Hirdetés
- Asztrofotózás
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
...nos... nállam az elmúlt egy hétben paradigma váltás zajlott le, úgy a fényképezéről általában...
...persze ez csak, számora mint, hobbista, átlagfelhasználó, jelent sokat, azt teljesen el tudom fogadni, hogy egy pro-nak teljesen mások az igényei, munkamódszere...
...de sőt! odáig mennék, hogy maga a fényképezésre sincs, igazából szükségem... elterjedésének okát pedig abban látom, hogy régen azért lehetetlen lett volna mindenkit ellátni elegendő nyersanyaggal, és tulajdonképpen, csak napjaink, a digitális technológiája, full hd, 4k, "filléres" elterjedésével jött el a valódi kánaán...
ilyen téren pl fuji retro kapálódzása, még röhejesnek is tűnik, mivel egy levitézlett korszak igényeihez próbálja a komolyabb amatőröket visszavezetni, mintahogy az eltévelyedett gyerekeket szokás.....eddig úgy gondolkodtam, hogy a video egyfajta plussz, amivel ha úgy adódik rövid snitteket rögzítek, merthogy máméne, hisz a pana kiemelkedően jó a videóban... stb.. meghát mozgókép.. ugye....
...érdekes volt a múlt hétvégén egy baráti összejövetelen csak videóztam, és ahelyett, hogy mindenre sokkal jobban figyelnem kellet volna, pont az ellenkezője történt... prefókusz oszt start... "teljesen az eseményekben tudtam lenni" nem mint a fényképezésnél ahol folyton azt kell lesnem, hogy mikor történik valami, és hogy emiatt, senki sem oldott, vagy nem úgy cselekszik, ahogy, azt normál esetben tenné...
...nemrég sokan kiálltatok a jpeg jogosultsága mellett... most én odáig mentem, hogy gyönyörű fhd snapshoot-okat vágok ki vlc-ből, szóval ennyit a szerkesztésről.....
...Mégegyszer, mindez rám vonatkozik, most barátkozok fejben az egésszel, de mindenesetre, hogy a nagy gyártók mennek a 4k felé, plussz nem egyszer hallottam hogy ez a jövő...... hát elgondolkodtam....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest