Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hadd osszam meg veletek az örömöm: sikerült egy olyan GM1-et kifognom, amin nincs EU videófelvételi korlát, mégis PAL rendszerű
Rendre veszek fel fél óránál hosszabb anyagot és a képminősége miatt azért szerettem nagyon a GH2-t, mert két mozdulattal meghackelve eltűnt a 29:59-es limit.Ma amikor megint készültem a felvételre, akkor vettem észre, hogy AVCHD módban több, mint 2 órát ír ki a gép. Hopp mondom, itt valami nagyon nem stimmel. Ne m mertem örülni, pedig gondoltam hogy miről szól a dolog. Végül beigazolódott a gyanúm. Amikor átváltott 29:59-ről 30:00-ra már hűtöttem is be a pezsgőt
Valahol 25-26-nál vágott egyet, pedig exFAT-ra van formázva a kártya, úgyhogy sokra nem megyek a dologgal, mert mindenképpen vágni kell majd a videót, illetve összeilleszteni a több darabot. Viszont nem kell figyelni, hogy mikor lesz 29:59 és utána nem kell megint nyomni a piros gombot. Sokszor jártam már úgy, hogy elbambultam és 4-5 perc kimaradt a felvételből.Viszont érdekes, hogy MP4 módban nem a teljes kártya a limit, hanem valami 27 perc. Ez miért lehet? Illetve miért darabol 4GB-nál, amikor exFAT-ra van formázva a kártya? 29:59 után egyébként elkezd villogni a memóriakártya ikon és az AVCHD felirat a felvétel közben. De nem akkor vágott, hanem 26 perc környékén, tehát nem amiatt villogott.
Én meg még rinyáltam az magyar menü hiánya miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- DJI Pocket 3 Creator Combo + 2 év DJI garancia
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendre veszek fel fél óránál hosszabb anyagot és a képminősége miatt azért szerettem nagyon a GH2-t, mert két mozdulattal meghackelve eltűnt a 29:59-es limit.
Valahol 25-26-nál vágott egyet, pedig exFAT-ra van formázva a kártya, úgyhogy sokra nem megyek a dologgal, mert mindenképpen vágni kell majd a videót, illetve összeilleszteni a több darabot. Viszont nem kell figyelni, hogy mikor lesz 29:59 és utána nem kell megint nyomni a piros gombot. Sokszor jártam már úgy, hogy elbambultam és 4-5 perc kimaradt a felvételből.