Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.vr

őstag

válasz hegyimorc #41265 üzenetére

"ha viszont a G1x avul el"

Egyrészt igaz, másrészt szerintem ez annyiban összetettebb hogy nem igazán a szenzor szokott elavulni (hacsak nem jön valami hihetetlenül óriási technológia fejlődés - na akkor kb. minden elavul) , hanem inkább az van hogy kijön valami nagyon más ami felforgatja a piacot: vagy sokkal nagyobb szenzorok vagy sokkal fényerősebb obik.
    Én ettől most nem tartanék, sőt pont _ez_ a gép egy olyan kombináció ami kissé elavulttá teszi teszi az eddigi csúcskompkaktokat (még két érdemi feature-fejlesztés lehetne majd a társainál: beépített EVF, illetve mechanikus zoom. Ehhez képest hogy majd jövőre a szenzor inkrementálisan kicsit jobb lesz, hát az kb. kevéssé érdekel. Esetleg ha nagyon kiforrná magát egy hibrid AF, az mondjuk... bár nekem tényleg másodgépnek kellene)

Az induló ár sem vészesen magas (ellenben pl. RX10), persze nem kell rögtön megvenni, de mondjuk a karácsonyi akciókon már érdemes lehet, ez jópár évig ki fog tartani.
    (jön majd nyilván a többi gyártótól is hasonló, de jópár évig nem számítanék nagyságrendileg másra. Olyan nagyságrendileg, mint amennyire ez nagyságrendi a jelenlegi csúcskompaktokhoz képest)

Új hozzászólás Aktív témák