Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
FEDman
üzenetére
Röviden és tömören DSLR-es korszakomban minden cucc amit a fórumokon agyba főbe dicsértek, hogy na ez AF szempontból atombiztos azzal nekem szinte mind problémám volt. Miközben volt több olyan obim is amit mindenki a földbe döngölt a pontatlansága miatt, de nálam meg pont ezek voltak pontosak.
Mi következik ebből? A fórumon megforduló pár 10 ember tapasztalatából kár messze menő következtetéseket levonni, ehhez ez szerintem egész egyszerűen nem elég nagy merítés. És pont ezért én se fogok itt típusokat felsorolni, mert nem akarok senkit ezzel befolyásolni. Főleg úgy hogy tapasztalataim alapján teljesen mindegy ki mit mond, szinte mindenre van jó és rossz példa is.
Amit én megtanultam, hogy a DSLR világban olyan nincs hogy valami tuti jó, minden egyes váz és obi kombinációt alaposan le kell tesztelni, hogy ha biztosra akarsz menni.Ennyi..
Én amúgy nem voltam túl szerencsés ilyen téren és nagyjából akkor döntöttem el, hogy végleg elhajítom a tükröt, mikor azon kaptam magam, hogy többet tesztelgetem az AF-et, mint hogy fotóznék a gépemmel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Fujifilm X
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- BestBuy topik
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Energiaital topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest