- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
a Shift a GTR2 motorjára épül. Pályák és autók is importálhatók!
Modok hada vár még ránk. (Remélhetőleg az olyan gyengébbek, mint az rFactorhoz kimaradnak)Én sem tolom már a Shiftet. Utólag, tízes skálán 5,5-et kapna tőlem. És ebben nincs az nVidia szemétsége sem. A játékmenet lapos. A grafika százas, a hangok 7-es.
-
Gulyo
tag
Na én mostanra meguntam ... online se izgat már ... kár ... most kellene egy pár új autó, új pálya de azt szerintem várhatjuk, mert nem lesz ... ilyen szempontból GTREvo, rFactor, GTR2, GT Legends sokkal tartósabb stuffok ... az igazi moddolhatóság sokat dobhat egy játékon, persze ez kétélű dolog ( lásd rFactor sok szutkodék modját )
A shift tulajdonképp nem moddolható csak bele lehet piszkálni de új autókat, pályákat belerakni utólag nem lehet ... vagy rosszul látom ? -
blazsey2
senior tag
válasz
bakosgabor57 #4395 üzenetére
Valamiért tényleg szar lett a hang
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #4396 üzenetére
hopp.
Evolution..
javítva -
- = Zk = -
félisten
micsoda kocsi ez a Lancer Evolutuion
pláne átépítve...igaz 260-nál többet nem nagyon megy, viszont baromi irányítható...
-
Norbika88
senior tag
Mindenkit szeretettel várunk hamachi szerveren:
név:phshift2
jelszó:phshift -
blazsey2
senior tag
válasz
bakosgabor57 #4391 üzenetére
-
válasz
bakosgabor57 #4384 üzenetére
Mondjuk en is beleunnek, ha egesz nap ezzel nyomnam.
Nem baj, ha masnem szabi alatt kicsontozom, csak legyen kivel versenyezni az idokkel.
-
- = Zk = -
félisten
apropó, Hamachi-ról mindenki lelépett?
csakhogy tudjam, és ne keressem az embereket feleslegesenLauda: én másodszor álltam neki
....
pro streetet is feltettem, hiszen mégiscsak egy kormány van a birtokomba. legyen akármilyen Xar is..mégsem billel kell küzdenem -
- = Zk = -
félisten
nekem mind2 autó tökéletesen elindul
....
az más kérdés, hogy ocsmányul vezethetetlenek -
Zolás
addikt
válasz
bakosgabor57 #4384 üzenetére
Egy szem Honda S2000em van
Mentésre se reagál akkor kis bug a rendszerbe
-
bakosgabor57
őstag
válasz
NeoExDeath #4382 üzenetére
Azt mondják, ha van Corvette-ed el kell adni, azután az auto mentést manualra állítani.
De nekem nem jött be, bármit csinálok akkor se indul.
Lauda Sajna nincs már mit csinálni, online-ra meg nem tudok menni... -
Zolás
addikt
válasz
NeoExDeath #4382 üzenetére
Ez nekem is áll. Szóval jöhetnek a válaszok. A legujabb peccset is felraktam.
-
NeoExDeath
aktív tag
Hi
Eddig két autót találtam a játékban, ami nem hajlandó elindulni. Az egyik a Corvette, a másik a Viper. Tudom hogy ez valami ismert bug, meg tudnátok mondani (linkelni), hogy hogyan lehet ezeket a gépeket működésre bírni?
Thx
-
Kezd igen lecsuszni a topik.
Probaltam a brands hats-t, de 1.19.5xx sikeredett
, mondjuk masnapos vagyok mint allat, lehet azert. No sebaj, meg ket het es utana egy csomot szabin leszek.
-
VIBO
őstag
válasz
- = Zk = - #4378 üzenetére
sagesz megelőőzött
amugy érdemes kiprobálni a pt-t
régebben sokat toltam vele
ahhoz képest hogy ingyenes sztem naon fajin -
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #4378 üzenetére
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #4374 üzenetére
privibe segíthetek hanemmegyvalami
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #4371 üzenetére
Kiváncsi leszek milyen véleménnyel leszel a játékról
Én már régebben is toltam, de most ujrakezdtem, uj karrierrel mindennel.
