Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Új hozzászólás Aktív témák
-
totálkezdő
tag
Két történet a paranoiáról. Tudom, hogy az alábbi felvetések nem teljesen újak.
Ma egy parkon mentem keresztül, ahol egy nagyon szép lombú fa állt. Elővettem a kis zsebgépemet és készítettem róla egy emlékképet. A fával szemben, nekem háttal, egy négyemeletes ház van. Miközben eltettem a gépet, a házból kiszólt egy hölgy és azt kérdezte, hogy mit fotózok. Mondom, hogy a fát, mert nagyon szép. Mire ő: csak azért kérdezte, hogy nem az ablakokat fényképezem-e és mi érdekel. Persze otthagytam.
Erről eszembe jut egy korábbi paranoia. A házunkkal szemben lévő épületen egy darabon omladozni kezdett a vakolat, ami kitűnő alkalmat kínált nekem arra, hogy a teléim élességét ellenőrizgessem és gyakoroljak velük. Egyszer csak új lakó költözött valahová a szemközti házba, aki rám ordított, hogy mit fényképezek én be a lakásokba. Mivel semmi szükségem arra, hogy valami őrült miatt kijöjjön a rendőrség és megnézze készítettem-e "kukkoló" fotókat a szemközti lakásokról, már több mint egy éve felhagytam a vakolat fotózással.
Ezek az esetek elgondolkodtattak. Mindenképpen tiszteletbe tartom mások személyiségi jogait. De vajon meddig lehet ezen az alapon korlátozni a fotózást? Mi lesz akkor, ha a fenti alapon valaki feljelent, amint éppen egy kedvenc pesti épületemet fotózom, ő pedig azt állítja, hogy direkt befotóztam az ablakán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Snowboard topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs