Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz akom #14971 üzenetére

Ezekkel nincs semmi baj, de mintha azt írtad volna hogy hardveres riad kell neked(legalább is ezt hámoztam ki):
    "A biztonsági adattárolás miatt szeretnék RAID1-et, és ahogy nézelődtem nem nagyon van olyan integrált CPU-s alaplap ami tudna RAID-et és beleférne a költségvetésbe. (Szoftveres RAID-et kerülném.)"

Amit linkeltél lap az nem tud.
    Cpu erőforrás meg bőven elég, úgy is a hdd-re kell majd várni hogy az egyszerre 4-8 íráshoz és a nem tudom hány lekéréshez tartozó file-okhoz odabotorkáljon.

Nem kell ehhez 40-60-k-s alaplap csak akkor lejjebb kell adni az igényeket. Vagy az igényekhez keresni hardvert...ezért írtam hogy nem is olyan drága az a HP...

Bővítés: Ugye 1db szabad szlot van, amibe 1 eszközt tudnál bele rakni(az M350-ben ez nem hozzáférhető)
    Raid kártya kilőve :U

Valamint M350-be Nem fogsz tudni bele rakni 2db hdd-t mert a hűtőtől nem fog elférni:[link]

Még mindig azt javaslom hogy legyen 2x akkora hely benne mint most kell. Nem rémítgetni akarlak, kérdezd meg az itteni fórumlakókat hogy hanyadik itx-házon vannak már túl...

Új hozzászólás Aktív témák