Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
Hi!King
üzenetére
Azért, mert Panában kb. az összes "új" (power ois) stabis objektív tudja egy ideje, Olyban meg stabi sincs, vagy nem volt (nem követem a fejlesztéseiket). De nem velem kell vitatkozni. Csak azt mondtam, hogy én két gyártót látok, akik azért még konkurensek, hogy egy bajonettre gyártanak, tehát fel kell valamit mutatni, amiért az egyik vagy másik lesz a vevőknek kívánatos, mert a bevételeket nem felezik el. De leírtam mindent, nekem ez a véleményem, nem kell elfogadni.
Nem része a szabványnak, ha az lenne, a kínaiakkal is meg kellene osztani, még ha azok nem is akarnak esetleg ezen a szinten gyártani, de lehet, rákapnának és nyomnák féláron. Ha sikerülne is meggyőzni engem, attól sem változna semmi. Engedjük el!
Nekem érdekesebb probléma Panával az, hogy miközben elég komolyan nyomják a videós cuccokat, nem gyártanak videós objektíveket. A 10 év után behozott lineáris móddal sokat javult a helyzet, de még a kialakítás így sem jó igazán. Ezért is adaptereznek és rakják rá a Canon obikat. De ez miért jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest