Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hobby elektronika
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
senior tag
válasz
yle_greg
üzenetére
Vagyis itt az a kérdés, hogy ha valaki ekv. 15 -től 600 -ig le akarja fedni a dolgokat, akkor az mennyibe fáj neki, ha bemegy a boltba?
Sose értettem miért kell mindent is lefedni, de itt még egy megjegyzés: Az olyan nagy gyutávú teléknél ahol vágni kell (mert nincs elég nagy teléd) ott nem működik a ekv. szorzó. Ott csak gyutáv meg szenzor pixelsűrűség van (ebbe gondolj bele egyszer).
Nem mellékesen van már olyan APS-C váz aminek nagyon közel van már a pixelsűrűségi a m43-hoz. Ezzel messze nem azt akartam mondani, hogy még több pixel kéne, sőt vsz. nem kéne tovább menni ezzel.
Szenzorban meg maximálisan aginor-al értek egyet (max a sorrend más): AF, kiolvasás sebessége és gyak. ebből központi zár.Nekem pont elég a saját gondjaim, nem nagyon érdekel mibe ugranak be tömegek, vagy nagyon max. azért, hogy ki tudok próbálni cuccokat és ha nem jön be nem bukok nagyot rajta. A fotós cuccok talán még rosszabb mint az autó, kiléptél a boltból és mindjárt legalább a negyedével kevesebbet érni. Használt cuccoknak kicsit lassabb az áresése (váz talán nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest