Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone #4496 üzenetére
Ugyan már, én pl tök élvezem, hogy ha játszani akarok vele, akkor restart kell a gépnek előtte, mert ha bármit is csinálok a gépen mielőtt elindítom, vagy el se indul, vagy a pályabetöltéseknél fagy meg, van egy csomó éjszakai futam, a tuning része meg legtöbbször szart se ér, mert nemhogy jobb, csak rosszabb lesz, akár mit csinálsz..
Az meg nekem is külön tettszik, hogy 5-be 100m-en belül kapcsolni kell, 6-osba meg ugy köhög mint egy trabant hegymenetbe -
gabber01
addikt
válasz
dangerzone #4496 üzenetére
Kapcsold ki a Tempomat-ot.
Sztem az szabályoz le.
-
dangerzone
addikt
Tiszta bug ez a játék. Kezd elegem lenni belőle.
Ha tuningolom a verdát, majd visszaállítom (tehát a kormányzás, szpojler, áttétel módosítások), akkor nem megy többel mint 230. Érdekes. 220-ig gyorsul pillanat alatt ,aztán ott meg elfogy az erő.. -
gabber01
addikt
Elsőre tök megörültem, végre egy NFS a PU után amiben van fizika...de kiderült hogy nincs új a nap alatt, még ha a Slightly Mad Studios is csinálta. Bill-ről katasztrófa! Egyszerűen irányíthatatlan és élvezhetetlen!!! Miért nem lehet megcsinálni úgy mint a PU-t??? Tudom, vegyek kormányt, de könyörgöm, a PUban miért lehetett megcsinálni, hogy bill-ről is hasonlóan jól lehesenn irányítani...és az sem volt kevésbé sim, mint ez...mert hát, ez sem az, nagyon nem, csak próbál annak látszódni. Nem tudom kormánnyal milyen, biztos jó, de már úgy el vette a kedvem, hogy nincs kedvem kormányt venni, pedig eddig tervezgettem. Erről ennyit...
-
rocket
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4493 üzenetére
Az nem baj, cserebe nagyon jol vezetheto
-
válasz
bakosgabor57 #4488 üzenetére
Hát akkor úgy látszik én vagyok béna
Amugy hülye kérdés, de ahogy haladok előre, kapok új kocsikat?
Mert nekem pl masaretti nincs
Meg multkor a szintlépésért írta, hogy kaptam egy Audi R8 LMS-t, de az sincs sehol
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Alister71 #4481 üzenetére
A mostani helyzet az, hogy a Project Torque miatt vissza kellett raknom a 8.12-es drivert, mert a 9-esekkel érthetetlen módon(2-5 fps!!) játszhatatlan volt még min. grafon is, a 8.12-el viszont tökéletes max grafikán is. 9.x-el eddig nekem is lezuhant a Shift indulásnál 15 körüli fps-re, most a 8.12-vel min 25, tehát ez valszeg a 38xx kártyák sajátossága, a proci 3,4GH-en megy...
-
sziasztok a nitrot azt hogy lehet munkára birni ? mert nem müxik
-
válasz
Alister71 #4481 üzenetére
Hát remélem valamit javítanak ezen minél előbb egy patch formájában..
Most próbálgattam pár kört Spa-ban.
EVO IX: 2.31.850
Corvette átépítve: 2.18.860Ennél itt láttam sokkal jobb időket is.. Pár másodpercet még biztos tudok javítani, mert nincsenek beállítva a kocsik, de nemhiszem, hogy 10 másodperceket tudnák még hozni, pedig láttam itt 2.06-os ídőt is
-
Alister71
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4480 üzenetére
Igen mert az Ati mellett a proci számolja a fizikát, és ez az irreális csúszkálás teljesen megszűnt az nV-vel. A 3870-esen alapvetően jól futott a játék, de a procit én is felrántottam hozzá 3.6 GHz-re. Viszont nagyon nem akart az autó az úton maradni, egy sima fékezéstől is lezuhantam.
-
válasz
Alister71 #4477 üzenetére
Engem igazából ez az irreális csúszkálás zavar rohadtul. Egyszerűen nem tudok úgy belemenni egy kanyarba, hogy ne csúszkáljon a kocsi. Vagy attól csúszik meg, hogy fékezni próbálok, vagy attól, hogy gázt adni, szóval mindenhogyan
Persze, ha hagyom "átgurulni" a kanyaron akkor nem, csak úgy meg egy komplett idősek otthona röhögve elgyalogol mellettemStr8 sk8r: megnézem őket
És igen, azt elfelejtette odaírni a rendszerkövetelményekhez az EA, hogy csak NV karikra érvényes, atinál meg tökmindegy mid van, legyen melette egy 5Ghz-es proci, és akkor menni fog
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Barthezz2 #4439 üzenetére
...én is szenvedtem vele egy darabig...* 2006 Chevrolet Cobalt SS : csúnya kis elsőkerekes, nagyon jól irányítható...* 2006 Dodge Challenger Concept : a hátsó hajtás miatt csúszkálós, de olyan, mint egy tank, és ahogy tuningolod, egyre jobb...* 2009 Chevrolet Camaro SS : itt még használható, de átépítés után nekem valamiért szinte irányíthatatlan...
...a többit csak érintőleg próbáltam, de valamiért nem tetszettek...
...* 2006 Chevrolet Corvette Z06 : bár Ő már nem az a kategória, de számomra az egyik leg szimpibb autó a játékban...
...
...más : nv karival nem volt alkalmam tesztelni, de ATI-val annál inkább... 3850-es kártyával is majdnem ugyanaz a produktum, mint a 3870X2-vel...ami áttörést hozott, az a proci tuningja...4 magos procinál 3.5GHz felett már nem volt zavaró belassulás...2 magos procival (E4300) 3 GHz-n előfordult, hogy a képkockák száma 10/mp alá esett...
...
-
válasz
bakosgabor57 #4003 üzenetére
Egy gyors kérdésem lenne hozzád: mik vannak nálad bekapcsolva, mikor ezeket a durva köröket futod? Már értem én a kipörgés/blokkolásgátló, meg ott a többi közül..
Régi hsz-re megy a kérdés, no para, csak épp időket nézegettem vissza
Lord Vader: még az irányítás is jobb nv karival? F@sza.. méghogy nem kib@szás az atival szemben a physx-et eröltetni
-
-
Alister71
nagyúr
Elcseréltem a 3870-emet egy G80 GTS-re.
1440x900, 4xaa, 8xaf. Rajtnál 40-45 fps, tömegbe 55-70, ha első vagyok 75-100-ig.
Az irányítás rengeteget javult, sokkal jobb mint az Atin. A physX dolgozik szépen.
Szal. bármekkora erő van egy Atiba, ehhez a játékhoz semmi köze. -
rocket
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4453 üzenetére
-
válasz
expert27 #4462 üzenetére
Nekem 5000+ x2 van, és nem csinál ilyet. Esetleg nem win98/me komp módban futtatod, mert nálam akkor ment 1 magon.
Esetleg próbáld ki a CPU Control nevű progit, én azzal szoktam 2 magra tolni az egy magon futó játékokat.(mondjuk ettől még nem derül ki, alapban mért nem használja ki a procid..) -
expert27
csendes tag
Sziasztok!
XPn nekem olyanokat csinált hogy pálya közötti töltéskor ,lefagyott, utána pedig csak ugy indul el hogy a 2 proci magból csak 1et használ,persze így meg szaggat mint az állat,hiába állítottam be az affinitást minden mag használatra.Na gondoltam biztos XPvel van baja.Tegnap óta WIN7t használok,ma felraktam ,de az első pálya után ugyan ez van... gondoljátok hogy az AMD procit nem szereti?( AMD Athlon 64 4800+ X2) az első pályán amikor még jól megy(telepítés után) nem akad, szépen fut ...Valakinek valami ötlete nem lenne? -
pincehely
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4460 üzenetére
Nekem random módon jött elő pályától függetlenűl.
Egy biztos, hogy a shift nagyon utálja az ATI-t, amit tudok szomorúan tudomásul venni, de ez van, sztem azt az 5 perc rászánt időt megéri a patchelgetés, frissítgetés. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kösz mindenkinek,de engem annyira nem izgat hogy most egy pályán fekete az égbolt!
-
fagy53
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4455 üzenetére
Ezt az ATi kártyákkal is csinálja, feltehetően a játék bugja, amin valami patch segít.
-
TTomax
félisten
válasz
Az driver gond,rakd ujra a drivert ilyet nekem is csinált beta driverral.... a legutolsó whql a 190.07 lesz a nyerö a GTX280 hoz...
-
pincehely
addikt
Ha nem sikerül várunk vissza, megpróbálunk másik megoldást keresni!
-
pincehely
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4455 üzenetére
Ez a probléma sokaknak előjött.
Tedd fel a legújabb Patchet, és frissítsd a directX-et a játék mappájából.
Így már jónak kell lennie. Nekem is így oldódott meg! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak itt volt ilyen,szóval,nem mindig ilyen,csak ezen az egy pályán volt fekete az ég!
Szerintem a VGA driver-nek semmi baja,mert minden game jól fut és nem szokott semmi gond lenni,gondolom ez is csak egy betöltési hiba volt....
Amúgy ez a driver van fent ha minden igaz
191.03 verzió
-
válasz
Szvsz a vga a driveredet nem kamazza a shift, mellik van fent?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
milyen jó a déli napsütés: Lehet csak én vagyok színvak? Nálam mintha fekete lenne.
-
NeoExDeath
aktív tag
Szoba nyitva lehet jönni
Aki belép pls chateljen rám. -
válasz
bokrosolajos #4444 üzenetére
Nálam még ugyan nem, felénél sem vagyok még
Csak sajna időm nemigen van rá..
-
BullKoxa
őstag
válasz
NeoExDeath #4446 üzenetére
Kösz + próbálom!!Aztán lehet este leszek 23 körül.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
NeoExDeath #4440 üzenetére
Sziasztok.
Ha minden igaz ma este újra megnyitom a szobát, ugyanezekkel az elérésekkel. Várom a versenyezni vágyókat kb 20:00-tól
Koko: Ha jönni akarsz ahhoz kell egy két dolog: mivel LAN-ban játszunk fel kell raknod a patch et (ha nem működik az egér a menüben akkor nem jól raktad fel), mert az teszi fel a LAN támogatást. Utána fel kell raknod a Hamachi-t, és be kell állítanod (segítség: xp-hez, vista/7-hez ).
Ezek után csatlakozz az előző kommentemben leírt szobához.
-
atike
nagyúr
válasz
bokrosolajos #4444 üzenetére
Szerinted lecsengett? Szerintem (még) nem...
Nincs még "ellenfél" a kategóriájában.
-
bokrosolajos
őstag
Hamar lecsengett ez a játék is
-
BullKoxa
őstag
válasz
Hello!mentem volna,de nem tudom hogyan kell.
. Mindenhol Email címet kér és utána jelszót.
-
pincehely
addikt
válasz
Majd meglessük
-
NeoExDeath
aktív tag
Hi,
Mivel a ph-s hamachi szoba tele van, csinálok egy kis tesztet, aztán meglátjuk a jövőben lesz-e még ilyen. Kedvet kaptam egy kis online versenyzéshez, ezért szobát nyitottam, akit érdekel:
szobanév: neo-shift
jelszó: shiftkb éjfélig lehet jönni
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
odipapa #4437 üzenetére
Nekem is 4830-am van, de bizony nem mindenütt megy 30 FPS felett. Nem a VGA a gond, mivel a 15-18 FPS mindig azokon a pályákon jelentkezik, ahol sokan vagyunk.
Ez a tény pedig a CPU fokozottabb igénybevételére utal, ezt a részt éppenúgy elszúrták, mint az FFB-t a kormányoknál. -
pincehely
addikt
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Az N.F.S Scift mindenkinek szaggat némely pályán.(9.09-s Driver)??Mert nekem valahol leesik 15-30 Fps-re és (amúgy 50-80Fps) mindegy hogy minden Max-on van vagy nem.Szarul megy és kész.
-
En csak a szabira varok, akkor kifilezem a jatekot, amugy 1-2 orara neki se alok.
-
pincehely
addikt
Nagyon pang ez a fórum, ennyire lejárt a shift ideje?
-
pincehely
addikt
Létezik most olyan hamachi szoba, amiben aktívan zajlik a játék?
-
válasz
werszomjas #4428 üzenetére
full x akta, nekem patch nelkul tokeletes win7 64bit.
Ma is jatekot terveztem, de elpocsoltem az idot.
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #4427 üzenetére
Akinek ilyet csinál, tegye fel a Patch-t, nekem azzal elindult
-
werszomjas
addikt
helloo
Nekem olyat csinál a jatek win7 alatt, hogy elindítom, elindul, megjelenik a nfs-shift felirat, betölt és utána fekete képernyő.
majd feledatkezelőben nézem: nfs- nem válaszol
ez mitől van?
-
ugri21
tag
Sziasztok!
Vettem egy hd4890est legujabb driverrel amivel gyonyoruen megy a game de CSAK a tesztkörig, utána kidob...Ugyanakkor amikor a kártyát cseréltem raktam fel a Windows 7et 64bitest. Mi a hiba forrása?? thx
-
pincehely
addikt
Létezik most olyan hamachi szoba, amiben aktívan zajlik a játék?
-
pincehely
addikt
Az Patchel, már nem olyan hosszú a betöltési idő, teljesen normális.
-
Str8 sk8r
őstag
...van még valaki akinek a soförszint ikonja agresszív?
...én 27-es szintnél járok, és nehezebb agresszíven tartani, mint pontoson...
...azt hittem könyebb lessz...
...
-
válasz
- = Zk = - #4411 üzenetére
Ezt én is megköszönöm
-
hemaka
nagyúr
Engem csak egy dolog bosszant a Shift-ben. Olyan lassan tölti be a pályákat, hogy elalszok közben.
-
pincehely
addikt
válasz
- = Zk = - #4411 üzenetére
Hihetetlen, hogy a blur ront egy játék grafikáján, de tényleg sokkal szebb így az elmosódás nélkűl.
Köszi! -
pincehely
addikt
válasz
- = Zk = - #4409 üzenetére
ilyen kikapcsolható homályosságról nem hallottam gridnél.
Link? -
- = Zk = -
félisten
válasz
pincehely #4407 üzenetére
" Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel, de mennyivel szebb az NFS. "
az alap gémeket nézzük, vagy számít a módosítás is.
mert ugyebár Gridben egykis heggesztéssel kikapcsolható az a fura "homályos" kinézet.
ezekután tűéles lesz a kép....
de ha az alapjátékot vesszük szem elé, akkor részben egyetértek veled!apropó, én baromira hiányoltam Shiftből a Túraautókat
.....vagyis a jobbanmondva a 4 ajtós verdákat...lehet sokat nem értünk volna vele, de ha visszaemlékszünk pl 3-4 részen keresztül kísérte az NFS-t a Lexus IS..
-
fagy53
nagyúr
válasz
pincehely #4407 üzenetére
Ő is ezt írta!
Szebb, de szerintem csak azért, mert élénkebbek a színei. A vezethetőség hasonló, a driftet kivéve, a tuningolhatóság meg egyértelműen a SHIFT-et hozza ki győztesnek. A játékmenet karrierépítése, elismerések stb szerintem megint a SHIFT győzelmét hozzák. Nálam a SHIFT a GRiD előtt végez, persze mindkettőt meg lehet unni, de idővel felmelegítve egyik sem rossz!
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Olyankor mi a szitu ha homályos lesz az egész játék? Ki töröltem graphic configot mentésből, nyomkodtam auto gombot monitoron játék közbe de semmi változás. Egyszerűen homályos lett az egész. Ötlet?
-
Rossi
addikt
válasz
JackShephard #4367 üzenetére
Megy még a PT? Én egyszer már abbahagytam, kezdtek fogyni az emberek.
-
Rossi
addikt
Túl vagyok a játék single player részének a felén, és kicsit módosítanám a véleményemet. Szebb, mint a GRID (kivéve a töréseket), és valamivel talán jobb is. Soha nem játszottam még autós játékot belső nézetből, ezt csak abban tolom (kivéve drift). Nagyon szép a kidolgozás, élethű, és az eddigi legjobb NFS játékélmény szempontjából.
Végre egy autó eladásánál nem bukom el a ráköltött pénzt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Projektor topic
- Gombász topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest