Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy télen, száraz ujjakkal jó, ha a koppintások 80 %-át érzékeli a mobil képernyője.
-
Alaaf Pi
őstag
Játszok tapizva telefon. De nem szeretem. Mondjuk én a kontrollereket se, merrt az analóg karoknál nem érzem rendesen, merre mozdítom öket, pláne a köztes irányoknál és különösen ha nem koppig tolom, a keresztgomboknál meg a full egybites kezelést nem szeretem. Klavikon se.
-
.LnB
titán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ja, ezt nem vettem számításba.
Azért mert nem játszom mobilon.Ez nem neked szól kimondottan:
De azok akik hülyeségnek tartják ezt az ötletet -köztük én is-, azok gondoljanak arra, hogy a Sony-nak az a Portal is elvileg sikeres terméke lett.. Szóval ezek képesek mindent eladni.
A másik meg az, hogy ez egy választható opció lesz, nem azt írják, hogy ez lesz a következő Playstation alap kontrollere. -
Egon
nagyúr
A Sonynak különös tehetsége van ahhoz, hogy amiben jó vagy piacvezető, azt szépen elk*rja. Mondjuk cseppet sem sajnálom őket, na.
-
zzola
titán
XBOX rulz.
Na ezzel szerintem öngólt fognak rúgni.

-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kepernyon teljesen mas. Ott ez valoban nem tul jo, de onmagaban egy komplexebb jatekot nem jo vegigjatszani telefonon a tapogatas miatt szvsz
Ps/xboxon viszont sokat dob a felhasznaloi elmenyen hogy a ravasz nyomasatol fuggoen gyorsul vagy fog a fek autos jatekban.
Sokkal elethubben lehet autozni ha mar autos jatek mint ahogy telon ahol csak menni kell elore fek nelkul kb.
Én pl meg váltani is manualba szeretek
Az adaptiv ravasz meg erre is tesz egy lapattal.Érintő gombokra cserélni ezt a jól kitalált rendszert….remélem a józanész felülírja a marketingesek baromságait.
-
ddekany
nagyúr
Bakker, mobilon ez a fajta irányítás egy kompromisszum, mert a fő szempont a hordozhatóság. Egy eleve nem hordozható konzollnál miért cserébe vállalnád ezt a kompromisszumot?
-
Juhaszatti
addikt
"De aztán eszembe jutott, hogy hányan játszanak igazából mobilon. Simán a kijelzőn húzogatva az ujjukat"
Aki mobilon játszik, az ugyanazt a felületet nézi közben amin tapicskol, a kijelzőt. De aki PS-en játszik az nem a kontrollert nézi közben.
Szóval ez azért elég más dolog. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Játék függő is.
Pl számomra az teljesen megöli az élményt amikor egy autós játékban nyomni kell a " gázpedált " és közben kormányozni is a képernyön. -
Kaiku
senior tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Tipikus Sony. A nehezen megkeresett pénzt, hülyeségekbe beleölik, majd törlik az egészet és milliárdok mennek a kukába. PS Vita és a többi pénz pocsékolás.
Persze lehet ez a cél és így mentik ki a lóvét. -
Szerintem halott ötlet.
a mobilon játszani is fárasztó ahogy mindig az ujjbeggyel bökdössük a kijelzőt, nem komfortos hosszútávon egyáltalán.
valahol emiatt bukott meg kijelzőbe oltott billentyűzet is.
Remélem csinálnak maratoni teszteket az ilyen hülyeségek ellen mielőtt piacra dobják. -
Farkassacred
őstag
Nincs ötlet új játékokra, így inkább hozzák a szokásos formájukat. Kihozni valamit ami aztán megy a süllyesztőbe rögvest, új hobbijuk.
-
DigitXT
félisten
Eszeveszett baromság szerintem. Az indoklás meg kifejezetten vicces: inkluzivitás?
Érdekes módon a kisgyereknek megveszik a kicsi cipőt, a kicsi biciklit, a kicsi ruhát, ha meg megnő, cserés. Ezeket sosem tudta használni a lapátkezű/nagy lábú szülő, tény... (Vica versa a kisgyerek ugyan felülhetett a felnőtt kerékpárra, de lehetett csúnya vége.)Egész komolyan azért kellene egy simogatós* valamit eszkábálni, hogy mindenkinek jó legyen? Ennek egyetlen eredménye lesz: mindenkinek egyformán lesz... ... sz.r.

*: mostanában nyomtam, nosztalgiából a Flatouto(ka)t. Árkád autóverseny = tökéletes hozzá egy gamepad. Természetesen analóg karokkal. Finom korrekciók, vagy nagyobb kormányrángatás, minden megy kényelmesen. Simogatós felületen? Kivitelezhetetlen.
Ui: érintőképernyőn van játék, amit nagyon kényelmes játszani, jobb, mint bármi máson.
Pl. pasziánsz.
(Viccen kívül, lehet nyomni telefonon, arra teljesen megfelel a felület.) -
laed
senior tag
Biztos lesz rá kereslet.
De ha ez valami érintőképernyő-szerűség, akkor rosszabb lesz, ez tapasztalat. -
-
-
Yodafon
őstag
a driftelo analog karok koncepciojat nem akarja kidobni veletlenul?
Nagyobb innovacio lenne szerintem (es sokak szerint) -
kilua
senior tag
FPS és TPShez meglepően jó az is ha csak érintő van és a mai játékok nagy része az, de platformerhez, menük kezeléséhez illetve street fighter vagy hasonló játékhoz használhatatlan.
-
Ribi
nagyúr
Autóban is mindenkinek annyira beváltak ezek a gomb nélküli dolgok. Ja nem.
gaben88: Ahh
Ameddig az ember ezekkel az elavult tapogatós csokányokkal (aka: ujjak) próbál kontrolálni, addig ehhez hasonló dolgok kellenek a másik oldalon is. -
gaben88
őstag
Az autógyártók is elkezdenek visszatáncolni ebből az irányból. Ezzel most kicsit olyan érzésem van, hogy a Sony most abba az utcába fordul be, ahonnan sokan már kifele jönnek!
-
.LnB
titán
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy de bakker, fizikailag valahogy egy kontroller gombjának kitapinthatónak kellene lennie. De aztán eszembe jutott, hogy hányan játszanak igazából mobilon. Simán a kijelzőn húzogatva az ujjukat. Én nem, nekem ez a koncepció se tetszik, de lehet én vagyok a kissebség.
-
vizibal
tag
Valamiféle haptikus visszajelzés ("kidomborodik" a képernyő a gombok helyénél) kellene ahhoz szerintem, hogy egyáltalán megközelítse a hagyományos, fizikai gombokkal ellátott kontrollerek használhatóságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Peugeot, Citroën topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért mert nem játszom mobilon.

Érdekes módon a kisgyereknek megveszik a kicsi cipőt, a kicsi biciklit, a kicsi ruhát, ha meg megnő, cserés. Ezeket sosem tudta használni a lapátkezű/nagy lábú szülő, tény... (Vica versa a kisgyerek ugyan felülhetett a felnőtt kerékpárra, de lehetett csúnya vége.)