- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
radi8tor #20189 üzenetére
Jól írtam Mercutio, Intel vonalon i3-tól van csak támogatva a FullHD 3D.
Illetve egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Az MVC dekódoláson és a frame packed HDMi kimeneten kívül állítólag megfelelő cpu erő is kell hozzá, de erről már nyavalyogtam, hogy sehol nincs hivatalos infó.AMD:
- Llano-knál A4-től támogatott az egész, elvileg viszi, a gyakorlatban akadhat a kis cpu miatt bizonyos esetekben.
- Trinity/Richland: A6-tól támogatott az egész (A4-ben nincs MVC dekódolás). Talán épp a nagyobb cpu erő miatt vitték fentebb az MVC támogatást is.Intel:
- SB/IB vonalon i3-tól támogatott.
- Haswellnél is elvileg i3-tól támogatott, bár a ph-n megjelent hírek és teszt alapján az i3-ból is kimaradt. Szerintem nem herélték ki belőle.
- Bay-Trail nem támogatja, az biztos kevés hozzá hw oldalon is.(Most jelent meg új Intel driver, amivel a Quicksync-et engedélyezték az eddig letiltott Celeron/Pentiumokra... ha van eszük akkor ugyanezt megléphetnék az Intru 3D-vel is. De erre kár várni.)
Ha általános gépet veszel akkor szerintem majdnem mindegy cpu erőben, hogy i3 vagy Pentium, nem fogsz különbséget észrevenni, ahogy Rick4 is írta. Még játék alatt se nagyon, ha az szóba jönne. A kérdés a feature-ök listája, amit mérlegelned kell és az ár:
1. Celeron, Pentium nagyon olcsó, SB/IB 9-12k-tól van. Nincs 24p, 3D, nagyon jó fogyasztás. Haswell 14-15k, van 24p. Nincs 3D, nagyobb fogyasztás.
2. i3 SB/IB: 18-22k, nincs 24p, Haswell: minden van, 26-28k.
3. AMD... minden van, az árakat gondolom ismered, a fogyasztás nagyobb.SB-t én semmiképp nem vennék már, bár a gyenge IGP-je filmhez bőven elég, de ugyanolyan árban van az IB is. IB-nél nekem a G2020-ban lévő HD2500 is vitte 1-2 teszt erejéig egész jó/közepes beállításokkal a Madvr-t is. HD4000-től felfelé szerintem ezzel sem lehet gond igazán, ha szempont.
szerk: Ja és intel oldalon készülni kell a driver problémákra is, előfordul, hogy becsúsznak. Használható szinten vannak most épp, de extra igényeknél azért lehet, hogy kell trükközni és imádkozni.
-
Goose-T
veterán
Ezt a királyságot vagy valamelyik klónját lehet itthon kapni? Hallott már róla valaki? Tudom, hogy ugyanaz, mint a Chieftec Flyer, de ennek sokkal zsírabb az előlapja!
-
TomiLi
addikt
válasz
radi8tor #20196 üzenetére
Igazad van, jobban végig gondolva én sem értem igazából, de majdnem besétáltam a "csapdába"....
Kicsit jobban utána néztem, és ez az NGFF m.2 vonal az ultrabook-oknak köszönhető. Ezen a vonalon meg aztán sok minden van ami nem igazán érthető....Egyelőre csak külföldi oldalakon találtam m.2 ssd-ket.
Vissza olvasva az ide vonatkozó cikket, egyelőre szerver vonalon van jelentősége.
Persze a sata/pci-e, meg az új foglalatok közti összefüggéseket az én agyam már nem fogja fel, hogy gyakorlatban mi is az előnye...
-
TomiLi
addikt
válasz
radi8tor #20194 üzenetére
jaja... állítólag idén kezd beindulni, és azért lesz jobb az m.2, mert akár 4pci-e sávot is tud majd használni. (de ne vedd készpénznek, mert még nagyon homály számomra is)
Keskenyebb a csatlakozó is mint mSata esetében, viszont a bele csatlakoztatható ssd hossza már kevésbé van korlátozva.Gyorsabbak lesznek ezek az SSD-k, mint az mSATA-s társaik - pl.
Szerintem az Impactra még felesleges volt ez a csatoló, jobb lett volna egy mSATA (legalábbis nekem...
)
-
TomiLi
addikt
válasz
TomiLi #20192 üzenetére
M.2 and mSATA are two completely different form factors, with different interface connectors/pinouts. looking at the Asus specs, there is no mention specifically of mSATA, so an mSATA drive likely won't work without some extra adapter
faxa..... de minek ez még???? Na így akkor még sem adom el a Z87E-itx-em, és nem váltok Impact-ra....
Ezt az asus-nak.... -
TomiLi
addikt
Help plííz!
Asus Maximus VI Impact.... Nagyon jövőbe látó ez a lap, mert mSata helyett már m.2 (NGFF) csatoló van rajta.
Kérdésem (lehet hülye kérdés, de nem tudtam kihámozni) : ez a bizonyos m.2 csatoló, "visszafelé" kompatibilis az mSata-val? Tehát a meglévő mSATA SSD-m be tudom tenni az m.2 csatlakozóba? Ha igen működik? Vagy ez egy teljesen új csatoló, és felejtsem el (persze nagyon m.2 csatlakozású ssd-t képen kívűl nem láttam sehol, csak mint notebook "tartozék")Segítségetek előre is köszönöm!
-
Mattanyahu
tag
amd a8-7600 (45/65w) & asrock fm2a88x-itx+ teszt @scpr
-
HookR
addikt
válasz
radi8tor #20175 üzenetére
"HookR ajánlotta ezt a lapot egy másik topicban: Gigabyte GA-H81N"
Relatíve alacsony árfekvésű (amúgy ismét visszaesett 20e-re) mini-ITX lap példájaként hoztam fel, amin van külön mSATA slot is a Mini PCIe mellett. Nem mellesleg a CPU foglalat is kvázi középen van.
Hogy ettől függetlenül mennyire jó választás, azt nem tudom. -
Rick4
félisten
válasz
radi8tor #20183 üzenetére
Nem hinném, hogy a fáljméret és a bitráta ne lenne szoros összefüggésben, és meggyőződésem, hogy a G1610-nek a 40Mbit is belefér simán. Anyukámnak G1620-as van, magamnak összeraktam egy G2020-ast, amit aztán kivetem, és összeraktam egy I3-4130-ast. A menüben kotorászás, böngészés közben nem érzek eltérést a három konfig között, pedig memóriavezérlő, sebesség, de még sata vezérlő eltérés is van....
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor lehet nem ugyanarról beszélünk. SBS és OU filmek nem azonosak a BD3D filmekkel. Méretük általában 2x akkora, mint egy normál BluRay filmnek.
Amúgy azért is gondolkoztam el i3-as procin, ha már áldozok rá, akkor lehetne erősebb is a gép egy kicsivel, mint eddig volt. Brazos nem tudta lejátszani a fullHD Apple Quicktime mozielőzeteseket sem. (apple.com/trailers)
Honkydoo: kösz a tippet, de nálam médiaplayer nem játszik. Már 5 éve eldöntöttem ezt.
Főleg a kütyük számának minimalizálása érdekében. -
Honkydoo
őstag
válasz
radi8tor #20180 üzenetére
Mondtad, hogy BD lejátszó nem játszik, de gondoltam belinkelek egy boltot, hogy több lehetőséged legyen választani.
De én innen vettem egy felvevőt, amiben van DVB-C/T tuner + CI és DLNA-ról játszom le vele a filmeket.
iso-t pont nem játszik le az enyém de mkv-ket simán viszi.Ja és 3D-képes is!
-
Rick4
félisten
válasz
radi8tor #20180 üzenetére
Nincs BD lejátszóm, de van tévém, médialejátszóm,nas-om, a kávéfőzőt meg ugye nem kell ide sorolni. Gondolom a BD iso is belefér a kategóriába, de mondom, nem filmezek sűrűn... BD lejátszó az nem tudom, javít-e a szitun, vagy épp mitől különleges, hogy lemezen van az adat...
-
Rick4
félisten
válasz
radi8tor #20174 üzenetére
Annyira nem vágom, miért különlgeges ez a DB3D, de ha az E-450 le tudja, akkor ez az Asrock H61mv-ITX lap is le tudja, szerintem elég régen 1.4-es HDMI -vel jön mind. Azt nem tudom, hogy alulfeszelhető-e a G1610, szerintem gond nélkül megy. És igen, 9600Ft-ért boxos- hűtős procit kapsz, ami 1200-as fordulaton vidáman elforog, gyakorlatilag hangtalanul.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gigabyte GA-J1800N-D2H is jó lenne, ha 3D-képes lenne. Erről esetleg van valakinek infója? Viszont ez elég gyengusz.
HookR ajánlotta ezt a lapot egy másik topicban: Gigabyte GA-H81N. Ennél van HDMI 1.4a támogatás.
Csak ebbe a procik 20k-nál indulnak.Viszont ezzel a procival szemezek: Intel Core i3 4130T Boxed
90W-os picoPSU-m van 102W-os téglával. SSD és USB-s BD író/olvasó menne csak rá.
Ez lenne a legjobb nekem? -
radi8tor
MODERÁTOR
Brazos E-450-et manapság mire érdemes lecserélni?
Hasonlóan kis fogyasztású lap (estleg lap+cpu kombó) érdekelne. -
Nekem egy ilyen régebbi van 1,6GHz-es Pentium M-el(1Gb DDR1,60Gb IDE 2,5" HDD stb)
-
tlac
nagyúr
-
agent_k
őstag
Olvastátok? Bay-Trail_D hello... nem fogyott, áttervezik. Egy gyártó terméke volt elérhető itthon. Mire megjelent ki is vezették...
-
Goose-T
veterán
válasz
anytime #20162 üzenetére
Sohasem használtam ezt a progit, csak annyira kézenfekvőnek tűnt.
Egyébként szerintem az lehet a baja, hogy mivel ez egy MS termék, így valószínűleg DirectShow-t használ, ennélfogva pedig nagyjából bármit akarsz megnyitni vele, ami nem WMV, codec packra lesz szükséged.
-
Biznisz Elek
senior tag
Üdv!
Van ezzel valakinek tapasztalata?
Egy A8-5500-as procival szerelt lapot tennék bele 2x4Gb rammal egy SSD és egy 3,5 HDD társaságában.
Szerintetek elviszi ezeket a 90W-os táp?Üdv
-
Goose-T
veterán
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Ide nagyon OFF, de tudom, Ti értetek hozzá és mindig itt lógtok
- velem együtt.
Szükségem lenne egy free videóvágó programra és egy konverterre. Mit tudnátok ajánlani, ami egyszerű és könnyen kezelhető?
Köszi,
A -
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #20152 üzenetére
Szerintem a 160-hoz még hozzájön a moduláris csatlakozójának a hossza, így a kábelt már erőszakolni kell!
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #20150 üzenetére
160, akkor nem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Anno ez a ház elég jól bevált, igaz nagyobb.
-
sb
veterán
válasz
#16939776 #20146 üzenetére
Egyértelműen messze a legjobban variálható és legsokoldalúbb ház.
Én megfordítanám a kérdést: nem az, hogy ez a ház miben extra. Inkább várnék más ház linkeket, amik ugyanennek legalább egy részét tudják.Attól függetlenül írom ezt, hogy soha nem vettem még szerintem 20k-nál drágább házat és nem is áll szándékomban.
Sőt, talán a Coolcube-ot leszámítva 15k-nál drágábbat sem.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #20145 üzenetére
12,6L a térfogata. Kompromisszummal belefér 140mm-es ATX-es táp, 30cm-es vga. 2db 2,5"-os meghajtóval. Ha használod az alján a venti-helyeket.
Kompakt vízhűtéssel dual radi csak SFX táppal fér bele ami viszont már nem halk. Ekkor marad az előlapra helyezhető 1 vagy 2 2,5"-os meghajtó. Ha használod az alján a venti-helyeket.Ahogy a képekből kivettem...[link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
BomiBoogie #20142 üzenetére
Lian Li gyártotta le, szóval szükség esetén szerintem lenne mögötte megfelelő gyártósor
A radi által írtakon túl a kis darabszám miatti exkluzivitás még, ami az árat indokolhatja. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #20142 üzenetére
A mérete miatt. Ennyi mindent nem tudsz ekkora házban elhelyezni semmilyen más gyártó termékével.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #20141 üzenetére
Miért annyira különleges ez?
Értem én, hogy crowdfunding, meg hipster
, meg miegymás, de azért nem látom ezt a felárat indokoltnak.
Szép, letisztult, hűthető stb., de azért semmi extra.
Nyilván azért ennyi, mert nincs mögötte egy nagy gyártósor és nagy piacok, hogy racionalizálni lehessen az árat.
-
törölt tag
válasz
anytime #20138 üzenetére
Szerintem 40-42K lenne a reális ára. Ha rendes 1,2-es secc-ből lenne talán 50K...
Persze ha tetszene a kialakítása/elrendezése(#20139) radi8tor1:
e-bay-ról én sem, sok vele a macera ha "mégsem tetszik"
Neked hol lenne még "fájdalom küszöb alatt" az új ára(szállítás és vámmal együtt)?Nem állt szándékomban senkinek sem a tyúkszemére lépni.
-
anytime
őstag
Azért az beteg dolog, hogy az e-bay-en fent lévő ncase M1-ért most 105 eFt összeget kérnek.
-
sb
veterán
De hol írtam én 300W-ról? Azt csak te írtad.
Pentium, i3 35-60W között megáll az egész konfig. 65W-os APU-k 60-100W-ból.
De még egyszer: én most nem csak itx rendszerekről beszéltem. Egy i5 100-120W. Játékos vga +100-150W. Természetesen játékban nem adódik össze, lesz kb 150-180W az összfogyasztás.Ja és nem tápról, hanem hűtésről volt szó. A fentiekre kell méretezni. Ez mind megoldható halkan. Ennyi a lényeg. Nem az, hogy nem is kell vga... Miért ne kéne? Van akinek kell.
A lényeg, hogy akkor is megoldható a halk hűtés. -
sb
veterán
válasz
#16939776 #20129 üzenetére
Hát max egy light load-ot jelenthet. A 28W terhelve irreális. Több procim is volt már, paneltáppal 1hdd(+1ssd, de az max 2-3W-ot számít) a G2020 40W, G3420 legalább 60W, i3-2100 60W. Ez alulfeszelés nélkül értendő.
A tesztek szerint is korrektek az arányok. Ivy kevesebbet eszik, Haswell legalább annyit, mint a Sandy, de inkább többet. Full load 60-65W kell egy Haswell i3-nak.
Az idle fogyasztás korrekt, hdd nélkül 20W alatt, hdd-vel 20-23W kb modellfüggően. -
HookR
addikt
Enermax ECA1010 - hardwareluxx.de
-
Rick4
félisten
válasz
rover45 #20127 üzenetére
Nézd meg, kíváncsi leszek. Amúgy a paneltáp sokat dob a dolgon, de a régi AMD-s konfigomban egy Corsair CX-430-as táp volt, az se az utolsó a sorban, s azzal is elég jó értékek voltak, az is 40W körül kért idle-ben, csak akkor még egy 47"-os LCD tv volt a monitorom, az a géppel együtt bekajálta a 220W-ot is, ezért kezdtem nézelődni. Kerestem jobb hatásfokú tápot, kisebb fogyasztású konfigot, monitort. Nem számolom, mennyit evett ez évente, de most a felét kéri csak, ami szerintem jó irány. Ha csak napi 5 órát számolok, az 0.5KWh megtakarítás naponta, 182KWh megtakarítás évente, vagyis elvi spórolás évi 9-10K.
Amúgy nem ástam bele annyira magam a témába, szakértő se vagyok, de azért lehet az ilyen fogyasztásmérős mérés pontatlan mert a kapcsolóüzemű táp működési elvéből adódóan pontatlanul mérhető, vannak valami tüskék, amiből egy- egy kiugrót nem biztos, hogy tud mérni a fogyasztásmérő, mert a mintavételi frekvenciája nem elég gyors. Nem tudom ez itt mennyire áll fenn, illetve van egy szünetmentes táp is a rendszerbe kötve, tehát nem tudom érvényes-e ide az előbbi kitétel. A gyártó szerint a készülék 3%, vagy + - 5W eltéréssel mér. -
Rick4
félisten
válasz
rover45 #20125 üzenetére
Az a Te bajod, itt viszont nem multiméterrel próbálkozok, hanem egy normális cuccal. Ha 10%-kal is félremérne, akkor is messze van a duplától. Az amúgy hogy lehet, hogy ha adott áramfelvételű cuccal nézem, ott pontos? Ja, hogy csak fáj az igazság?
Az nem baj.. Ha neked ugyanilyen géped van, és az 60W-ot eszik, ott nagy a baj...
-
Rick4
félisten
válasz
#16939776 #20120 üzenetére
Most nézem, ráadásul el is írtam, mivel 39"-os a tévé. Persze, hogy nem teljes fényerőn járatom, nem lámpának használom, hanem monitornak.
Pedig az a baj, hogy ez ennyi. Szerintem a képátló miatt gondoltad nem megfelelőnek, az értékek pontosak.
Idle és load fogyasztás között szerinted mekkora különbségnek kellene lennie? Minden megy ugyanúgy, csak a procifesz változik. mégis mekkora fogyasztáskülönbséget produkáljon a gép?
-
sb
veterán
Írtam, hogy dvga-s konfigokra (is) gondoltam. Tehát kvázi bármilyenre.
ITX netezős gép nálam is 20-40W között mozog. HTPC szintén 20-40W (amiből 10W a két HDD).De én általánosságban értettem. Akinek kell a kraft az egy 90W TDP procival ugyanúgy hangtalan, minimál hűtésű konfgot tud építeni. És aki gamert az is össze tudja rakni 90W cpu + 100-150W gpu-ból ugyanezt, ugyanígy. Még játék alatt terhelve is hangtalan lesz, nemhogy idle-ben.
Így értettem.
-
törölt tag
87,11-8-28= 51,11W a 29"-os LED monitorod "számított" fogyasztása, ami szerintem max. 30W lehet valójában, ha nem teljes fényerőn járatod.
Szerintem túl kicsi a különbség idle és load fogyasztásod között, nem pontos amivel mérsz, legalább is ilyen kis értékek mellet téved.
-
Rick4
félisten
A gépem egy i3-4130, mini itx lap, 128GB SSD, 2TB HDD. Ez így kompletten kemény 20W-ot fogyaszt idle-ben, ha pörög a proci 28W körül, és ez már a konnektorból mért érték, tehát a paneltáp- adapter is benne van. Hol van ez a 100W-hoz képest? egy 29"-os samsung led TV a monitorom, előttük van egy szünetmentes, ami 8W körül eszik, és most a fogyasztásmérőm 87.11W fogyasztást mutat az egészre.
Az előző konfigom egy AMD A10-5700-as procis lap volt 16GB ram-mal, és az APU videokártyáját használva, ATI 5670-es kb 20-30W-ot evett mellé ha bent volt, de az APU-s vga-val kemény 40W körül evett. Nincsenek itt már 100W-ok se nagyon, max ha nagyon komoly vga, meg 3-4 vinyó van a gépben, vagy valami régi nagyfogyasztású procit használsz, 300W fölötti tápért felesleges pénzt kiadni.
-
sb
veterán
válasz
viperabácsi #20099 üzenetére
Egyetértek. Amíg 200W-os cpu-k és vga-k voltak addig kellhetett, de manapság már bármire elég egy töredék teljesítményű konfig is. 200W körül kijön egy bika dvga-s rendszer, amit léggel játszva hangtalanul le lehet hűteni. Dvga nélkül 100W körül.
A viszonylag alacsony fogyasztáshoz képest így értelemszerűen a tuning is sokkal több plusszfogyasztást jelent. Szerintem azzal sem éri meg nagyon vacakolni a mondjuk 5-10 évvel ezelőtti állapothoz képest.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #20114 üzenetére
Na ja, valamit valamiért.
-
viperabácsi
addikt
válasz
BomiBoogie #20113 üzenetére
Ezzel a hűtővel a 4770 57-62 c fok intel burn teszt alatt , úgy hogy a legnagyobb (ulna) adapter van a noctua ventiken.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #20109 üzenetére
Na jó, de egy hűtő miatt ennyi macera?
Vehettél volna inkább egy low profile-t, persze, az nyilván nem hűt úgy.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
viperabácsi #20109 üzenetére
Rendben köszi a megerősítést.
Jó lenne ha lennének itthon szerszámaim meg anyagom, akkor készítenék egy magamnak tökéletes házikót vagy egy meglévőt alakítanék át.
-
viperabácsi
addikt
válasz
BomiBoogie #20100 üzenetére
Mert nem nézted a procihűtőmet ami az adatlapomon szerepel.
(#20102) Grave444 Nekem is 2.5 -ös vinyom van és nem érzem lassabbnak.
-
rbalint88
addikt
válasz
Goose-T #20106 üzenetére
az tény, hogy halkabb, meg kevesebbet fogyaszt EGY notivinyó. de mondjuk egy 3 terrás rednél nem hiszem, hogy halkabb lenne és kevesebbet is fogyasztana 3db 1 terrás notivinyó (az árkülönbözetről meg ne is beszéljünk). szóval itt is két oldala van éremnek
jó a notivinyó, nekem is van egy 640-es, a red előtt az volt a gépben, plusz mellette volt egy 1,5 terrás külső wd, ezek kombinációjához képest fogyasztásban és zajban is óriási előrelépés a red. rendszernek meg ssd, alap
valaki írta nemrégiben, hogy ő mindenképpen mlc-set szeretne, tlc-s nem kell. ha kicsit utánaszámol, még a tlc-set is előbb cseréli le, mint hogy kinyírja. nálunk a laposokban 256gb samsung 830 van, az asztaliban meg 120gb 840evo, nem hinném, hogy kimutatható élettartambeli különbség lesz közöttük, amíg nálunk lesznek -
Grave_444
nagyúr
-
Goose-T
veterán
válasz
Grave_444 #20102 üzenetére
Aztán melyik nagytudású mondta, hogy lassabb a 2,5"-es vinyó?
Nekem ilyenem van, és nagyon gyors. Nem elég, hogy sebességben simán hozza egy 3,5"-es HDD szintjét, sokkal csendesebb és egy nagyságrenddel kevesebbet is fogyaszt azoknál.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
viperabácsi #20099 üzenetére
Nekem speciel jó lenne egy olcsó vízhűtés 4-8k körül, mivel a Shuriken tartóját el kellett hajlítanom, nem fekszik fel teljesen a procira és a táp ellen is dolgozik. Muszáj volt, különben hozzá ért volna a vga-hoz.
Pár napja is azért kérdeztem, mert tudtam volna 3500-ért lefogató nélkül AVC Herculest.
HDD-t ha cserélném 2.5"-osra elférne, de azt nem ajánlották, mert lassabb.
Ha úgy döntök váltok ki kell találnom hova teszem a vinyót, sok lehetőség nincs. -
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #20100 üzenetére
A leghutessel en is egyetertek, hisz barmilyen jatekot tolok, nekem sincsenek hutesi problemaim, bar az is igaz, nincs hutes - fetisem.
Hozza kell tennem, nekem csak egy non-k i5 van, bar ezt Te ugyis tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Max
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest