Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
"a munkagép" terminus számomra még mindig nem tisztázott"
Munkagép az amivel hatékonyan és az elvárásoknak megfelelően el tudsz végezni egy adott munkát. Nem kell ezt túlmisztifikálni

Konkrétan eseményfotózásra (főleg mert nagyrészt ebből weben lesz illusztratív képanyag) meg szerintem pont tök jó a m43 (írtam is ezt már), főleg ha nem akarod így végigszenvedni mondjuk a Szigetet. Erre már egy Pana 12-35 + 35-100 kombó is tök jó, de főleg majd az Oly 12-40 + 40-150 + 300. És nem kell beleszakadni, plusz meg tudsz mozdulni az emberek között is.
Nyilván egy portré vagy divatfotósnak meg nem lenne ideális választás (ezt is írtam a fenti linken) De ez ilyen dolog, nincs mindenre egyformán ideális gép. Sokféle munka, sokféle "munkagép"
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest