- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz hegyimorc #39949 üzenetére
G3-ban nincs PIP mód a pinpoint meg akkor jó, ha viszonylag közeli dologra fókuszálunk, a távolabbiaknál ugye kis elmozdítás és már nincs is a nagyított képben amit meg szeretnénk lőni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hegyimorc
senior tag
válasz Lassú Víz #39950 üzenetére
Az, hogy én kézzel elmozdítom a fókuszgyűrűt számomra nem automata , ráadásul ezzel el is tekertem onnan ahová az AF vitte. Ezzel szemben a pana pontosan oda fókuszál ahová a pinpoint mutat, belenagyít - választható, hogy mennyi ideig -, látom, hogy fasza és exponálok.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
-
b.vr
őstag
válasz hegyimorc #39953 üzenetére
A pana pinpointtal az a bajom, hogy ilyen pontosan meghatározott fókuszra nekem egy esetben lenne szükségem, az oly 60/2.8 makrónál - ott meg azért nem tudom használni mert úgy ugrál a kép mintha egy oszcillátorra lenne kötve a stabilizátor hiány miatt... Szóval marad az alátámasztás és az MF.
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
MrChris
nagyúr
megint alakul egy jóáras gh2 a zindexen. Ha nem lenne g6-om beneveznék rá.
-
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #39957 üzenetére
Skacok!
Total amatőrnek mit és hogy allitanatok be a G3-on, hogy minél több használható képet lőjön klasszikus táncon? (kezdő csoport nem a Savaria tancverseny )
Ja ugyanez a kérdés videózásnál a vázon egy 20/1.7 lesz a 45-ös szűk, azzal egy kezdő sok helyzetben nem tudna mit kezdeni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz JohnyBlue #39963 üzenetére
Standard és nincs osztály, mondom, hogy botlabu kezdők,de, te amúgy is szinte csak képen láttál G3-at
madgie : mondom amatőr, lövése se sincs mi az a korrekcio ja esiso3200 - ban maximalizálva, azt is elég lesz megertetni, hogy tartsa stabilan a vázat.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
b.vr
őstag
válasz Mercutio_ #39962 üzenetére
Én azt csinálnám ha a 20/1.7 lesz hogy A mód 1.7 rekesszel, iso felső limitet Te ismered a gépet (nálam a G5nél 3200) és aztán ha esetleg benyomja az iAuto gombot (ez van már G3nál is?) az sem baj, mert úgyis először a rekeszt nyitja majd az automatika a legtágabbra, szóval nagyjából ugyanott van.
(ha a 45ös lenne és nagyon kevés fény, akkor érdemes lenne elgondolkozni a záridő-módon lévén ugye a G3 sem stabis és inkább legyen sötétebb a kép mint bemozdult, de a 20asnál ez nem hiszem hogy gond lesz)
szerk: na mondjuk madgie-nek igaza van, ugyan a körülmények hasonlóak egy koncerthez de itt sokkal gyorsabb mozgás is lehet (bár az meg lehet hogy direkt szép ha forgásnál elmosódik a szoknya, stb)
Hát mindegy, szerintem erre így előre nem igazán lehet megmondani a tutit... (egyébként akkor most ő egy külső résztvevő és a tánc a színpadon van vagy ez közösségibb esemény, mint egy táncház és ott fog állni a táncosok mellett?)
[ Szerkesztve ]
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
-
EFT
tag
-
MrChris
nagyúr
válasz madgie #39972 üzenetére
a hülyeség őt sem hagyja nyugodni, én egy steady állványt csináltam a telefonomhoz. Most vagy át kéne alakítanom a g6-hoz, vagy inkább egy újat csinálni, mert nem lett számomra tökéletes. Meg tanultam belőle és a 2. verzió biztos jobban sikerül. De a hatása 100%os volt, éppen csak szeret elforogni.
Diy rail nálam is tervben van
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz Mercutio_ #39967 üzenetére
iA mód, vagy ha nem akkor P mód, de lehet A mód is tök mindegy, kevés fényben úgyis nyitva lesz az obi végig. Esetleg ha te akarsz besegíteni neki , akkor raw+jpeg, és a legszarabb képeket rawból hívni... De tudom, nem hülyültél meg... (én is voltam hasonló szituban, de akkor mivel engem fotóztak adott volt hogy raw-ban készülnek a képek, mert majd én elszarakodok velük).
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
arn
félisten
válasz TayRol #39983 üzenetére
kezbol az egy f4es obi nem az igazi, meg az em5 stabjaval sem
ebben a 2es firmwareben hol talalom az ujdonsagot? kurzormeretet eddig is tudtam allitani, ez most miben mas?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Tin_Shield
őstag
válasz TayRol #39991 üzenetére
Amit én próbálgattam anno a 10-20-asokból (f4-5.6 és f3.5) azokat rekeszelni is kellett f8 környékére (D90-en) hogy nagyon ne taknyoljon a szélek felé, az m.zuiko 9-18-at meg nem szükséges.
A gyakorlatban látványosan szűkebb az ekv 18 az ekv 15-nél. De nekem mindkettő sok, gyorsan kiderült, hogy nem tudok értelmesen fényképezni az uwa üvegekkel, az ekv 24 körül számomra bőven elég nagylátó -
TayRol
nagyúr
válasz Tin_Shield #39992 üzenetére
lehet, egy 12-50-es kellene, aztán oldjam meg azzal amit kell...
-
|AP|
veterán
"igazából elég telitalálat ez az e-m10, a stabitól rettegek egyedül, számomra az az e-m5 első számú előnye."
Robin Wong szerint: "To be entirely honest, I did not feel any difference using the 3-Axis IS, considering I have been so used to 5-Axis IS all this time."
Van nála fisheye lenscap is, remélem hamarosan lesz fent pár kép vele...
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
ezt a barlangot nagyon megneznem... meg mindig ugyes fotos
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
HÁZIGAZDA
válasz TayRol #39996 üzenetére
igazából jópofa mind a 14-42 ez, mind a halszem vázsapka, az e-m10 és a 25-ös meg durván jónak tűnik. aki nem igényli a teleobit, mint én, ezzel a négyessel kész is van, még vehet egy makróelőtétet és helló. magyarán kivételesen összes cucc, amit épp bejelentett az oly, tetszik. engem még az af sem zavarna, fuji x10-ről jönnék (de nem jövök)
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
arn
félisten
válasz Tin_Shield #39988 üzenetére
nalam a mostani beallitassal elo se lehet csalni, ezert meg nem fogom atallitani az egeszet, mar megszoktam a kurzorokkal pozicionalom a fokuszmezot (kozep az alap), es gyorsgombon van a kicsinyites. nincs most "home" gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest