Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- M.2 SSD hűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Az utomunka mit takar? Pl csinálok egy kiállításon 300-400 képet, és mindegyiket át kell szerkeszteni? Milyen utómunkákat kell végezni a képeken?
A lassabb és bizonytalanabb AF alatt mit kell érteni? Lassabb az átlagtól, vagy kifejezetten lassú? Nappali képeknél, vagy inkább csak a sötétben készülteknél lehet gond az AF?
A segédfény hiányával tisztába vagyok, elég nagy érvágás az a filléres lámpa.
Mind a 2 gépnél sok kompromisszum van számomra
Milyen gép lenne esetleg, amibe nem kell ennyi kompromisszumot kötni?
Nézegettem Nex5-öt is, de valahogy az se győzött meg. Lehet csak nekem nagyok az igényeim!?Egyenlőre az E-pl1 a befutó de nem tudom, hogy érdemes-e lecserélnem rá az FZ45-öm

Az FZ45-nek a képminőségével nem vagyok kibékülve, meg teljesen feleslegesen vettem ekkora batár ultrazoom gépet, ki se használom, főleg hogy a mérete miatt sokszor magammal se viszem.
A DSLR-eknél találtam több gépet is, ami megfelelne, de megint csak nagy méretekbe ütközök. Nem maradt más lehetőség csak a MILC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest