Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Értem, teljesen jogos, gyors redőny = becsapódás, rázkódás

. Mondjuk azért súlyban a GH széria se sokkal nehezebb a sima G-nél, gondolom akkor a GH-kba okosabb zárat tettek, ami vakuzáskor gyors, máskor inkább sokk-kímélő.Amúgy derítéshez kellene a pörgősebb szinkron: napfényben csak úgy tehetem hansúlyosabbá a vaku fényét, hogy rövidebb expóidőt használok. A rekesszel, ISO-val hiába játszik az ember, az ugyanúgy csökkenti a vaku és a háttérfényt. pl ilyesmi lenne a gép dolga, lehetőleg nem tengeralattjáró-méretű vakukkal.
#77896: Ha úgy hozza a sors (="kameragyűjtő" verzió) és lesz G80-am, akkor a legelső kísérlet lesz, ahogy az olynál is volt
, vagy ha szerencsés vagyok, egy tulajt meg tudok kérni, hogy próbálja ki pin-letakarással mit tud a kicsike.#77895: aktívan figyelem a LED-ek fejlődését, uis videóhoz (víz alatt dolgozom kb 50%-ban, oda kell a fény) LED-es lámpa kell, és extra macera vakukat ÉS LED-et is cipelni. A legeslegújabb fények úgy 5k lumen felett már lassabban mozgó témára használható eredményt adnak, ráadásul a színviláguk is csiszolódik
"Aprócska" hátrány, hogy egy ilyen fény kb grillezi a <2m-es környezetét 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Mondjuk azért súlyban a GH széria se sokkal nehezebb a sima G-nél, gondolom akkor a GH-kba okosabb zárat tettek, ami vakuzáskor gyors, máskor inkább sokk-kímélő.