Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Mit vegyek? Ep5-öt, vagy xe2-t?

-
jmakk
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Mondjuk gyenge lábakon áll a pletyka, de azért a helyedben én még megtartanám a fotókínyjáig azt az E-M10-t.

http://www.43rumors.com/ft2-updated-9mm-lens-specs-it-has-an-f1-8-aperture/ -
Lassú Víz
addikt
Szépen rajzol, de nem tenném más m4/3 vázra mint az E-M1-re a fókuszrendszer miatt. Emlékeim szerint azonos gyújtótávolságokon picit sötétebb mint a 14-54, aminek birtokában sosem tudott elcsábítani. 120-ért hirdetnek egyet az indexen, szerintem annyit megér ha jó állapotban van és ha szükséged van rá. Az újért 360-at kellene jelenleg a mintaboltban otthagyni. Inkább bővíteném a rendszeremet egy 25-ös fixszel mint a 12-60-nal ha lenne most rá keret, de ez az én fontossági sorrendem.
-
én majdnem megvettem egyben, de győzött a
higgadtságlustaság. A végén úgy is árultam volna mindet, csak azért hogy kipróbáljam a GH3+pro zoom kombót... Persze azért fasza lett volna, csak lusta vagyok
Egyedül a 35-100 az ami miatt megléptem volna, az az obi 380g mindössze! -
Mercutio_
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
Minek neked Alandelony?

-
Lassú Víz
addikt
válasz
üzenetére

hegyimorc (50568):
Valószínűleg kisebbségben vagyok evvel, de ha valakit haveri alapon hívok dolgozni az nálam azt jelenti, hogy pont annyit akarok érte fizetni mint egy idegen, csak csinálja olyan alapossággal és odafigyeléssel mintha saját magának csinálná. Sok rossz tapasztalatom van már ismeretlenekkel a beépített szekrénytől az ablak cseréig. Ha haver csinálja, hátha nem úgy áll a dolgokhoz, hogy többé úgysem látjuk egymást és minőségibb munkát kapok. Azon kívül ha van egy elvégzendő munka amivel szakembert megbíznom inkább havernak adnám az árát mint idegennek. -
hegyimorc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem tudom, nekem sosem kellett vele ilyesmiről beszélnem.
Én csak annyit tudok, hogy az említett ismerősöm ebből él, profi, annak minden hozadékával.
Amúgy - és ezt ne vedd magadra, csak most erről jutott eszembe -, sosem értettem, hogy ha valaki kb haveri alapon hívna dolgozni, akkor miért nem annyira jó haver, hogy inkább bulizni hívja a havert a buliba ... Persze ez nem csak az esküvőfotós-videos dolgokra igaz, hanem mindenféle haveri alapon kötendő üzletre. A haveri üzletekben miért alap, hogy az szív aki ad? Mert ugye olyanról ritkán hallani, hogy én annyira jó barátod vagyok, hogy sokkal többet fizetek neked annál mint amennyit az érne

(Barátságból megcsinálok egy csomó olyat is, amit amúgy semmi pénzért ... de az egészen más)
-
válasz
madgie
üzenetére
a többi ára okés, ezt szerintem elírta. de annyi szánalmas ilyenkor remegő kézzel írni neki, és közben imádkozni, hogy összejöjjön stb. mármint annyira szánalmas, hogy eszembe sem jutna. tuti kapott vagy 20 levelet.
skacok: aki szeretne új fuji x-e1-et, még ma írhat nekem, beszámolok szinte bármilyen mft vázat, esetleg obi(ka)t is.
-
cdl
senior tag
Sziasztok.
Erről az objektívről mi a véleményetek?Olympus ZD 12-60/2.8-4
Mennyit érhet?
-
Mercutio_
félisten
Na, hányan írtak már rá a 35-100/2.8 miatt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
höhö

Nézzetek be kicsit a pixis aprók közé.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hiába csak ennyit kell felvennie, ha egy profi elvállalja akkor más pénzes munkát már nem tud vállalni mert két helyen nem lehet. Ezért vagy teljes árat fog kérni vagy last minute keretében az jöhet szóba aki arra a napra nem kapott munkát. Illetve a hegyimorc által emlegetett kétes önjelöltek.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
fizetés: vendéglátással + szesszel
Höhö, erről a gúnyos szerda jut eszembe
"Persze, ez tökéletes fizettség az ingyenmunkáért" 
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor nem ajánlom az emberemet.
-
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Profi kell, profi cuccal, tisztességes piaci áron vagy sógorunokaöccsevérpistike, örüljön, hogy mehet alapon?

-
Mercutio_
félisten
Még mindig egy Pentaxos havernál van, aki Panákat is használ, de nem volt időm még összefutni vele, jellegéből adódóan jáccós dolog, miklósrabi mindent leírt már róla, amit lehet

-
Mr.Csizmás
titán
urak,
videóst keresnék szeptember elejére, pár órás munka lenne (kb. 10 perc felvételről van szó) Cegléden/Ceglédre. pm plz

-
arn
félisten
A jel...
-
törölt tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Koszi
-
theporcupine
tag
-
MrChris
nagyúr
válasz
theporcupine
üzenetére
jó vas. Mire használod?
-
törölt tag
OFF
Ismerősöm akar venni egy fotózásban "jártas" barátnőjének egy Polaroid gépet.
Hol kérdezzek ezzel kapcsolatban?
Lehet egyáltalán a régi egybőlkinyomtatós polaroid gépekhez ma papírt kapni?
Létezik ebből modern egybőlkinyomtatós változat is?Köszi
-
theporcupine
tag
Kedvet kaptam MLaca képeitől, hogy az enyémet is megmutassam.

-
jjeahh
nagyúr
hogy valaki képeljen is
hétvégi feszt fotózás:nézzétek el a zajt stb., kb fénysebességgel kellett feldolgoznom
itt a többi: [link] -
jmakk
őstag
A budzsirózsaszín már ott van egy lentebbi képen. Szóval jó irányba haladnak.

-
ROBOTER
addikt
Emberök! Egy kis segítséget kérnék.
Reggel nem találtam az XZ-2 töltőzsinórját, eljöttem Budapestre, és nem megyek haza holnapig, viszont este tovább utazom és használnom kellene a gépet de teljesen lemerült.
Kedves bolt: ha a kollégám délelőtt elvinné a gépet, fel tudnák tölteni?
Vagy van valaki, aki legalább egy órán át töltené, ha elviszem? (ez koradélután lenne)Gondolom XZ-1/2/valami kompatibilis töltés szempontjából.
Köszönöm.
-
jmakk
őstag
-
cselt
senior tag
Ha már akksiknál tartunk, akkor E-PL5-höz milyen utángyártott akksi ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)