Új hozzászólás Aktív témák

• theporcupine

tag

válasz vond #92895 üzenetére

Igen, van akinek fontos lehet a 30 perc limit átlépése, de pl. nekem még 10 perc sem volt soha egy felvétel. Az a lerakom és felveszek egy előadást, vagy valamit, amit nem lehet megszakítani, vagy nem vagyok ott dolog, de szerintem is a videósok 99%-a megvan enélkül. A focus transition nagyon látványos és szép dolog, de leginkább azért lenne szükség rá, mert a pana manuál fókusza használhatatlan a by wire gyorsulásérzékelős hülyesége miatt videóra. Ez az FT viszont annyira macerás, hogy csak előre beállított jelenetekre lehet használni, ha van elég időd pepecselni vele. A két gép árkülönbözetéből meg majdnem megvan egy külső rögzítő ára, ami tudná a 30 perc korlát feloldását és még pár dolgot pluszban.
    All-I meg hiába magasabb bitráta, mert ott a tömörítésre megy el. Nem lesz jobb a kép, szemre nincs különbség, de többet foglal a kártyán. Esetleg fotó mentésre, maszkolásnál, vagy ki tudja mire jobb, de az All-I, de nem a bitráta miatt. Meg drágább és nagyobb kártya kell a gépbe, hogy bírja. Szóval elég felejtős szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák