Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz madgie #53141 üzenetére

sajnos nem működnek a képlinkek nálam... :( kipróbálni felénk lehetetlen bármit is ami nem canikon és nem dslr :(((

Studi: mindjárt megkukkolom mit tud az nx20, eddig meg sem fontoltam, mer milyen az a samu logó már :DDD ;]
    peakinget próbáltam, és hát nem nekem való, nem csak kirajzolja az élességet, hanem el is takarja, tehát miatta nem látom hol a fókusz, és ezekkel a régi manuálokkal wide-open megbízhatatlan eléggé, egy pana keresővel 4x-es belenagyítással valszeg boldog lennék, kb olyan lenne mint a magic lantern magic zoom-ja, csak mindez keresőben, ami nekem tökéletes volt, azzal láttam a kompót is, nem kellett kilépjek a nagyításból, gyorsabban tudtam vele fókuszálni, mint a tesóm a mezei kompaktjával :D
    az alacsony iso annyira nem követelmény, F1.4-en úgyis fel kell toljam szinte mindig az nd-t

Lassú Víz: extra fényerős obival sem muszáj mosni, de legalább megvan a lehetőséged rá, na meg gyenge fényes szitukat, koncertfotókat kíváncsi lennék, hogy oldanád meg F2-es vagy sötétebb obival régi 12mp szenzorral...szal igény kérdése, azt nem mondhatod komolyan, hogy a fényerő badarság..

Új hozzászólás Aktív témák