Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz robcsekwow #43897 üzenetére
Mert kortalan a dizájn, a vérnarancs előlap mögött...
-
hegegabi80
addikt
Még sose láttam ilyen gépet, de amúgy tökre tetszik. -
cinemazealot
addikt
Ez a gép ez a gép és csak tulajdonost váltott az elmúlt 8 évben, vagy saját gyártmány? Pofás nagyon!
-
CSB29
aktív tag
válasz Arthuro_Adam #43895 üzenetére
Gskill Aegis pl. azon még szivárványos rózsaszínes menő szöges borda sincs és van 3000 fölötti is ha kéne a gyors
De ha olcsóbb kell Kingston zöldnyálas sima 2133-2400-2666
[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz Arthuro_Adam #43894 üzenetére
Milyen memóriát tudnátok javasolni? 8 GB-os, low profile?
Köszönöm szépen.
-
dugo_
veterán
válasz Arthuro_Adam #43891 üzenetére
Egyik lappal sem kompatibilis a kinézett proci.
MSI H310I Pro, ASROCK H310M-ITX/ac, B360M-ITX/ac, H370M-ITX/ac
Noctua NH L9i - amennyiben tényleg 40mm a max magasság, a hivatalos spec nem írja[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Arthuro_Adam #43891 üzenetére
Szia!
Nekem a G4560-ason ilyen van.
Nincs hangja, jól hűti a procit (55°C-ig csak 860-on pörög, feljebb nem is megy!). Nekem bevált, merem ajánlani.szerk.: házat nem néztem
[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Új gep vásárlása előtt állok, és van egy Antec ISK 110-es házam, és ebbe szeretnék egy minél halkabb gépet összerakni.
A gépet internetezesre, filmnezesre, streamelesre (neha ket kijelzon), keves jatekra (stronghold, tropico)
Ezt néztem ki:
Processzor: Core i5 8400T
Alaplap: Asus H110T vagy MSI B250I ProVan egy 120 wattos PicoPSU tápom.
Tudtok javasolni vmilyen hutot a processzorhoz?Vagy barmi mas javaslat?
Koszonom szepen elore is!
-
törölt tag
válasz #22358016 #43884 üzenetére
Szia!
Az mini-ITX szabványos megoldást használ, ami az ATX furattávolságokkal kompatibilis, így fizikai akadálya nem lesz.
Nagyon alacsony órajelre van beállítva (1,3GHz) és hozzá 1 csatornás memóriakezelést ismer, aminek a sávszélessége a magok órajellel skálázódik. Felhasználói élményre ne számíts.
Ennek a szériának a 2,05Ghz-es asztali, 25W-os változatával van tapasztalatom 8GB 1866-os memóriával; SSD-vel; Win7-el. Netezni OK, net-kapcsolathoz képest azért lassan tölti be az oldalakat 2-3 másodperc, full-HD-s filmek mennek neki YT-is, de nem érződik 100%-ig folyamatosnak a kép. Folyamatban lévő Windows Update alatt nem fogsz szaggatás nélkül filmet nézni vagy böngészni.
Muteromat ezek a dolgok nem aggasztják, illetve kellő képen megbízhatónak bizonyult az elmúlt három és fél évben, így még nem taszajttatott le a Taigetoszról.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv Urak!
Normal ATX, Mini ATX -es házamba belefér minden faragás nélkül ez a lap?
GA-E3800N (Mini-ITX Form Factor; 17.0cm x 17.0cm)
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-E3800N-rev-1x#kf
netezésre,filnézésre lenne, van valakinek tapasztalta ezzel a lappal?
-
törölt tag
válasz Archttila #43878 üzenetére
Elméletben a 8C8T közel azonos teljesítmény igénnyel rendelkezik mint a 6C12T, így elméletben a lapnak nem lehet akadály. Viszont kis kavarás volt a Z390-es chipsettel: eltüntették a nyomait, de 12 napja újra szerepeltetik az ütemtervben 2018 Q3-as indulással, ami egyszerre lesz a Core i7+ és az i9-el.
Arra azért eddig figyeltek intelék, hogy ne csak 1db processzort támogasson adott platform, simán elképzelhető, hogy ez a két jövevény lesz az, aki teljesíti ezt a minimumot.Megjelenést követő pár napban már fent lesznek a biofrissítések, CPU támogatási lista amiből tudni lehet hogy mi a válasz a kérdésedre.
szerk.: Látom megvan a bios. Kell valaki aki visszafejti, hogy tényleg benne van-e az azonosítója, amit intel ugyan még nem tett nyilvánossá.. de az AIDA64 topikban azért megszerezhető lehet .
[ Szerkesztve ]
-
Seep
senior tag
Csodbe ment a caselabs - [link]
-
Archttila
veterán
Kicsit belekavarodtam már ebbe a socket/cpu mizériába, szóval ha most lecsapok mondjuk egy ASRock Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac alaplapba akkor abba (a legfrissebb hírek szerint) egy BIOS frissítés után menni fog a next-gen i7-9700k proci?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
v-paci
aktív tag
Elég alaposan kimérték a különböző hűtési megoldásokat. A slack csatornákon fent is vannak ezek a pdf-ek, de szerintem a legtöbb fórumban is elérhetővé tették.
Az a legnagyobb baj ezzel a házzal, hogy a támogatói közösségnek való túlzott megfelelés miatt folyamatosan csúsztatják a szállítást, most éppen szeptember. Amint megjön tudok mondani hőmérséklet adatokat, nálam egy 7700K+1080Ti FTW kerül bele.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
VTom
veterán
válasz fasyrt #43874 üzenetére
Így szokott ez menni az impulzusvásárlóknál
Nekem az a legnagyobb bajom ezekkel a pici házakkal, hogy 1. nagy nehéz őket beszerezni 2. drágák.
Egyébként szivesen visszaköltöznék ITX méretű házba, de csak az ehhez hasonló felépítésűek jöhetnek szóba, azok meg elég borsos áron mennek.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
Gyakorlatban a teljes kör 2 nagynyomású ventivel jóval halkabb és hűvösebb a ház belsőt ad, mint a custom vga + két exhaust venti. A szövet erősítésű csövet belehajtogatni a tápkábelek közé türelem játék, de megoldhatónak tűnik, lehet hogy kell rács a ventik elé.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz #16939776 #43870 üzenetére
Én a meglévő rendszeremben gondolkodom (6700K+1080Ti+ID Cooling Hunter Duet+2db Apache)
Ha ezt bele tudnám passzírozni (főleg a csövekre gondolok) az szuper lenne, de kérdés, hogy nem járnék-e jobban, ha egy custom 1080Ti-t és 2db exhaust ventit tennék bele.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz fasyrt #43868 üzenetére
Addig lehet rá spórolni.
Azon gondolkodtam, hogy ha ebbe valaki komolyabb mini gamer kockát szeretne építeni, akkor kell-e a legmagasabb toldás a radi miatt, vagy elég a 25.5mm-s, és két ventit betenni, hogy kiszívják a házból a meleget. Link
Ha custom VGA-t pakolok bele, akkor elvileg még jó is lehet a két szívó venti felül.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
fasyrt
őstag
válasz Archttila #43867 üzenetére
Pedig meg olvastam is.
Szoval ha a Kickstarteren januarban lehetett venni es szeptemberben kajak meg az userek, az 8 honap. A masodik szerianal ha figyelembeveszem, hogy a sracoknak mar bejaratott kapcsolataik lesznek, de törödniük kell az elsö szeria szetlegozasaval, mondjuk azt, hogy csak 6-7 honap.Tehat ha ösz/tel folyaman lehet elörendelni, az azt jelenti, hogy... tavasszal/nyaron lesz belöle valami.
-
törölt tag
válasz #16939776 #43863 üzenetére
mehh, nem csoda h megy a mergelodes EU-ban folyton... usa amazon es newegg a 110-es ~$140. vagy plusz 10% afa, vagy nem. es neha meg ezt is megakciozzak, mult heten volt $110. en is nezegettem a 310-et, de azert megiscsakalljonmegamenet! nem muszaj mindent megvenni csak azert mert szuper bigyo
-
törölt tag
válasz korpas15 #43862 üzenetére
iskolakezdésre talán idetalálhat. Szerintem ne várd meg míg ideér, kitudja mekkora készlet van itthon a 110-ből beragadva, amit még el akarnak adni. Német webshop-ban már egy hónapja 155 euro-ért raktáron van, sokkal-sokkal itthon sem lesz olcsóbb, talán jan.-februárra eléri ezt az árat.
[ Szerkesztve ]
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy véletlenül nem tudjátok mikor lesz kapható a DeskMini310 magyarországon? -
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Narmiaren
tag
válasz #16939776 #43843 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
De kérdeznék még 1et
cinemazealot által linkelt 72 W-os kocka nekem is megfelelne? Azt megvenném itt helyben, egyszerűbb lenne. -
törölt tag
válasz Archttila #43850 üzenetére
Nem nyúltam azóta hozzájuk, egy Windows Timer tool nevű programot próbálok ki, ami a windows esemény időzítő szolgáltatását felpörgeti, amitől a programok 2x gyakrabban tudnak lemez és periféria I/O-hoz férni időegység alatt.
Eddig pozitív tapasztalat vele, az apróbb akadások eltűntek. Tegnap azon vettem észre magam, hogy szorongok a régi-nagy-kedvenc játékom előtt ülve, eddig messze nem volt ilyen stabil az immerzió.
-
-
Ribi
nagyúr
Szerintem itt is olvasgass.
Többen használunk kis fogyasztású integrált procis lapot, illetve mellé vagy pco psu / hibrid táppot és végül ssd rendszert.
Általában egy nagyon csöndes ventit nem hallani már ki a gépből, nem mindig kell a teljesen passzív gép.
Nálam is a kis gép teljesen passzív, cserébe cicereg a monitor. Szóal kénytelen vagyok azt is kikapcsolni zene hallgatáshoz. Mondjuk ez nem megoldható film nézéskor[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A két-nyákos 120-ason alapból nincs 4pin 12V-os csatlakozó a CPU-nak és 20pin-es az ATX csatlakozója.
Ha ez nem akadályoz a felhasználásban akkor áldásom rá.
Én átalakítva használom +5V-os kimenetére tettem két sata dugót a 2,5"-os meghajtóknak és a +12Vos kimenetébe egy 4p dugót a cpu-nak. És nincs olyan PCI-Ex bővítőm mellette, ami a 20->24pint igényelné.[ Szerkesztve ]
-
p76
senior tag
Sziasztok, össze lehet rakni úgy egy pc-t hogy nincs benne mozgó alkatrész, tehát nincs hangja?
Zenehallgatás, filmnézés, internet böngészés+torrentezés lenne a falhasználási cél. -
-
Archttila
veterán
válasz #16939776 #43848 üzenetére
Csak működik a hőmérő az SSD-ben, ma kellemes langyos, 30C°-os szobában kemény 53C° kúszott fel két óra játék után!
Az valóban kellemes
Ha már szóba hoztad az SSD-t: nem tudom említettem-e már, de ha leveszem a gép hátlapját akkor is 56-59 fokos marad terhelés alatt az m.2, szóval majdhogy semmit sem változik a hőmérséklete. Ebből arra következtetek, hogy ez gyárilag így lett méretezve. mármint a hőtermelést/teljesítményt szabályzó algoritmus. mert ugye még közel 20 fokos emelkedésre lenne szükség, hogy visszavegyen a teljesítményből...
apropó, végül az ASPM beállításaid hogyan alakultak?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
törölt tag
Eredetit innen, ugyan ezt árulják a mini-box-on is:[link] idén már a másodikat vettem, eddig teljesen megbízható és gyorsan jött.
(#43846) cinemazealot: Megvan a táp: [link]
Az utólagossan CCFL-t led-re cserélve probléma, hogy veszett meleg tud lenni a led csík a burkolat alá eldugva, min. egy áramgenerátorral számolj és kényszer légmozgás kell a panelnek. Én alu/réz fólia szélére szoktam a vékony a led PCB-t felragasztani és a többit ráragasztom a fém burkolatra, hogy vigye el a hőt.Sati: Csak működik a hőmérő az SSD-ben, ma kellemes langyos, 30C°-os szobában kemény 53C° kúszott fel két óra játék után!
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
válasz AxBattler #43839 üzenetére
"CPU socket nagyon a szélére került, 120mm-es HTPC hűtők lelóghatnak a lapról..."
Nekem pont az a bajom, hogy nem került eléggé a szélére. Például az AXP-200-nak - ha jól látom - 2-3mm hiányzik, hogy ne ütközzön bele a dVGA-ba.▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
cinemazealot
addikt
Ez egy AKYGA, és legfeljebb pattintva szétszedhető (csavarhelyeket nem látok, még a matrica alatt sem). Ez volt a legolcsóbb, és első körben egy 1100 Ft-ért a Vaterán megcsípett 17"-es LCD monitort hajtok vele... ...amit majd szétszedek, átalakítok LED-es háttérvilágításúra és egy RPi által hajtott, falra akasztható lapos kijelzőt (merjem tabletnek nevezni?) csinálok belőle.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szervusz!
Hadd kérdezzem már meg, hogy ebből a 160XT tápból az eredeti a mini-box-ot jelenti?
Ha nem, akkor mit?
...mert lehet, hogy vennék egy ilyet."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
törölt tag
válasz Narmiaren #43841 üzenetére
Hogy mire ne? Németből és itthon is 17-18K az eredeti 160XT
Szerintem 2 évre az utánzat is megteszi, legrosszabb esetben a DC csatlakozót idővel lecseréled egy másikra vagy egy sorkapocsra, más, problémát nem igazán okozhat rajta 1/4 átlagterhelésen használva.
(#43842) cinemazealot : Gondoltam hogy nincs is akkora baj. Milyen márka ez? Szétszedhető-e roncsolás nélkül? Minap javítottam hasonlót 12V/5A, amibe nem volt beültetve-beforrasztva az optocsatoló teljesen a pcb-be, és kocogtatásra kikapcsolt-kat-kat-kat...
[ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
válasz #16939776 #43840 üzenetére
Nem, a doboz teljesen cuppant a kocka és az összecsévélt szekunder kábel körül. Egyértelmű, hogy nem volt beletervezve primer kábel. A dobozt átvéve ugyan feltűnt, hogy elég kicsi, de nem gondoltam volna, hogy azért, mert hiányzik belőle az egyik kábel. Váltottam azóta levelet a webshop-pal is, azt mondták, hogy "...mi is csak minimális információval rendelkezünk e termékről, a forgalmazónk jóvoltából..." vagy ha ez nem tetszik, elállhatok a vásárlástól. Igazából 3400 Ft-ért (12 V, 6 A, 5,5/2,5 mm-es csati) nem számítottam sokkal többre, és szerencsére volt is itthon elfekvőben egy hozzávaló kábel.
[ Szerkesztve ]
-
Narmiaren
tag
válasz #16939776 #43838 üzenetére
Kicsit össze zavarodtam. Mire ne költsek 18k-t?
És változott a terv:
Csak 1HDD kap. Semmi nas funkció. Torrent, Full hd film, és YouTube. Ennyi. Fejlesztve sose lesz. 2-3 évet kell mennie míg tönkre nem megy a tv és veszek egy valami aktuális sok K-s TVt. Akkor kukázom a rendszert és beruházok egy újra.
Ennek fényében melyik Pico psu t mondanád jó választásnak? -
törölt tag
válasz #16939776 #43838 üzenetére
...Ha kaptál egy félig üres fehér karton dobozt, akkor még van alapod a reklamációra. Mivel nincs készlete egy mezitlábas webshop-nak és attól a partnertőr rendeli be a terméket, amelyik éppen a legolcsóbb így teljes lutri hogy onnan, aznapi szállítmánnyal kapsz-e hozzá tápkábelt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szép, de...
- CPU socket nagyon a szélére került, 120mm-es HTPC hűtők lelóghatnak a lapról, szűk házakban gondot okozhat (bár én megelégszem a 92mm-esekkel is).
- ugyan ALC1220-as ebben is az audio, de nincs rendes kimenet a hátulján, ASRock Fatality B450 ITX jobb ebből a szempontból.
- jó az M.2 cooler borda, de picit zsúfoltnak tűnik tőle a lap... mondjuk nem lett rossz az elrendezése.
- a SMART FAN 5-ről meg inkább ne írjanak egy szót sem. Múltkor frissítettem, aztán nemhogy elfelejtette a beállításokat, de nem is engedte újból bekonfigurálni UEFI-ből voltam kénytelen szabályozni, jóval körülményesebben, és kevesebb rugalmassággal... aztán egyszer amikor később próbálgattam, csodák csodájára megint volt rá lehetőség. Le is tiltottam az automatikus update keresést, ennek ellenére minden indításkor arcomba tolja, hogy "Van ápdét, tőccsed' le, jó lesz?", én meg "Cancel a fejlesztők felmenőibe"...Szóval ennél a generációnál nálam a Fatality a befutó.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz Narmiaren #43832 üzenetére
Ha ezt a komponenst 5 vagy 10 év múlva is szeretnéd használni, akkor érdemes az eredetit megvenni, de ha 2 év múlva már kulcsrakész nas-t szeretnél venni mert elfogy a türelmed a hackeléshez, vagy belelendülsz és kell még sok HDD meg Eternal CPU POWa (elnézést) a transzkódoláshoz akkor felesleges most 18K-t elkölteni rá szerintem.
A nagyobb mindig jobb, Ahogy a kolléga írta 2 hdd-hez a 72W-os optimálisabb. A 90-est is kerestem, de egy ideje de nincs forgalomba sehol. igazán nagy áramot induláskor, a hdd-k felpörgésekor vesz fel egy ilyen gép, azt kell kibírnia összehullás nélkül az AC-DC-nek. 3,5" lemezenként olyan 20-25W, 2,5" lemezenként 8-10W. Egy erős túllövéssel az elején ami 100-200ms-ig tart majd exponenciálisan csökken ahogy felveszi a fordulaot a lemez.
Nálam 4db 7200-as HDD-vel ~150 watt felpörgéskor 3-5 sec és ~50W-ra áll be tétlenül forgó lemezekkel. Ezek nem kérnek elnézést induláskor, de amit sima nas hdd-nek árulnak, "intelligensen" elnyújtottabban pörögnek fel azzal 100W körül megúszható és 38-45W tétlenül mert ezek a HDD parancs nélkül is leveszik a vezérlőjük órajelét, és kirakják a fejet parkolni.
(#43834) cinemazealot: Amikor egy termékkel vásárolod, akkor végfelhasználónak jár hozzá olyan kábel, amit a vásárló régiójában szabványosítva van. De én úgy tudom opcionális a táp kábel, és külön a megrendelőnek kell megjelölni a hosszát, dugó típusát, ha kéri ezt az opciót a tápegység gyártójától.
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
Gigabyte B450I Aorus Pro WiFi hivatalos oldal - [link]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
tupacamaru
veterán
válasz Narmiaren #43832 üzenetére
Nekem is ilyen lapom van, 8GB memóriával. Egy 90 Watt-os PicoPSU-val hajtom, amit egy 60 Watt-os kocka táplál. Én azt tanácsolom hogy minél nagyobb kockát vegyél hozzá, mert ha több 3,5"-os vinyót akarsz beletenni, akkor kevés lesz a 60-75 Watt. Az enyém már két 3,5"-os vinyónál nem indul stabilan. Most egy SSD van a rendszernek, egy 2,5"-os vinyó a torrentnek, ezek ugye mindig mennek, és még egy 8TB-os vinyó a filmeknek. A nagy vinyó az megáll ha nincs róla lejátszás. Ez a konfig még elmegy erről a tápról.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Narmiaren
tag
-
Narmiaren
tag
Sziasztok.
Pico psu val kapcsolatban lenne kérdésem.
A konfig.:
ASRock J4105-ITX
2x4gb ram
SSD
3 VAGY 4 TB HDD (Egyenlőre 1drb, késöbb talan +1.)
Szóval ezt szeretném Pico psu val ellátni. De ez teljesen ismeretlen terep számomra.
Ez beválalható? Vagy nagyon felejtős? Megtetszett mert több Sata csati van rajta és nem kellene átalakítóval bajlódni.
Pls segítsetek mert gőzöm sincs hogy jó lenne ez nekem? 180W. Az jó vagy sok? És az ára is kevesebb mint az átlag, ez azt jelenti hogy bóvli és messzire kerüljem vagy beválalható?[ Szerkesztve ]
-
Galopp
tag
válasz AxBattler #43819 üzenetére
M.2-re: ASUS ROG STRIX X470-I GAMING
Nekem ez a kiszemeltem mostanság. Van elég USB, nem (csak) hátul van M.2.. És bár 2700X-et tervezek beletenni, de jó tudni, hogy alkalomadtán ha kerül bele olyan proci, 2.0-s a HDMI kimenete...
-
CSB29
aktív tag
válasz zed1983 #43822 üzenetére
Nekem nagyon kicsit házban, elégséges hűtéssel megy. Throttling nincs, de felmászik rendesen a hőmérseklet. 3,9 ghz-et tud stabilan minden magon. Nekem Noctua Nhl9i hűtőm van rá, ajánlom is egy normális hűtő beszerzését a trágya inteles helyett.
Maga a lap azt tudja, ami le van írva. Semmi oc, ramod 2666-ot fog futni. Mást nem kell nézni, csak ha kell m.2 foglalat, vagy külön displayport, vagy vmi extra. Nekem teljesen megfelel, főleg játékra használom. -
zed1983
őstag
Szia.
Gratula hozzá!
Hogy muzsikál a proci a lapban?
Sokak által lesajnált H és B szériás lapok mennyire jók?
Én nem mertem végül az MSI H310i Prót megvenni, az Asus B360-i rendeltem meg![ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
nagyúr
-
félisten
válasz shteer #43818 üzenetére
Jónak tűnik, szinte tökéletes a hátsó port-kiosztás... kéne!
Tesztelő nemigen tudott fogást találni rajta...
No onboard RGB lighting - No komment.
Only two DIMM slots - Mé', ITX-en mikor volt 4db?
Only one M.2 port - Egy ITX-re sem emlékszem, amin 1db-nál több lett volna...
Limited by its size - Egy ITX deszka? Nem mondod![ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
CSB29
aktív tag
válasz zed1983 #43808 üzenetére
Én most raktam össze a Asrock h310m itx/ac + 8400 konfigomat. Asrock bios elég jó, ram 2666-tud, ahogy hirdetik. Minden oké, wifi is jól megy, asszem ac 3165. Nem tudok mit mondani róla, elég alap, oc nyilván nem lesz. Van rajta displayport is ha számít, annyival jobb, mint a többi.
Nálam sok lap megfordult már, Asust, meg Asrockot szeretem. -
CSB29
aktív tag
Sziasztok!
Bevállaltam a Kolink Rocket (DanCaseA4 majmolását) házat, tegnap össze is tudtam rakni. Egy gondom van csak, hogy a Kolink SFX 450W tápom kicsit hangos, inkább cserélném. Illetve a cpu hűtés kicsit kevéske, mert a Noctua NhL9i hűtőm van, de slim ventit kaptam hozzá..
Majd küldök még infot ha lesz időm -
Archttila
veterán
Friss, ropogós GHOST S1 képek: [link]
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
H310-s lapokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Egy MSI H310i pro jó társa lehet egy i5 8400-nak?YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
A Metis az ultimate ITX ház, pont.
Tök jó, simán befért a Scythe Mugen 5 Rev.B is, csak így ki kellett vennem a hátsó ventit. Bár az nem is igazán kell oda, mert a Mugen önmagában is elég jól átszellőzteti a házat. Most úgy van, hogy a táp felől szívja a levegőt, és a bordán keresztül fújja a hátsó szellőzőnyíláshoz. A táp és a prociventi egymással szemben szívnak, de van hely közöttük, mert SFX tápom van. Úgy raktam az oldallapot is, hogy a szellőzőrács pont a két venti közötti "vákuumos" hely vonalában legyen, így kintről tudnak szívni.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
alcsa
senior tag
-
Goose-T
veterán
válasz rasotamas #43800 üzenetére
Megmaradt a régi konfigom, csak a procit cseréltem ki, és kidobtam a VGA-t. Amúgy a lap Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac, a RAM pedig G.Skill Trident Z 2x8GB 3200MHz CL16.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI alaplap
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 6x32GB DDR4 3200MHz desktop RAM
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Corsair VENGEANCE LPX memória, 16 GB DDR4, 2666 MHz CL16, négycsatornás készlet
- Corsair VENGEANCE LPX 4 x 8GB DDR4 3600Mhz
- Kingston 2x1GB DDR2-800 CL5 hűtőbordás ram párban eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest