- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TV antenna és jelerősítés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
najó kiidegel engem mindig valami... észrevettem, hogy valami coilwhine-ol , valszeg gpu amit most cseréltem (de már nem garis ugyh mindegy
) . csak heavy load alatt csinálja, azt hittem ház vagy riser kabel (formd ba 3.0) vagy ilyesmi lesz de nem. visszaraktam az nr200p be és ugyanaz.
szóval lehet marad nr200p be és akkor lehet kevésbé hallom és a formd t1 et meg eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Drón topik
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest