Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz Lassú Víz #77894 üzenetére

Értem, teljesen jogos, gyors redőny = becsapódás, rázkódás:R:(. Mondjuk azért súlyban a GH széria se sokkal nehezebb a sima G-nél, gondolom akkor a GH-kba okosabb zárat tettek, ami vakuzáskor gyors, máskor inkább sokk-kímélő.

Amúgy derítéshez kellene a pörgősebb szinkron: napfényben csak úgy tehetem hansúlyosabbá a vaku fényét, hogy rövidebb expóidőt használok. A rekesszel, ISO-val hiába játszik az ember, az ugyanúgy csökkenti a vaku és a háttérfényt. pl ilyesmi lenne a gép dolga, lehetőleg nem tengeralattjáró-méretű vakukkal.

#77896: Ha úgy hozza a sors (="kameragyűjtő" verzió) és lesz G80-am, akkor a legelső kísérlet lesz, ahogy az olynál is volt:R, vagy ha szerencsés vagyok, egy tulajt meg tudok kérni, hogy próbálja ki pin-letakarással mit tud a kicsike.

#77895: aktívan figyelem a LED-ek fejlődését, uis videóhoz (víz alatt dolgozom kb 50%-ban, oda kell a fény) LED-es lámpa kell, és extra macera vakukat ÉS LED-et is cipelni. A legeslegújabb fények úgy 5k lumen felett már lassabban mozgó témára használható eredményt adnak, ráadásul a színviláguk is csiszolódik:R "Aprócska" hátrány, hogy egy ilyen fény kb grillezi a <2m-es környezetét :DDD

Új hozzászólás Aktív témák