Egy kicsit több fun van benne mint a shiftben az fix.(föleg hogy van golfkocsim, targoncám...)
Azé ha végzel irj rám priviben vagy a pt forumban, tolhatunk 1-2 versenyt -
VIBO
őstag
yo
nekem begyere a game
bár igy billenytyüzettel elég érdekes az irányiitás
lehet be kellene invesztálnom egy pad-ba vagy miazkormány nem kell, vmiértt az nem jön be
padrol vélemények?
amugy a párbajnál kicsit feszülök mert elég erősre sikeredett az mi :S
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #4369 üzenetére
a játék önmagában ingyenes, csak van néhány dolog amiért fizethetsz is ha akarsz.
Csak várd ki míg lejönUtána még updatel is.
Meg regizz egy accountot. -
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #4366 üzenetére
THX
Hát igen, Zk jól megtömött pénzzel
Jackshepard: jó ötlet, gábor gyere te is pt-zni, én is tolom -
JackShephard
tag
válasz
bakosgabor57 #4363 üzenetére
Szerintem gyere Project Torque-ot játszani, mert itt csak csicskáztatsz mindenkit, az meg uncsi.
Ott viszont lehet fordulna a kocka.
-
- = Zk = -
félisten
én Sagesznak "szoktam" odapasszolni a mentésemet, hogy legyen kedves kivégezni a drifteket
kap pénzt, szabad kezet, és ennyi
...
hamarosan megint zargatnom kell, ugyanis elkezdtem újra a shiftet
fura volt, hogy 2,3 kör és szinte mindenhol kanyarmester vagyok....
1,5 fokkal könnyebb a játék, mivel odacsavaroztam a kormányt az asztalhoz, ugyanis ezek az öntapadós megoldások eléggé gagyira sikeredtek
...sőt, a gázpedálom is eltört
...de azért még lehet vele araszolni
az EA szokott jó játékokat csinálni(pl shift), de valahogy az AI nemnagyon jön össze nekik
-
Zolás
addikt
Hát eljutottam a driftelésig és sajnos nem is tudom megcsinálni egyiket sem. rettenetes ötlet hogy más autókkal kell driftelni mindig. Az írányítás bill-el pedig katasztrófa.
-
Gulyo
tag
Hasznos modok > [link]
-
bakosgabor57
őstag
Lejátszottam újra a Veyron vs Zonda meccset, most a Veyronnal. Zondával könnyebb volt.
Ha valaki tudna segíteni abban, hogy online tudjak kockulni, kérném privátban keressen meg. -
werszomjas
addikt
helloo
Nekem olyat csinál a jatek win7 alatt, hogy elindítom, elindul, megjelenik a nfs-*shift felirat, betölt ás utána fekete képernyő.
majd feledatkezelőben nézem: nfs- nem válaszol
ez mitől van?
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = - #4359 üzenetére
Akkor nálad lehet Win7Stalker editiont venni? Igazi kockáknak
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = - #4355 üzenetére
Anomáliaaa?
Töröld le a stalkert a gépedről mert kihat a többi játékodra -
- = Zk = -
félisten
OK, gáborbácsi. minden tiszteletem a tiéd
de az anomália nálam ott kezdődik, hogy NFS Live futamsorozat második színhelye..az első két pályán a murci 4esben 225km/ó-nál többet nem megy. majd az utánnalevő pályán megy 270-et 5ösben, és még gyorsulna....majd az azutáni pályán szintén csak 222-t.
ugyanezvolt Nord-on is. a hosszú egyenesben leelőztek...225km/ó volt a maxom!
mellesleg kijátszottam a játékot, még amit kihagytam kihívásos megoldást, azért lehet visszamegyek...gyér eredményekkel zártam sztem, de nekem megfelel
-
driftre melyik a legjobb kocsi?
-
pityeszka
őstag
Végre megtaláltam azt az autót amivel meg lehet nyerni a 10 körös SPA GP-t.A Corvette!Jól megy a gép nagyon csak néha a kanyarokban elindul az orra és nagyon nehéz az úton tartani.Be kell még hangolni.
2 napig próbálkoztam a L.Murcival,de az sehogy sem tudtam normálisan beállítani pedig jól megy az is. -
highness
tag
Sziasztok!
Végigtoltam boxon a fő szálat, megvolt a stáblista is. Kiírta, hogy kapok egy BMV-t, de nem találom az autóim között, de még a megvásárolható autók között sincs.
Valaki tud erre megoldást, vagy én csinálok rosszul valamit? -
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #4341 üzenetére
Megy ám a Murci is piszkosul, ha akar, érdekes hogy most ment volna 290-et is, ha nem érek be a célba, pedig beállítások ugyan azok. Corvette után a legjobb átépíthető autó. Tiszta körre mentem, de nem jött össze.
mokus1 Egy hosszabb egyenes kéne, ami talán lejthetne is egy kicsit... -
mokus1
addikt
válasz
bakosgabor57 #4349 üzenetére
Szar a játék ennek kell menni 402öt
Na majd én megdöntöm azt a 372öt -
mokus1
addikt
válasz
Csabee. #4347 üzenetére
Nekem nem csak a video miatt tettem be
Mert bakosgabor 370-et ment 6osba de 7.ikbe nem váltott.Én R8,és STi szeretem nagyon
Ezt is nagyin szeretem mondjuk.De kíváncsi lennék hogy élóbe is ilyen-e mert hatalmas a turbolyuk. Meg amikor felépül az erő és 5500 körül megindul az nagyon durva. -
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz
bakosgabor57 #4343 üzenetére
Főnök véletlenül a veyron nem 7 sebességes?370nél még tudsz váltani vagy rosszul emlékszem?
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #4341 üzenetére
Én sem szeretem a Veyron-t, nem is értem egy ilyen "állatra" miért nem raknak tisztességes féket
, de ebben a futamban ezzel kell menni...
A pályát sem szeretem, de a Shift-ben ez tartom a legnagyobb kihívásnak.
Átépített Murcival mindenkinek meggyűlt a baja, 0 szárnyállással és megfelelő áttétellel 284 a vége, csak elalszol, mire eléri a játék leghosszabb egyenesében... -
blazsey2
senior tag
válasz
bakosgabor57 #4340 üzenetére
Hát becsülöm a kitartásod!
Én nem szenvedtem volna vele ennyit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #4340 üzenetére
hátigen, ez szép
de!
1. rühellem az álltalad mutatott autót,
2. rühellem a pályát, amin mentélmost vittem végig az első nfs live szériát...fura, hogy a Murcim, átépítve és egykis buherálással nem volt hajlandó többet menni mint 200km/h
....(remélem nem lett átállítva mph-re)...de a Ford GT meghozta gyümölcsét
lassan de biztosan....
-
bakosgabor57
őstag
Látom senki nem veszi a fáradságot, pedig nem titok...
Nincs is benne semmi ördöngösség, ha valami nem úgy sül el, mint ahogy számítottad, próbáld máshogy.Ne is várjátok, hogy részletesen leírja valaki, mikor mit, hova ésszerű állítani, mert eleve mindenki máshogy vezet, ami jó nekem, nem biztos, hogy neked is jó..., és tényleg nem százas, hogy olyan lesz, mint vártad.
Egyébként is a játékban a tuningban elég jól körül van írva, mi mire szolgál, szerintem ennél jobban nem is tudná senki leírni.
Nem tudom, az alapelveken mit értesz(netán ha a sebesség jobban számít, nyilván nem a legrövidebb áttételeket használod, vagy ha mindig elszállsz nem rakod a leszorító erőt nullára, vagy a felfüggesztést max keményre ha nem akarsz sokat csúszkálni), a tuning meg egyébként is rossz kifejezés, inkább "autó beállításoknak" kéne hívni. Nincs rá általános recept. Az aki a "gyári" beállításokkal nem tud rekordok közeli időt menni, tuninggal sem fogja tudni. Itt csak az autó kézre, illetve adott pályára való beállításáról van szó, nem teljesítmény fokozásról, mert az a fejlesztéseknél található, amit inkább kéne tuningnak hívni.
Most, hogy leírtam a jó nagy semmit, itt a bizonyíték, hogy a játék adta beállítással is lehet uralni bármelyik autót:
Így kéne csinálni a Bugatti Veyron Battle futamon a tiszta kört, és utána még elsőnek is lenni(egy teljes napom ráment) -
mokus1
addikt
Valami gubanc van.
Corvette Z06 nem indul el nekem.Pörög a motor pedig sebességben van,de nem halad.a fék kormány mükszik.Mi gond? -
Gulyo
tag
Embörök
... szerintem sokak nevében írok ... valaki aki ért hozzá írja már le a tuningolás alapelveit lépésről lépésre ... léccíííí
Én folyamatosan próbálkozom de sokszor ellentmondanak egymásnak a beállítások vagy én látom rosszul
Szóval nem a titkokkellenek csak végigmenve a listán kb mit, merre, hova ...
Kérdezte ezt már más is csak aki tudná az szégyenlősen titkolja ... hogy miért nem tudom
Na üdv -
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #4331 üzenetére
Mihez kellenék megint én?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #4330 üzenetére
qrvát még nemláttam haladó szinten. náluk egy szint van. illetve kettő, vagyis több, ha úgynézzük
de sztem megint megkeresem Sageszt, ugyanis ezen a nordschl...pff pályától kezdek agyvérzést kapni
...
jah, a haladó szintű beállításhoz meg nincs türelmem..
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #4329 üzenetére
Állítsd be a haladóval, akkor olyan lesz, mintha rúddal tolnák...,ez a qrvára is igaz.
-
- = Zk = -
félisten
visszatértem
gondoltam zúzok pár kört shiftben. hát jóltettem
megint rákattantam, pláne a mostani 3 napos 7vége miatt főleg
...jah a holnapi nap még majd kiderül később
de a lényeg:
rátaláltam az autóim/tunning/speciális tuning, és ott mégbeljebb a gyors/haladó beállítások..(tapadás, kormányzás, gyorsulást meg még valamit lehet állítani csúszkával)
nah itt úgy beállítottam az Audi TT-met, hogy Nord pályán úszik az autó. mintha zsinóron vontatnák. Csak lestem, mint qrva az üdülési csekkre....
-
-
kayman
senior tag
válasz
bakosgabor57 #4298 üzenetére
Neked akkor most semmi vibra hatás nincs, nem hogy FF
Lehet én is úgy fogom tolni, majd kipróbálom. Igen, az ff-be bele kell kapaszkodni rendesen.
Lehet átcserélem egy csak vibrásra -
kayman
senior tag
válasz
pincehely #4297 üzenetére
Másoknál működő oldással van felülírva, de nálam nem megy.
Elindul a csík, fölötte a shift felirat. Eljut a 2/5-ig és ott megáll és annyi...
A demo ott képet vált és folytatja a betöltést.
Nem sikerült még a rendszert felraknom az új winyómra, vasárnap fog majd kiderülni hogy nálam win7 alatt megmozdul-e... -
csoli31
aktív tag
Itt megtalálod. Amúgy nekem is sikerült az összes csillag megszerzése driftben.
-
pincehely
addikt
Én idén fogok diplomázni!
Szakdolgozat helyett meg a shiften agyalok
Meg azon, hogy honnan kaparom össze a pénzt az új lcd-re amit kiterveltem -
-
Hát a drift az tényleg egy katasztrófa
5.-be rálépek a gázra,és már 360-as fordulat
Sikerült valakiek full csillagosra megcsinálni őket? Nekem most egyiket igen, ugy majd egy óra alatt..
Legtöbb pont 675 lett, de az se tudom, hogyan sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest