Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Idővel ez a dupla kattanás remélhetőleg minden milc gépből el fog már tünni. A nex-nél 2011 óta már csak a zárás kattan az első "redőny" már elektronikus, míg a nikon teljesen elektromosra is megcsinálta az egyikben (V talán).
Viszont az oly meg a pana nem tudom mire vár már megint, ezt nekik is meg kéne csinálni, minimum a nyitást, de az igazi a teljesen elektromos lenne. Eleve kisebb lenne a shutter lag, meg a kevesebb mechanikai mozgás...Állványról fotózásnál először meg is tréfált, mert azt hittem nem csinál semmit és szépen besétáltam a képbe megnézni mi a fene van. Aztán kattant és akkor esett le, hogy ja a kattanás a kép vége volt, míg a rajt meg valamikor 2 sec-el a gombnyomás után lehetett (beállítás szerint), de azt én nem észlelhettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest