Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz ROBOTER #36297 üzenetére
Mivel a GM1 annyira nem foglalkoztat így sokat nem olvastam róla, de így már érdekel, szóval akkor most nem az van hogy a GM1-ben ugyanaz van mint a GX7-ben? (ami saját pana szenzor, vagy nem?) És erről korábban nem az volt a konszenzus hogy nem rosszabb (sőt, magas iso-n érzet szempontjából talán még kedvezőbb is) mint az e-m1 / e-p5 (meg talán gh3) - ban lévő sony szenzor?
[ Szerkesztve ]
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
ROBOTER
addikt
Én csak azt nem értem ebben a GM1-ben, hogy ha nem Pana szenzor van benne, hanem valamilyen Sony származék, akkor a DXO mérésen miért szerepelt annyival rosszabbul, mint az összes többi Sony szenzoros m4/3 váz?
-
.mf
veterán
Kb. azok a photoshop montázsok jutnak eszembe, amikor a szülő és a csecsemő fejét megcserélik
A következő lap címe "Sokféle objektív" volt, titkon reménykedtem valami még perverzebb összeállításban (Pana 100-300? ), de csak egy 45-175-re futotta
Nem olvastam végig (hosszú meg lusta is voltam szótárazgatni), csak bele-beleolvastam részekbe, de úgy tűnik, hogy inkább másodgépnek ajánlja egy GX7/GH3/EM1/5 mellé, sétálós snapshot-kompakt váz, amivel ugyanazt az obiparkot lehet használni.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
|AP|
veterán
-
arn
félisten
azt megfigyeltetek, hogy csak munkaidoben porog a topik?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz MrChris #36280 üzenetére
ez igaz volt regen szvsz - most egy kutya. egyik kicsit ilyenre csinalja, a masik meg olyanra. egyiknel sem elcseszett szinek vannak, mint korabban.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
arn
félisten
jah az meg erdekes - hogy pl a d600 rawjaival total mas lett a vegeredmeny es a hatas
-
arn
félisten
-
MrChris
nagyúr
Találtam még egy jó hirdetést, manapság max 200-ért lehetne hirdetni és az alatt eladni:
GH2+14-140 -
MrChris
nagyúr
-
.mf
veterán
(lejárt az időlimit)
szerk: visszavonom, annyival mégsem olcsóbb, mint gondoltam. Érdekes, hogy a Távol-Keleten ezt az obit arányában drágábban mérik a többihez képest. Ettől még egy elég jó és nagyon éles kistele -- a 75 f1.8-asnál ugyan kicsit lassabb és hajszálnyival kevésbé éles, de jóval olcsóbb és kisebb-könnyebb is.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Valakinek Oly 60 / f2.8-as macro? Ebayen 330 GBP-ért + 13 szállítás van még pár.
Nekem elég lesz a váz plusz többi tervezett obi árát kiköhögni, úgy érzem megleszek nélküle, bár tényleg kísértésbe ejtően jó ár.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Ffranklyn
csendes tag
válasz HollyBoni #36267 üzenetére
Kár érte. Ilyenkor jönnek be a képbe a régi manuál obik . Mert ha ezt ugyis rekeszelni kell f1,2, f1,4 ig hogy érjen valamit akkor máris elértük a már létező obi kínálatot Azért ha ezeket SLR-magic, voigtlander , samy obikat itthon is lehetne taperolni az nem lenne rosz.
[ Szerkesztve ]
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz Lassú Víz #36262 üzenetére
jaja, nagyon durva, még gh3 mellé is extrém videózni mondjuk
Ffranklyn: nekem a mitakon 35/0.95 tetszik, focus peakingel álom látószög, fényerő.. kár, hogy csak nex-re van, és eu-ból nem rendelhető
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
arn
félisten
válasz madgie #36249 üzenetére
kozelebb van hozza, de a feheregyensulyt szvsz elviszi kicsit vorosbe hajloan - elso blikkre jobb a sima profil, max ha akarod felhuzod kicsit a kontrasztot, es a szaturaciot, ha ez tetszik. majd megnezek kesobb par nyari kepet, ha lesz idom.
-
tuctuc
aktív tag
Amikor megjött a "mint condition" szürke gf2, meghirdettem a feketémet, de nem volt nagy kapkodás, úgyhogy újratervezés lett a vége és megy faternak a szebbik a fa alá, elindítom a lejtőn. Szerintem így amíg megy, addig nekem meglesz, biztos lesz olyan helyzet később, amikor sajnálnék valami drágát vinni, jó lesz ilyenkor a félkrajcáros helios-szal vagy fd-vel sarat dagasztani, elég masszív kődarab azért ez a váz, hogy bírja.
22 éve a PH-n
-
arn
félisten
válasz FEDman #36241 üzenetére
kb a 4.4 ota normalis, az oly jpgjeihez nagyon hasonlo jpgeket kopkod a lightroom. anno irtam is rola. addig inkabb jpgbe fotoztam, azota rawba.
elotte ilyen sargas-zoldes, iszonyatosan sokat kinlodos volt a raw. azota ok - kivancsi vagyok, hogy itt milyen lesz a differencia.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
sokan a vaku mukodesevel sincsenek tisztaban - ejszaka varost fotoznak. meg a felpattano vakubol latszik, hogy total auto hasznalja, es lovese sincs hogyan kellene hasznalni a masinat.
(#36243) Mercutio_: ha mar kicsi vazat veszek, tuti nem raknek ra ilyen vasakat. akkor veszek olyat, aminek van normalis fogasa.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
100 dodóért egy vasdarab szerintetek mennyi idő mire megjelenik kici-occó verzióban?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ati3x
senior tag
Ma voltunk az oviban a gyerekek Luca napi ünnepségén.(svédorszàg) Az egész egy félhomàlyos teremben volt, csak pàr karàcsonyi fény égett. Az elöadàs alatt tilos volt vakuzni(érthető) Szal iso maxra (E-pl1, 3200) canon ssc 1.4 50mm fel, aztàn jó lesz pàr kép ff-ben. Mondjuk értékeltem volna egy Em-5 pana 25f1.4 combót, de majd jövőre... Szal fotózgatok vaku nélkül, erre egy idő utàn a mellettem àlló apuka is előkap egy méretes dslr-t. Próbàlkozik, próbàlkozik, de csak fekete kép az eredmény... néha àtsandít az lcdm-re és tapintható a levegöben az értetlenség. Na a végén lehet vakuzni! Akkor màr sikerül neki is! Én meg értékelem az E-pl1 ügyes kis vaku mechanizmusàt, azaz a plafonra derítek....
-
FEDman
addikt
Végre, ez már nagyon kellett..
-
Mercutio_
félisten
-
|AP|
veterán
válasz tuctuc #36234 üzenetére
gondolkoztam már, hogy ha a közeljövőben váltok, akkor mennyiért tudnám eladni a GF2+14mm kombót, de arra jutottam annyiért megtartom játéknak. Amit írsz az csak még jobban megerősít ebben
Külön-külön eladva többet ki lehetne belőle hozni (obi 40, váz mondjuk 25), de nem vagyok benne biztos hogy elmenne ennyiért...
-
FEDman
addikt
Már többször akartam neked írni, hogy az obik fényerejét konzekvensen teljesen hibásan adod meg.
Az 1/8-ad az természetesen egyenlő a 0,125-tel. Az általad említett obi fényereje ezzel szemben f1,8Erre jobb lenne figyelned a jövőben, mert bár itt többnyire mindenki ki tudja következtetni mire is gondolsz, de más közegben ez így nagyon félrevezető lehet. No meg teljesen helytelen is.
-
-
Mercutio_
félisten
gorgo is azt vadászna, de nincs ajánlat
Volt black friday-ben occóér B&H-nál, itteni javaslatra feldobtam indexen, hogy tudna-e valaki lerendelni és hazahozni egyet, de seni nem lengette a kezétStudi: Szerintem tök természetes, hogy karácsony előtt jutnak el oda sokan, hogy "ajándékként" megszavazzák maguknak a váltást, ez nem annyira csorda téma, szimpla időbeli egybeesés.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
Ez a csordaszellem valamiért jellemző a piacra, ha egyvalaki feldobja az x típusú cuccát, akkor rögtön jön még 2-3 eladó, hogy neki is van. Így voltak az E-M5-ök is, sokáig semmi, aztán jópáran kiugrottak, majd megint hónapokig szinte semmi, és most az elmúlt időben újra jöttek a váltók. Viszont most annyian, hogy már erős túlkinálat lett, és a vége kénytelen elindulni lefelé az árral, ha el akarja adni.
-
Mercutio_
félisten
válasz MrChris #36217 üzenetére
Annyit mondogatjátok, hogy a végén feldobom én is brahiból, kérdés mit csinálok ha elviszik annyiért, mert a kitből kiszedett olcsó 12-32-k még nincsenek piacon
need: Az is lehet, hogy aki érdeklődött a hirdető egyik haverja, régi trükk ez...
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
úgy látszik az ez emberek nem mérik fel..hogy mennyi az annyi.. ez kiderül hamar mind a 2 hirdetésből..!
ez azért kicsit abszurd!
és hidd el..még is találni fog rá 1 madarat..!szívem szerint írtam volna annak aki kérdezte a 14 mm hogy ne legyél már hülye..!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
MrChris
nagyúr
válasz Gondwana #36212 üzenetére
csak fura, hogy a piac most kb így árazta be ezeket:
20-as ~70e, a 45-ös is közel kb 70e, a 40-es ~40e, a 12-50 ~50-55e.de természetesen a kereslet-kínálat eldönti, vannak meglepetések. Februárban 200-ért vettem gh2+1445-t, most 140-ért se nagyon tudnám eladni, igaz már meg sincs
-
gorgo
őstag
Nem akar valaki k** jó áron E-M5 vázat??? A rajta lévő obit én átvenném.
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
-
Gondwana
addikt
-
MrChris
nagyúr
válasz madgie #36190 üzenetére
És jejeje lehet talál madarat!! 14-esre 60-ért így kell ezt
-
Mercutio_
félisten
Az a baj, hogy semmi olyan cuccom nincs a mindent átvivős közgyűrűn és a step-up ringeken kívül amit el szeretnék adni, illetve de, 2 miniPC-m
14/2.5-öm válogatott darab, Pana magyarországos bennfentestől került Tulkun keresztül hozzám, a 20/1.7 és a 45/1.8 piaci értéke nem akkora, hogy érdemes lenne eladni, aztán később venni másikat, és lutri, hogy milyen előéletűt kapnék, a 45-150 meg sokat pihen, de egyedül egy 100-300 amire érdemes lenne lecserélni, viszont az rtka és drága is.
-
HÁZIGAZDA
így van, ezért is tetszik a stylus 1, normális kezelésű kompakt lesz végre. tulajdonképpen az egyetlen bajom vele az árán kívül, hogy elkapatott az oly az új vf-4 keresővel, rohadt nagy kár, hogy nem azt tették rá. de amióta a fuji x-e1 keresőjébe belenéztem, végképp elvesztem...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Fujifilm X100VI fekete
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest