sokallod?
Semmit nem gyurtam rajt, csak at van epitve.
Nem rossz ez a kocsi, de nagyon csuszkal szerintem. Hogy a gondodat mi okozza fene se tudja, de mintha valaki mar irt volna hasonlot, hogy bentragadt a beallitas.
Tudod-tudom, de most kicsit pihenek, mielott belefaradok agyilag.
Mar atleptem a 4. szintre, eleg fincsi versenyek lesznek ahogy latom. Ja es kozben lett egy atepitett corvette is, komoly kis gepezet.
-
Mond azt neki, h kolcson kaptad.
Grat, szep kis ido, nekem meg kozeli se sikerul vele, igaz nincs belove rajt semmi, csak a fejlesztesek. Nekem a zonda alapon is bejon, 3 korbol lett egybol 2.12.
szerk: most nezem, hogy at lehet epiteni a murcit, megnezzuk mit megy a cucc.
-
Nagyon jo a murci, imadok vele menni, de 2.20 ala nuku spaban.
Az a 2.13 brutal jo szerintem.
Ez a pagani zonda gyilkos egy gep, nordsleife szintiszta adrenalin.
-------------
Akit erdekel, G25 szetszereles kepekben. No nem az enyemet szedtem szet, en is ugy talaltam a linket. Abban a ket kis xaros motorban micsoda ero van, igaz jo nagy attetellel.
-
Egzee
őstag
Mutatok én neked minnyá olyan drift mókát gt500-al
tier2ben 750le
élvezet baszatni neki hosszú kanyarokban a 4.-et, amiben csak az a vicces, hogy haladok keresztbe, az ellenfeleket meg előzöm le sorban drift közben
ha meg egyenes van akkor amikor már világít, hogy váltani kéne, akkor kezd el olyat húzni, hogy senki sehol
imádom!
-
törölt tag
De ez ám senkinek sem jó...a szimes online versenyzésnek is nagy problémája, hogy az újoncok nem akarnak megtanulni több oldalnyi leírást a beállításokról, meg ezer köröket beletenni egy pályára hogy fel tudják venni a versenyt az elejével. Az eleje meg ritkán ad jó beállítást mert félti a már elért munkáját....egy nagy feneség az egész.
Ráadásul egyáltalán nem életszerű, egy versenyző elmondja az érzéseit, megbeszéli ezt a versenymérnökével aki lefordítja a szerelőknek, és ők állítanak.
Nem baj ha képben van a versenyző, de részletesebb versenytechnikáknál ez már nem müködik ilyen hangyarészleteséggel.
Meglepődtem mikor megláttam a Shift alatt, nem hittem volna hogy átveszik ezt.
off végeés sry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest