Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
a friss dpreview tesztben Izlandon volt az E-M1mkII szervezett bemutatója, nekem még szeptemberből a régivel (ami most már mkI
) vannak képeim.
dropbox link hdNem fotós túra volt hanem bejáró, 17 nap, egy-egy helyre nem jutott túl sok idő viszont cserébe rengeteg helyen voltunk (a klasszikus dél, aztán Felföld, nyugati fjordok, Snaefellsnes-félsziget, majd még észak is), így persze rengeteg képet csináltam, ezért aztán inkább áttértem instagramra (napi egy képre kb 5 perc az tök jó szórakozás, viszont nekiállni akár csak egy-egy területnek hogy onnan 25-30 képet kiválogassak és feldolgozzak, na az már... - szóval inkább akkor a szórakozás

(van azért átfedés mert volt amit mindkettőhöz megcsináltam de az Instagramhoz más fájlméret kell szóval egy ideje már nem bővítem a HD sorozatot, csak az instagramot)
instagram link
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) vannak képeim.